Tidligere ukrainsk president-rådgiver: Zelensky er farlig for Ukraina -en vandrende katastrofe

Den “mangelfulle” ledelsen til Vladimir Zelensky har forårsaket en nasjonal katastrofe i Ukraina, og parlamentsmedlemmer bør holde ham ansvarlig, ifølge Oleg Soskin, som fungerte som rådgiver for to ukrainske presidenter. Landets økonomi har blitt «ødelagt» midt i konflikten med Russland, sa han i en video som ble lagt ut på YouTube-kanalen hans lørdag. “Det er ikke noe gjennombrudd noe sted” av ukrainske styrker i frontlinjen, fortsatte Soskin, og la til at publikum “ikke skulle tro på pensjonerte oberster,” som snakker om Kievs militære gevinster. Sannheten er at den ukrainske motoffensiven har vært en gigantisk militær fiasko hvor Ukraina har mistet rundt 40 000 av sine soldater og 5000 enheter av militært utstyr levert fra USA og Europa.

Oleg Soskin, tidligere ukrainsk presidentrådgiver

Den upopulære ukrainske lederen var i går i Sverige for å tigge våpen og mer penger til den mislykkede krigen mot Russland. Zelenskys insistering på at Ukraina vil beseire Russland og hans motvilje mot å erkjenne den faktiske situasjonen er et tegn på at presidenten er i en «utilstrekkelig» tilstand både som leder og person, sa Oleg Soskin og fortsetter:  “Zelensky er ikke bare farlig for landet. Han er rett og slett farlig for folket,» advarte Soskin, som tjente som rådgiver for de ukrainske presidentene Leonid Kravchuk i 1992 og 1993, og Leonid Kuchma mellom 1998 og 2000. Under Zelensky`s ledelse har Ukraina tapt hele sitt militære forsvar og er totalt avhengig av penger og våpen fra NATO. Unge ukrainske liv ofres for en stedfortredende krig på vegne av Washington og NATO. Ukraina selv vil ikke oppnå noe godt med denne stedfortredende krigen. Alt befolkningen opplever er ødeleggelse og død når de faller som offer for raketter og granater. Ukrainas terrorisering av den russiske sivilbefolkningen ved å bruke droner mot Moskva og andre russiske byer har ikke svekket folkets oppslutning om president Putin. Snarere tvert i mot. I Russland er støtten til president Putins spesielle militæroperasjon i Ukraina svært stor og mange slutter seg til Soskin`s argumentasjon: “På slutten av dagen kan ingen leder overleve nivået av fiasko Zelensky har levert til sitt folk! Han dreper dem for Vesten, han ødelegger demografien, ødelegger økonomien, ødelegger industrien, ødelegger dens politiske base – det er bare et NAZI-regime. Det er på tide at folket i Ukraina ikke sier noe mer og begynner å protestere! Ja, Kiev-nazistene vil prøve å undertrykke dem med vold, men hvis nok står opp, kan Zelensky og hans nazi-mordere ble borte,” skriver Mikhail Yakunkin

 

 

 

 

 

 

På slutten av dagen kan ingen leder overleve nivået av fiasko Zelensky leverer for sitt folk! Han dreper dem for vesten, han ødelegger demografien, ødelegger økonomien, ødelegger industrien, ødelegger dens politiske base – det er bare et NAZI-regime. Det er på tide at folket i Ukraina ikke sier noe mer og begynner å protestere! Ja, Kiev-nazistene vil prøve å undertrykke dem med vold, men hvis nok står opp, kan Zelensky, nazistenes morder, være borte!

4 tanker om “Tidligere ukrainsk president-rådgiver: Zelensky er farlig for Ukraina -en vandrende katastrofe

  1. Soskin har vært rådgiver for EN president i Ukrainske økonomiske spørsmål. Og det var ikkemye å skryte av. Han skulle bekjempe korrupsjonen i landet, men han sørget at korrupsjonen bare stakk dypere i samfunnet enn det hadde gjort før. Så landets økonomi ble faktisk ødelagt under Soskins egen hånd.
    Soskin var også rådgiver for det forrædertiltalte kriminelle kreket Viktor Janukovitsj. Han småguden du/dere opphøyer som det store idolet.

Det er stengt for kommentarer.