Erna Solbergs tårevåte hykleri

«Grunnen til terroren i Europa er såre enkel. Den utøves av troende muslimer som tar sin religion på alvor, og de vil regjere verden med terror, akkurat som den såkalte profeten Muhammed bad dem om,» skriver lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal. Han er lei av politikere som uttrykker dyp sorg hver gang en islamsk terror finner sted, uten at de tar ondet med roten og treffer tiltak som kan stanse terroren,” skriver demokratenes leder i et innlegg om terroreren som fortsetter å ramme byer i Europa. Samtidig som Kasheikal påviser årsaken, vil Vidar Kleppe at det skal settes opp sikringstiltak i Markens for å hindre muslimsk terror. Selv om få politikere vil si det, er det bare et tidsspørsmål før muslimske terrorister gjennomfører et terrorangrep mot norske byer. 

«For noen dager siden fikk vi høre at Erna Solberg og eliten av politikere var dypt sjokkert over det totalt uforklarlige terrorangrepet i Spania. Vi har sett det tusen ganger før, politikere på autopilot som fordømmer terroren uten å ha noe begrep om hva den skyldes. Dette er en ren retorikk.

Blant oss i Demokratene har vi imidlertid en mye mer realistisk tilnærming, og mange av våre tillitsvalgte har følt på kroppen hva islamsk ideologi fører til. Som de fleste vet er jeg og min familie kurdiske flytninger fra Kurdistan, Iran hvor vi har kjempet og kjemper hver dag mot den islamske terror ideologen.

Angrep som i Spania vil fortsette så lenge som våre blinde og naive elitepolitikere fortsetter med sine skylapper og ikke tar muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor.

Derfor er vi i Demokratene i Norge tydelige på at vi ikke kan komme med tomme floskler om å bekjempe terror uten å være ideologisk og teologisk bevisste på hva islam dreier seg om. Selv om selvfølgelig de aller fleste muslimer er fredelige og gode mennesker, oppfordrer islams originalkilder Koranen og Sunna til å drepe vantro. Når vi har denne grunnleggende forståelsen vil kampen mot terror bli meningsfull utover meningsløse floskler.»

Skrevet av Makvan Kasheikal. Leder for Demokratene

18 tanker om “Erna Solbergs tårevåte hykleri

 1. Demokratenes leder skriver helt rett: “Angrep som i Spania vil fortsette så lenge våre blinde og naive elitepolitikere fortsetter med sine skylapper og ikke tar muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor.” Sitat slutt.
  Hver gang det har skjedd muslimsk terror, så skjønner liksom politikerne ikke noe som helst. De virker helt handlingslammet. Så tar de fram et papir, som er lest ifra mange ganger: “Mine tanker går til de drepte og de sårede,” og så legger de til: “og til deres familier.” Så putter de papirlappen tilbake i lomma, for å bli brukt når neste terror-angrep kommer!
  Det finnes kun en løsning på å få slutt på terroren, alle muslimer må ut av våre europiske land. Det gjelder alle…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Akkurat her er vi nokså enige, Anders(pussig nok).
   Men, i motsetning til deg, så tenker jeg på alle muslimer som mennesker og potensielle kristne. Dermed ønsker jeg at vi skal øke den humanitære innsatsen betraktelig, helst gjennom kristne organisasjoner, slik at misjon blir innlemmet i arbeidet blandt verdens fattige, sultne og forfulgte..

   Og derfor kan jeg ikke støtte FRP(i tillegg til minst 40 andre gode grunner). FRP ønsker å stenge grensene og samtidig kutte dramatisk i bistanden/u-hjelpen. De bytter på en måte ut “kristen nestekjærlighet” med “ukristelig egenkjærlighet”.
   Du drar det enda lengre ved å hevde at den ariske rase er andre raser overlegen, og derfor er det langt bedre at vi gode nordmenn får billigere alkohol, bensin og lavere skatt, enn at vi redder noen millioner av 2. og 3. klasses menneskeliv i Afrika og Asia.

  • “Evangeliekirken Arendal”? Omtrent like seriøst som “Smyrna Oslo”?? Begge er registrert en privatadresse. Din “menighet”, Myhren, er i det minste reg. i Brønnøysund. Er det bare du som er “medlem”?

  • Myhren. Jeg er helt enig med deg. Var i Spania under siste terror angrepet i Barcelona. I Spania hadde vi landesorg i tre dager.
   Jeg venter bare på neste gang det smeller, hvor blir det?.
   Alle skjønner vel at muslimene er kommet for å overta hele Europa.
   En hilsen til de pårørende som har mistet mine under terrprangrep holder ikke.
   Demokratene har helt rett.

 2. Se til Lærdal i Sogn

  Jeg tror ikke det kommer noe terrorangrep i Lærdal – men se hva som har skjedd der de siste årene. Jo mer jeg studerer vår allmektige Gud ( Jahve ) ; skjønner jeg hvor streng han er. Videre er han utrolig handlingsdyktig – men vi skjønner ikke hvorfor disse alvorlige hendelsene finner sted.
  Vi husker storbrannen på Lærdalsøyri for få år siden ; der mye av bebyggelsen i sentrum av denne kommunen gikk opp i røyk. Da spurte jeg hvorfor dette skjedde og gikk inn på nettsiden til Lærdal kommune. Lærdal er vennskapskommune med Jeriko, leste jeg, og har stadig delegasjoner der nede på den såkalte Vestbredden. Jeg trenger vel ikke skrive mer om dette ; men nå har det dukket opp en forferdelig ny hendelse : All rein i de såkalte Nordfjella blir i disse dager drept – fordi den farlige skrapesyken herjer i denne store flokken. Slikt har aldri skjedd før i Norge.
  Hvem er det som jakter på denne reinsdyrflokken ? Jo, nettopp Lærdøler – og dette har de gjort i Nordfjella i uminnelige tider.
  Vi kjenner alle ordene i Bibelen : Den som forbanner Israel, vil selv bli forbannet…
  Bruker vi samme resonnement , og spør hvor det er mest sannsynlig at et nytt terroranslag kommer mot Norge ; har jeg en viss formening om det – men holder slikt for meg selv – men tror IKKE byene Oslo eller Bergen blir rammet nå.

  • Jeg tror du er inne på noe der. I alle fall verdt å reflektere over.

 3. Knut, jeg foreslår at vi pakker sammen Myhren, Jeremy Hoff, Breivik og alle de pøbelungene som marsjerte i Kr.Sand, på ei gammel fiskeskøyte med kurs for Bjørnøya! De må få med seg hermetikk til de neste 30 årene, men være uten tilgang til internett, tlf, samband osv.
  Jan Kåre kan veldig gjerne sendes med, så kan han etablere en avdeling av den okkulte sekta si der, mens hans nifse hustru styrer pengeinnsamlingen for “Smyrna Oslo”

 4. Over hele verden blir drøssevis av bedehus, kapeller og kirker lagt ned. Noen blir til hus for vanlige folk, noen blir revet og andre blir overtatt av muslimer…
  Det som foregår idag er en avkristning som verden aldri før har sett.. Spesielt den hvite befolkningen vender Kristus ryggen og lever i nuet. De har nok med dette livet ser det ut som, og gir opp sin barnetro…Da er det fritt fram for andre religioner, og de får fotfeste i de tidligere kristne landene. Folk bryr seg lite eller ikke noe, og er overbærende med at andre religioner overtar…Men Gud er sint og det vil Han nok vise etterhvert. På hvilken måte da kan vi spørre, og svaret ligger i bibelen.
  Det blir en 3. og en 4. verdenskrig før Jesus kommer tilbake, og da vil verden se helt annerledes ut. Bibelen forteller at Guds Husfolk vil vende tilbake til et stor-Israel og de fleste av verdens befolkning vil omkomme.
  Jorden vil også bli helt ødelagt, men da må vi huske på at det kommer en ny himmel og en ny jord etterpå. Det blir en overkledning som igjenoppretter alt, og da blir det som i Paradis igjen.

 5. Denne nettsiden har utviklet seg til mer eller mindre injurierende angrep på de personene som ytrer seg her. Slik skal ikke sanne kristne oppføre seg. Derfor takker jeg for meg her på Søkelys.

  Ture Andersen

  • Ja, jeg respekterer din avgjørelse, Ture Andersen. Det er vel meg og Jan Kåre som det har gått mest ut over.
   Men grunnen til at jeg velger å fortsette her, er at jeg overhodet ikke tar de fleste som skriver her alvorlig. Jeg ser på dem mest som barn i en sandkasse, som virrer rundt med sine spann og spader. De kan jo ikke skrive skikkelig rettskriving engang, og da er det nok også så som så med tale-ferdigheten. De fleste er nok sosialklienter eller ufør-trygda, så pass kan jeg lese mellom linjene deres.
   En annen ting er om jeg har tid til dette, og det har jeg…jeg er jo pensjonist og pleier å bruke dagene godt. Da er noen minutter på Søkelys en grei avkobling…

  • Trist. Ditt innlegg om Lærdal var godt.
   Lærdal er et rottereir der ti personer dominerer hele bygda og de andre bare dilter etter. Din observasjon er presis.

   Anders. Jeg synes det er sunt at vi kristne står opp mot satanisme, rått menneskeforakt og vranglære der den dukker opp. Dine syn er beviselig slike. At du støtter anti-semitter og nazister med linker samt å gjengi deres syn i dette forumet vil selvsagt medføre at kristne ikke blir blid på deg. Så mye må selv du forstå.
   Og nei, jeg er ikke uføretrygdet eller sosialklient. Jeg en av de som betaler for din pensjon slik at du kan spre ditt menneskehat.

  • Er enig med deg Ture, når det gjelder debattnivået. Synes søkelys legger ut mange interresante artikler om hva som skjer rundt forbi. Debattnivået derimot er ( eller var ), bedre i noen nettaviser som fremdeles har et åpent kommentarfelt. Anders H. M. er du ikke redd du havner i samme bås som de du kritiserer her, da du setter uføre og mennesker med behov for sosialhjelp i bås? Det er mange årsaker til nevnte behov for ytelser, og man kan ikke karakterisere mennesker utifra dette.

  • Jeg er ikke veldig fornøyd selv med debattene jeg ser. Det blir mye Jan Kåre Christensen, og personangrep.
   Jeg oppfordrer folk til å diskutere sak, ikke person, og å unngå å stigmatisere dem man er uenig med.

  • Kjell.
   I teorien kan du ta charter-badeferier til de hvite strendene på Spitsbergen. I teorien kan Jan Kåre Christensen også oppføre seg saklig og voksent.
   Men i praksis er ingen av dette mulig da naturen oppfører seg annerledes enn det man tror.

   Spitsbergen kan du ikke gjøre noe med og det er forsåvidt greit nok. Men du kan innføre en god standard i dette forumet ved å forhånds godkjenne Jan Kåre Christensen sine innlegg før de kommer på trykk. Hvis du seriøst ønsker en god standard er dette den eneste vei å gå.

 6. Til Myhren; som tidligere en av de beste nærings-assurandørene i det som da var norges største forsikringsselskap, og deretter Daglig Leder i en mellomstor produksjonsbedrift, ble jeg dessverre syk, og måtte uføretrygdes.
  Jeg sitter her på min hytte til 5 mill, og nyter min 180 graders fjord og havutsikt, og hever maks uføretrygd og privat uførepensjon med den aller beste samvittighet, etter å ha vært en betydelig skatteyter i mange år.
  Jeg vil ha meg frabedt at en rasistisk og forgjeldet pensjonert bussjåfør fra Arendal tror at han er bedre enn meg, og alle andre som er uføre.

Det er stengt for kommentarer.