Terje Tveiten: “Vi venter ikke på dommedag og ragnarok, men på Jesus Kristus og bortrykkelsen!”

Forstander Terje Tveiten med alvorsfylt og klinkende klart vekkelses-budskap om e siste tider til tilnærmet fullsatt Vikhall

En nesten fullsatt Vikhall fikk fredag kveld avlevert et alvorlig og klinkende klart budskap terje-tveiten-2015om tiden tegn og Jesu gjenkomst da forstander Terje Tveiten avleverte sitt alvorlig budskap basert på teksten i Jesu store endetidstale i Matteus 24. “Vi lever i en tid hvor vi kan se at nærmest alle tegn som bebuder menighetens bortrykkelse og de siste tider blinker for våre øyne, -og i pinsebevegelsen er det knapt lenger plass til forkynnere som varsler om Jesu gjenkomst, tidens tegn og det som ligger foran, sa en alvorstynget forstander til en lydhør forsamling. “Mange kristne i vår tid leser ikke lenger Guds ord og som forstandere og evangelister må vi holde frem Bibelens ord, oppfordre mennesker til å søke nærmere Gud, søke Åndens dåp og fylde og stå fast på hva Guds ord sier i etiske spørsmål, som blant annet homofile ekteskap,” sa Tveiten og mange responderte på hans budskap og søkte frem til botsbenken for forbønn og fornyelse.

En nesten fullsatt Vikhall trosset det varme sommerværet og hadde funnet veien til årets sommerstevne i regi av den vesle Zion menigheten i Fevik. Årets sommerstevne har vært velsignet med fint vær og på tross av at mange har latt seg friste av sol og varme sommerdager, var det tilnærmet fullt når Terje Tveiten inntok plattformen. Både unge og zion-sommerstevneeldre, fra fjernt og nær fikk ikke akkurat servert “lykke-kristendom” når Tveiten som er forstander både i Zion Fevik og Pinsekirken Betania på Notodden entret plattformen. “I vår tid er det ikke lenger plass til forkynnelse om menighetens bortrykkelse, selv ikke blant pinsevennene,” sa Tveiten som er blant dem som tror på det gamle evangeliet. Et evangelium som fastholder jomfrufødsel, et evangelium som fastholder hva Guds ord sier i etiske spørsmål, slike som homofili,” da dette er høyaktuelt i vår tid. “Som kristne må vi våge å holde frem hele Guds råd til frelse, vi må forkynne et vekkende budskap slik at mennesker blir frelst og slik at vi får bønnebarna med,” sa Tveiten med dyp alvor i stemmen.

Mange kristne leser ikke lenger Guds Ord og mange kristne velger å fortie alvoret i vår tid, sa Tveiten som understreket alvoret med den tiden vi lever i. “Vi ser skarer flokke seg rundt falske Messiaser og mange vil bare ha det som klør i øret,” sa forstander Tveiten stevne-sang-2013som oppfordret forkynnere i Norge om å være tydelige: “Vi må holde frem Guds Ord til frelse, vi må våge å tale om behovet av “åndsdåpen” som var en viktig bit av den tradisjonelle pinseforkynnelsen.” -Vi må be om vekkelse over Norge og Skandinavia for tiden er kort. “Vi kjenner ikke dagen eller timen, sa Tveiten med henvisning til de mange som har forsøkt å regne seg frem til datoer på menighetens bortrykkelse. “Vi ser et åndelig klimaskifte i Norge og Skandinavia og vi trenger å be for Norge, be for Sverige og Skandinavia, -om en vekkelse, proklamerte Tveiten og viste til det faktum at trusselbildet mellom Russland og Vesten har endret seg. “Vi har hørt om den russiske militærøvelsen hvor Russland simulerte et angrep på Nord-Norge og Nord-Sverige, og jeg husker Emanuel Minos profetiske budskap om dette,” sa Tveiten som oppfordret forsamlingen til å prøve alt på Guds Ord.

Ei pølse med gift i

“Vi lever i ei tid hvor det ikke er så nøye hva slags forkynnelse man lytter til, og mange av vår tids forkynnere serverer 90 prosent sannhet og 10 prosent vranglære, og ville dere ha tatt i mot og spist ei pølse dersom dere viste at en av dem var forgiftet med dødelig gift?” spurte en engasjert og dyp forkynner som selv erkjenner at mange dører selv innenfor
tveiten2pinsebevegelsen nå er lukket for forkynnere som står for et klassisk pinsebudskap. Litt for mange av vår tids menigheter ønsker ikke tydelig forkynnelse og dersom man kommer med et klart budskap blir man ikke invitert tilbake igjen,” sa forkynneren som modig våger
å kalle en spade for en spade. “Vi venter ikke på dommedag, på Antikrist eller på ragnarok, men vi venter på Jesus og roper vårt “Maran ata”-Herre kom!” sa Tveiten til en forsamling som lyttet og tok i mot. “Vi må ikke la forkynnelsen om Jesu gjenkomst og det profetiske ord stilne, og det nå mer nødvendig enn noensinne å holde frem alvoret i det hele,” sa en klinkende klar Tveiten hvis forkynnelse appellerer til både unge og eldre. “Det er viktig å ha olje på våre lamper og ikke slå av på Guds Ord, proklamerte forstander sang-zionTveiten med henvisning til lignelsen om de 10 brudepiker. “Jesus kommer igjen og tider er inne for å våkne opp, -det er langt på natt, -og selv om ingen kjenner dagen eller timen,  så merker vi at dagen er nær. Også den nye ekteskapsloven i USA som tillater likekjønnede ekteskap må anses som et tidens tegn. “Jeg ser ikke bort i fra at Gud vil komme til å straffe USA økonomisk som en følge av den nye ekteskapsloven,”  sa Tveiten som kanskje siktet til teoriene til Jonathan Cahn. I forkant av kveldens møte som ble avsluttet med innbydelse der mange søkte frem, delte Danny James Jackobsen som ble frelst i fjor sommer et Guds Ord til innledning, mens menighetens ungdomsflokk bidro med sang.  Stevnet i Zion fortsetter lørdag med møter klokken 15 og 19 hvor blant annet Åke Green fra Sverige skal preke Guds ord.

Foto: Sverre Meyers You Tube kanal

 

4 tanker om “Terje Tveiten: “Vi venter ikke på dommedag og ragnarok, men på Jesus Kristus og bortrykkelsen!”

    • Jeg er enig Birgir. Det var litt av et budskap fredag, og Terje er en mann jeg har fått dyp respekt for som forkynner av Guds ord. En uredd tjener av Jesus. Jeg snakker jevnlig med ham når han preker i Zion og han er en tydelig røst.
      Han er tydelig og samtidig ydmyk og sannferdig, selv om han til tider får kjørt seg pga hans faste tro på Guds ord.
      Jeg tar gjerne kjøreturen for å høre Tveitens budskap. Jeg vet at vi som kristne står overfor mange utfordringer fremover, og uansett hva som dukker opp av domstegn, trengsler og forfølgelse er det midt i tidens tegn Jesus vi venter på. Det er Han jeg ser frem til å se, ansikt til ansikt -og så får vi bære de trengsler som måtte komme underveis, for jeg er ikke tvil om at det nå er natt for den kristne kirke i Vesten. Jesus sa at vi er salt og lys, og vi får skinne klart og tydelig til Han henter oss hjem.

  1. Har hørt Tveiten noen ganger preke. Han er alltid på linje med Guds ord og står for et budskap som er i ferd med å forsvinne i pinsebevegelsen.

Det er stengt for kommentarer.