Amerikansk pastor tatt i omfattende politiaksjon mot prostitusjon i Houston

En farget pastor ble tatt på fersk gjerning da Houston politiet gjennomførte en omfattende aksjon for å fakke horekunder. Under aksjonen jobbet flere agenter undercover og utgav seg for å være prostituerte.  Pastor Ermonte Moliere var blant de 140 mennene som ble pågrepet da Houston politiet nylig gjennomførte en operasjon hvor flere kvinnelige politibetjenter gikk undercover og utgav seg for å være prostituerte i jakten på horekunder. Under politiets pressekonferanse sa politisjef Art Acevedo at de også hadde pågrepet en politimann, advokater og menn fra nær sagt alle samfunnslag under politiaksjonen. Blant de pågrepne finner vi både hvite og fargede og de pågrepne skal ha vært i alderen 18 til 70, opplyser politiet. Det er dog arrestasjonen av pastor Moliere som har vakt mest oppsikt.

“Disse mennene er grunnen til at sex-handelen blomstrer her i Houston og de burde skamme seg,” sa politisjef Art Acevedo under pressekonferansen

Det er avisen “The Houston Chronicle” som først kunne fortelle at pastor Ermonte Moliere var blant de 140 som ble pågrepet under politiets 10 dager lange aksjon mot prostitusjon. Pastor Ermonte Moliere som tjenestegjør som ledende pastor i First Haitian Community Church skal ha blitt uteksaminert som pastor fra “Theological School of Boulvard” i 2004. Dette teologiske studiestedet holder til i  Tabarre, Port-au-Prince på Haiti. I 2010 flyttet  Ermonte Moliere og hans kone til Fort Meyers i Florida hvor han begynte å preke Guds ord. På høstparten i 2010 grunnla han “Riocher de Delivrance” som er en kirke i Fort Meyers i Florida. Han skal så ha fått en visjon fra Gud om å flytte til Houston for å vinne mennesker for Kristus. Etter å ha tjent i forskjellige kirker i området i tre år ble han så  ledende pastor for First Haitian Community Church. “Disse 140 individene er en av grunnene til at sex-handelen lever og blomstrer her i Houston. Disse mannfolkene burde virkelig skamme seg,” sa politisjef Art  Acevedo under politiets pressekonferanse. Kirken har så langt ikke kommentert nyheten om at deres pastor ble pågrepet på fersk gjerning med buksen nede, og det er foreløpig intet som tyder på at hendelsen vil få følger for pastor Moliere’s tjenste i kirken.

 

 

 

6 tanker om “Amerikansk pastor tatt i omfattende politiaksjon mot prostitusjon i Houston

 1. Sitat: ” ..intet som tyder på at hendelsen vil få følger for pastor Moliere’s tjenste i kirken.”

  Dette er symptomatisk for tiden vi lever i – endetiden. Det er blitt så ille at folk er apatiserte. Bibelen vrangtolkes som snillistisk carte blanche for alskens umoralske aktiviteter.
  Men de har nok ikke tatt høyde for hva kristendommen egentlig går ut på:

  Jesus i Matteus 7:

  “21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ 23 Da skal jeg si dem rett ut: ‘Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!’

  Når dagen opprinner vil de fleste “stå med blussende ansikter av forbløffelse”. For Jehova, hærskarenes Gud og Hans sønn Kristus er så langt fra dagens navnkristne som øst er fra vest.

  Det er da også falsk religion med kristenheten som fremste eksponent som Gud vil ødelegge først når han inngir dyret (de verdslige nasjonene) i hjertet “å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Offentlig religiøs utfoldelse vil opphøre for utad å gi folkene inntrykk av elitens handlekraft.

  Da skal kjøpmennene stå langt borte fra henne og si ve,ve fordi de ikke lenger får solgt varene sine til de religiøse høytidene og prestene skal i full angst bedyre at de slett ikke er prester men “jorddyrkere” forteller Åpenbaringen.

  Vi kjenner ikke dagen og timen. Men vi vet at vi lever på tampen av de siste dager når mediene er blitt en blåkopi av Bibelens verste forutsigelser. Noah fikk vite om vannflommen syv dager før den startet.

  La alle oss som lengter etter Guds rike be om at dagen på Guds den allmektiges store dag i Harmageddon kommer i 2018. Satan har tapt stridsspørsmålet og vanlige mennesker over hele kloden tåler snart ikke mer lidelser og ondskap. Gud venter bare på at den siste med himmelsk håp skal besegles før englene slipper de fire vinder løs og det hele braker i vei.

  Våren 2018 har jeg vært døpt og kjent sannheten i 40 år. Og jeg gleder meg vilt til å ta fatt på “alle tings gjenopprettelse” som Bibelen forkynner. Så løft deres hoder og reis dere opp alle dere som er lojale mot Gud Jehovas ord og Hans sønn Kristus. For dette begynner å smake av fugl, som det heter.

  • Jeg kjenner ingen såkalte pastorer, men tjener man ikke Gud, så tjener man Djevelen. Og hans perversitet tør være velkjent. Han er denne verdens gud og hele verden er i den ondes vold frem til Kristus skal binde han og hans demoner for tusen år før han etter det en siste gang skal slippes løs, for så å avlives en gang for alle.

   Satan og hans demoner la i sin tid før vannflommen an på menneskenes døtre – like perverst som dyre-sex blant mennesker.

  • Pastorer er perverse fordi de har forlest seg på Bibelen og innbiller seg at de er de eneste i kirkehistorien som finner logisk sammenheng i alle selvmotsigelsene i kristendommen. Posisjonen og selvbedraget gjør dem dermed maktarrrogante og selvhevdende utover all sekulær fornuft. Når de så prøver å følge monsterguddommens unaturlige og patriarkalske leveregler, snubler de totalt i virkeligheten og sin egen natur. Eller hva sier alle selvoppnevnte dommedagsprofeter, bibelbloggere og gjengiftehatere? Ha ha, sier jeg.

  • Ateister og marxister er perverse fordi de har forlest seg på Marx og Darwin og innbiller seg at de er de eneste i historien som finner logisk sammenheng i alle selvmotsigelsene i evolusjonismen. Posisjonen og selvbedraget gjør dem dermed maktarrrogante og selvhevdende utover all fornuft. Når de så prøver å følge monsterledernes unaturlige og stalinistiske leveregler, snubler de totalt i virkeligheten og sin egen natur. Eller hva sier alle selvoppnevnte klimaprofeter, sosialistbloggere og kristendomshatere? Ha ha, sier jeg også.

  • Du kan spørre. Nå er det ikke vanlig pastorer som tyr til å oppsøke prostituerte heldigvis.
   Jeg mener selv at det er nødvendig å omtale også slike uheldige saker som skjer i kristenheten.
   Spesielt i USA er kravene til pastorer ofte svært lave.
   Har man tatt litt teologi så kvalifiserer man til å bli pastor, uten at noen ser på levemåte og livsstil.

Det er stengt for kommentarer.