The Amazing Lucas: The GAY Christian conundrum

You Tube profilen The Amazing Lucas tok fredag kveld ett oppgjør med de fordommer som gay-kristne individer nå promoterer på sosiale medier. I sin video som ble livestreamet på flere sosiale medier fredag kveld tok Lucas et viktig og nødvendig oppgjør med de ignorante og manipulerende påstandene som kommer fra “The Gay kristne samfunnet som nå bruker sosiale medier å presse frem det synet at det er helt greit å være både kristen og homofil/lesbisk. “I`m a Gay Christian. Get over it!” ser ut til å være den holdningen som preger endel praktiserende homofile og lesbiske. Disse lever i strid meg Gud og må angre og omvende seg, er Lucas tydelige budskap til sine nærmere 500 000 følgere på You Tube

I videoen under bruker The Amacing Lucas både Guds ord og fornuft for å besvare de utfordringer enkelte kristne homofile aktivister bedreiver. I løpet av de siste årene har stadig flere tatt til You Tube for å fortelle om sin seksuelle legning, samt å rakke ned på, stigmatisere og sverte kristne som holder fast på bibelens ord. I sin mer enn 1 time lange video går The Amacing Lukas til motangrep på en You Tube profil som fremmer fordommer mot bibelske kristne. Svært nyttig gjennomgang av et aktuelt tema.

Håp om endring

2 tanker om “The Amazing Lucas: The GAY Christian conundrum

 1. Å ha homofile følelser og “legning” er ingen synd. Selv Paulus hadde et “torn” i kjødet. Men å leve ut homofil legning med andre homofile vil føre en til fortapelse når en dør,viss en ikke slutter med dette, være seg kristen i navnet eller ikke. Homofili blir en prøvestein for alle kristne, kirker og menigheter i fremtiden. Det blir voldsom forfølgelse for de som står opp for sann bibelsk kristendom, der bibelen avviser å leve ut homofile legning. Det blir massiv forfølgelse også fra kristne og menigheter som i realiteten har overgitt seg til satan. Det er bare å se hva som skjer idag. Stort oppmøte fra kristne, menigheter og kirker i pridetogene. Det skal bli som i Noas dager står det. Den gamle verden gikk under for sodomittiske synder, og ild falt ned og utslettet Sodoma.

  • Det finnes en rekke mennesker som må streve for å beherske sine tilbøyeligheter. Noen ”legninger” er akseptert av de gudløse samfunnene. Atter andre blir ikke akseptert. Pedofili, pyromani, kleptomani og fobisk vold er blant disse. Alkoholisme og narkomani er også kampområde for noen. Også aggresjoner, løgn og liknende må den enkelte søke å legge bak seg.

   For den kristne er det viktig å bestrebe seg på å bekjempe sine syndige tilbøyeligheter. Ja for noen ”legningers” vedkommende er totalavhold maktpåliggende. ”En tro uten gjerninger er en død tro.” Og husk – ”vi har en kamp mot ondskapens åndehær i himmelrommet”.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.