Tidligere president George Bush kritiserer Obama’s atomavtale med Iran

bush-backTidligere president George Walker Bush angriper Obama og forteller den republikanske jødiske koalisjonen at hans etterfølger feilbedømmer de iranske ledere og at avtalen med Teheran truer amerikansk sikkerhet

Tidligere president George Walker Bush kom med knallhard kritikk mot sin etterfølger Barack Hussein Obama over den nylig inngåtte atomavtalen med Iran, som i følge USAs tidligere president viser at Obama administrasjonen ikke forstår det iranske lederskapet og at avtalen er dårlig for USAs nasjonale sikkerhet på lengre sikt. Bush som normalt sett avstår fra å angripe administrasjonen gjorde et unntak da han kom med sine uttalelser under et møte lørdag som ble avholdt i regi av den republikanske jødiske koalisjonen på et hotell i Las Vegas i helgen, rapporterer Bloomberg.

obama-fienden-av-israel2Det var under en sesjon på hotellet at Bush kom med sine utsagn hvor han anklaget Obama for å feiltolke Irans intensjoner med sitt atomprogram, og George Bush fordømte avtalen som 5-1 maktene og Iran inngikk tidligere i april. En avtale som ble sterkt støttet av den amerikanske presidenten. “Syntes dere Midtøsten er i kaos nå? Se for dere hvordan Midtøsten vil se ut for våre barnebarn,” skal Bush ha advart. “Dette er slik amerikanerne burde anse avtalen.”  Avtalen som skal bli endelig utformet innen 30 juni medfører at Irans atomprogram blir satt litt tilbake og i bytte vil de økonomiske sanksjonene bli gradvis fjernet. George Bush sa videre at Obama var for rask til å akseptere avtalen som har møtt motforestillinger både fra Israel og en rekke pro-vestlige arabiske regimer. “Denne atomavtalen vil være dårlig for USAs nasjonale sikkerhet på lengre sikt,” sa tidligere president Bush som i motsetning til Obama mener at det vil bli vanskelig å få gjeninnført sanksjonene mot Iran dersom landet ikke følger den inngåtte avtale.

Under sine uttalelser lørdag sa Bush også at han hadde skåret høyere enn sin etterfølger når det gjaldt å håndtere terrorisme og overfor fremveksten av ekstreme islamister. Bush pekte blant annet på pågripelsen av  Khalid Sheikh Mohammed, som har tilstått å stå bak den brutale halshuggingen av den jødiske journalisten Daniel Perl fra Wall Street Journal. bush“Obama på sin side har ingen tydelig strategi for hvordan han skal håndtere Islamsk stat,” sa George Bush videre. “Bare husk at fyren som kuttet over strupen på Danny Pearl sitter på Gitmo (Guantanamo Bay) -mens de nå gjør halshuggingen på video,” sa USAs tidligere president som legger til: “Dersom man skal være en effektiv president….må du sier noe må du mene det…du må drepe dem..”sa Bush med henvisning til islamsk stat. Når det gjaldt det kommende amerikanske presidentvalget, innrømmet Bush at hans familienavn kan bli et hinder for hans bror, Jeb Bush som er en potensiell kandidat ved det neste presidentvalget. De amerikanske republikanere håper at bekymringen over Obama’s dårlige avtale med Iran vil føre til økt oppslutning fra jødiske velgere i 2016. Amerikanske jøder har en lang tradisjon i å stemme på demokratene..men etter Obama’s år med makten, har stadig flere amerikanske jøder byttet side og signaliserer at flere vil stemme republikansk med neste valg.

 

Les også: Torstein Langesæter: Mener at George W Bush vil komme tilbake i presidentstolen for tredje gang

22 tanker om “Tidligere president George Bush kritiserer Obama’s atomavtale med Iran

 1. Hvorfor skriver du George W Bush og Barrack Hussain Obama? Ingen av dem bruker mellomnavnene i dagligtale, så her må du nesten enten bruke forkortelse på begge eller fullt navn på begge. Ellers kan du mistenkes å ha en agenda med det, og det har du jo ikke?

