Tidligere president George Bush kritiserer Obama’s atomavtale med Iran

bush-backTidligere president George Walker Bush angriper Obama og forteller den republikanske jødiske koalisjonen at hans etterfølger feilbedømmer de iranske ledere og at avtalen med Teheran truer amerikansk sikkerhet

Tidligere president George Walker Bush kom med knallhard kritikk mot sin etterfølger Barack Hussein Obama over den nylig inngåtte atomavtalen med Iran, som i følge USAs tidligere president viser at Obama administrasjonen ikke forstår det iranske lederskapet og at avtalen er dårlig for USAs nasjonale sikkerhet på lengre sikt. Bush som normalt sett avstår fra å angripe administrasjonen gjorde et unntak da han kom med sine uttalelser under et møte lørdag som ble avholdt i regi av den republikanske jødiske koalisjonen på et hotell i Las Vegas i helgen, rapporterer Bloomberg.

obama-fienden-av-israel2Det var under en sesjon på hotellet at Bush kom med sine utsagn hvor han anklaget Obama for å feiltolke Irans intensjoner med sitt atomprogram, og George Bush fordømte avtalen som 5-1 maktene og Iran inngikk tidligere i april. En avtale som ble sterkt støttet av den amerikanske presidenten. “Syntes dere Midtøsten er i kaos nå? Se for dere hvordan Midtøsten vil se ut for våre barnebarn,” skal Bush ha advart. “Dette er slik amerikanerne burde anse avtalen.”  Avtalen som skal bli endelig utformet innen 30 juni medfører at Irans atomprogram blir satt litt tilbake og i bytte vil de økonomiske sanksjonene bli gradvis fjernet. George Bush sa videre at Obama var for rask til å akseptere avtalen som har møtt motforestillinger både fra Israel og en rekke pro-vestlige arabiske regimer. “Denne atomavtalen vil være dårlig for USAs nasjonale sikkerhet på lengre sikt,” sa tidligere president Bush som i motsetning til Obama mener at det vil bli vanskelig å få gjeninnført sanksjonene mot Iran dersom landet ikke følger den inngåtte avtale.

Under sine uttalelser lørdag sa Bush også at han hadde skåret høyere enn sin etterfølger når det gjaldt å håndtere terrorisme og overfor fremveksten av ekstreme islamister. Bush pekte blant annet på pågripelsen av  Khalid Sheikh Mohammed, som har tilstått å stå bak den brutale halshuggingen av den jødiske journalisten Daniel Perl fra Wall Street Journal. bush“Obama på sin side har ingen tydelig strategi for hvordan han skal håndtere Islamsk stat,” sa George Bush videre. “Bare husk at fyren som kuttet over strupen på Danny Pearl sitter på Gitmo (Guantanamo Bay) -mens de nå gjør halshuggingen på video,” sa USAs tidligere president som legger til: “Dersom man skal være en effektiv president….må du sier noe må du mene det…du må drepe dem..”sa Bush med henvisning til islamsk stat. Når det gjaldt det kommende amerikanske presidentvalget, innrømmet Bush at hans familienavn kan bli et hinder for hans bror, Jeb Bush som er en potensiell kandidat ved det neste presidentvalget. De amerikanske republikanere håper at bekymringen over Obama’s dårlige avtale med Iran vil føre til økt oppslutning fra jødiske velgere i 2016. Amerikanske jøder har en lang tradisjon i å stemme på demokratene..men etter Obama’s år med makten, har stadig flere amerikanske jøder byttet side og signaliserer at flere vil stemme republikansk med neste valg.

 

Les også: Torstein Langesæter: Mener at George W Bush vil komme tilbake i presidentstolen for tredje gang

Facebook Comments

33 tanker om “Tidligere president George Bush kritiserer Obama’s atomavtale med Iran

 1. Hvorfor skriver du George W Bush og Barrack Hussain Obama? Ingen av dem bruker mellomnavnene i dagligtale, så her må du nesten enten bruke forkortelse på begge eller fullt navn på begge. Ellers kan du mistenkes å ha en agenda med det, og det har du jo ikke?

  • Det har noe med tankens vane å gjøre, tenker jeg obama tenker jeg barack hussein obama og tenker jeg Bush tenker George W Bush. Har lagt til Walker et par steder i teksten nå, og bruker også i teksten bare Bush og Obama’s etternavn.

