Politiske tårer på kistelokket eneste trøst

Så er sivilisasjonen igjen blitt utsatt for usiviliserte muhammedaneres krevende levemåte.  I Spania ble 15 mennesker myrdet torsdag da en muslim kjørte bilen sin inn i de store folkemengdene på selveste La Rambla – hovedgaten i storbyen Barcelona. Natten etter var det terroristene selv som fikk unngjelde ved at politiets målrettede ild kom muslimene i forkjøpet da en lignende aksjon ble forsøkt gjentatt i havnebyen Cambrils. Samme dag ble to finske kvinner offer for muslimsk knivterror i hjembyen Åbo, skriver Ragnar Larsen, tidligere redaktør for Haugesunds avis i dette innlegget

Rett på sak
Det er slike tilstander politikerne har skapt i Europa nå og som folket må finne seg å leve med. I London og Manchester tilhører muslimsk terror så godt som dagens orden. Franskmenn lever i permanent unntakstilstand etter terror i Paris og Nice. Belgia har vært utsatt for muslimsk terror. Det har også Tyskland, Danmark og Sverige.
Spanias muslimpåførte lidelser kom også til uttrykk i jernbaneangrepet i Madrid i 2004 hvor 191 ble drept og 1 460 skadet. Og går vi tilbake i tiden, var det aller meste av Spania under muslimsk styre fra år 716 e. Kr. Det tok spanierne 500 år å jage inntrengerne hjem. Mange vil håpe at detteer like tidkrevende i vår tid.
Hvorfor hører vi aldri om terrorangrep i EU-landene Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og Østerrike? Rett svar: Det er nesten ikke muslimer der. EU-byråkratene presser på for å islamisere disse statene, men de står imot. Landene har ikke glemt sine bitre erfaringer med gjennom tidene å være under fremmed styre.
Det vil ikke falle oss inn å hevde at alle muslimer er terrorister. På den annen side står det ikke til å nekte at alle terrorister er muslimer. Hvis noen da spør om vi ikke har hørt om Utøya 2011, er svaret at ABB er unntaket som bekrefter reglen. Ett tilfelle i Norges tusenårige historie er ikke mye til dokumentert erfaring av det motsatte.
Fagfolk som har analysert den muslimske terroren i Europa mener anslag mot kommunikasjoner kan bli neste steg når muslimene går lei av å kjøre biler inn i folkemengder. Sabotasje mot jernbanelinjer hvor togene passerer i 300 km/t vil nok gjøre vei i vellinga. Og terroristene kommer seg nok snart også forbi flyplassenes sikringstiltak.

Det er politikerne som har brakt dødstruende usikkerhet ned over de som har valgt dem. Den gangen landene hadde kontroll over sine grenser, levde folk trygt. Nå har ubedte inntrengere nesten fritt leide over ukontrollerte grenser. For å holde fremmede borte fra norsk jord, har Stortinget vedtatt å kjøpe nye ubåter, nye havovervåkingsfly og et helt nytt kampflyvåpen – mens de fremmede bare kan spasere eller sykle over grensen!
Terror er noe politikerne har tvunget oss til å lære å leve med – med skarpskyttere på takene når Festspillene åpnes i Bergen og trailere som 17. mai sperrer gater i Oslo.
Hver gang muslimske terrorister lykkes i Europa, står Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og deres avleggere frem på TV-skjermen med et trist drag over fjeset. «Våre tanker går til de etterlatte», sier de. Vi er ikke tankelesere, men tviler på om tanken stikker særlig dypt. Da ville de ikke hatt annet å tenke på – så hyppig som dødsterroren utfolder seg nå. Norske politikere beklager seg – i stedet for å rykke dødsondet opp med roten.
Makthaverne gråter en skvett ved kistelokket – det er deres eneste trøstende tiltak.

Skrevet av Ragnar Larsen

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *