Kina har solgt Russland militært utstyr for milliarder. Helikoptre, droner, mm -bidrar kraftig til Putins krigsmaskin

“Russland har allerede i sin egen besittelse store mengder våpen og utstyr, og den enorme produksjonen og utviklingen av stadig mer avansert krigsutstyr virker komme uventet og uforberedt på NATO med USA i spissen (USA står for 70% av våpen-bidraget til Ukraina). Det ser også ut som om man i vest litt vantro begynner å fundere på om Russland ligger mye lenger fremme enn man har trodd, og at man i USA faktisk ikke har noe overtak her – i verste fall tvert i mot. Det er ekstremt urovekkende for USA og vest,” deler Malvind Børresen på Facebook

– Men det kan være slik. Nå retter man i media pekefingeren mot Kina og anklager de for å ha bidratt til at krigen har tatt den veien den har tatt med omtrent null fremgang for Ukraina geografisk og enorme tap av liv:
“Storavis: Kina har sendt store mengder våpen og ammunisjon til Russlands hær.
Det skriver den britiske avisen The Telegraph.
Dersom avisens avsløringer stemmer, vil USA og Kyiv trolig reagere kraftig.
Ifølge avisens kilder skal Kina ha bidratt til å forsyne det russiske militæret med blant annet helikoptre, droner, optiske sikter og andre essensielle råvarer.
Den omfattende våpenhandelen mellom Moskva og Beijing skal for inneværende år ligge an til å være i størrelsesorden 2,2 milliarder norske kroner, skriver Kyiv Independent.
Droner har spilt en avgjørende rolle i krigføringen, og påført Ukraina store tap.”
Kilde: ABC Nyheter, The Telegraph, Kyiv Independent, msn com.

Én tanke om “Kina har solgt Russland militært utstyr for milliarder. Helikoptre, droner, mm -bidrar kraftig til Putins krigsmaskin

  1. Ja..Hva Så?? USA,Norge & Storbritania har solgt masse våpen til Ukrania!
    KINA er ikke Russland, Russland er ikke lenger Sovjetunionen! Putin er ikke kommunist eller ny Stalin! Kina er Sosialtisk & langt foran Russland på mange områder! ABC Nyheter, The Telegraph, Kyiv Independent er MSM! Så ikke noe rart de skriver dette! Mange journalister er betalt av Militær industrien & Bankier!

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.