  • Naar man bruker ord som “politisk korrekt” og “politisk korrekt elite” saa har man en agenda og det en agenda som er milesvis unna det politiske sentrum og det som to milliarder av oss regner som den kristne laere.
   Men de fleste av oss vet at skriver man i Sokelys tuter man sammen med de politiske ulvene og ikke sammen med de politiske lammene.

   Fair enough.

 2. Bush har sikkert rett. Obama har så langt vært en katastrofe for USA og Israel. Ikke uventet blir han mer og mer upopulær også på hjemmebane.

  • Tja, Obama overtok en katastrofe etter Bush…Som å overta som kaptein på Titanic, etter sammenstøtet med isfjellet. Og den som velges neste gang klarer ikke gjøre noen vesentlig forskjell, dessverre.

 3. Vi skal se Torstein Langesæter får rett. Nå som Bush begynner å røre på beina. Kanskje George Bush må rydde opp etter Obama? Etter år med Obama er det fullstendig kaos og ekstrem islam har fått blomstre fritt under Obama. Verden trenger en George Bush i presidentstolen. Terroristene fryktet George Bush, men ler seg nærmest skakke av den playboyen som i dag er president.

  • Uten tvil rydde opp i den amerikanske utenrikspolitikken. Gjenopprette amerikansk tillit blant sine allierte i regionen, styrke båndene til Israel. På hjemmefronten må han forsøke å dempe den svimlende statsgjelden Obama vil etterlate seg. Denne gjelden er nå på svimlende 18.204.167.600.660 dollar. Under Obama har man blåst opp en kunstig økonomisk boble bygd på kunstig lav rente og kvantitative lettelser som i realiteten betyr at man sponser den rike makteliten som er Obama’s venner. Viste du ikke at Obama er en puddel for Bilderbergerne og New World Order?

  • Det blir helt feil å skylde den økonomiske krisen på Obama. Krisen var et faktum før han overtok, og det skyldes Bush krigføring og feilslåtte økonomiske politikk. Renten er det i liten grad Obama som styrer:-) De tiltak han har foreslått er stort sett blokkert av republikanerne i kongressen, da de rikesre ville blitt rammet. Men at vi trenger en sterkere utenrikspolitisk leder, er jeg helt enig i.

  • Her er jeg dels enig med deg Bernt. Problemene starter under Bush, men Obama eskalerte den og har i løpet av sin periode økt gjelden med mer enn 70 prosent fra 11 000 milliarder til snart 19000 milliarder.

  • At George Bush kjem tilbake er 100% sikkert.
   Han er nummer 8 og ein av dei 7.
   Ingen andre kan oppfylla dette.
   GOG er GeOrGe
   Dyret i GT var neBUSHadnezzar.
   Han sette opp dyrets bilete (biletstatua) som alle jødane måtte tilbe.
   —————–
   BUSH advara mot Iran og det som no i ferd med å skje.
   Han FÅR RETT.

   Eg trudde desse tinga ville skje ved valet i 2008.
   No skjer det rundt valet i 2016.
   Det er år 5777 etter jødane si tidstavle.
   Adressa mi var tidlegare 5777 GRIMO.
   Pakta (7års-alliansen) mellom George Bush/USA og Israel vert inngått år 2021 og det er år 5781 etter jødisk tidsrekning og er adressa eg bur på no, 5781 LOFTHUS.
   Når Iran bombar USA vil Obama stå der som den store syndebukken som ikkje tok Iran på
   alvor.
   Sanhedrin og Templeinstitute har fortalt oss kven GOG er.
   George Walker Bush.

   http://www.templeinstitute.org/megillat-bush.htm

   Eg har skrive om dette i lang tid.
   Tenk berre på jordskjelvet som kom då Bush vitja Israel til 60-årsjubileumet.

   http://dreamingofmoshiach.blogspot.no/2008/01/president-bushpresident-gog.html

   “The Zohar HaKadosh says President Bush will come to Yerushalayim (as President) the first time, for a 3-day visit and will leave healthy and whole. Within short time, he’ll return to Israel a second time also as President Bush and during this time, judgment on the world will be tough.

   In total, President Gog Bush will visit Israel 3 times. But between his second and third visit, something* will occur that will cause the USA elections to be cancelled and President Bush will remain the president.

   (It is interesting to note that the name Bush בוש read in reverse is Shuv שוב – RETURN.)

   When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the PREVIOUS PRESIDENT of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”

   Nokon må ta eit oppgjer med desse djevelske muslimske gruppene som me no ser i sving.

   BUSH kjem til å leggja folk og land i ruinar . Han er detaljert beskrive i Esaias, Habakkuk og mange andre stader.

   BUSH vil ha suksess. Gud let han vinna.

   BUSH sin bane vert at han vil OPPHØGA seg sjølv, slik neBUSHadnezzar og gjorde det i GT sitt Babylon. Då vart han som eit DYR. Det vert Antikrist og.

   Han er sjefen for endetidas Babylon- USA.

   Antikrist er Israels beste ven i starten, men så vender han om og vert deira verste fiende.

   Israel inngår denne pakta med “DEATH and HELL” som er namnet på Antikrist.

   Dei 6000 åra er det berre 13 år igjen av.
   Om Antikrist skal stå fram, så må det nødvendigvis skje om kort tid.

   http://www.earlychristianwritings.com/text/barnabas-lightfoot.html

   “Barnabas 15:4
   Give heed, children, what this meaneth; He ended in six days. He
   meaneth this, that in six thousand years the Lord shall bring all
   things to an end; for the day with Him signifyeth a thousand years;
   and this He himself beareth me witness, saying; Behold, the day of
   the Lord shall be as a thousand years. Therefore, children, in six
   days, that is in six thousand years, everything shall come to an end.

   Barnabas 15:5
   And He rested on the seventh day. this He meaneth; when His Son
   shall come, and shall abolish the time of the Lawless One (GEORGE WALKER BUSH), and shall
   judge the ungodly, and shall change the sun and the moon and the
   stars, then shall he truly rest on the seventh day”

  • Jeg kan garantere deg 100 % sikkert at aldri Bush kommer tilbake hverken som president eller som antikrist:-) Uff, dette er mer trist enn det er flaut. Du og Jan Kåre har en ting til felles; dere skulle vært beskyttet mot dere selv!

  • Her er artikkelen eg skreiv tidlegare om Antikrist.

   http://bki.net/bkinoss.asp?3796

   Eg hadde sjølvsagt ikkje skrive dette om BUSH, om det ikkje var for det profetiske ordet.

   Dommarane 9 beskriv og enkelt kven som vert leiaren på slutten.

   Det er Tornebusken (blamble BUSH) dei vel.
   http://www.biblewatchman.com/bramble.htm

   “Ein gong gjekk trea
   for å salva ein konge.
   Dei sa til oliventreet:
   «Du skal vera konge over oss!»

   9 Men oliventreet svara:
   «Skulle eg gje avkall på oljen min
   som gudar og menneske blir æra med,
   og gje meg til å svaia over dei andre trea?»

   10 Då sa trea til fikentreet:
   «Kom du og ver konge over oss!»

   11 Fikentreet svara:
   «Skulle eg gje avkall på mi søte, gode frukt
   og gje meg til å svaia over dei andre trea?»

   12 Så sa dei til vintreet:
   «Kom du og ver konge over oss!»

   13 Vintreet svara:
   «Skulle eg gje avkall på den nye vinen
   som gjer gudar og menneske glade,
   og gje meg til å svaia over dei andre trea?»

   14 Då sa alle trea til klungeren:
   «Kom du og ver konge over oss!»

   15 Klungeren svara:
   «Er det verkeleg slik
   at de vil salva meg til konge,
   så kom og søk ly i skuggen min!”
   ——————-
   Eg ser David Lindhjem skriv ein del om Antikrist .

   http://spikerscorner.blogspot.no/2015/04/oppfylles-daniels-syn-om-vren-og-bukken.html

   Han har rekna opp mange av dei viktige kjenneteikna.
   Diverre fokuserer han på ein muslimsk antikrist.
   ————-
   Antikrist vert den desiderte leiaren for Vesten.
   Dersom folk forstår kven endetidas Babylon i Åp 17/18 er, så fell det meste på plass.

   http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/america_babylon.htm

   For gåta kan då forståast riktig.

   ” Og dei som bur på jorda, og som IKKJE HAR FÅTT NAMNET SITT SKRIVE I LIVSENS BOK frå verda vart grunnlagd, DEI SKAL UNDRA SEG når dei ser dyret som var, men ikkje er, og endå skal koma. 9 Her trengst det vit og visdom.
   Dei sju hovuda er sju fjell, og på dei sit kvinna. Dei er òg sju kongar: 10 Fem av dei er falne, éin er no, og éin er enno ikkje komen, og når han kjem, skal han bli verande berre ei lita stund. 11 Dyret som var, men ikkje er, det er sjølv den åttande, men like fullt ein av dei sju og går sin undergang i møte.”

   Som Geir seier så tydeleg. “Bush kjem ikkje tilbake”.
   Det er sjølvsagt det logiske, men kven stolar på profetiordet?

  • Dei fleste er einige om at Antikrist kjem.

   Han vert verdsleiaren slik Åp og Daniels bok beskriv han.

   «Kven er som dyret (ANTIKRIST), og kven kan strida mot det (ANTIKRIST)?»
   5 Det vart gjeve dyret(ANTIKRIST) ein munn som kunne tala store og spottande ord, og det fekk makt til å halda på i 42 månader. 6 Då opna det munnen for å spotta Gud, og det tok til å håna namnet hans og bustaden hans og dei som bur i himmelen. 7 Det fekk lov til å føra krig mot dei heilage og vinna over dei, og det fekk MAKT OVER ALLE STAMMER OG FOLK, TUNGEMÅL OG FOLKESLAG. Og alle som bur på jorda, skal TILBE DYRET (ANTIKRIST), alle som heilt frå verda vart grunnlagd, ikkje har fått namnet sitt skrive i livsens bok hos Lammet som vart slakta.”

   Åp 17 beskriv korleis han kjem til makta.
   Han er nummer 8 i denne rekkja av styrande, men samtidig ein av dei 7.

   http://www.antipasministries.com/html/file0000397.htm

   Ved Hitler fekk me sjå korleis ein person kan få kontroll over samfunnet og korleis menneska vert underkua og må lyda han fullstendig.

   http://photos1.blogger.com/blogger/4148/773/1600/bush-hitler.0.jpg

 4. George Walker Bush sier vel bare det en Republikaner er forpliktet til å si om dette, men bør kanskje ligge lavt i terrenget hva angår å påpeke at president Obama “feilbedømmer” Iran. For ingen har vel mer feilbedømt en situasjon enn ham selv da han sammen med Tony Blair gikk ulovlig til krig mot Iraq for å fjerne Saddam Hussein og hans påståtte men ikke-eksisterende atomvåpen. Resultatene av dette ser vi i dag: Kristne i hundretusentalls har måttet flykte for sine liv. ISIL herjer i Nord-Irak og halshugger sine motstandere.
  Alt takket være en mann ved navn George Walker Bush.

  • Den økonomiske kostnaden på anslagsvis 30000 – 45000 milliarder kroner, er også verdt å merke seg, og hovedårsaken til at Amerika er i en mildt sagt elendig finansiell situasjon. Takket være Bush!

 5. Det er bare ca. halvannet år til ny president skal velges i USA, og det blir definitivt ikke Georg W Bush.Torstein Langesæters teorier vedrørende at Antikrist er GWB vil avsløre seg som oppspinn av seg selv når valget finner sted. Det er ikke lenge til. Antikrist blir nok ikke en utdatert gammel gubbe som GWB. Det er ingenting i det politiske system idag som kan endres på få år, der vi får et altomfattende regime som kan kontrollere alle mennesker på individnivå i alle deler av verden. Kanskje om 50-100 år.

  • Som profetien seier.

   *What will happen between President Bush second and third visit to Israel that will cause the USA elections to be cancelled? It says in the Zohar HaKadosh that Iran will bomb the USA and in response, the USA will make international wars against all the Arab countries that opposes her.

   http://www.bloombergview.com/articles/2015-04-27/george-w-bush-bashes-obama-on-middle-east

   “In order to be an effective president … when you say something you have to mean it,” he said. “You gotta kill em.”

   Bush er ein person som ville gjennomført det.
   ——————-
   Habakkuk 2 fortel om Antikrist.

   “Herren svara meg:
   Skriv synet tydeleg på tavler
   så det blir lett å lesa!

   3 For synet ventar på si fastsette tid,
   det vitnar om enden, og det lyg ikkje.
   Om det DRYGER, SÅ BERRE VENT
   For koma skal det, det kjem ikkje for seint!

   4 Sjå, i han (ANTIKRIST) er det ei oppblåsen og uærleg sjel.
   Men den rettferdige skal leva ved sin truskap.

   5 Sanneleg, vinen er trulaus.((TRANSGRESSOR OF WINE)
   Den stolte (ANTIKRIST) skal ikkje nå sitt mål.
   Som dødsriket spilar han opp gapet,
   han er umettande som døden.
   Han SAMLAR ALLE FOLKESLAG HOS SEG…”

   Esaias 14 fortel om han:

   Spottevise om kongen av Babel
   3 Den dagen Herren lèt deg kvila frå strevet ditt og uroa di og frå det harde slavearbeidet som vart lagt på deg, 4 skal du syngja denne spottevisa om kongen av Babel:

   Det er ute med UNDERTRYKKJAREN,
   ute med TYRANNIET
   5 Herren har knekt staven til dei lovlause,
   septeret til herskarane,

   6 det som SLO FOLKESLAG I HARME
   SLO UTAN STANS
   som herska over folk I VREIDE
   forfølgde utan nåde.

   7 Heile jorda kviler i ro,
   folk bryt ut i jubel.”

   “Dei som ser deg, stirer på deg,
   ser grundig på deg:
   «ER DETTE DEN MANNEN som fekk jorda til å rista
   og kongerika til å skjelva,

   17 som gjorde verda til ein ørken
   og la byane i grus,”

   ————————–

   Antikrist er den personen som sit i jødane gjenoppbygde tempel på slutten.

   “Det var du som sa i ditt hjarte:
   «Til himmelen vil eg stiga opp,
   høgare enn Guds stjerner reiser eg mi trone.
   Eg tek plass der gudar samlast,
   på fjellet lengst i nord.(TEMPELHØGDA)

   14 Eg vil stiga opp på haugen av skyer
   og gjera meg lik Den høgste.»

   Så seier Herren Gud:
   Fordi hjartet ditt er hovmodig,
   har du sagt: «Eg er ein gud.
   Eg sit på gudetrone
   midt ute på havet.»
   Men du er eit menneske og ikkje ein gud,
   du har gjort hjartet ditt
   likt eit gudehjarte” Esekiel 28

   November 2016 er snart her.

   Det er viktig at me støttar gjenoppbygginga av tempelet i Jerusalem no.
   http://templemountfaithful.org/vision.php

  • Jeg håper du får medisinsk hjelp Langesæter. Du er virkelig en meget forstyrret mann:-( Kjell burde ikke sluppet gjennom innleggene dine. Du trenger å beskyttes mot deg selv!

  • Kjell kjenner meg. Han veit eg er ein heilt vanleg mann som prøver å forstå profetiane.

   Astrid, har du ikkje noko konstruktivt å bidra med ?

   Irenaeus sa:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Irenaeus

   “Irenaeus held to the old Jewish tradition that the first six days of creation week were typical of the first six thousand years of human history, with Antichrist manifesting himself in the sixth period. And he expected the millennial kingdom to begin with the second coming of Christ to destroy the wicked and inaugurate, for the righteous, the reign of the kingdom of God during the seventh thousand years, the millennial Sabbath, as signified by the Sabbath of creation week.”

   Eg har forklara enkelt korleis dei 6000 åra er.

   “Irenaeus declares that the Antichrist’s future three-and-a-half-year reign, when he sits in the temple at Jerusalem, will be terminated by the second advent, with the resurrection of the just, the destruction of the wicked, and the millennial reign of the righteous. The general resurrection and the judgment follow the descent of the New Jerusalem at the end of the millennial kingdom”

   Antikrist kjem som sagt heilt på slutten av desse 6000 åra.

   http://www.richardhyland.net/wpimages/wpfd8fbbbc_06.png

   Eg gjer det berre litt meir dagsaktuelt er Irenaeus.

  • Torstein. Jeg tror du har rett angående de 120 jubelårene, men jeg er overbevist om at du tar feil om Bush. Håper at du, når det viser seg at Bush ikke er antikrist, tar et oppgjør med dette og ikke prøver å presse Bush inn ein ny teori. Jeg forstår at du har levd med denne oppfatningen lenge, og det kan være vanskelig å gi slipp på den selv når det viser seg å ikke stemme. Ikke bli som Saddams informasjonsminister komiske Ali som påsto at de var på offensiven mens vi så amerikanske tanks rykke inn bak ryggen hans.

  • Asbjørn.
   Det er fint du er einig i desse 6000 åra eller 120 jubileum.

   Dei er på året strukturert.

   http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

   Dei siste 2000 åra eller 40 jubileum starta år 28 då Yeshua las frå Esaias 61-jubileumsprofetien.
   Det er 1656 år frå Adam til syndefloda og 2317 år frå syndefloda til Yeshua kom.
   Messias kom 3972/73 år etter Adam.

