Tidligere irsk fotballspiller (23) døde av hjerneblødning tre dager etter Jansen Coronavaksine

Den 23 år gamle Roy Butler som spilte på de irske fotballlagene Villa FC og Waterford United døde av hjerneblødning den 17 august, tre dager etter å ha fått Jansens Covid-19 vaksine. Allerede en time etter at han fikk vaksinen fikk han kraftig hodepine, og tre dager senere var han død. Det vil bli foretatt obduksjon men det er neppe tvil om at dødsfallet henger sammen med Coronavaksinen. Det er Professor Dolores Cahill som er Immunolog og molekylærbiolog som deler den triste historien om dette siste vaksinedødsfallet på sin facebookside.

Mange har tydd til Facebook for å uttrykke sorg over dette siste offer for massemedia og myndighetenes vaksinehysteri. Hvordan folk reagerer på dette siste dødsfallet hvor en godt trent og frisk ung mann bukket under for det man hever var vaksinen.

26 tanker om “Tidligere irsk fotballspiller (23) døde av hjerneblødning tre dager etter Jansen Coronavaksine

 1. Ja, nettopp derfor brukes ikke denne vaksinen i Norge og det er heller ikke en MRNA Vaksine, men en tradisjonell vaksine.

  • Men denne vaksinen brukes i andre vestlige og såkalte demokratiske land. Det viser at myndigheter fullstendig gir blaffen i om noen dør eller får alvorlige bivirkninger. I Norge er det nesten 200 mennesker som er død av Pfizer vaksinen. Det får du ikke lese i MSM og hos NRK. De mørklegger fakta. Korrupte

   3
   4
  • Andre land har gjort en kost/nytte vurdering som jo er annerledes fra land til land basert på vaksinegrad og smittesituasjon.

   Andre medisiner som f.eks p-piller har samme type bivirkninger med samme % forekomst.

   Hvor har du det fra at 200 har dødd pga. pfizer vaksinen?

   Meg bekjent har de fleste som har dødd etter å ha tatt vaksinen (ikke nødvendigvis pga. vaksinen) vært døende eller svært syke i utgangspunktet.

   3
   3
 2. Iflg. Vebjørn Selbekk i Dagen er det løgn og fake news at det er farlig med vaksiner. Ingen dør og ingen bivirkninger. Så dette må være oppspinn og løgn.

  1
  5
  • Han snakker åpenbart ikke om vaksinene som ikke er godkjent/i bruk i Norge. Og selv blant vaksinene som den her nevnt som ikke er i bruk i Norge rammes ekstremt få av disse bivirkningene.

   3
   1
  • Selbekk ser jeg som en frafallen – tross alt, jeg har abonnert på hans Magazinet fra 90 tallet, da han og Livets Ord var mer levende – og hans forfall på 2000 tallet i de nye Magazinene – hvor den ene frafalne pastoren etter den andre sto frem – og ble opphøyd. Og det kan virke som det var ett kupp som skjedde – når de fikk vippet av tidligere redaktør i Dagen – for å sette inn Selbekk.

   Etter det har Dagen blitt en politisk korrekt avis, som får millioner fra Staten – og staten gir aldri noe til aviser som våger å sette spørsmålstegn med hvordan myndighetene styrer landet. Så mye for “demokratiet”.

   Du burde lese denne boken – som er en ren dokumentasjon om vaksiner:

   https://www.norli.no/vaksinetvang-i-skyggen-av-koronakrisen?gclid=Cj0KCQjwjo2JBhCRARIsAFG667VMbDd8I143_CvhUEV2jJBPfhyj04Bpd_A7No2XpcXtswAHLUt8qO0aAlYPEALw_wcB

   Husk at verden er i den onde – som troende skal man aldri stole på verdens mennesker – heller ikke de som kaller seg kristne, og som nettopp ukritisk stoler på alt myndighetene driver med. Hold deg langt unna.

   1
   2
 3. Hvis formålet med vaksinen var å desimere verdens befolkning ville det være en helt ekstrem dum fremgangsmåte. I dag kunne dette gjøres på mye enklere måter. F.eks ved å lage et virus som nesten bare avlivet eldre ulønnsomme mennesker og la det sirkulere fritt. Onde tunger mener dette var det egentlige motivet for kina. De sliter økonomisk og vil snart få en alt for stor andel eldre i befolkningen.

  Hvis viruset var en svindel ville det være umulig å skjule det. Mange land rundt i hele verden har ingen interesse av å bruke milliarder på å promotere forekomsten av et ikke-eksisterende virus.

  Hvis vaksinen skulle være “forløperen” til dyrets merke ville dette stride mot all sunn fornuft. Det ville knapt bli asossiert med noe possitivt i det hele tatt. Og det stemmer dårlig med at “syndens menneske” skal få oppsluttning fra de fleste. Og nettopp motstand mot vaksinen kan jo i teorien være en synd?

  Hvis tiltakene mot smittespredning var meningsløse ville de ikke i så stor grad hindret vanlig smitte av andre typer virus. Dødeligheten pga mindre influensasmitte har sunket betydelig.

  Hvis konspirasjonsteoriene var sanne ville de aldri vaksinert barn. Rent samfunnsøkonomisk vil jo disse være mest verdt og lettest å hjernevaske. Men hvis viruset er reellt og barn kan smittes uten å bli syke så vil de være uhånterlige smittespredere.

  Det ligger mye informasjon om covid-19 på nettet. Både om spikeproteinet og gensekvensen, om sydomsstatistikk og vaksinebivirkninger, om sydomssymptomer, sydomsforløp og langtidsvirkninger av covid-sykdom.

  Man kan si og tro hva man vil men det store spørsmålet er om viruset som har sirkulert rundt i verden i snart to år potensiellt kan fortsette med dette i all fremtid. Ingen vet men det fryktes. Man bruker milliarder på smittebekjempelse men kommer ingen vei. I så fall er det bare et tidsspørsmål før det kommer langt farligere varianter.

  Det skrives en del om det kunstig fremstillte wuhan-viruset som er ganske skremmende. Det ligner ikke noe annet virus og sykdomsutviklingen kan annta ganske uforutsette former. Som f. eks at lungevev dør pga et stort anntall mikriskopiske blodpropper og at imunsystemet ikke evnter å håndtere det som det skal.

  Rent teoretisk, eller kanskje matematisk sannsynlig, vil mange kunne bli smittet omtrent samtidig med at de tar vaksinen. Muligens kan det gi noen feil i bivirkninsstatistikkene. Ikke vet jeg.

  Jo mer jeg leser jo mer lurer jeg på hva skeptikerne egentlig vet. Etter århundrer med antikristspekulasjoner må det være lov å spørre seg om det vi ser nå bare er en fortsettelse på dette.

  Eller hva om antikrist plutselig stod frem og avviste eksistensen av viruset og mirakuløst stoppet smitten? Og kanskje tok alle pengene som vaksinefabrikantene hadde tjent og delte dem ut til “ofrene”.

  Hvis man først skal spekulere er det jo ingen grunn til å begrense dette i trange tankebaner?

  Jeg savner mer saklig informasjon.

  4
  1
 4. Uansett hva som er årsaken til at Roy Butler døde gjør ikke det tragedien mindre. Nå gjenstår det en etterforskning før man kan si at det faktisk var vaksinen som førte til dødsfallet, men det ville være dumt å utelukke det.

  Når det gjelder troverdigheten til Prof. Dolores Cahill er den rimelig dårlig. På grunn av sine påstander får hun ikke lenge undervise ved universitetet og hun måtte forlate Det Irske Frihetspartiet på grunn av ganske ville påstander (iike bare om Covid):

  “The former Irish Freedom Party chair left the party earlier this year due to her views on the Covid-19 crisis, which led to founder of the party Hermann Kelly asking Prof Cahill to “consider your position”.

