Trumps telefonsamtalen som fikk fake news media og demokrater i meltdown

Hele den kontroversielle telefonsamtalen mellom president Trump og Georgia election officials om valgjuks. I samtalen som ble lekket til media legger Trump frem det han mener er bevis på valgjuks. TV2, VG, NRK og andre fake news medier har i dag vært fullstendig i harnisk og sammenlignet telefonsamtalen med Watergate og besatte demokrater har ropt om riksrett fordi de er fulle av TDS. I løpet av få dager vil mye informasjon eksplodere og skal vi tro dem som føler sakene svært grundig, vil vi i denne uken se noe som vil bli omtalt i historiebøkene.

Følg hele samtalen og ikke bare de klipp fake news media formidler

Facebook Comments

24 tanker om “Trumps telefonsamtalen som fikk fake news media og demokrater i meltdown

 1. Kjell, min definisjon på fake news er min egen, basert på observasjoner over tid. Er man litt oppegående og kan engelsk, kan man ikke unngå å komme til denne konklusjonen
  Såfremt man ikke er hjernevasket av maga-cult, og dets leder the orange thug.

  • Mange har en annen definisjon enn det du har Otto.
   Men det er lov å være uenig.
   Når det gjelder nyheter om Trump, så foretrekker jeg å høre selv fremfor å lytte til hva msm ferdigtygger for oss.

 2. Søkelys, Trump og maga-cults definisjon på “fake-news”; fakta man ikke liker.
  I dette tilfellet er det korrekt referert til en telefonsamtale, der vi alle kan høre at Trump oppfordrer til flere lovbrudd. Dette er knallharde FAKTA.
  Det er utrolig at folk her inne, med Kjell i spissen våger å kalle seg kristne, når de lever i synd, ved daglig å pøse på med løgn.

  3
  4
  • Din definisjon av fake news media er hentet fra fake news pressen Otto.
   Det er disse som sprer klippede og manipulerte deler av en samtale som har en helhet.
   Det er lenge siden jeg sluttet å fylle meg med hjernevasken fra fake news pressen.
   Torodd Fuglesteg avslørte for mange år siden hvordan fake news media jobber, og han fikk opp mine øyne for dette.

  • Helt korrekt analyse Kjell. Dette vet jeg nemlig ALT om. Fra selveste innsiden. “Det är synd om människorna”, skrev August Strindberg i sitt mesterverk ”Et Drömspel”.

   Denne Otto forstår ikke at hans nesegruse beundring for NWO i fremtiden vil gjøre ham til et farlig vitne som må fjernes. Akkurat slik Stalin fjernet de fleste av sine nærmeste etter at han hadde vunnet.

  • Det er den samme Torodd Fuglesteg som har intervjuet meg og mange andre for den boken han skriver om Søkelys, Kjell ?

  • Søkelys:

   Jeg hørte samtalen i sin helhet, slik dem også ble lagt fram helt fra starten av. Siden samtalen var en time lang ble det også lagt ved et sammendrag som jeg egentlig ikke synes ga noe uriktig bilde av den timelange samtalen.

   Men det var ikke sånn at samtalen i sin helhet ble holdt tilbake, det ble bare samtidig og ganske naturlig publisert et sammendrag for det store flertallet som aldri kommer ril å sette av en time for å høre samtalen i sin helhet.

   Derimot var dem videoen det påstås skal vise valgjuks heftig klippet og ikke publisert i sin helhet.

 3. Nå kommer globalsosialistenes nye fellesskapsparadis veltende inn over nordmennene. Neste år må du nemlig forvente 4000 kroner – firetusen kroner – høyere strømregning ettersom globalpolitikerne har gitt bort den norske kraften til Angela Merkel og Boris Johnsen. Noen som husker Ernas løfter om billigere strøm når vi bare kaster vårt stabile land etter all verdens mer eller mindre bananrepublikker?

  Et folk av feige sauer tør ikke engang nevne det for naboen. Norge gis bort i svære kaker hver bidige uke. Bare vent til oljefondet snart er tomt. Da blir det også her som Bibelen så treffende beskriver det:

  “En hel daglønn for en liter hvete”.

  https://e24.no/olje-og-energi/i/1BqxGB/venter-4000-kroner-dyrere-stroem-i-aar-stroemprisen-skyter-i-vaeret?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

  • Du mener strømledningen og ACER avtalen som en nesten samlet venstreside stemte mot? (En samlet venstreside stemte mot strømkabelen northconnect.)

   Akkurat som dere er mot World Economic Forum i Davos som den europeiske venstresida har reist ned og arrangert store demonstrasjoner mot med ANTIFA i spissen de siste 30 åra?

   Du mener den globaliseringen som venstresida arrangerer sin største årlige konferanse mot? Konferansen heter antiglobaliseringskonferansen.

 4. Bernts høyetiske løfte: “Jeg kommer ikke til å holde han med selskap her i dette forumet”..

  Takk for ditt skriftlige løfte. Og en moralsk og etisk person som deg er vi trygge på at holder sine lovnader. Klart du ikke trives sammen med amoralske bakgårdskatter. Lykke til videre i livet. Miauuuw!

  • Ser du fjernet det motbydelige innlegget Kjell. Da kan du om du vil fjerne mitt svar også.

  • Kjære Kjell, denne kommentaren gjorde meg virkelig vondt på dine vegne. Måtte Gud styrke og bevare deg. Kjenner det inni meg.

  • Jeg var ikke klar over at den stod før jeg logget meg inn nå for kort tid siden og leste den og din reaksjon.
   Jeg er blitt så vant til stygge angrep fra enkelte at det biter ikke på.
   Men det går en grense når leserne reagerer.
   Dette er en åndskamp og “Bernt” er tydeligvis en plaget og forpint sjel.

  • Kommentaren var så stygg at den ikke kunne stå uimotsagt. Må si det er beundringsverdig at du takler sånt, men man må regne med mere av dette nå, det merkes.

  • Det har vært noe stakkarslig over han.
   Han har vært frekk, spydig og ondskapsfull mot mange.
   Han har null respekt for oss som har en annen mening enn han.
   Og han er ikke frelst eller en kristen.
   Det må være vondt å hate slik som han gjør. Skikkelig vondt.
   Håper han får hjelp et sted, for så mye hat i et menneske er det sjeldent vi ser.

  • Nå fikk jeg ikke sett hva denne kommentaren fra Bernt, men den må ha vært motbydelig. Bernt har veldig lenge hatt et intenst hat til Søkelys og flere av oss som er her inne.
   Mannen ble bare mer og mer ondskapsfull og frekk og djevelsk i det han postet. Han har holdt på slik lenge og burde vært bannlyst og utestengt. Han lyver, terroriserer folk og tillegger dem meninger de ikke har. Han fremstår mest som et psykiatrisk tilfelle med store mentale problem. Han burde få psykiatrisk hjelp på en klinikk for å få røsket opp i hatet han føler. Eventuelt få hjelp av en eksorsist som kan få drevet ut hatet av ham. Jeg har sett mange hatefulle personer skrive på kommentarfelt. Noen av de er typiske nettroll, andre er i mental ubalanse men det er ytterst sjeldent at folk opptrer med et slikt sykelig hat vi har møtt hos Bernt. Noe er riv ruskende galt med ham. Selv Jan Kåre Christensen har aldri vært i nærheten av å komme med ytringer som er i nærheten av det Bernt har holdt på med gjennom lang tid nå. Har prøvd å be for ham noen ganger, men møter en kobberhimmel, akkurat som om Gud ikke vil at han skal bli bedt for. Mulig jeg tar feil her. Men de ganger jeg har prøvd å be for ham, har himmelen føltes som kobber.

  • Nå fikk ikke jeg se hva denne Bernt hadde skrevet, men etter å ha lest noen av hans andre kommentarer, så kan jeg tenke meg innholdet.
   For meg ser det ut som om djevelen som er løgnens far reiser opp noen Jesabel ånder som skal angripe Herrens folk slik Jesabel angrep og fofulgte Herrens profeter i GT.
   Bernt var helt tydelig en slik.

 5. Det kommer sikkert nye påstander. De tar det jo ikke mange sekundene å komme på. Men tviler sterkt på at det kommer noe særlig annet.

  Fikk ikke akkurat så mye mer tillit til disse påstandene.

  F. Eks påstandene om døde som hadde avlagt stemmer hadde de kommet frem til ved å finne folk i dødsannonsene som var født samme år og hadde samme navn.

  I et land med flere hundre millioner mennesker er det selvfølgelig tonnevis med folk med samme navn, født samme år, og slik fortsatte disse bevisene.

  Og Trump selv virket ikke å ha særlig oversikt der han i selve telefonsamtalen motsa sine egne eksperter og hver gang det kom en motforestilling så var akkurat dette beviset ikke så viktig.

  2
  3
 6. DEN VIRKELIGE TRUSSELEN!
  Mens verden skjelver under den ene krisen etter den andre og folkene virkelig har all tilsynelatende grunn til å bekymre seg mer og mer for hver dag som går, går DEN VIRKELIGE TRUSSELEN totalt under radaren.

  Hele kobbelet av statsledere, oligarker, finansakrobater, politiske sjonglører, medie-klakører og militære hærførere jobber nå intenst med å innta sine strategiske posisjoner før de plasserer seg taktisk i forhold til sine konkurrenter i New World Order. De mener seg å være verdens topp-posisjonerte ledere uten konkurrenter. Det er i deres øyne nå bare tiden og veien før de kan skape den verden menneskene i Babel forsøkte på – en jordisk verdensmakt som skulle rage ”like til himmelen”.

  Men de foregner seg kapitalt. I deres firedimensjonale tilværelse ser de nemlig ikke at de slettes ikke er alene om å gjøre krav på verdensherredømmet. Bibelinteresserte vet godt at Nimrods slekts grådighet og maktbestrebelser nådde like opp til helt andre dimensjoner i himmelen – like til Jehovah Guds ører. Deretter foretok Han en eminent manøver ved å forvirre disse opprørerne ved å gi mange av dem helt nye språk mirakuløst. ”Forvirrer jeg ikke språkene deres er intet umulig for dem”, sa Gud og tenkte selvsagt på ondskapen dette menneskeveldet ville representere. Arbeidet stanset umiddelbart og de ulike taleføre dro straks av gårde til alle himmelretninger. Trusselen mot et ufullkomment jordisk verdensherredømme var avverget.

  Enhver bibelsk historie fra fordums tid har sitt motbilde i våre dager, i det ”intet er nytt under solen”. Vi er derfor nå vitne til et perfekt motbilde. Verdens mektigste har takket være teknologien maktet og evnet å konsolidere et stadig sterkere maktgrep over folkene, mens den lille mann fortsatt ikke forstår hva som er i ferd med å inntreffe. Toppfigurene gnir seg i hendene over det de ser mulighetene til, og deres grådighet forblinder dem totalet. Medløperne er narret til å tro at en eneste verdensregjering vil gjøre slutt på all krig. INGEN stiller spørsmålet om hvem som skal komme til unnsetning om en eneste verdensregjering ”tar en Adolf”. Mannen i månen? Løpet synes derfor nå temmelig kjørt, helt i samsvar med det Bibelen profeterer om skal kjennetegne de aller siste tider for denne verdensordning.