   Som irenaeus sa er desse 6 dagane eit bilde på desse 6000 åra.
   Så kjem den sjuande dagen som kvila.

   http://www.alef-ic.net/shabbat.htm

   “I den gamle, jødiske endetidslæren trodde de at tiden var en sjutusenårig periode, som begynte med skapelsen av himmel og jord i 1. Mosebok, og sluttet med det Messianske riket i årene 6000 – 7000 (Åp.21.). Tiden var, oppdelt i tre trinn på 2000 år hver.

   Årene 1- 2000 (etter syndefallet), ble kalt TOHU eller adskillelsen.
   Årene 2000 – 4000 ble kalt TORAH eller opplysning (etter at loven ble gitt)
   Årene 4000 – 6000 ble kalt Y’MOT MASHIACH, Messias’ dager (begynte ved Jesu DÅP
   i det 4000. år).
   Vi er fremdeles i denne tidsperiode.
   I det 6000. år er det forventet at det Messianske riket skal komme, og det skal vare inntil år 7000. Da begynner OLAM HABA eller evigheten.
   Oldtidens rabbinere så 7 dagers uken som et mønster for 7000 års planen fra Gud. De trodde at sabbaten var et bilde på det Messianske riket, som vi kaller for tusenårsriket.”

   —————–
   Eg hadde aldri skrive dette om BUSH om det ikkje var for det tydelege profetiske ordet.
   Eg er ikkje dum, slik nokon antyder. Treng heller ikkje legehjelp eller medisin.

   Tenk på Noah som i TRU bygde båten. Han dreiv på dag etter dag fordi Gud hadde vist han det.
   Folk måtte tru det hadde klikka for han.

   Om BUSH er denne personen som returnerer til alle si UNDRING så skjer det no rundt 2016-valet.

   “When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the PREVIOS PRESIDENT of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”

   Det står at valet vert kansellert fordi Iran bombar USA.
   Då trør eit skikkeleg mannfolk til – GOG.
   Han knuser Isarels fiendar og Israels beste ven hjelper dei å få tempelt på plass.

   I Salme 55 står det så tydeleg om denne personen.

   “Var det ein fiende som spotta meg,
   kunne eg bera det.
   Var det ein uven som såg ned på meg,
   ville eg gøyma meg for han.

   14 Men det er du, min like,
   MIN GODE VEN OG KJENNING,

   15 vi som tala fortruleg saman
   og gjekk i festtog i Guds hus.
   —————-
   “Fienden legg hand på sine vener,
   han bryt si pakt.

   22 Hans tale er glattare enn smør,
   men han har strid i sinne.
   Hans ord er mjukare enn olje,
   men dei er dregne sverd.”

   https://www.youtube.com/watch?v=K5UQIvzpbvE

   —————————–
   Tida går fort, så svaret får me snart.

   Eg hadde trudd at Bush ville halda fram i 2008, men han er nummer 8 som kjem tilbake.
   Han er ein av dei sju.

   http://www.antipasministries.com/html/file0000397.htm

   Med berre 13 år til Guds rike her på jorda vil ting snart skje.

   https://yehudafm.files.wordpress.com/2014/06/biblical-feasts-diagram.gif

  • Langesæter. Hadde du ikke avlagt en hel doktoravhandling i hver eneste kommentar, hadde jeg KANSKJE giddet å skumlest det du skriver.

  • http://www.artklinikken.no/birger/
   Det burde ikkje vera vanskeleg for ei person med di utdanning å forstå det eg skriv.

   For å repetera så er Yeshua fyrste kome sine forbilde oppfyllt.
   No står dei TRE siste hendingane for tur.
   Det innbefattar
   Yom Teruah-basundagen
   Yom Kippur- dommens dag
   Sukkot – Det er lauvhyttefesten .

   http://frankdimora.typepad.com/.a/6a00d83534afe169e201761740b48d970c-800wi

   Dei fleste oppgåande kristne ser at vårhøgtidene er nøyaktig oppfyllt.

   Dei er like interessert i å forstå korleis hausthøgtidene skal oppfyllast.
   Dei fortel alt om hendingane ved Yeshua ANDRE KOME.

   http://endtimepilgrim.org/7feasts.gif

   Guds frelsesplan er veldig grundig fundamentert i GT spesielt.

   http://appleeye.org/wp-content/uploads/2014/03/Feasts-of-Israel-Calendar.jpg

   Diverre så har Satan greidd å få fokuset vekk frå desse viktige festane.

   https://vimeo.com/13023671

   I festane vert det forklara KORTID Yeshuas andre kome vil finna stad og KORLEIS det vil skje.

   Dommens store jubelår skal finna stad etter 6000 år eller 120 jubileum.
   Det skje no hausten år 2028.

   https://www.youtube.com/watch?v=ILCi1w1nH0E

   Me står rett framfor oppfyllinga av GOG-en si tilbakevending.
   Han tek kontrollen heilt på lsutten og vert øydelagt ved pusten frå Herrens munn når han kjem tilbake til Oljeberget i det bokstavlege Jersualem.

   https://hiddeninjesus.files.wordpress.com/2012/09/the-7-jewish-feasts2.jpg

   Det er veldig viktig å forstå desse tinga.
   Dei 10 brudepikene vebta alle på Yeshuas gjenkomst.
   Bryllaupet er DOMMEN-Yom Kippur.
   Bryllaupsfesten er LAUVHYTTEFESTEN.

   5 dagar etter Yom Kippur skal me samlast ved Tempelhøgda i det bokstavlege Jerusalem til det store gjestebodet.

  • Jeg kan punkere hele din galskap med Jesu egne ord: “ingen skal kjenne dagen og timen”, og du inngår nok i denne gruppen INGEN:-)

   Men , hva sier Ordet om den falske profet?(i dette tilfellet deg)

  • Helt enig med deg. Etter hva jeg har forstått, har adventistene sitt utspring fra jehovas vitner.

  • Eg er ikkje adventist.

   Dei er djupt inne i erstatningsteologiens løgner, diverre.
   Dei held heldigvis sabbaten, Guds 4 bod.

   Dommen starta ikkje i 1844. Det er kanskje den største løgna deira.
   Som sagt vil Yom Kippur falla no i jubelåret etter 6000 å, slik 3 Mosebok 25 fortel.

   Jehovas Vitne har rett når dei peikar på Guds rike som kjem her på joirda.
   Dei var litt for tidleg ute med avslutninga på dei 6000 åra.

   Dei trudde det skulle skje i 1975.

   http://www.jwfacts.com/images/1975-awake-1968-oct-8-p15.jpg

   Det er 3973 år frå Adam til Kristus, ikkje 4025 som Jehovas Vitne skriv.

   http://www.truthandgrace.com/Images/1968WT0815a.jpg

   Det er viktig å vera nøyaktig.

   http://www.simpletoremember.com/images/uploads/TimelineHistory.jpg

   Det er mange som har vore for tidleg med avslutninga på dei 6000 åra.
   Prinsippet har dei forstått-

   http://www.gods-kingdom-ministries.net/files/7513/9000/4063/SecretsChap3.1.png

  • Hva er du da, Langesæter? Du må jo tydeligvis tilhøre en eller annen sekterisk religiøs retning? Du forkaster Paulus, og forholder deg til den gamle pakt. Du er på en måte en slags merkelig krysning av jøde, adventist og Jehovas Vitne?
   “Ingen kjenner dagen og timen”. Det finnes flere slike vers, blant annet taler Jesus om at i Matteus 24; Slik skal det også være når menneskesønnen kommer. Da skal to menn være ute på marken , den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. To kvinner skal male sammen på kvernen, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake! VÅK DERFOR! FOR DERE VET IKKE HVA DAG DERES HERRE KOMMER!
   Markus har gjengitt Jesu ord likt; 13, 33: “VÅK DERFOR! FOR DERE VET IKKE NÅR TIDEN ER DER!

   Konklusjon; Du er helt på villspor, Torstein. Du har ingen forutsetninger for å prøve å regne deg frem til dette, og Guds Ord advarer også mot det!
   Det du holder på med er falske profetier og vranglære. Og hva sier Gud om den falske profet?

  • Uttrykket
   “ingen skal kjenne dagen og timen” er eit utrykk som var knytta til jødane sin Yom Teruah-varslingsdagen.
   Denne dagen var det berre Gud som opebberra.
   Dei som ikkje vaka og følgde med gjekk glipp av kortid nymånen viste seg over Jerusalem.
   Då visste dei at det var 10 dagar til Yom kippur – dommens dag.
   1/7 vart med andre ord avgjort av kortid nymånen viste seg.
   Deretter kom Yom Kippur 10 dagar etterpå.
   Så kom lauvhyttefesten 5 dagar etter Yom Kippur.
   ———————-
   Dette ligg fast i Gud festar som du finn i 3 Mosebok 23 og 25.
   Difor er det og så viktig å halda sabbaten-den sjuande dagen.

   Diverre har Paulus lurt dei fleste kristne trill rundt.

   http://www.torahcalendar.com/ART/TIMECHART7000.

   No er me like ved oppfyllinga av den sjuande dagen.

   “SEKS DAGAR tok Jesus med seg Peter, Jakob og Johannes, bror hans, og førte dei opp på eit høgt fjell; der var dei åleine. 2 Då vart han forvandla for auga deira. Andletet hans skein som sola, og kleda vart kvite som lyset. 3 Og sjå, Moses og Elia synte seg for dei og snakka med han. 4 Då tok Peter til orde og sa til Jesus: «Herre, det er godt at vi er her. Om du vil, så skal eg byggja tre HYTTER, ei til deg, ei til Moses og ei til Elia.”

   Kven får vera med på lauvhyttefesten?

   https://revelation1910.files.wordpress.com/2010/05/the-third-thousand-year-day-and-the-seventh-thousand-year-day.jpg

   “Himmelriket kan liknast med ein konge som skulle halda bryllaup for son sin. 3 Han sende ut tenarane sine for å kalla dei innbedne til bryllaupet. Men dei ville ikkje koma.”

   “Då sende han ut andre tenarar og sa: ‘Sei til dei innbedne: Festmåltidet har eg stelt til, oksane mine og gjøkalvane er slakta, og alt er ferdig. Kom til bryllaupet!’”

   “Medan dei var borte for å kjøpa, kom brudgomen. Dei som var ferdige, gjekk saman med han inn til bryllaupet, og døra vart stengd.”

  • Dette blir bare tullprat. Hva er det slags holdninger du forfekter . “Stenge ute”. .. Langesæter har samme ytringsfrihet som du har.

  • Det ligger ikke i min policy og stenge noen ute. Torstein har sine særegne teorier og de etterprøvbare også i motsetning til mange “vage” profetiske utsagn som kommer. Dersom intet skjer i 2028 slik Torstein proklamerer, vil nok Torstein være mann nok til å erkjenne åpent “Jeg tok feil”.

   Jeg har ikke hatt tid i dag til å følge med på hva som skjer her, men jeg tror at debatt om ting kan være fruktbart… Det beste er å møte argumenter med argumenter og ikke utestengelse.
   George Bush har vært Torsteins kjernesak siden 2008 (så langt jeg vet) og siden dette er en sak som berører Langesæters kjerneområde velger jeg å la kommentarene/innleggene stå.

   Imidlertid mener jeg at innleggene må ha en viss relevans til innholdet i saken og dersom Torstein hadde postet et tilsvarende innlegg eksempelvis under denne saken: https://www.sokelys.com/?p=9462
   hadde det blitt slettet, da det der hadde null relevans til saken.

  • http://www.debka.com/article/24576/Obama-turns-a-smiling-face-to-Israel-Biden-Iran-has-enough-material-for-8-nuclear-bombs

   “Obama turns a smiling face to Israel. Biden: Iran has enough material for 8 nuclear bombs”

   Iran er og vert trusselen som utløyser det heile.
   Daniel var ved Persiabukta.

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/Dan_8_ram_and_he-goat.jpg

   ” I dette synet såg eg at eg var i Susa-borga i provinsen Elam, og eg såg at det var attmed Ulai-elva”.

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Elam_Map.jpg

   Antikrists gjerning er beskriv slik.

   “Frå eitt av horna skaut det fram eit mindre horn. Det voks seg større og større, mot sør og mot aust og mot det herlege landet. …….. Det tok frå han det daglege offeret, og staden der heilagdomen hans står, vart vanæra. 12 Hornet fekk makt til å gjera opprør mot det daglege offeret. Det kasta sanninga til jorda og lukkast i alt det gjorde.” Daniel 8

   http://4.bp.blogspot.com/-1uRP_HExE9c/UzsI5YPGF5I/AAAAAAAAD3g/0l6Qn5up2b4/s1600/1954131.gif

   “…skal det stå fram ein konge med hardt andlet og forstand på å føra folk bak lyset 24 Han skal få stor makt, men ikkje så stor som den første. Han skal gjera uhyggjeleg skade og lukkast i alt han gjer. Han skal utsletta dei mektige og folket av dei heilage. 25 Fordi han er kløktig, skal han lukkast med sitt svik. Han skal vera stor i eigne tankar, og med lett hjarte skal han utsletta mange. Han skal reisa seg mot fyrsten over fyrstane og bli knust, men ikkje ved menneskehand. ”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *