Tiden renner ut i sanden for Trump -følg Steve Bannons War room fra klokken 23

Se opptak av ettermiddagens “War Room”

3 tanker om “Tiden renner ut i sanden for Trump -følg Steve Bannons War room fra klokken 23

 1. Jeg har vært i tvil om utfallet av denne valgkampen hele tiden. Det vi i løpet av de siste årene har fått bekreftet er at USA har blitt gjennomkorrupt. Både medier, selskaper, statlige institusjoner, politikere og offentlige tjenestemenn er en del av problemet. I de fleste land står dette i et nært forhold til tilstanden blandt vanlige folk. Til og med mange av de mest konservative menighetene tillater det Bibelen beskriver som hor og mange går god for den sosialistiske likestillingsideologien som helt har undergravet den norske kirken. Mye mer kunne nevnes.

  Det er ganske betenkelig at så mange kobler fire nye år for Trump med en “seier for kristendommen” også. Det er som å sette kjerra foran hesten. Eller Trump foran Gud. I Bibelen står det at hvis folk flest faller fra så vil Gud på en eller annen måte overgi dem slik at syndens beger blir fullt.

  Tror dette i enda større grad gjelder for Norge der alle moralske normer og rettslige prinsipper er i fritt fall.

  2
  1
  • Mon jeg finner troen når jeg kommer, sa Jesus. Det blir ikke mange mennesker tilbake, heter det også. Så det er pussig å se alle de såkalte kristne her inne som er lei seg for at alle tegn tyder på at Kristus snart kommer tilbake. Vi må jo gjennom alt dette svineriet, så like godt jo før jo heller.

   Jeg vet selvsagt svaret. Og det er at kristenheten ikke er kristen i det hele tatt. Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst, sier skriften og Jesus ba til sin Far – ikke seg selv. Enden for all denne djevelskapen ligger foran oss innen overskuelig tid. Så vend om til Jehovah Gud, ellers er dessverre alt håp ute.

  • Arne, hvem her inne er lei seg for at Jesus snart kommer tilbake?
   Vi skal ikke gjennom noe svineri, du tar feil, vi er ikke kalt til vrede. Har hatt nok trengsler nå. (Er veldig klar over at noen her mener at når folk i Nord Korea o.a. steder blir torturert pga troen på Jesus, så må ikke vi tro vi skal slippe unna. Merkelige studier de må ha gjort tenker jeg. Da er det jo bare å hoppe i det og starte med forkynnelse på gata i Norges byer og tettsteder. Jeg ser ikke bort fra at eggkasting kommer ganske fort. Og hån og latter)

   Det er forståelig at ungdommer tror eller føler at de vil gå glipp av noe om opprykkelsen skjedde nå, men det er i flg. Bibelen naturlig å se frem til opprykkelsen og å møte Jesus.

Det er stengt for kommentarer.