Jan Hanvold: Leser ikke kommentarene fra netttroll og vil at du skal stemme på Siv og Erna -Ikke på partiet De Kristne

Jan Hanvolds Facebookside er til tider svært godt besøkt, og motstandere og kritikere av Jan Hanvold og Visjon Norge, får i kommentarfeltet på hans Facebook-side fritt spytte ut sin kritikk og galle mot den omstridte TV sjefen, som ikke engang leser kommentarene som er skrevet til ham. Nylig kunne flere medier fortelle at Hanvold under et valgarrangement i regi av Visjon Norge, omtalte en av NRKs journalister som “Beep-drittsekk”. Hanvold selv kaller det hele “fake news”

Advarer folk mot å stemme på sjanseløse minipartiet som Partiet De Kristne

Beklager at jeg ikke kommer tilbake med kommentar. Men når jeg har, tusenvis av folk inne på min facebook side. Er det vanskelig, å svare. Samt alle nett-trollene som spyr ut sine kommentarer, som jeg selvfølgelig ikke leser. Akkurat som jeg ikke leser fake-news. VG tok kaka igår med bilde av munnen til Donald Trump. Som de kalte kjeften og fremstiller han som en Hitler. Da skjønner du lavmålet av journalisters holdninger. Og fremstille presidenten til vår nærmeste allierte på en slik måte. Dette er Fake news av verste klasse. Som selvfølgelig de fleste følger opp. Som Nrk og tv 2 og alle de andre sekulær-fundamentalistene i journalist-Norge. Som alle går i flokk og er politisk korrekte. Takk til Nettavisen og Document. samt Norge Idag, som er et unntak.
Nå nærmer valget seg, å det er viktig av vi som kristen-folk ber. Slik at Ap ikke blir vinner av valget. Det blir jo en katastrofe med økte skatter og avgifter. Så synd at Senterpartiet følger dem, de har jo så mye bra. Men sosialismen har ødelagt vårt land. Nedrevet vår kristne kultur, å gjort at kriminaliteten blomster. Som et resultat at de kristne verdiene har blitt kastet ut av skoler og samfunn. Så stem på Erna, Siv, Knut Arild. Og stemme på et lite-parti, selv om deres program er bra. Blir, å kaste bort sin stemme.Som en kristen leder, føler jeg et virkelig ansvar for landet. Bruk din stemme, å stem blått og gult. Vær velsignet!” maner Hanvold som med dette helt tydelig har gått bort fra sin støtte til Partiet De Kristne, -som han ivret for under forrige valg.

8 tanker om “Jan Hanvold: Leser ikke kommentarene fra netttroll og vil at du skal stemme på Siv og Erna -Ikke på partiet De Kristne

 1. Hvis det er tilfelle at Jan Hanvold ikke leser kommentarene på sin Facebook-side, hvem er det da som sletter noen av dem, kommentarer som påpeker åpenbare rariteter i hans egne påstander?

  • Det er et direkte sitat fra hans skriverier på Facebook. Det er vel noen i staben som gjør den jobben tipper jeg.

 2. Ja, for Hanvold som har en lønnsinntekt på ca 1.900.000 kr vil jo APs skattepolitikk slå negativt ut.
  Jan Hanvold tar ut 960.000 kr(2016), fra Øvre Eikervei 126 AS, der VN leier lokaler. En fiktiv stilling, finansiert av gavmilde givere til VN.
  At han må betale over halvparten av den inntekten i skatt, er nok fælt for ham.
  Forteller vel alt at han syns det er viktigere å senke sin egen skatt, enn at de som tjener minst skal få litt mer å rutte med?

  • Den avkristningen til “sosialistene”. For det første; vi har et og et halvt sosialistisk parti i Norge; Rødt og SV.
   Den rødgrønne regjeringen hadde knapt nok noe tradisjonelt sosialistisk ved seg.
   De fleste synes å ikke forstå hva sosialisme er, inkl Hanvold.