  • Det har noe med tankens vane å gjøre, tenker jeg obama tenker jeg barack hussein obama og tenker jeg Bush tenker George W Bush. Har lagt til Walker et par steder i teksten nå, og bruker også i teksten bare Bush og Obama’s etternavn.

 2. Bush har sikkert rett. Obama har så langt vært en katastrofe for USA og Israel. Ikke uventet blir han mer og mer upopulær også på hjemmebane.

  • Tja, Obama overtok en katastrofe etter Bush…Som å overta som kaptein på Titanic, etter sammenstøtet med isfjellet. Og den som velges neste gang klarer ikke gjøre noen vesentlig forskjell, dessverre.

 3. Vi skal se Torstein Langesæter får rett. Nå som Bush begynner å røre på beina. Kanskje George Bush må rydde opp etter Obama? Etter år med Obama er det fullstendig kaos og ekstrem islam har fått blomstre fritt under Obama. Verden trenger en George Bush i presidentstolen. Terroristene fryktet George Bush, men ler seg nærmest skakke av den playboyen som i dag er president.

  • Uten tvil rydde opp i den amerikanske utenrikspolitikken. Gjenopprette amerikansk tillit blant sine allierte i regionen, styrke båndene til Israel. På hjemmefronten må han forsøke å dempe den svimlende statsgjelden Obama vil etterlate seg. Denne gjelden er nå på svimlende 18.204.167.600.660 dollar. Under Obama har man blåst opp en kunstig økonomisk boble bygd på kunstig lav rente og kvantitative lettelser som i realiteten betyr at man sponser den rike makteliten som er Obama’s venner. Viste du ikke at Obama er en puddel for Bilderbergerne og New World Order?

  • Det blir helt feil å skylde den økonomiske krisen på Obama. Krisen var et faktum før han overtok, og det skyldes Bush krigføring og feilslåtte økonomiske politikk. Renten er det i liten grad Obama som styrer:-) De tiltak han har foreslått er stort sett blokkert av republikanerne i kongressen, da de rikesre ville blitt rammet. Men at vi trenger en sterkere utenrikspolitisk leder, er jeg helt enig i.

  • Her er jeg dels enig med deg Bernt. Problemene starter under Bush, men Obama eskalerte den og har i løpet av sin periode økt gjelden med mer enn 70 prosent fra 11 000 milliarder til snart 19000 milliarder.

  • Jeg kan garantere deg 100 % sikkert at aldri Bush kommer tilbake hverken som president eller som antikrist:-) Uff, dette er mer trist enn det er flaut. Du og Jan Kåre har en ting til felles; dere skulle vært beskyttet mot dere selv!

 4. George Walker Bush sier vel bare det en Republikaner er forpliktet til å si om dette, men bør kanskje ligge lavt i terrenget hva angår å påpeke at president Obama “feilbedømmer” Iran. For ingen har vel mer feilbedømt en situasjon enn ham selv da han sammen med Tony Blair gikk ulovlig til krig mot Iraq for å fjerne Saddam Hussein og hans påståtte men ikke-eksisterende atomvåpen. Resultatene av dette ser vi i dag: Kristne i hundretusentalls har måttet flykte for sine liv. ISIL herjer i Nord-Irak og halshugger sine motstandere.
  Alt takket være en mann ved navn George Walker Bush.

  • Den økonomiske kostnaden på anslagsvis 30000 – 45000 milliarder kroner, er også verdt å merke seg, og hovedårsaken til at Amerika er i en mildt sagt elendig finansiell situasjon. Takket være Bush!

 5. Det er bare ca. halvannet år til ny president skal velges i USA, og det blir definitivt ikke Georg W Bush.Torstein Langesæters teorier vedrørende at Antikrist er GWB vil avsløre seg som oppspinn av seg selv når valget finner sted. Det er ikke lenge til. Antikrist blir nok ikke en utdatert gammel gubbe som GWB. Det er ingenting i det politiske system idag som kan endres på få år, der vi får et altomfattende regime som kan kontrollere alle mennesker på individnivå i alle deler av verden. Kanskje om 50-100 år.

  • Jeg håper du får medisinsk hjelp Langesæter. Du er virkelig en meget forstyrret mann:-( Kjell burde ikke sluppet gjennom innleggene dine. Du trenger å beskyttes mot deg selv!

  • Dette blir bare tullprat. Hva er det slags holdninger du forfekter . “Stenge ute”. .. Langesæter har samme ytringsfrihet som du har.

  • Det ligger ikke i min policy og stenge noen ute. Torstein har sine særegne teorier og de etterprøvbare også i motsetning til mange “vage” profetiske utsagn som kommer. Dersom intet skjer i 2028 slik Torstein proklamerer, vil nok Torstein være mann nok til å erkjenne åpent “Jeg tok feil”.

   Jeg har ikke hatt tid i dag til å følge med på hva som skjer her, men jeg tror at debatt om ting kan være fruktbart… Det beste er å møte argumenter med argumenter og ikke utestengelse.
   George Bush har vært Torsteins kjernesak siden 2008 (så langt jeg vet) og siden dette er en sak som berører Langesæters kjerneområde velger jeg å la kommentarene/innleggene stå.

   Imidlertid mener jeg at innleggene må ha en viss relevans til innholdet i saken og dersom Torstein hadde postet et tilsvarende innlegg eksempelvis under denne saken: https://www.sokelys.com/?p=9462
   hadde det blitt slettet, da det der hadde null relevans til saken.

  • Torstein. Jeg tror du har rett angående de 120 jubelårene, men jeg er overbevist om at du tar feil om Bush. Håper at du, når det viser seg at Bush ikke er antikrist, tar et oppgjør med dette og ikke prøver å presse Bush inn ein ny teori. Jeg forstår at du har levd med denne oppfatningen lenge, og det kan være vanskelig å gi slipp på den selv når det viser seg å ikke stemme. Ikke bli som Saddams informasjonsminister komiske Ali som påsto at de var på offensiven mens vi så amerikanske tanks rykke inn bak ryggen hans.

  • Langesæter. Hadde du ikke avlagt en hel doktoravhandling i hver eneste kommentar, hadde jeg KANSKJE giddet å skumlest det du skriver.

  • Jeg kan punkere hele din galskap med Jesu egne ord: “ingen skal kjenne dagen og timen”, og du inngår nok i denne gruppen INGEN:-)

   Men , hva sier Ordet om den falske profet?(i dette tilfellet deg)

  • Helt enig med deg. Etter hva jeg har forstått, har adventistene sitt utspring fra jehovas vitner.

  • Hva er du da, Langesæter? Du må jo tydeligvis tilhøre en eller annen sekterisk religiøs retning? Du forkaster Paulus, og forholder deg til den gamle pakt. Du er på en måte en slags merkelig krysning av jøde, adventist og Jehovas Vitne?
   “Ingen kjenner dagen og timen”. Det finnes flere slike vers, blant annet taler Jesus om at i Matteus 24; Slik skal det også være når menneskesønnen kommer. Da skal to menn være ute på marken , den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. To kvinner skal male sammen på kvernen, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake! VÅK DERFOR! FOR DERE VET IKKE HVA DAG DERES HERRE KOMMER!
   Markus har gjengitt Jesu ord likt; 13, 33: “VÅK DERFOR! FOR DERE VET IKKE NÅR TIDEN ER DER!

   Konklusjon; Du er helt på villspor, Torstein. Du har ingen forutsetninger for å prøve å regne deg frem til dette, og Guds Ord advarer også mot det!
   Det du holder på med er falske profetier og vranglære. Og hva sier Gud om den falske profet?

Det er stengt for kommentarer.