  “Some comments you have made over the last few months have caused great unease with members of the party,” Mr Kelly’s letter read.
  “You stated: ‘There will be a dark winter and if I was you I would stock up on food because the plan is to have a bomb in Rotterdam which will cut the food supply.

  “Their plan is to cut the internet, the electricity and ATM machines and to put in martial law to make it [so] you cannot leave your house… In the PCR tests they have found fragments of Ebola.’

  “Such unsubstantiated statements draw the credibility of the party into disrepute and are unacceptable,” Mr Kelly continued.
  https://www.independent.ie/irish-news/uk-arrest-warrant-issued-for-irish-anti-vaccine-campaigner-dolores-cahill-40764949.html

  Poenget er ikke å tilbakevise påstanden om at Roy Butler døde av vaksinen, men heller at det ikke er bekreftet. Det er heller ikke sikkert at en bekreftelse blir offentliggjort. Helseopplysninger er tross alt ikke offentlige.
  Men Dolores Cahill er ikke en troverdig kilde.

  • Det er rene propagandaen du kommer med – fordi media er ikke sannferdige. Om du tror media – så er du bedratt. Du må finne alternative medier, og informasjon utenom – der finner du masse gullkorn – av leger, professorer, forskere – som advarer – her kan du lese om USAs manipulering av statestikk:

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2020/12/10-des-2020-johns-hopkins.html

   Og her forteller den kristne legen dr. Sherry Tenpenny, hva som skjer i kroppen – når du får vaksinen i deg:

   http://box2036.temp.domains/~toreblog/368-2/

   Hun har studert vaksiner i 21 år – og hun sier at de skadene du får av disse vaksinene – kan ikke reverseres. Og husk at vaksineindustrien sier de ikke vil stille opp med noe erstatning – om noe skjer. Bare det burde få deg til å tenke!

   1
   3
  • Til Tore:
   Har du undersøkt hva Sherry Tenpenny faktisk påstår?
   Virker det troverdig at vaksinerte blir magnetiske eller blir koblet til 5G-nettet?

   (forøvrig kan det nevnes at 5G-nettet bruker de samme frekvensene som 4g-nettet foreløpig)

  • Tore,
   Tror du virkelig ikke noe på at denne radioverten døde av covid 19?
   Da er det du som er hjernevasket.
   Jeg har ikke blitt magnetisk av vaksinen, ingen jeg kjenner heller, de er akkurat som før. Ingen har forandret personlighet som noen påstår.
   Det er ikke mulig å bli koplet til 5g nettet av en sprøyte, for noe vas.

  • Åhh. Du følger ARK. Godt for deg. Godt for deg.
   ARK er en troverdig og 100 prosent objektiv kilde.
   Når du ser mye på ARK blir du hjernevasket.
   ARK har lykkes med sin propaganda. ARK formidler aldri noe som er i strid med den oppleste og vedtatte sannhet.
   Det er slik med livets harde skole. De tror alt de blir fortalt dem.

  • Til Arnt:
   Jeg er åpen for at vi har blitt feilinformert men jeg regner med du kan opplyse oss om hva som er riktig i denne saken.

  • Til Arnt:
   Da ser det ut til at ordtaket stemmer.

   “Tomme tønner rumler mest”

 5. 23/08/2021, kl. 17:06 sa Tore:
  “Du må finne alternative medier, og informasjon utenom – der finner du masse gullkorn”

  “Masse gullkorn”? Ja, på nettet kan du finne så mange “gullkorn” du bare ønsker. Det finnes mennesker som veldig gjerne bekrefter alt du ønsker å tro. Det finnes flere forskjellige psykiatriske diagnoser som beskriver mennesker som i mer eller mindre grad er sykelig opptatt av å få oppmerksomhet eller som har en ukontrollerbar trang til å lure folk. Det gir dem økt selvfølelse, følelsen av å bety noe eller kanskje kan de tro de er en viktig aktør i det store spillet.

  Det finnes faktisk folk som har dette som en livsstil. Jeg har møtt noen slike selv. Mens jeg hører dem snakke kan jeg stå og beundre dem for hvor troverdig de greier å fremstå. Og dessverre er det mange som biter på og bringer “informasjonen” videre.

  Det som trengs er sakelig informasjon og evne til å analysere.

  • “gjest”: “Det finnes faktisk folk som har dette som en livsstil. Jeg har møtt noen slike selv.”

   Ja, blant annet når du ser deg selv i speilet…

   2
   1
 6. 23/08/2021, kl. 21:49 sa Rune Lye:

  3 verdens krig kommer !!!

  IKKE TA VAKSINEN !!!

  Analyser den gjest .

  Analyse:
  Det står om en rekke kriger i Bibelen men det står mye mer om hvorfor de kommer. Utrolig nok snakker folk lite om dette og det er et tydelig endetidstegn. Det blir som å advare folk mot trafikkulykker i stedet for å si at folk ikke må bryte fartsgrensene. Gjør man det blir de sure og sier at du måkke komme her og morralisere. Da blir man upopulær. Og man møter lett seg selv i døra.

  Noe annet man kan spørre seg om er hva som eventuellt kommer først. En verdenskrig eller antikrist? Ut fra historien kan man se at kriger og nød får folk til å omvende seg. Så et interessant tankeeksperiment kan kanskje være å tenke seg hvorfor folk skal tilbe antikrist etter at jorden har blitt grillet av en atomkrig. Noe annet mange har spurt seg om er om vi alt er inne i antikristtiden og at det å tilbe antikrist er å leve i synd. Hykleri og selvbedrag har blitt ganske vanlig og få innser forskjellen på orginal evangelisk kristendom og sekulær menighetskultur. Lett å få et inntrykk av dette på sokelys,no.

  Det å analysere “IKKE TA VAKSINEN” er vanskeligere siden det ikke gis en begrunnelse. Jeg har enda ikke sett en fullstendig beskrivelse av hvordan det syntetiske viruset virker eller hva slags potensiale det har for å utvikle seg. Jeg har heller ikke sett at noen kan bevise at vaksinen ikke har langsiktige bivirkninger. Så en analyse må kanskje begrense seg til å konstatere at du har inntatt et standpunkt som du forsvarer på en unyansert måte.

  Selv er jeg slik at jeg prøver å vurderer ting ut fra sannynlighet. Men jeg tør ikke trekke konklusjoner hvis mye informasjon er motstridende. Enda vanskeligere blir det hvis den mest saklige informasjonen rett og slett tilsier at man ikke vet. Det man vet er at visse typer av dette viruset kan være svært dødlig. Men i nyere tid har man ikke sett kombinasjonen av høy dødlighet og veldig smittsomt virus. Men det er kjent at folkeslag nesten har blitt utryddet i tidligere tider.

  • 3 verdens krig kommer les Johannes åpenbariring kapitel 6 og utover etter rytteren på den hvite hest, den som dro ut med seier for å seire kommer rytteren på den røde hest , den som skal ta freden bort fra jorden .

   Tror dere ikke profetene , så hjelper det ikke om de står opp noen fra de døde og sier det til dere.

   Dere tror løgnen og det står i bibelen dere skal tro løgnen .

   Qanon, gjest med flere , dere er ikke interessert i å høre , de eneste dere ønsker er å kverulere og manipulere, for dere følger denne verdens fyrste .
   IKKE TA VAKSINEN !!!

  • Til Rune Lye:
   Dersom du ønsker å endre min oppfatning om noe må du først si hva som er feil i mine argumenter, ikke bare komme med beskyldninger, skjellsord og ubegrunnede påstander.
   Dessverre har jeg vanskelig for å ta deg seriøst når de eneste motargumentene du har er at jeg er en kverulant og Hitler-følger.

