Dr Michael Brown: Jesabel angriper ja til livet menigheter i Tyskland gjennom feminister

Jesabel ånden som preget dronning Jesabel og kong Akas i bibelen viser igjen sitt stygge ansikt i vår tid. Dette gjennom demoniske krefter som angriper menigheter som står opp for barnet i mors liv og som er pro life. Den samme åndsmakt som kontrollerer det norske storting, den norske regjering og det norske folk som både er for fosterdrap, for likekjønnede ekteskap er i aksjon mot kristne kirker i Tyskland. Dersom du er pro life og ikke villig til å inngå kompromiss vil du måtte betale. Femenist bevegelsen er fullt og helt styrt av Jesabel-ånden, og i Europa ser vi spor av disse kreftene overalt i samfunnet og selv i deler av kirken.

I videoen under snakker Dr Brown om hvordan Jesabel ånden nå angriper pro-life menigheter i Tyskland og disse demonene er kjennetegnet av viljen til å drepe ufødte barn. Sjekk ut hva Dr Bown sier om feminist-bevegelsen og Jesabel åndens virke i Tyskland

6 tanker om “Dr Michael Brown: Jesabel angriper ja til livet menigheter i Tyskland gjennom feminister

  1. Tenk at disse radikale feministene også legger til ordet antisemitt 🙂
    Og Dr.Brown spør seg selv, skulle de virkelig bry seg om jødene? Eller er det for å få de kristne til å virke enda verre?

    Ja, jesabelånden er i aksjon. Ja, selv i deler av kirken, som Søkelys skriver.

    Jeg har sett dem og hørt dem, og Hannah blir satt på plass. Det er sykt…

  2. Det er også mange Jesabeller i Norge. Ikke bare innen den norske kirke. Også innad i en god del av de norske frimenighetene. Dessverre.

Det er stengt for kommentarer.