Tidligere Normisjon leder Rolf Kjøde melder seg ut av den norske frafallskirke

Tidligere Normisjon leder Rolf Kjøde melder seg nå ut av kirken, melder avisen Dagen.  “Jeg har kjempet med denne erkjennelsen, men ante den ville komme. Den norske kirke har nå en offisiell velsignelse av homofilt samliv, noe Bibelen kaller synd. Da blir det umulig for meg å være i kirken,” sier Rolf Kjøde til avisen Dagen. Og med dette har en svært profilert leder i kristenheten tatt et viktig steg og sendt et viktig signal om at tiden nå er kommet til å forlate kirken. Vi vil med dette gratulere Kjøde med et riktig og nødvendig valg selv om det kan oppleves smertelig

En av dem som reagerer på Kjødes utmelding er Torgeir Tønnesen som skriver dette: Gratulerer med dagen Kjøde.
1 korint 11.18:
“For det første, når I kommer sammen i menighets-samling, hører jeg at det er splid iblandt eder, og for en del tror jeg det; 19. for det må være partier iblandt eder, forat de ekte kan bli åpenbare iblandt eder. ”

1930 – oversersettelsen bruker utrykket “partier”, flere partier, altså flere kirker. Kan dette være klart for alle? Paulus sier at splid/partier er positivt, siden det skiller det ekte fra det uekte.
Du har dermed ikke kommet deg på rett side av båten, Kjøde, men ut, av båten. Statskirken seiler sammen med sin skjøgemor Romerkirken på klippegrunn, for alltid å synke til dypere vann. Den urene kirke (Skjøgen Åpb 18) skal brennes opp med ild, slikt alt urent blir ved tidenes ende.
Kan det komme en ren av en uren? spør Job. Nei, fordi urenhet smitter og sprer sykdom. Jesus ble gjort til synd, regnet som uren, selv om han var ren og syndfri, for at vi skulle renses rene. Dette er evangeliet og ender ut med en ren brud for Kristus. Skjøgen vil Han ikke ha, men hun er frekk nok til å fri til Ham. Det følger tre virkninger av å melde seg ut av statskirken: 1:Glede 2: Salighet 3: Fryd.

 

2 tanker om “Tidligere Normisjon leder Rolf Kjøde melder seg ut av den norske frafallskirke

Det er stengt for kommentarer.