Donald Trump med tirade på Twitter søndag kveld

Swing States that have found massive VOTER FRAUD, which is all of them, CANNOT LEGALLY CERTIFY these votes as complete & correct without committing a severely punishable crime. Everybody knows that dead people, below age people, illegal immigrants, fake signatures, prisoners,….and many others voted illegally. Also, machine “glitches” (another word for FRAUD), ballot harvesting, non-resident voters, fake ballots, “stuffing the ballot box”, votes for pay, roughed up Republican Poll Watchers, and sometimes even more votes than people voting, took….place in Detroit, Philadelphia, Milwaukee, Atlanta, Pittsburgh, and elsewhere. In all Swing State cases, there are far more votes than are necessary to win the State, and the Election itself. Therefore, VOTES CANNOT BE CERTIFIED. THIS ELECTION IS UNDER PROTEST!

Facebook Comments

6 tanker om “Donald Trump med tirade på Twitter søndag kveld

 1. Clausen, Trump har innfridd på løfter som ingen andre politikere, andre politikere lover og bryter løftene , med Trump er det i stor grad motsatt.
  Om du er arbeids ledig og har mistet nær sagt alt og en person kommer og sørger for å gi deg jobb og verdighet tilbake, da ser du igjnom fingrene på det meste , men om det kommer en annen ( les Biden ) og tar jobb og verdighet fra deg igjen , da finner du frem haglen!

  Clausen din latterliggjøring av alle som ikke er enig med deg , tyder på at du er ensporet og hjerne vasket , uten vilje til refleksjoner og gå dypt inn i ting, anbefaler deg å lære av din menings felle Ropereid , for i motsetning til deg , virker han å sette seg inn i ting før han utaller seg og ikke minst han oppfører seg sivilisert , da har han mye stor sjans til å nå ut med sine synspunkter og samtidig mulighet for å lære av andres.

  4
  1
  • Arbeids ledigheten gikk ned til rundt 3, 5 prosent, med innsettelse av nye konservative dommere , blir det mulig å få reversert lover som åpner for abort , for å få ned og bort abort tallene , så må først liberale abort lover innført av liberale fjernes , så her har Trump banet veg .
   I forhold til muren så , så har Trump sent kraftige signal om hva som er akseptert i forhold til innvandring.

   Jeg er ikke en blind Trump fan , det er mye som gjør at jeg er kritisk til Trump, bla hans iver etter å få opp plass ” rotte giften fra helvetet ” fritt sitert etter en annen eg er kritisk til.

  • Kjære Rune Lye!

   beklage at jeg ikke tar alle endetidsfanatikere like seriøst, men tuller med dem som patroniserende voksne gjør med små barn. Retorikken og argumentene til mange av de amerikanske «koko-kristne» og norske nasjonalkonservative er bare så ufrivillig komiske, at det er vanskelig for meg ikke å bli inspirert til samme ordbruk og bli med på leken! I det nye år må jeg ta meg sammen og prøve å la den betydningsløse åndskampen på Søkelys være i fred!

  • Det aller viktigste løftet var at han lovet å få orden på økonomien, og han har vært en fiasko. Han lovet at statsgjelden skulle slettes etter 8 år. Etter drøyt 3 år, før coronarn hadde gjelden økt med 15 %.
   Pga at Trump valgte å ignorere pandemien, har økonomien kollapset og statsgjelden økt betydelig.
   Den siste presidenten som hadde balanse i statsbudsjettet var Clinton. Får håpe at Biden kan klare det samme.

 2. Ja, hadde alle oppført seg så moralsk eksemplarisk og feilfritt som selveste Don T. hadde Gud blitt arbeidsledig! Hans etos er enorm.

  “Grab ’em by the pussy!”

  😜🤪🤣😂😅

  4
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *