Muslimsk far skal ha drept sin tjueår gamle kristne sønn fordi han nektet å tilbakekalle sin kristne tro

Sørgende er samlet utenfor huset der den tjue år gamle kristne gutten ble brutalt drept av sin muslimske far

En muslimsk far i Uganda skal forrige søndag ha drept sin tjue år gamle kristne sønn fordi sønnen nektet å tilbakekalle sin kristne tro. Kasimu Kawona fra landsbyen Bupalama i Buseta Sub-County i Kibuku Distrikt ble ikke siktet for overlagt drap, men en mildere siktelse som lød på forsettelig drap siden han drepte sin sønn i sinne. Dette fordi sønnen hadde forlatt islam og blitt kristen, melder kilder i området. Mannens sønn,  Tabiruka Tefiiro, kom til tro på Kristus i 2019. Den da 18 år gamle gutten ble da forvist av sin far og flyttet til Kampala, hvor han skal ha jobbet på et hotell, forteller slektninger. Hans mor prøvde så i flere måneder og overbevise sønnen om at han måtte flytte hjem og forlike seg med sin far, noe Tefiiro motsto frem til han kom tilbake til landsbyen 1 august.

Hans far var ikke hjemme de første 14 dagene av 20 åringens besøk og da han den 14 august kom hjem igjen,  kalte han sammen til familiemøte til å utspørre Tefiiro om han ville komme tilbake til islam. Gutten svarte da at siden han var over 18 år stod det han fritt å velge hvilken religion han ville tilhøre.”Jeg vil bekjenne at jeg er frelst ved Guds nåde og vil ikke tilbakekalle min kristne tro,” sa 20 åringen tydelig og klart. Guttens far ble rasende, men klarte å holde seg i ro og forlot hjemmet. Neste dag kom Kasimu Kawona tilbake med en kniv og begynte å stikke sønnen. Gutten forsøkte å rømme til naboen. Men faren fulgte etter Tefiiro og tvang seg inn i huset og dro sønnen med seg hjem til egen bolig. Der bant han sønnen og startet å slå sønnen med en hakke, forteller en i familien hvis identitet er holdt anonym av sikkerhetshensyn. Gutten falt så ned bevisstløs. Deretter hang faren han opp. Det var skrikene til guttens mor og andre i familien som fikk naboer til å komme til. Når vi kom til Kawonas hus med andre naboer, satt faren på utsiden av huset, forteller en talsperson Hassan Kwiri til Morning Star News. Han fortalte oss at han hadde drept sin sønn fordi denne hadde brakt skam på islam fordi han var blitt kristen. Faren ble så tatt til politistasjonen som har siktet mannen for forsettelig drap  I følge Morning Star News er det rapportert om en økende forfølgelse av kristne i Uganda.

 

 

6 tanker om “Muslimsk far skal ha drept sin tjueår gamle kristne sønn fordi han nektet å tilbakekalle sin kristne tro

 1. Innen overskuelig tid vil ikke bare slike enkeltstående tragedier forekomme, men en hel verdslig verden vil gå til angrep på all offentlig religionsutøvelse worldwide.

  Dette er innledningen til “den store trengsel” som kulminerer i Jehovah Guds inngripen i Harmageddon. De aller fleste mennesker vil da avskjæres fra livet. Men når støvet har lagt seg og det tusenårige riket har grepet makten vil oppstandelsen av de aller fleste tidligere avdøde mennesker begynne.

  Etter de tusen år vil en perfekt menneskehet være etablert, evigheten begynt og Guds rikes 144000 medlemmer under Kristus vil få nye og spennende oppgaver.

  Vil DU bli med på dette er DU hjertelig velkommen! Valget er DITT!

  3
  4
 2. 23/08/2021, kl. 07:32 sa JV:

  Innen overskuelig tid vil ikke bare slike enkeltstående tragedier forekomme, men en hel verdslig verden vil gå til angrep på all offentlig religionsutøvelse worldwide.
  —————

  Jeg trodde antikrist ville gjøre seg selv til gud. Og hva med den “falske profeten”? Det står vel mye annet som indikerer at religion vil eksistere i endetiden også. Trolig er det vel de sanne evangeliske kristne som vil bli forfulgt. Og antagelig vil vel privat religionsutøvelse vil bli angrepet også.

  23/08/2021, kl. 07:32 sa JV:

  Dette er innledningen til “den store trengsel” som kulminerer i Jehovah Guds inngripen i Harmageddon. De aller fleste mennesker vil da avskjæres fra livet.
  ————————-

  Hvor står det at Gud vil gripe inn i harmageddon? Og hvor står det at de fleste mennesker skal avskjæres fra livet? Skal de ikke stå for dommen? Skal alle verdens mennesker sammles i harmageddon? F. eks barn og gamle damer fra hele verden?

  23/08/2021, kl. 07:32 sa JV:

  Men når støvet har lagt seg og det tusenårige riket har grepet makten vil oppstandelsen av de aller fleste tidligere avdøde mennesker begynne.
  —————-

  Hvor står det at “det tusenårige riket” skal gripe makten??? Og hvorfor skal de aller fleste avdøde ikke-eksisterende mennesker gjennskapes bare for å bli avlivet enda en gang? Hvordan kobles dette til at “de aller fleste skal avskjæres” fra livet?

  23/08/2021, kl. 07:32 sa JV:

  Etter de tusen år vil en perfekt menneskehet være etablert, evigheten begynt og Guds rikes 144000 medlemmer under Kristus vil få nye og spennende oppgaver.
  ———————–

  Det står om de 144000 jødene mellom det sjette og syvende segl. Tror du katastrofene i det sjette seg skal finne sted før de 144000 blir beseglet? Eller tror du alle katastrofene som beskrives i forbindelse med de syv seglene skal finne sted før tusenårsriktet?

  7
  2
 3. Trist – men ikke uvanlig – der Guds fiendelige religioner som Islam dominerer. Vi kan lese :

  “Da Lammet brøt det femte seglet, så jeg under alteret sjelene til dem som var blitt slaktet for Guds ords skyld og for sitt vitnesbyrd. De ropte med høy røst: «Herre, du hellige og troverdige, hvor lenge vil du vente før du holder dom og lar straffen for vårt blod komme over dem som bor på jorden?» Da fikk hver av dem en hvit kappe, og det ble sagt dem at de skulle holde seg i ro ennå en liten stund, til tallet på de medtjenere og søsken som skulle bli drept som dem, var fullt.” Åp. 6:9-11

  Og for oss som tror vi er trygge i Norge – står det:

  “Da skal de utlevere dere til forfølgelse og slå dere i hjel; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Da skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre. ” Matt. 24:9-10

  Det er ett løfte – forfølgelse vil også komme hit, og fordi som har vært våkne, ser vi at alt forbereder seg for det. Lovene – vaksine (løgnene) og hvor Norge mer og mer blir en politistat – hvor du blir nesten arrestert (iallelfall fotografert av politi) om du våger å gå i ett 17 mai tog (men ikke om du går skrikende med ordene “Allah Akbar” den 16 mai gjennom Carl Johan i Oslo.) Men også BLM demonstrasjoner går utenom Korona nedstengningene – altså det handler ikke om smitte – men om full kontroll – hvor den ene kan gjøre hva den vil – den andre ikke!

  Og dette bibelverset kan også være ganske så forklarende:

  “Og jeg så troner, og noen satte seg på dem, og de fikk makt til å holde dom. Og jeg så sjelene til dem som var blitt halshugget på grunn av Jesu vitnesbyrd og Guds ord, de som ikke hadde tilbedt dyret eller dyrets bilde, og ikke tatt imot merket på pannen eller hånden. De ble levende igjen og hersket som konger sammen med Kristus i tusen år.”

  Å bli halshugget, er en spesialitet innen Islam.

  Gutten som ble drept av sin far- er nå i Himmelen sammen med Guds hellige – og er for evighet, uten nød eller smerte. Å dø for Kristus, er ikke det verste som kan skje, men fryktelig mens det skjer. Men så er man hos Jesus.

  1
  1
 4. TIL DEG!

  Slik verden nå utvikler seg viser Bibelens forutsigelser en guddommelig advarsel til alle som lever. Religionen islam har fått bre om seg – ikke minst for å bidra til at religiøs utfoldelse skal bli så brysom for verden at det til slutt vil legitimere et fullt angrep fra nasjonenes side.

  Et iransk presteskap med nukleære stridsmidler i full clinch med nasjonen Israel vil eksempelvis kunne generere en kjernefysisk vinter verden rett og slett ikke kan leve med og stilltiende tillate.

  Bibelens Skaper Jehovah Gud vil imidlertid snart legge i nasjonenes lederes hjerter via FN å ”kle (den religiøse) skjøgen naken og brenne henne opp med ild” – religionenes ødeleggelse. Dette verdenshistorisk oppsiktsvekkende politiske grepet vil bety innledningen til ”den store trengsel” som vil kulminere i det Bibelen symbolsk kaller Harmageddon – Jehovah Guds endelige oppgjør med en sekstusenårig frafallen menneskehet.

  Etter Harmageddon vil de fleste av dagens mennesker være avlivet – ala vannflommen. Noen få vil imidlertid overleve og utgjøre kontinuiteten i menneskeheten, før oppstandelsen fra de tidligere døde til nytt liv på jorden vil begynne. Her har DU ditt håp om fremtidig liv. Men da må DU snarest vende om til Jehovah Gud og Kristus for således å kunne vinne det evige jordiske livet der DU kan få møte dine avdøde slektninger når de står opp til nytt liv.

  Valget er DITT – godt valg!

  5
  1
  • Jeg MÅ bare få lov å kolportere følgende digresjon sakset fra Document.no som illustrerer menneskehetens grenseløse dårskap:

   “Hvis du noen gang føler deg ubrukelig og at det ikke er noe poeng med livet ditt.
   Bare husk, det tok 4 presidenter og 42 milliarder US dollar i året i 21,5 år for å erstatte Taliban – med Taliban.”

   4
   1
 5. «Mennesker foretar gode og dårlige handliger. Men for at en godt menneske skal gjøre noe ondt, trengs religiøs overbevisning.“

Det er stengt for kommentarer.