Guds bønnekrigere i åndelig kamp for Georgia og mot de krefter som nekter å telle kun de lovlige stemmene

Strategisk bønn for Georgia og korrupsjonen som råder der hos lokale myndigheter fra begge politiske partier. “In the Mighty name of Jesus, I decree and declare, Georgia shall be overturned and become a Red state, Wisconsin Shall be overturned and become a Red state, Michigan and Philadelphia shall be overturned and become Red states, all Blue states shall be overturned and become Red States, more frauds shall be exposed, President Trump will be re-installed in the White House, all Judges who showed favor to the wicked shall be removed! In Jesus’ name. Amen,” skriver en av dem som er engasjert i bønnekrigen for repulikansk seier i delstaten

Slik ser det ut når bønnekrigerne er samlet for å kjempe mot demoniske krefter som styrer demokratene. Mange Trump supportere har allerede deklarert at de ikke kommer til å stemme under senatsvalget fordi de vet at demokratene også vil stjele det valget. Men det er ikke over, kampen fortsetter, er budskapet fra Dutsh Sheets som mener at massemedias budskap om at det hele er avgjort, ikke er sant. “Media vil i morgen (mandag) hevde at alt er avgjort. Joe Biden vil bli utropt som president -men det er ikke over, slår Sheets fast. Trump tilhengere er rasende og vil aldri komme til å anerkjenne Joe Biden som deres president. “The Unitet States of America er i ferd med å bli “The Divided States of America”.

3 tanker om “Guds bønnekrigere i åndelig kamp for Georgia og mot de krefter som nekter å telle kun de lovlige stemmene

 1. Søkelys’ redaktør, trumpistene og endetidsprofetene er i hvert fall standhaftige og ivrige! Vel, det er for så vidt jeg også.😉

  For slik har menneskedyret utviklet seg. Vi lar oss inspirere og motivere til handling av det vi føler er meningsfullt. Og gøy. Her det like mye snakk om følelser som fornuft. Og for mange ansporer denne vestlige kulturkampen til stort engasjement. Og det er jo bra! 😃

  For øvrig siterer jeg gjerne Asle Toje, utenrikspolitisk forsker og konservativ kommentator. I et intervju i det «sataniske løgnmediet» Aftenposten er han ikke like bekymret for urolighetene i USA:

  – Jeg tror det snart er over nå. Snart vil alle unntatt de mest ytterliggående erkjenne at valget er over og at Biden vant, sier han.

  Han forklarer urolighetene i helgen som en kniving mellom unge fra ytterfløyene som møter opp fordi rivalene gjør det. Proud Boys ser på seg selv som et borgervern mot venstresiden, mens Antifa spiller rollen som beskyttere mot fascister, påpeker han. Han mener de blodige gatekampene kun er et overdrevet mediebilde av et polarisert og kaotisk Amerika.

  De vil ikke få reell innflytelse eller endre det faktum at Biden får ta over Det ovale kontor, mener Toje.

  – Egentlig går demonstrantene bare løs på hverandre. Alle historiene de forteller seg selv om hvorfor de er der, er lite troverdig, sier Toje.

  Dette er selvsagt bare Tojes gjetning. Men den kommer fra kvalifisert hold. Dessuten hevder han ikke å være profet eller at åndsmakter styrer begivenhetene. Det hjelper på troverdigheten!

  Håper Søkelys’ trofaste følgere har en fin førjulstid tross all uro. «Endetiden» nærmer seg, sies det. Men plutselig er det 1. januar, og vi begynner på nytt! Opprykkelsen skjedde visst ikke i år heller, men er utsatt nok en gang! 😆

  • Denne kommentaren leste jeg faktisk, Clausen 🙂 Eller skum-leste, grunnen var også Toje sitt navn. Enig med deg i at kommentaren kommer fra kvalifisert hold. Fin fyr. Han ruler også blant Norges best kledde mannfolk. (men litt enig og litt uenig i det han sier)

   Takk for fin hilsen, ikke verst. Og det samme til deg Clausen! Og du har rett i det at kanskje plutselig er det 1/1 og vi starter på nytt. Atter en gang 🙂 (men jeg mister nok ikke motet for det) Og ingen rapture i år heller, tenker jeg…. Men det kan skje når som helst. Og sikkert innen 3 år 🙂 Det er ikke rart vi lengter Clausen. Det blir fint sammen med Jesus, og de som har reist foran meg. Håper hunden min også er der. Håper du blir med meg. Forresten, vi ER i endetiden Claus. Noen mener fra det som står i Ap.gj. 2:17 (tror jeg det er), mens noen mener fra 1948 (Israel).

   Meg og Clausen og Trump rundt et bord… det ser jeg for meg der oppe, håper du er litt enig i at det kunne vært fint..

Det er stengt for kommentarer.