Tidligere militære oppfordrer president Trump til å innføre unntakstilstand for å få ryddet opp i kaoset etter valgjukset

Flere tidligere miltære toppfolk oppfordrer president Trump til å innføre unntakstilstand for å få kontroll på det pågående valgjukset. Flere eksmilitære og advokat Lin Wood oppfordrer president Trump til å innføre unntakstilstand og få ryddet opp i valgjukset. Dette er temaet på dr Steve Turleys video i kveld. Mange tar til orde for at Trump bør innføre unntakstilstand, sette høstens valg til side på grunn av utenlandsk innblanding i valget. Et slikt grep vil bli tolket som et statskupp av medier i Europa og Norge og vil få europeiske politikere til å gå fra sans og samling

Bør presidenten innføre unntakstilstand i Amerika for å rydde opp i valgjukset og se til at bare lovlig avlagte stemmesedler blir tellet? Si gjerne din mening

Facebook Comments

11 tanker om “Tidligere militære oppfordrer president Trump til å innføre unntakstilstand for å få ryddet opp i kaoset etter valgjukset

 1. 18/12/2020, kl. 01:25 sa Roperid:
  De har vel heller ikke gjort noe for å motarbeide slike undersøkelser?

  Folk lever i en boble av løgn og bedrag som de politiske aktivistene har blåst opp. Og med politiske aktivister mener jeg selvsagt journalistene i de venstreradikale mediene.

  Det offentlige rettssystemet trenger bare å ikke foreta seg noe som helst. Og når mediene spiller med på dette så blir en stor del av befolkningen dratt med.

  Det finnes svært mye dokumentasjon på hvordan de lot Hillary Clinton slippe unna med grov kriminalitet i forbindelse med konfidensiell informasjon og ødeleggelse av bevis. Det finnes svært mye informasjon om hvordan rettsapparatet har blitt brukt for å ødelegge venstresidens motstandere. Sjekk f. eks Michal Flynn. Det finnes svær mye informasjon om Bidens kolaborering med kineserne og orligarker. Men dette blir bare bagatilisert av mediene. Og selv om det finnes svært sterke indikasjoner på valgsvindel så blir det ingen reell etterforskning. Hvor enfoldig går det ann å bli? Alle har blitt dressert av NRK til å kvekke: “det finnes ingen bevis”.

  Den amerikanske staten brukte ca en halv milliard kroner på å etterforske påstandene i “Steel-rapporten”. De fant ingen ting. Men vi lever i et informasjonsdiktatur hvor det å følge strømmen føles så godt for alle de som ikke tenker selv.

  • Problemet er vel heller at de i over 50 rettsaker og 2 saker vurdert av høyesterett ikke har lagt fram noren form for bevis.

   Og i tilfellene de har krevd omtelling, så har det ikke kommet fram noe som tyder på valgjuks.

   Jeg hører masse påstander i øst og vest. Venter fortsatt på bevis.

   Når det gjelder Hillary Clinton så stilte hun ikke til valg og sitter ikke i kongressen, så hva har egentlig hun med saken å gjøre?

 2. Kjell Andersen, nå syns jeg nok er nok. Det er ikke snev av bevis for juks, og det VET du. Nå fremstår du bare som en🤡, med alle løgnene og konspirasjonsteoriene dine.

  4
  2
 3. Sa anklagaren Bernt.
  Hvem vil anklage Guds utvalgte ? når Gud er den som frifinner?

  Har du virkelig fortstått Guds nåde Bernt ?

  Når jødene gikk igjennom ørkenen og kom inn i dalen med gift slanger , fikk Moses beskjed om å lage en koper slange og feste den på en stav og løfte den opp , sånn at alle som så på den og hadde blitt bitt av gift slanger ble fri for giften, det ble ikke spurt eller sagt betingelser på verken den ene eller andre måten utover at de måtte se på kopper slangen.
  Se på Jesus Bernt og anklagaren i deg vil stilne.

  Det var synd som førte jøde folket inn i dalen med gift slanger, Bidens administrasjon kommer til å føre USA enda dypere inn i dalen med gift slanger, men det er kun Gud som kan frelse.

 4. Hvis han og hans tilhengere faktisk tror på hva de sier er det eneste fornuftige valg å ta.

  Nå tror jeg riktignok ikke de tror på det selv, men all menneskene de har lurt til å tro på det kan bli farlige, for de Kan finne på å TRO at de gjør hva enhver amerikaner lojal mot grunnloven og demokratiet ville gjort under den virkeligheten de er blitt forledet til å tro på.

  Og skulle jeg ta feil og det dukker opp bevis for omfattende valgjuks skal jeg selvsagt støtte dem i å gjøre der. Og hvis månen er lagd sv os bestiller jeg en halvkilo.

 5. JA enkelt å greit , det hefter så stor mistillit til dette valget , at det bør bli satt til side , ikke bare det det er opplagt bevist utover en hver tvil at det kan ha forekommet stor grad av valg fusk , både pga av analyser og på grunn av beviselige store svakheter med stemme telle maskinene.

  1
  1
  • Hvor er disse bevisene? Burdte jo være ganske lett å dokumentere og å ta til retten.

   Men av en eller annen grunn har de ikke gjort det i over 50 rettsaker og 2 saker sendt til høyesterett.

   1
   1
  • Rune:

   Hvis jeg husker riktig så kan man under visse omstendigheter sette hele valget til side, men presidenten går allikevel av 20. Januar og da blir speakeren i representantenes hus president.

   I dette tilfellet demokraten Nancy Pelosi.

 6. Militæret har sagt meget tydelig at de IKKE vil delta i Trumps forsøk på statskupp. Et mildt sagt klovnete og keitete et, sådan🤡

  4
  2
  • Det er vel bare for presidenten å sparke disse militære ledere og sette inn noen andre i stedet.
   Det mest fornuftige som burde bli gjort var å manuelt vurdere og signatursjekke alle stemmesedler i vippestatene.’
   Alle parter er tjent på at all tvil om valgjuks blir ryddet av veien.
   Dersom det ikke skjer, vil Joe Biden aldri bli en legitim president i øyene til kanskje så mange som 74 millioner amerikanere.
   Og demokratene har jo, dersom de ikke har jukset, noe å frykte for en skikkelig granskning og etterforskning av valget.
   Jeg ser at stadig flere mener at Kina har vært tungt inne i valget og det er vel snakk om en skikkelig Collusion” mellom Biden leiren og CCP. Bør etterforskes og avklares

   5
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *