David Wilkerson: Tearing Down The Altar of Baal

David Wilkerson er en av de amerikanske forkynnere som har formet og preget min tro og tenkning. I denne klassiske talen tar Wilkerson et oppgjør med den gammeltestamentlige dyrkelsen av avguden Baal.

45 tanker om “David Wilkerson: Tearing Down The Altar of Baal

  • Det er riktig det Søkelys skriver, at Wilkerson forkynnelse lever videre. Men det kan en død sild (Jan Kåre Christensen) ikke forstå.

 1. 20/08/2017, kl. 13:12 sa Evangelist og bibellærer Jan Kåre Christensen:

  Du er en skam. Et foraktelig menneske full av hovmod og hykleri. Riv bjelken ut av ditt hovmodige øye før du ser flisen i de andre.

  • Du kan ikke komme dragende med at de døde fordi de, sitat: “vek av fra Herrens vei på en eller annen måte.” Dette er hovmod og blasfemi og skammelig. Ydmyk deg gutt. Du oppfører deg som du er gud høyt hevet over alle andre.

 2. Det er bare å takke satan for at du lever, Jan Kåte. Han er nok mektig stolt av din nitidige iver etter å trakassere og undertrykke kristne. Og satan har jo også lurt deg til å tro at det ikke er et helvete…

 3. Nå har Søkelys lagt bort hetsen av meg og Herren.
  Men det fortsetter her.
  Bjørn jeg vet at du ikke skal brennes, og pint.
  Men du vil gå fortapt og bli tilintetgjort, hvis du ikke omvender deg.

 4. Christensen, jeg foreslår du slår av deg selv litt, lytter til skikkelig forkynnelse og begynner forfra.
  Jeg har ferie fra skriving noen dager til, men fant det verd å dele David Wilkersons preken.

  • Nei, nå må du gi deg Jan Kåre! Hva er dette for tull? Wilkersens forkynnelse er høyaktuell i disse dager, og takk for at det er mulig via YouTube å lytte til taler av ham selvom han er hjemme hos Herren. Skal du si det samme om Herrens profeter i bibelen også?

  • “kampen går visere”. Mener du at kampen følger lilleviseren eller storeviseren?
   Personlig tror jeg vi går i et rasende tempo mot dommens dag, og holder en knapp på lilleviseren. Det spørs om ikke klokken er sånn ca 23.42, sett i et åndelig tidsperspektiv.
   Og da må vi ikke sløve hen i verdslig visvas, eller la oss forføre av religiøse eller okkulte figurer(Eks. kulten i Krokstiveien).

   Søk Jesus Kristus, Jan Dåre, vend om og bli en Kristus-etterfølger.

   Slutt å kaste bort tiden på Strasbourg.
   Jeg begir meg vanligvis ikke inn på veddemål; men jeg skal gjøre et unntak, ved å foreslå følgende;
   1. Dersom du mot formodning får saken din tatt opp til behandling i Strasbourg, vil jeg SYKLE herfra og til Strasbourg på min blå hybridsykkel. Dersom du vinner, leier jeg sykkelen hjem. Og skal sitte og heie på deg dagen lang!
   Jeg vil da få spesialsydd en sykkeldrakt med “Team Jan Kåre” foran og bak!
   2. Dersom klagen IKKE blir tatt til behandling, legger du ned helvetesbloggen og den falske hjemmesiden til “Smyrna Oslo”, og avstår fra all internetaktivitet, for all framtid!

   Deal or no deal?☺

 5. Hvorfor handler alt om denne Jan Kåre Christensen i en tråd som omhandler noe helt annet ? Er det ikke på tide at denne ensomme, sykelige narcissisten nå isoleres helt og at alle hans nye poster i denne bloggen automatisk slettes ?

  La oss slippe mer av denne sykeligheten som hele Norge tar avstand fra.

 6. Jan K; det betyr at du ikke tror at saken blir behandlet i Strasbourg???? Og dealen med satan har du allerede gjort. Men, den kan du bryte.
  Knut har forøvrig helt rett når han skriver at han ikke forstår at vi bruker tid på den narsisisten. I rest my case…

 7. Jeg er helt enig med Jan Kåre Christensen, jeg skjønner heller ikke den nesegruse beundringen av Wilkerson. Alt det han skrev har ikke slått til, og selv endte han i en bilulykke hvor han døde.
  Det er alt for mange som gjennom årene har sagt: “Herren har sagt til meg…” og så kommer den ene ville spådommen etter den andre.
  Jeg vet om hundre som synes de fortjener en spesiell takk ifra Herren Jahve, og noen fortjener det sikkert også…Men bortsett fra Hans Nielsen Hauge og noen av de første martyrene, så er det ikke så mange å nevne…Det fleste som Herren vil premiere høyest på den ytterste dag er nok anonyme Herrens helter.

  Jeg leste forleden at Jesus sine disipler skal dømme Israels 12 stammer. Det blir spennende, da vi vet at for eksempel Peter sviktet Jesus når det gjaldt som mest. Og Judas sviktet også, selv om han ble oppfordret av Jesus selv å svikte Ham!!! Jesus ba i tillegg at Satan selv skulle ta bolig i Judas.
  Som vi ser så er det vanskelig å dømme ut ifra menneskelige tanker og bedømminger.
  Så lar vi Jan Kåre Christensen i fred, kanskje han gjør Guds gjerninger og kanskje ikke.
  Kanskje jeg selv er i Gud ledelse eller kanskje ikke…Slike ting får vi la Jehova dømme om.
  En ting er sikkert, jeg tror Gud vil bedømme oss alle på en slik måte, som vi aldri selv kunne ha tenkt ut…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Myhren, takk for støtte.
   Har nå lager 7 nye youtube videoer, se her: https://www.youtube.com/user/smyrnaoslo/featured

   Braut, i denne verden, som ligger i det onde må en regne med å bli dårlig og urettferdig behandlet når en står for Gud og hans ord!
   Derfor blir det fånyttes å vedde.

   Da jeg sparket fotball var det mer rettferdig, den som scoret mest mål vant.
   I denne verden som en troende, går en med Gud så er en mange ganger på det «tappende» laget da denne verdens Gud er Satan!

   Knut, du er en taper og det er bare ku-latterlig å lese hva du skriver!

  • Jan Kåre. Det er så godt å se at du har støtte fra en annen enn bare din elskerinne Pernille. Din elskerinne Pernille som fra samme datamaskin og IP adresse som din, har skrevet sin støtteinnlegg her i Søkelys til deg. Det kaller jeg ekte kjærlighet !

   Jeg liker at du lot andre overta Smyrna menighet da den Smyrna bloggen er så mye bedre enn din gamle blogg. Den nye bloggen er en velsignelse som i motsetning til den gamle Smyrna menighet skriver om en uendelighet av temaer og ting som interesserer oss kristne.

   Du får hilse Pernille fra meg og vi håper at hun, i tillegg til å være din elskerinne i ditt hjem, også tar seg tid til å skrive flere støtteinnlegg til deg. De er så velsignede så.

  • Når du snakker om gudene i flertall, viser det hvor langt vekk du er fra den kristne lære og Gud. Ingen kristne snakker om flere guder. Det finnes bare en Gud. Ikke flere guder som i din religion.

   Pernille har skrevet flere støtteinnlegg til deg fra din datamaskin og IP adresse. Vi vet at du har en for-historie her. Ergo er hun din elskerinne da det kan da ikke være slik at du selv har skrevet støtteinnlegg til deg selv.

  • Ansgar Braut du skjønner deg på åndelige ting og saker.
   Dette er et ordtak som en bruker på håpløse og egen rettferdige mennesker som deg og flere som skriver her på Søkelys.

  • Et ordtak som f.eks “gi han mer tau til å henge seg i” ?

   PS: Du kan spørre din elskerinne Pernille om du ikke vet svaret.

 8. Jan Kåre; Du skriver” da jeg sparket fotball var det mer rettferdig, den som scoret mest mål vant”
  Her må jeg av flere grunner korrigere deg. La oss først ta de språklige feilene;
  1. Det skal skrives flest mål, ikke mest mål.
  2. Jeg formoder at du ikke i fullt alvor mener at det var mer rettferdighet på fotballbanen i tiden da du spilte, enn det er nå?
  3. Det er ikke “den” som scorer flest mål som vinner, men det laget som scorer flest mål. Dette da fotball er er lagspill, hvilket det også var i dine “glansdager”.

  Forøvrig er jeg dypt uenig i at fotball er rettferdig. Jeg anerkjenner slett ikke ditt premiss for rettferdighet(heller ikke i denne sammenheng).

  • Poenget mitt er at jeg er 120 % uskyldig i denne saken uansett dom.
   Greit, slik er det i denne verden.
   Hadde politiet og domstolene fungert og de ikke hadde hatet Jesus.
   Så hadde den onde treenigheten blitt dømt.

   Braut og Fuglestad kunne de brukt mange lovparagrafer imot.

 9. Jan Kåre; jeg er HELLER IKKE Knut???

  Men, jeg er kjent med at du og Pernille har samme IP-adresse. Er dette som den gang du utga deg for å være Bjørn Olav Hansen? Eller hvem er Pernille?

  • Og NEI; du er ikke uskyldig! Tre rettsinstanser har stadfestet det vi alle har sett.
   Men, det er MYE du er skyldig i som du fortsatt ikke er holdt ansvarlig for. Men netter snører seg sammen rundt deg…

 10. Gidder ikke forklare og diskutere mer.
  Jesus led døden han også, han var helt sikkert skyldig han også selv om han ikke hadde gjort noe gørnt.
  Jeg er 120 % uskyldig, det er kristendomsforfølgelse og et justismord imot meg og den Himmelske blogg!

  • Kanskje du burde be din samboende IP og data maskin bruker Pernille (som bruker disse når din kone er ute av huset selv om hun ikke bor der) om å forklare at maksimal prosent er 100 og at du som forfølger andre kristne selv er en kristendomsforfølger ? Eller er hun for mye betatt av deg til å se sannheten i øynene ?

  • Det er den Pernille som er din elskerinne ?

   For Pernille skrev støtteinnlegg til deg fra akkurat samme PC og IP adresse som du bruker. Ergo var hun i samme rom som deg da hun skrev disse støtteinnleggene. For du skrev ikke de støtteinnleggene selv, Jan Kåre ?

  • Jammen kjære Jan Kåre.
   Du vet da hva en adresse er for noe ? Du er klar over hva som er forskjellen mellom Krokstiveien 2c og f.eks Trosterudveien 2b, Østmarkaveien 21 og Rådhusplassen 2 ? Du vet at du kun kan være på en adresse i gangen og ikke på 2 eller flere andre addresse samtidig ? Du vet at du ikke kan være på Rådhusplassen 2 samtidig som du er i Krokstiveien 2c ?

   Jeg håper at du har fått med deg denne forskjellen. I hvertfall forstår alle andre det selv om du helt åpenbart har dine problemer med å forstå dette. Søk hjelp for dette da du åpenbart trenger det.

   For din Pernille har fra samme adresse, Krokstiveien 2c, skrevet to eller flere støtteinnlegg til deg selv. Du også har adresse Krokstiveien 2c. Ergo er dere på samme adresse med samme datamaskin og samme IP adresse. Og det mens din kone er ute og på jobb har Pernille skrevet dette.

   Med den form for logikk som du er en mester i og med din forhistorie, kan man i din ånd konstatere at Pernille er din elskerinne. Med din logikk og i din ånd er det nemlig slik.

   Så får du spørre din arbeidsgiver Unibuss om de ikke kan gi deg et ekstra kurs in hvordan man vet hvor man er og om man kan være flere steder på samme tid.

 11. Knut; her må jeg arrestere deg. Det er selvsagt ikke slik at man kun regner prosent inntil 100.
  Her er det i prinsippet ingen grenser. Feks er det ventet at Venezuela vil oppnå en inflasjon på 1500 % i inneværende år.
  Men, at det er helt feil av Jan Kåre å skrive at han er 120 % uskyldig, er galt av to årsaker.
  1. Han er beviselig skyldig og straffedømt.
  2. Man kan ikke måle skyld/uskyld i prosent.
  Man kunne feks si at Berit Nylund Christensen er 16.66 % skyldig og Jan Kåre er 83.34 % skyldig, forutsatt at man for eksemplets skyld tenker den totale skyld å være 100. Da tar jeg utgangspunkt i at hun er medskyldig, til en viss grad(noe jeg mener hun er, i og med at hun har vært vitne til flere straffbare handlinger, uten å foreta seg noe for å stanse det)
  Men, som sagt, dette er det umulig å måle i prosent.
  Man kan bare spekulere på om Jan Kåre er inspirert av en viss terrorist, som ynder å leke seg med prosentsannsynlighet?

 12. Jan Kåre; ” avgjort på forhånd”. Mener du at dommerne i tingretten, lagmannsretten og høyesteretts kjæremålsutvalg er bestukket, alle sammen? Av hvem…? Særdeles alvorlige anklager du fremmer!

  • 1 Kor. 1. 19 for det er skrevet: Jeg vil ødelegge de vises visdom, og de forstandiges forstand vil jeg gjøre til intet. 20 Hvor er en vismann, hvor er en skriftlærd, hvor er en gransker i denne verden? har ikke Gud gjort verdens visdom til dårskap? 21 For eftersom verden ikke ved sin visdom kjente Gud i Guds visdom, var det Guds vilje ved forkynnelsens dårskap å frelse dem som tror,

   Verdens visdom og Guds rettferdighet er to motsetninger.
   Du må skjønne at det er to riker som strider!
   Jan Aage Torp tilhører og tjener Satan.
   Jeg tilhører og tjener Herren.

  • Selvfølgelig var ikke saken avgjort på forhånd. Vel kanskje på en måte:
   Hvis vi tror på predestinasjonslæren så er alt avgjort på forhånd. Så kanskje Gud den allmektige allerede i skapelsen besluttet at Christensen ville bli dømt for sjikane av en Oslopastor. Det finnes jo endel kristne som tror på predestinasjon eller forhåndsutvelgelse.
   Kanskje dommerne i retten var forhåndsutvalgt til å domme JKC

  • Nei ikke slik å forstå.
   Men hatet til Jesus, endelig kan vi få tatt en slik, det var det.
   Hele rettsprosessen forteller meg det, hadde jeg vært hedning eller muslim pg skrevet slik jeg har gjort, ingen hadde brydd seg.
   Men fordi jeg er en kristen, ble jeg dømt!

  • Du er ikke kristen, Jan Kåre Christensen.

   I bl.a spørsmålet om gjengifte har du funnet opp din egen religion som er blasfemisk og grovt anti-kristelig.
   Du mobber, sjikanerer og politianmelder kristne (herunder eksludert Hanvold og Torp) fordi de forkynner Guds ord.
   Du stjeler penger fra kristne folk
   Du lyver og fortsetter med dette selv etter at du har blitt tatt i løgn.
   Du koser deg over andre menneskers nød, sykdom og ulykke.
   Du har vist og viser grov forakt for din egen familie.
   Du setter deg selv alltid over Jesus og Guds ord.

   Det er ingenting kristent over deg og du er derfor ikke en kristen mann.

Det er stengt for kommentarer.