Jørgen Høgetveit: Hva vil Gud med Trump?

Hva Gud vil med Trump – vet ikke jeg, men jeg vet hva Bibelen sier om innsettelse av øvrighet. Rom.13:1-osv. «Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud, 2 så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. 3 For de styrende er ikke til redsel for den gode gjerning, men for den onde. Men vil du slippe å frykte for øvrigheten? Gjør det som godt er, så skal du ha ros av den; 4 for den er Guds tjener, dig til gode. Men gjør du det som ondt er, da frykt! for den bærer ikke sverdet for intet; for den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det som ondt er. 5 Derfor er det nødvendig å være lydig mot den, ikke bare for straffens skyld, men også for samvittighetens.» skriver Jørgen Høgetveit i et innlegg i Norge i Dag

Jeg vet også at man i tiden ut fra profetiene kan forstå mangt hva som foregår i tiden og hvem som gjør Herrens gjerninger. Jeg vet videre at Franklin Graham ble anklaget for at han og faren hadde reist rundt i statene og bedt om at Trump ble innsatt. I et intervju med Ystebø sa Franklin at det hadde de ikke gjort, men bedt Gud innsette den mann Han fant rett. Like før valget var avgjort hadde han ringt Pence og bedt han hilse Trump med at om han vant, var det ikke han som hadde vunnet men Gud som hadde innsatt han. Men noen «søndagsskolegutt» er han langt fra med sin tredje dame – og et språkbruk som mildt sagt er grovt håpløs fra tid til annen. Men kong Kyros som inntok Babylon og slapp jødene fri – var en stor kriger, men heller intet prakteksemplar av dydighet vil en tro. Likevel måtte han gjøre Herrens vilje! Så er Trump innsatt med mange kristnes stemmer. Tea Party og Breitbart og Rustbelt lå tungt bak, og motparten er aldeles ikke lydige mot Herrens ord – men bortimot helt ville. Nå kan selvsagt Trump være innsatt i verdens største stormakt både til velsignelse og dom. Det bør vi ikke glemme. Herren styrer kongers hjerter som vannbekker. Men inntil nå får vi se hvilke gjerninger Trump gjør: Gud elsker Sion og Jerusalem. Vel Trump har anerkjent Jerusalem og flyttet USAs ambassade dit. Han har anerkjent Golan som jødisk land som det historisk og legalt er. Kanskje blir Judea og Samaria anerkjent som jødisk land under Trump. Han pleier ellers et relasjonen til Guds folk godt om globalistene og antisemittene liker det eller ikke. Han tar vel imot fosterdrapsmotstanderne og innsetter dommere i Høyesterett som kan skaffe det flertall som skal til for å stoppe denne forferdelige loven og drapspraksis i USA – noe som nok vil påvirke andre deler av verden. Han vil ha Bibelen på plass igjen i skolene i USA. Han taler globalistene strakt imot og taler for den Gudvillede nasjonalstat etter Ap.gj. 17. I tråd med det sperrer han grensene i syd som ikke bare er flyktninger men også folk fra narkokarteller , terrorfolk og kanskje også finansiert av folk som både i USA og i Vesten er ute etter å undergrave den Vestlige kristenbaserte sivilisasjon – som ikke er noe nytt i vesten – som ved starten kun var «Den vestlige sivilisasjons redningsmann» Winston Churchill som forstod ved oppstarten rundt 1933. Obama hev Churchill bysten ut av det Ovale kontor da han ble innsatt. Trump tok den inn igjen!

Demokratene hyler og bråker og vil gå på en ny smell

Uansett hva demokratene hyler og bråker – og antagelig går på en ny smell i Senatet når «riksrettssaken» kommer dit etter mye svekkende spetakkel – som lyder det gamle ordtaket: En gjernings spor – seg preger mer enn tusen ord. Så skjer det en del i utenrikspolitikken hvor Trump har trukket «bunnpluggen» ut av Kinas vanvittige økonomi som utnytter billig arbeidskraft og overskuddet til å bygge en rekke «silkeveier» mot Vesten i sin globalistiske streben som har Soros og Cliton som viktige pådrivere. Time magsin har hatt mange artikler om den saken. Derfor jobber nå Bannon for å rette USA`s oppmerksomhet mot Kinas økende makt i Østen. Det synes bl.a. i at lysene er blitt slukket i tusenvis av fabrikker over hele Kina. Situasjonen i Midt-Østen er krevende, særlig i forhold til Israel og kurderne. Nå mener nok Trump at Israel er sterk nok til å klare seg – selv om de er omgitt av fiender. Kurderne er det verre med – men når Natolandet Tyrkia plager dem – ville det vel ikke være mer enn rimelig at Stoltenberg brukte sin makt som Nato-sjef til å stagge Tyrkia?

Nå har USA i årevis satt inn sine unge gutter – fått dem hjem i likposer – og høstet mest kjeft. Nå får de kjeft fordi de trekker dem hjem. Kanskje Norge kunne tettet munnen litt og få forsvarsbudsjettet opp i 2% og få forsvaret oppgradert, landbruket og matforsyninga på plass – inklusive kornsiloene?

Unnskyld at jeg sier det, men jeg er dyktig lei av den politiske ledelse som springer rundt i verden som en Per Gynt med stor pengesekk à là Bør Børsson og prøver å kjøpe seg innflytelse og goodwill, nå sist for en plass i Sikkerhetsrådet hvor millionene har rullet. Nå er tiden inne til å rydde opp i «Det norske hus», ikke minst i rettsstaten og Barnevernet hvor skandalene står i kø. Forstår ikke de som nå sitter med makten, må – ikke minst det norske kristenfolk trenge inn på Guds i forkynnelse og bønn – be om at Gud skaffer oss statsledelse som kan redde vårt «dyre fedreland» som fedrene bygde opp til en så vidunderlig rettsstat og velstandsnasjon og misjonsnasjon.

Så følger ved med videre i Skriften og sammenligner med utviklingen i tiden. Vi lytter til 2 Krøn. 12:32 hvor David samlet om seg folk «som forstod seg på tiden, og hva Israel hadde å gjøre.» Det dreier seg om Guds visdom og en tankeverden som ligge, skyhøyt over vår men som vi kan se i Skriften og lese av Herrens gjerninger på jorden.

18 tanker om “Jørgen Høgetveit: Hva vil Gud med Trump?

 1. Trump er kommet til makten for først og fremst for avsløre hykleriet og ondskapen hos eliter og politikere som har makt. Selvfølgelig er det begrenset hva han får gjort på noen år, men utifra utgangspunktet har han fått gjort mye, selv med stor motstand fra dag 1. Trump har vist standhaftighet og karakter som ikke viker en tomme for de ondskapsfulle løgnaktige liberale eliter og politikere som jobber natt og dag for å ødelegge og motarbeide presidenten.

  2
  3
  • Richard, ny video fra Cioccolanti for en times tid siden 🙂 som han lovet oss for 3dg siden.

   1
   2
  • Jepp, en ny video hvor temaet er “The Trump Curse”. Uflaks og ugunstig skjebne ser ut til å ramme dem som går ut mot Trump.

   2
   2
  • Videoen av Cioccolanti minner oss virkelig også på å tenke oss om før vi prater og handler. Vi er kalt til å være lys og salt. Hvis vi holder oss nær til Gud vil Han ta seg av oss, og også ta seg av dem som gjør oss gjør oss vondt.

   Ønsker også å tipse om interessant video av Don Stewart angående Russland/Iran/Tyrkia/Sudan/Libya/Sudan. (og selvf. Israel/USA/Saudia Arabia) Selv om jeg kanskje regner med du Kjell og Richard har sett den. Men jeg tror som han sier at hvis vi nå tenker oss et år frem i tid, så vil vi være målløse over hvordan alt som har skjedd (selv om vi egentlig ikke trenger det) Og nå ble jeg minnet på joh.14 nå har jeg fortalt dere det FØR det kommer så dere kan tro det NÅR det kommer 🙂

   https://youtu.be/QetW4vsLI6I

   1
   1
  • Ja, det er så bra!
   Sett gjerne inn Betina i bildet, på jobb eller hjemme 😉

   Jeg tenker på om Trump har gjort seg noen tanker angående bildet…

 2. Trump er like lite innsatt av Gud som Lenin, Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao, Gaddafi, Hussein var det. Derfor faller innlegget til Høgetvedt til jorden som en stein. Meningsløst.
  Trump er ikke innsatt av Gud, men innsatt og inntatt av satan.

  • Alle som ikke ber frelsesbønnen er inntatt av satan og kommer til å ende opp i å brenne i ildsjøen sammen med satan i all evighet. Du vet derfor ikke hvem som har bedt frelsesbønnen. Trump kan ha bedt frelsebønnen uten at du vet noe som helst om dette.

  • Ha Ha Bertel Du er et godt eksempel på en som er alvorlig rammet av Trump derangement syndrome. Jo hardere og mer bitre ord mot Trump og mot den Gud har innsatt, jo mer alvorlig er man rammet av dette syndromet.
   God bedring!
   Og dersom ikke du fatter et annet sinn og finner omvendelse, vær forberedt på at syndromet vil plage deg frem til 2024, for Trump vil nemlig bli gjenvalgt og forbli president videre.
   Selv riksrett og mentalt syke demokrater kan ikke hindre Guds verk.

 3. Når man mener at en horebukk, løgner, en tyv og en som bryter de aller fleste av de ti bud (om ikke alle av dem) er innsatt av Gud og og man påstår selv at man er kristen, har man mistet enhver krav på seriøsitet og troverdighet.

  Det er fakta at Donald Trump har begått mange dødssynder og det kan selv ikke Jørgen Høgetveit og andre forklare seg vekk fra. Men det er slik i deres verden at alt som er anti-mainstream og som hater andre religioner og raser er kristelig og innsatt av Gud. Da blir konsekvensen at selv satan blir kristen og innsatt av Gud slik satan selv hater alle religioner, raser og den liberale mainstream media.

  Det blir opptil enhvers humor om man vil le av eller riste oppgitt av Richard og andre her.

  • Birgir Hermansen.

   “Les Bibelen, så blir du vis.”

   Det er da ditt svar til de som ser seg arg på utroskap, horerier, homofili, løgner og tyverier i samfunnet. Les Bibelen, bli vis og ikke reager på dette.

  • Hvis noen lurer på om Gud bruker Trump eller ikke, så er det klokt å starte med Bibelen først 🙂

  • Det er da andre ting OG som står i Bibelen. Ikke sant Betraktende betrakter?

 4. Våre valgte myndigheter og folk i høge stillinger er innsatt av Gud. I gamle dager var det uten folkestyre, oftest teokratisk. Ivåre dager er det stort sett demokrati, eller femokrati som gjelder. Dette er ikkje noke som Gud har funne på, men Han tillater det på veg mot sin mesterplan. Demokratiet eller femokratiet ender tilslutt i kaos og anarki. Da vil den siste antikrist stå fram, med sine maipulerende statsmannsevner. Og vil føre folkeslagene vill, ja endåg storparten av dei kristne vil komme til å følge han. Så våk og be, for store trengsler står for døren!?

 5. Nå kan selvsagt Trump være innsatt i verdens største stormakt både til velsignelse og dom. Det bør vi ikke glemme. Herren styrer kongers hjerter som vannbekker. Men inntil nå får vi se hvilke gjerninger Trump gjør: Gud elsker Sion og Jerusalem. Vel Trump har anerkjent Jerusalem og flyttet USAs ambassade dit. Han har anerkjent Golan som jødisk land som det historisk og legalt er. Kanskje blir Judea og Samaria anerkjent som jødisk land under Trump. Han pleier ellers et relasjonen til Guds folk godt om globalistene og antisemittene liker det eller ikke. Han tar vel imot fosterdrapsmotstanderne og innsetter dommere i Høyesterett som kan skaffe det flertall som skal til for å stoppe denne forferdelige loven og drapspraksis i USA – noe som nok vil påvirke andre deler av verden. Han vil ha Bibelen på plass igjen i skolene i USA. Han taler globalistene strakt imot og taler for den Gudvillede nasjonalstat etter Ap.gj. 17. I tråd med det sperrer han grensene i syd som ikke bare er flyktninger men også folk fra narkokarteller , terrorfolk og kanskje også finansiert av folk som både i USA og i Vesten er ute etter å undergrave den Vestlige kristenbaserte sivilisasjon – som ikke er noe nytt i vesten – som ved starten kun var «Den vestlige sivilisasjons redningsmann» Winston Churchill som forstod ved oppstarten rundt 1933. Obama hev Churchill bysten ut av det Ovale kontor da han ble innsatt. Trump tok den inn igjen!

Det er stengt for kommentarer.