The NEXT Pandemic has been Prophesied & Just Confirmed by Klaus Schwab

The Great Reset, fremtredelsen av Antikrist er målet for den Cyber-pandemi som Klaus Schwab og andre globalister har i tankene. En total lockdown av internett, media og strømforsyningen er blant de ting globalist-profeten Klaus Schwab i World Economic Forum har i tankene. En global Cyber-pandemi vil kunne stenge ned absolutt alt fra internett, strømnett, banker, elektroniske kassasystem, minibanker, elektronisk pengeoverføring. En slik Cyberpandemi vil få Corona-pandemien til å fortone seg som en liten parantes i historien, som et myggstikk på armen.

Pastor Steve Cioccolant snakker i sin siste video om hva slags planer den globale verdenselite og World Economic Forum har i tankene med den kommende cyberpandemi. Vi fikk en liten forsmak på hva som kan komme da Facebook og Instagram var nede mandag kveld. Vil det de har i tankene skje? Vil det pastor Ciccolanti her ta opp i sin korte video virkelig komme til å hende? Tja. Når Klaus Schwab og andre globalister setter seg noe fore i tankene, har de i hvertfall ressurser og evne til å gjennomføre det. Se videoklippen hvor pastor Steve også viser oss løftene fra Klaus Schwab  En global lockdown av internett, strømnett vil bli en total katastrofe for mange.

 

Facebook Comments

11 tanker om “The NEXT Pandemic has been Prophesied & Just Confirmed by Klaus Schwab

 1. Er denne figuren med i den globale verdenseliten siden han vet alt dette?
  Cyber-pandemi er nok litt av et virus ja….

  dette var hysterisk morsomt.
  Takk til Søkelys som virkelig finner slike forskrudde personer.

  4
  1
  • Ja hans herik , han er ikke bare med i den , men han er nesten som en leder for å regne bla verdens eliten , Børge Brende arbeider under hans kommando

   haner dessverre ingen hvem som helst , selv om han ser og høres ut som en parodi av en James Bond skurk.

   3
   2
  • Rune
   Jeg mente den forskrudde pastoren da..

   Men siden vår verden nå åpner igjen etter korona-pandemien og myndighetene ikke har tatt kontroll over våre liv, koronapasset er ikke i bruk lenger her i landet, så må det jo finnes på flere forskrudde ideer for å få seere og penger til youtube profetene.

   Vi får ikke høre hele talen, men det er jo et triks å ta det hele ut av sin sammenheng, slik at det kan passe med pastorens forskrudde ideer.

   Som du sikkert har fått med deg er nå pandemien “avlyst” i både Norge og Danmark. skremselspropagandaen til deg og flere har ikke slått til. Nå lever vi våre liv sånn vi gjorde før.

   eneste forskjellen er at 90% av voksne er vaksinert. resultatet er at smitten og sykdommen er på vei tilbake. Sykehusene er ikke overbelastet med covid-19pasienter, du kan jo tro hva du vil, men som sagt, eneste forskjellen er at vi er vaksinerte.

   4
   2
  • greit det Hans Henrik , vi får se hva som skjer , jeg tviler sterkt på at vi noen gang kommer tilbake til noen normal .

   1
   1
  • Hans Henrik.
   Hvilken verden lever du i?
   Når de sier at Norge får tilbake til normalen, mener du vi er tilbake til der vi var før plandemien? Er rettighetene våre er om fri ferdsel i eksempelvis Schengen er tilbake? Hva med påtvinger testregime ved grensepasseringer? Er dette normalt? Juridisk så er ikke dette lovlig. I UNESCOs declaration of bio ethic and human rights sier at ALL medisinsk testing skal foregå med samtykke, og Norge har skrevet under på dette.

   https://en.unesco.org/themes/ethics-science-and-technology/bioethics-and-human-rights

   EU’s menneskerettsdomstoler tilsier at Norge IKKE lov til å diskriminere/forskjellsbehandle borgerne med bakgrunn i vaksinestatus.
   Likevel fremlegges det som om de har lov til å påtvinge folk dette testregimet, og krav om karantene. Du har som borger lov å ferdes fritt innen Schengen, med unntak av om du er under straffeforfølging eller er i militærtjeneste. Smittevernloven har de i praksis gjort gyldig i så måte, men når den prøves juridisk er den ikke lovlig. Som før?.. Les gjerne dette også,-om du er nysgjerrig på hva vi egentlig godtar og blir utsatt for.

   https://www.buzzsprout.com/1790541/9337017-alarmerende-om-corona-vaksinene

   Hva tenker du forøvrig om det som skjer i USA, Frankrike, Australia, Israel?..
   Vil utviklingen i Norge forventes å gå så mye bedre?

  • 08/10/2021, kl. 21:09 sa
   hans henrik

   Hva synes du om det som skjer i Australia. De har en brøkdel av smittede og døde i forhold til Norge. Men der er det total lockdown og politistat. Verden er ikke som Norge.

 2. Tips til de som ønsker å gi deg selv og resten av befolkningen et mest mulig riktig beslutningsgrunnlag vedr. «vaksine» Sjekk feks denne linken:

  https://www.buzzsprout.com/1790541/9337017-alarmerende-om-corona-vaksinene

  Her ligger det flere gode kritiske intervjuer på rekke og rad med viktige spørsmål som burde engasjere oss alle, og være i alles interesse uansett standpunkt, OG som media BURDE stilt.

  Dette i motsetning til hovedstrømsmedienes fordummende kosesnakk der de legger seg på linja:

  «når kan vi gå på fest», «når kan vi klemme», når kan vi dra til Sverige, eller Mallorca» «Kan vi få se Erna og Høye klemme»? Hvor langt har vi sunket som befolkning når vi er så ukritiske og naive?.. Hva er du villig til å utsette dine barn for? Neste generasjoner? Man kan ikke av-vaksineres.

  Mitt tips; kontakt Foreningen for fritt vaksinevalg, og bestill brosjyrer til utdeling til deg, dine og gjerne til utdeling i postkasser. Et fritt valg om vaksine er det minste vi må enes om, med mindre du er fascist og vil frarøve andre deres frihet til å ta egne valg.

  https://www.frittvaksinevalg.com/

  4
  1
  • Takk Undreren, for link.
   Har hørt litt. Interessant.

   Det er dessverre intet av det som overrasker meg. Om alt som sies er riktig gjenstår å se.

   Men de fleste kan ikke gjøre noe med det. Mange som hører dette risikerer å leve i frykt resten av tiden på jord. I disse tider finner jeg knapt kristne som har fullstendig fred og ro i seg. Det gjør meg ingenting å høre denne linken, det er kun interessante opplysninger. Vi vet utifra Bibelen at ondskapen skal bli stor.

   Gled dere i Herren sier Guds Ord. Da gjør jeg det. Så får andre kristne bare holde på med skremsel og bekymring og redsel. Hva har det med meg å gjøre?

   Jeg har lært meg hvem jeg bør omgås for å holde meg på sporet.

   Frykt ikke sier Guds Ord. 365 ganger. Det er hva jeg hører på. Ikke kristne som skriker og bærer seg over alt det grusomme som skal komme over verden.

   Ja det kommer. Så grusomt som det ALDRI har vært på jord, og jeg tror det er svært nært. Men ikke for Guds barn.

   1
   1
  • De fleste voksne har vel tatt avgjørelse angående vaksinen -tenker jeg. Mye kan selvfølgelig gjøres ennå når det gjelder barna. Men mange foreldre er sauer og følger rådene de får og stiller seg i køen med barna -og hører ikke på meg.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *