Tidligere New-Age troende Steven Bancarz advarer foreldre mot å la barna Barbie’s Yoga Challenge -kaller det demontilbedelse for barn

Den populære Barbie dukken som har vært en følgesvenn som leketøy for jenter i mange tiår er ikke så uskyldig som mange tror. I en animert Barbie-video som er tiltenkt barn blir ungene opplært og utfordret til å utføre yoga øvelser. “Vi vil se i dybden på hva de forskjellige Yoga stillingene betyr og vi vil se på hvordan yoga stillinger i realiteten er innviet til gudene i hinduismen, guder Bibelen omtaler som demoner. En stilling er ment til å presentere Shiva  som kutter hodet av Daksha som så plasseres på en stokk. Yoga er ikke noe som kristne eller andre bør praktisere, sier Steven Bancarz i sin siste video. Steven har selv praktisert forskjellige nyreligiøse teknikker og advarer nå foreldre mot å la barna ta “Barbie’s Yoga Challenge”

New Age teknikker og yoga er forlengst blitt en del av praksisen også blant medlemmer av liberale kirker. På tross av at et stort antall bøker er skrevet som advarer mot farene med New Age og Yoga, har titusener gitt seg hen til ulike religiøse teknikker som i realiteten er dyrkelse av onde ånder. Blant dem som er målgruppe for dem som vil pushe penger og samtidig lede barna til å praktisere dyrkelse av hinduismens mange guder eller demoner, er Disney som har produsert en rekke filmer hvor den populære dukken har hovedrolle. Nå vil Disney lære barna til å praktisere dyrkelse av demoner gjennom Barbies Yoga Challange og den tidligere “New Ageeren” Steven Bancarz som nå er blitt en gjenfødt kristen advarer

 

11 tanker om “Tidligere New-Age troende Steven Bancarz advarer foreldre mot å la barna Barbie’s Yoga Challenge -kaller det demontilbedelse for barn

  • Du har rett i det. Svært kort tid. Viktig er det for foreldre å passe på barna og seg selv.

  • Husker ikke hvor jeg leste det, men yogaen har vært innom barnehager også -trodde jeg??

   Hva gjør mødrene da? Slutter å jobbe, tar ut barna sine og er hjemme med dem? Eller kanskje tenke på hva Guds Ord og plakaten til Richard sier -at vi er KONGELIGE PRESTER. En prest bør de ansatte i barnehagen lytte til 🙂 “Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk.”

   De tar seg sånn til rette i barnehager og skoler at nå må Guds folk reise seg.

 1. Djevelen gjør ALT for å få tak i de minste svake. En dag skal de stå til ansvar for sitt røveri. For det er jo det det egentlig er.

 2. Hei alle sammen!

  Sjekk ut denne fra nettsiden jeg driver bibelogtro.com

  https://bibelogtro.wordpress.com/2019/12/16/hvem-er-jeg/

  Last ned «Hvem er jeg?» -plakaten, print ut og sett gjerne ramme på den. En plakat jeg er veldig glad i og som jeg gjerne gir fra meg innrammet som gave til folk jeg kjenner.

  Min «aldrende» far hadde sett hos noen denne plakaten og fått greie på at det var en gave fra meg. Han tok sporenstraks kontakt med meg med ønske om en innrammet plakat til ham også?

  Last ned og gi videre eller spre PDF-filen videre.

  Mvh Richard

  • Den var virkelig fin.Tenk for en velsignelse!
   Tenk, Hannah er en KONGELIG PREST! Wow! Jeg ruler…Vi kan være frimodige.

   Fin historie også, takk for du delte 🙂
   Jeg bør også ramme den inn til både andre og meg selv.

   Har vært så vidt innom pastor Bobs videoer et par ganger. (Ser man ofte på undervisning og liker rock, så dukker de opp tror jeg) Bladde raskt gjennom videoene nå, og det er MYE interessant.

   Undervisning som skulle vært på norske kristne TV-kanaler.

  • Nei det har jeg ikke. Interessant! Må få lastet ned 🙂 Gikk først rett til videoen der om hva ungdommene mente om den, det var fint å høre! Barn og ungdom utenfor menigheten hører knapt om Jesus lenger. Håper alle konfirmanter skal se den. Men denne er jo til alle. Ble sittende å både lese om og se en del nå. Håper den slår alle rekorder. Så bra du skriver om den. Takker!

Det er stengt for kommentarer.