Tidligere nigeriansk president ber folk forberede seg for Jesu snarlige gjenkomst

Foto: Wikipedia

En tidligere Nigeriansk president oppfordrer nå kristne til å gjøre seg rede for Jesu snarlige gjenkomst og for at verdens ende snart vil komme. “Dere må være fullt forberedt for vår Herres gjenkomst og ikke gå på kompromiss,” sa  Olusegun Obansanjo i en tale han holdt i en kirke sørvest i Nigeria lørdag kveld.  Olusegun Obansanjo var president i Nigeria fra 1999 til 2007. Den tidligere nigerianske presidenten ble i 1993 fengslet for kritikk mot landets daværende diktator Sani Abacha, og da han slapp ut av fengslet i 1998 stod Obansanjo frem som en omvendt kristen. Nå ber den tidligere presidenten folk gjøre seg rede for Jesu nære gjenkomst, melder Faitwire 

Det er ikke bare den tidligere nigerianske presidenten som holder fast på troen om at Jesus Kristus kommer snart tilbake. En av dem som holdt fast på dette budskapet inntil sin dødsdag, var Emanuel Minos som gjennom sin tjeneste fikk se at tusenvis av mennesker kom til tro, nettopp gjennom å høre budskapet om Jesu snare komme. Emanuel Minos som døde i 2015 holdt fast på denne troen som har vært en del av den kristne kirkes tros og bekjennelsesgrunnlag siden de tidligste aposteldager. I videoen under taler Minos om dette aktuelle tema. Bortrykkelsen av Guds menighet er et budskap som kanskje er mer aktuelt nå enn noensinne, og selv om kristne kan ha forskjellige syn på hvor i endetidsprosessen de vil plassere bortrykkelsen. (Før, under eller etter trengselstiden) burde likevel budskapet om Hans komme gi oss lengsel etter himmelen og det evige liv.

https://www.youtube.com/watch?v=HF9HTTGO_UM

 

 

 

7 tanker om “Tidligere nigeriansk president ber folk forberede seg for Jesu snarlige gjenkomst

 1. Enig. Jesus kommer veldig snart. Det er derfor viktig å holde fokuset på dette, så vi holder oss åndelig skjerpet.

  • Snart, betyr nærmere i dag enn vi var i går.
   For hvert sekund som tikker fremover på klokka, beveger vi oss et lite sekund nærmere den store dagen da Kristus kommer tilbake.
   Samtidig beveger vi oss et sekund nærmere den dagen, da våre hjerter slutter og slå, og vi blir lagt i en mørk og dyster grav.

  • Hei Ansgar!

   Ingen vet dagen og timen, men Bibelen har gitt oss tegn som skal være varsel om at tiden nærmer seg.

   For en kristen vil det alltid være snart for Jesu komme, bortrykkelsen. Det er det alle kristne venter på. Det er det alle kristne har forventninger til. Dette er forventninger som har fulgt de kristne helt fra apostlene. Vi skal leve vårt liv i forventning til at hver dag kan være den siste! For en kristen vil alltid Jesu komme være snart! Derfor er det et uinteressant spørsmål om hva er snart?

 2. Richard; jeg skrev tidligere her, om mine to besøk til Jesus-Cafeen i Aalborg. Det første var på st.hans. Mens jeg satt der i hyggelig samtale med levende kristne unge mennesker, som hadde en brann etter å spre evangeliet og be for mennesker, så kom det inn en fortørnet eldre dame. Hun ville ha oss med hjem for å be ut ånde åndsmakter som hun mente herjet i huset hennes. Hun hadde to voksne sønner som hatet at hun var kristen. Hun klarte nesten ikke være i sitt eget hjem. Hun ville ha oss med bussen hjem, NÅ, for ” Jesus kommer jo snart”. Det var som at hun ventet ham samme formiddag…
  Jeg forsikret henne om at hun nok har litt mer tid på seg, da feks antikrist foreløpig ikke har vist seg. Og han skal som vi vet regjere i 7 år før Jesu gjenkomst.
  Derfor skal vi være litt varsomme med uttrykkene vi benytter. Mange tenker på “snart” som i løpet av dager eller uker.
  Det står endel steder i NT at Jesus snart skal komme tilbake, og det er skrevet for 2000 år siden.
  Selvsagt skal vi leve som om vi er i de siste dager og være beredt, men vi skal være varsomme med hvilke sammenhenger vi benytter uttrykket “snart”

Det er stengt for kommentarer.