  • 1 meter er fortsatt 1 meter og en kverulant som deg Qanon er fortsatt en kverulant

   1
   3
 7. 24/08/2021, kl. 10:44 sa Rune Lye:

  3 verdens krig kommer les Johannes åpenbariring kapitel 6 og utover etter rytteren på den hvite hest, den som dro ut med seier for å seire kommer rytteren på den røde hest , den som skal ta freden bort fra jorden .

  Tror dere ikke profetene , så hjelper det ikke om de står opp noen fra de døde og sier det til dere.

  Dere tror løgnen og det står i bibelen dere skal tro løgnen .

  Qanon, gjest med flere , dere er ikke interessert i å høre , de eneste dere ønsker er å kverulere og manipulere, for dere følger denne verdens fyrste .
  IKKE TA VAKSINEN !!!

  svar:
  Så vidt jeg kan forstå ble disse hestene sendt ut sendt ut for nesten to tusen år siden. Og siden den gang har det vært kriger, okkupasjon, folkemord, sult og pest. Det er nok å tenke på det som har skjedd de siste hundre år.

  At få tror på profetene har du rett i. For hvis de hadde det ville verden sett andeledes ut. Folk hadde vært mindre dømmende og langt mer ydmyke.

  Jeg har innsett at jeg selv ikke er en profet. For noen år siden lurte jeg veldig på om alle som fremstillte seg som profeter virkelig var det. Men etter som tiden gikk ble det åpenbart at mye bare var snakk. Så det jeg ser etter idag er noe som kan skille de falske profetene fra de ekte. Hvordan skille det menneskelige fra det hellige? For Jesus sa jo at mange skulle komme i hans navn, men at vi ikke skulle høre på dem.

  Følger vi denne verdens fyrste? Dette blir vel litt i samme sjanger som når en viss JV. kaller alle for satans tjenere og djevelens barn fordi de ikke underkaster seg hans lære. Jeg greier vel ikke helt å ta det helt alvorlig selv om Bibelen sier litt om hvor farlig det er å komme med slike utsagn.

  Det står så utrolig mye forskjellig i Bibelen. Men mange er bare interessert i en forsvinnenden liten del av det.

 8. 24/08/2021, kl. 13:52 sa Rune Lye:

  “Les Valdres profetien”

  Jeg har lest Minos sin gjennfortelling av Valdresprofetien. Der står det at folk skal komme til Norge fra fattige land men de skal bli behandlet slik jødene ble behandlet under 2.VK. De skal bli behandlet virkelig fryktelig mao. Etter en atomkrig vil alle fra vesten prøve å flykte til disse fattige landene men de vil ikke ta imot folk dem pga den fryktelige behandlingen de selv har fått.

  Hvis de vestlige landene blir helt ubeboelig etter en atomkrig så vil nok de fleste ha fått så store strålingsdoser før de kommer seg ut at det vil være forsent. Men selv tenker jeg at slike tanker har sitt utspring fra de enorme sovjetiske atombombene som forurenset helt fryktelig. I dag finnes det helt andre atomvåpen som er laget med tanke på å overta de bombede områdene.

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. Hvilke fattige land kan det dreie seg om tro? Hvordan blir forholdene i disse landene hvis hele den vestlige verden blir ubeboelig? Ville det bli plass til og bli mat nok til hundrevis av millioner overlevende fra atomkrigen? Hva med landområder som sydamerika og india? Vil russere og kinesere også måtte flykte til fattige land? Kommer atomkrigen før antikrist? Tror det stod at Jesus kom i forbindelse med denne krigen. Mente Minos at opprykkeslen kom da?

  Det er mye med denne profetien jeg inntil videre setter spørsmålstegn ved. Tror det er bedre å lese Bibelen.

  Men en ting tror jeg valdresdama hadde rett i. Og det var den ødeleggende påvirkningen fra medier. Lurer på hvor mange kristne som har tatt konsekvensen av det?

Det er stengt for kommentarer.