   Så hva gjorde de rød-grønne, og AP før den tid for å avkristne landet? Jeg får liksom aldri noe gyldig svar på dette?
   Og hvorfor har ikke regjeringen, med støtte fra KRF endret KRLE tilbake til Kristendomskunnskap?
   Det har de fortsatt i Danmark. En konsekvens av det er at det i Danmark var kun 92 humaistiske konfirmanter i fjor, mens det var over 10.000 i Norge.
   Hvorfor har ikke “superkristne” FRP med Hareide på slep gitt oss tilbake et rent kristendomsfag???

   Og hvorfor har Norge fortsatt ikke flyttet ambassaden til Jerusalem, slik FRP lovet???

  • Selvfølgelig. Hanvold vil sitte tilbake med mest mulig selv. Den politikken denne regjeringen har ført, har ikke vært bra for de med minst. Mange goder som eksempelvis uføre tidligere hadde er blitt borte. Blant annet NAV bil, videre er støtten fra Helfo til pasientreiser blitt kraftig redusert.
   Merket det selv. Nest siste gangen jeg var på Arendal sykehus for kontroll, fikk jeg ca 300 i godtgjørelse for å ha kjørt dit,
   Siste gang jeg var, nå i juni, var støtten redusert til 120.
   Også refusjon fra Helfo på medisiner er blitt redusert. Blant annet får man ikke etterbetalt medisiner man har lagt ut for mer enn 6 mnd bakover. Tidligere var det ett år.
   Tapte ca 7000 på det selv. Så har vi de latterlige økningene spesielt pensjonister har fått de siste tre årene. Tapt kjøpekraft er ikke det vi burde belønne gamle slitere med i dette rike landet.
   Jeg kommer ikke til å stemme borgerlig i år.
   Ingen av de fire borgerlige vil få min stemme.
   Ei heller partier som vil samarbeide med FRP.

 3. Helt enig, Kjell. Min stemme går til SP denne gangen? De har etter mitt syn en god politikk på de aller fleste områder.

 4. Kjell; PDK vil jo også samarbeide med FRP. Og da er jo de også utelukket…Men, de har jo heller ingen realistisk mulighet for mandater.
  Og nå er det til alt overmål kommet enda et miniatyrparti; “verdipartiet”.
  Dette oppsto visstnok etter at tidligere nestleder i PDK Trine O Hansen utfordret ledervervet og tapte. Hun ble sur og meldte seg ut og stiftet Verdipartiet. Der er hun visstnok ikke medlem lenger .
  Det har tidligere vært utrolig mye interne stridigheter i PDK, og også i Kristent Samlingsparti.
  Hva er det med disse kristne minipartiene?

 5. Enten man er enig med Hanevold eller ikke, synes jeg det er suspekt å beskylde han for å ikke vil ha en sosialistisk regjering for berike seg selv er en argumentasjon som er helt uten substans. Det er en kjensgjerning at venstreside inkludert AP har ført en politikk som gradvis har utradert de kristne verdier fra våre offentlige etater, og som har over mange år manipulert det norske folk gjennom statskanalen NRK og andre sosialistiske avismedier. Hva med abortloven, enkjønnede ekteskap, feminismen etc. Dessverre har det med årene oppstått en ensrettet presse som hyler i kor med venstresiden. Videre, hva har skjedd med offentlige etater under AP regjeringer, jo de har innført et begrep som “verdinøytral” som skal gjelde i alle offentlige etater. Hva betyr det jo kristne verdier er blitt erstattet med humanistiske verdier som man anser som verdinøytral. Kristne har fått munnkurv når det gjelder å fronte kristne verdier, men sosialismen (humanismen)) frihet til å overføre sine verdier, spesielt i barnehager og skole.Som om ikke det var nok, har venstresiden med AP i spissen ført en markant antisemittisk politikk ovenfor Israel, og samarbeider i stedet med terroristorganisasjoner som Hamas og Fatah. Vell Godt valg folkens!

Det er stengt for kommentarer.