Tidligere norsk offiser: “Verden gjør seg parat til fullskala-krig!”

“USAs største reaktordrevne ubåt ” USS Florida ” la til kai i Grøtsund nær Tromsø sist torsdag . Denne ubåten har således atom-fremdrift og har nok også missil med atomladning om bord . Ved denne norske kaien får ubåten forsyninger samt skifte av mannskap . Den store russiske nordflåten har sin base nær norskegrensa – og der har mange nye russiske ubåter sin hjemmehavn. Om USA eller øvrige NATO-land skulle bli utsatt for atomangrep fra Russland / Kina / NordKorea : Så vil disse amerikanske ubåtene slå tilbake med et A-angrep mot fienden straks. Det er tydelig at norske farvann blir mer og mer aktuelt for USAs krigsskip

.Mens jeg sitter og skriver dette innlegget : Så melder NRK TV at russerne nå starter en stor marineøvelse i Polhavet der 10.000 soldater skal delta . Det er bare ” gnisten ” som mangler før atom-helvetet er på gang . Frankrike og Storbritannia har også ubåter i våre nordlige farvann,” skriver Ture Andersen på sin egen blogg. Russland omgrupperer sin landmakt også . De bygger opp en ny hær-base nær finskegrensa der 4000 soldater inngår i en mobil styrke . Finland har nylig blitt NATO-medlem : Så dette er nok et strategisk trekk i denne forbindelse . Russland har hentet ut store styrker fra Kola-halvøyen ; slik at det bare er igjen kring 20 % av de soldatene som tjenestegjorde der tidligere . De øvrige er sendt til ” kjøttkverna ” i krigen mot Ukraina . Dette tyder på at russerne ikke har tenkt på et konvensjonelt angrep mot Norge i nord i denne omgang .

President Putin har nylig hatt besøk av lederen i NordKorea . Han kom i pansret jernbanevogn til østre deler av Russland . Han besøkte flere militære anlegg , sammen med Putin.  Utskytning av missil og inspeksjon av nye jagerfly. NordKorea er en atommakt og de trenger gjerne hjelp med å forbedre sine interkontinentale missil med atomstridshode . Videre har landet fått lovnad om flere store ubåter fra Russland . Tidligere har NordKorea fått et 50-talls gamle ubåter fra russerne . NordKorea forsøkte – for noen år siden – å smugle inn atomvåpen til Iran . Denne leveransen kom sjøveien til Syria og var under transport og ble skjult om dagen . Dette fikk israelsk etterretning rede på . Om natten gikk israelske jagerfly til angrep på disse A-bombene og knuste hele transporten . Om Iran da hadde fått kloa i atomvåpen : Så hadde Israel vært ille ute . Erkefienden til NordKorea er SørKorea og her kan krig bryte ut når som helst . USA støtter SørKorea og har ofte militærøvelser der.

Mot NATO-alliansen er det flere militært sterke land som står sammen : Kina, Russland,  Iran og NordKorea. Videre har flere afrikanske land fått sympati for Russland og president Putin . Nylig ble det avholdt et stort møte i St Petersburg der flere afrikanske statssjefer deltok sammen med president Putin.

Skrevet av Ture Andersen

Én tanke om “Tidligere norsk offiser: “Verden gjør seg parat til fullskala-krig!”

  1. Det ser ikke lyst ut for moder jord Det finnes nok A-våpen i verden til å utslette alt liv, men JV-ene mener at jorden skal bestå,men at det blir nye regjeringer i de ulike land,

Det er stengt for kommentarer.