Steve Cioccolanti: “The Trump curse” -Who’s the Next Victim? IRAN & the Deep State

“La oss snakke om “the Trump curse”, for det ser ut som om uansett hva som skjer, så fortsetter Donald Trump å vinne. Uansett hvem som kommer i mot ham, så fortsetter han å vinne,” sier Steve Cioccolanti i sin siste video og viser til Urban Dictionary som definerer “Trump forbannelsen” slik: “The Trump Curse” is a concept that any individual that states or does unfavorable in the direction of Donald Trump will certainly be cursed with misfortune or unfavorable fate.” Med andre ord går teorien ut på at dem som sier eller gjør noe negativt mot Donald Trump vil bli forbannet med ulykke eller ugunstig skjebne.”

Er det rettferdighet som førte til at Qasem Soleimani ble tatt ut tidligere i denne uken, og er det rettferdighet som rår når Iran i stedetfor å drepe amerikanske styrker i sitt motangrep, heller skjøt ned et ukrainsk passasjerfly og drepe 176 sivile, hvorav mange hadde iransk opphav. For annen dag på rad demonstrerer rasende iranske demonstranter mot regimet. Igjen og igjen ser vi hvordan Donald Trump forbannelsen slår tilbake på Iran selv. I kveld ble det avfyrt flere raketter mot amerikanske baser i Irak og det antas at angrepene er en del av hevnen til Iran. Søndag truet Hassan Nasrallah, den mangeårige leder i den iransk kontrollerte Hizbollah militsen med nye hevnangrep mot USA. Skal vi tro “The Trump Curse” teorien vil også Nasrallah komme til å angrep på sine trusler mot Donald Trump. “Hvem blir det neste ofre for “Trump forbannelsen” spør Steve Cioccolanti i sin siste video. Se videoen og si gjerne din mening. Er det slik at “bad luck” rammer personer i ledende stillinger som går mot Donald Trump?

5 tanker om “Steve Cioccolanti: “The Trump curse” -Who’s the Next Victim? IRAN & the Deep State

 1. Det er mye i denne verden vi ikke forstår, men bare Gud er Gud.
  Der oddselett er skal gribbene samle seg , Oljen er ett oddsel eller fossilt drivstoff om du vil , USA er helt klart en gribb som alle andre gribber , det være seg Norge, Russland , Kina osv. noen er små andre er store , midt østen er full av fossilt olje , Putin gjør mye bra for den Russisk ortodokse kirken , han holder vestlig liberalisme med homofili liberalisme ol. borte fra Russland og mange Russere mener han er Gud sendt. Thump er Thrump og Putin er Putin dette er meget farlige ledere , men jeg tror Gud har innsatt dem , for att hans dag er nært forestående.

  La meg bare få sagt det jeg hater de liberale lederne som Hilary Cliton ol og jeg koser meg stort hver gang de får en på tryne av Thrump , men Thrump er ingen Gud . så vær forsiktig med hvem dere dyrker.

  • Ps. dette er inspiratorisk teori, men det blir litt påfallende at det ble skutt ned ett passasjer fly over Ukraina også i Ukraina konflikten , når jeg ser på hvordan dette kan brukes for å danne opinion og vet at rader og data systemer kan bli hakket eks, det er faktisk ikke utenkelig att forsvars systemet til Iran har blitt hakket , så det har varslet innkommende missil.

   Jeg forsvarer ikke Iran , men jeg synes ting er litt påfallende og det må faktisk tas med .

 2. VEND DEG VEKK FRA DENNE VERDEN

  Hele den ateistiske globalist-eliten har jobbet iherdig med å desavuere og undergrave kristendommen i mange, mange år. FN’s Agenda 2030 og vår egen Stortingsmelding 74 fra 1979 tar jo sikte på å etablere FN som en verdensregjering der nasjonalstatene og deres ulike religiøse og kulturelle identiteter skal bort til fordel for et ateistisk samfunn der en gigaelite styrer etter eget forgodtbefinnende.
  Donald Trump er innsatt av Jehova for å forsinke det som skjer fordi Jehova gir verden mer tid, slik at folk skal omvende seg.
  Vi som er sanne kristne vet selvsagt at det er åndeskapningen, personen Satan Djevelen som har denne agendaen for å opponere mot Guds himmelske rike under Kristus. Satan vil gjerne dra med seg ALLE i sitt eget fall, noe han mer eller mindre har klart nå i de siste dager. Likevel gir Trump oss håp om at tingene blir forsinket slik at flere skal komme i sikkerhet under Jehovas velsignelse.

  De få sanne kristne som motstår denne verdens ånd og dette forræderiet mot deres egen Skaper og livgiver er i verdens øyne for intet å regne. Resten av kristenheten har jo Satan konvertert til en globalsosialistisk kirke – på linje med eksempelvis den norske statskirken som er så langt fra kristendommen som øst er fra vest. Bare dem som har tatt sin tilflukt til Jehova og hans sønn Jesus, vil bli frelst fra Jehovas vredesdom

  Jeg ser enkelte håper på at denne verden snart skal forstå hvor galt det bærer av sted bare de får opp øynene. De kan ikke ta mer feil. Hele denne revolusjonen i vesten er ØNSKET og nøye planlagt av eliten – Rotschild, Rockefeller, Soros, Bilderberger, Davos, Støre, Solberg og Demokratene i USA. Og altså deres bakenforliggende inspirator og ledestjerne – denne verdens gud.

  Men selv om det snart skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli, kan de få sanne kristne være fullkomment trygge på at Jehovah Guds beskyttende paraply verner oss for ”den ondes brennende piler og leder oss trygt inn i den nye ordningen der rettferdighet bor. Vil DU oppnå evig liv i lykke som ung og frisk i legemet uten sorg eller pine? Selvsagt vil alle fornuftsutsyrte skapninger det. Da må DU vende om til Jehovah og Kristus snarest mulig – FØR denne verden ender og det blir for sent. Lykke til med ditt valg!

  1
  2
  • Din ledestjerne er jo djevelen selv. Vend deg bort fra den onde, og ta imot Jesus Kristus som Herre og Mester i livet ditt. Så skal selv DU bli frelst. Valget er DITT.

Det er stengt for kommentarer.