  Det disse euforiske pampene totalt underslår og glemmer er at alle lever i en verden der deres fire dimensjoner bare representerer nederste stigtrinn blant alt det skapte livet i universet. Det er bare dyrene som befinner seg under menneskebarna. Himmelen – de ytterligere dimensjonene – kryr av liv. Liv som i makt langt overgår menneskenes. Husk at en eneste engel drepte 185 000 av Sankeribs soldater på en eneste natt. Selv ble ikke engelen skadet overhode.

  Hele den babelske tilnærmingen vi nå persiperer fjernt og nært blant den menneskelige eliten vil nemlig kvikt konvertere til en enda mer tragisk ende enn på Babels tid. Sanne kristne vet og venter på den største nedslaktningen av onde mennesker siden vannflommen på Noahs tid. DETTE er den VIRKELIGE TRUSSELEN menneskeheten står overfor i aller nærmeste fremtid. INGEN av de såre store har den minste anelse om eller tro på at noe slikt skal ramme dem. Det vil komme over dem som bokstavlig talt lyn fra klar himmel.

  ”Himmelens krefter skal rokkes”, forteller Bibelen. OG ”det blir ikke mange mennesker tilbake. Mennesker skal da være sjeldnere enn gull fra Ofir”. En begrenset mengde troende mennesker vil like fullt bli spart, i det Skaperen ”forkorter de dager, ellers hadde intet kjød overlevd”. Ikke mange ”går på den smale vei som fører til livet”, sa Jesus. Men disse ”noen” vil utgjøre grunnfjellet på ”den nye jord der rettferdighet skal bo”. Og i tur og orden vil i hovedsak alle de avdøde få en oppstandelse til liv og etter hvert vil jorden bli bragt tilbake til det paradiset som Adam forspilte i Edens Hage.

  Når de tusen år er til ende vil Satan atter slippes løs en kortere tid, slik at alle kan få anledning til å bestå eksamen som mennesker og tre inn i evigheten. Og hvem vet – kanskje Skaperen vil tilrettelegge for liv på nye planeter en gang i fremtiden. Løftet er i alle fall at ”ingen borger skal kunne si – jeg er syk”. ”Intet barn skal fødes til en brå død” og Jehovahs rettferdighet og kjærlighet skal fylle jorden liksom vannet dekker havets bunn.

  Dette budskapet rører ikke ved de maktkåtes hjerter. De står derfor snart foran sin egen utryddelse, og det universelle stridsspørsmålet om hvem som har rett til å styre over jorden er blitt rettskraftig. Hadde Gud latt menneskene fått styre uten Ham bare litt til hadde nemlig jorden vært ødelagt og ubeboelig. Og så langt vil ikke Jehovah Gud la det gå. I fremtiden kan Gud straks avlive enkeltstående opprørere med henvisning til den rettslige presedensen som ble skapt gjennom 7000 år – Hans hviledag.

  De ydmyke av hjertet må derfor allerede nå klargjøre seg og sine sinn til et helt annet menneskeliv i all evighet. Vil DU bli med er du hjertelig velkommen. Vil DU ikke deler du lodd med dagens jordiske herskere. Intet helvete venter, men død og ikke-eksistens i all evighet, der minnet om deg vil være glemt. Valget er DITT!

  • Til J.S.:

   Kan hende Son of Jehova skal sjekke seg for megalomanisk religiøst delirium?

   Komikken er uskyldig og søt når troende krangler om fluer i himmelen og andre viktigheter i sin teologiske lekegrind. Men fantasiene blir skumle når gamle, grandiose grandonkel, den selverklærte odelsguten, fråder om pappas dommedag.

   Ja, måtte Jehova junior bli frisk i hodet og ikke forkrøple familien og omgivelsene med bibelsk babbel og brudd og brann og bål og bomber.

   Dommedagsprofetene glefser om kapp som Jehovas kristne kapoer. De konkurrerer om å være den fremste av Guds menneskehatende menneskeetere. Refserne kjefter om egen fortreffelighet og verdens elendighet som sagtenner i kjøtt.

   Religiøs forpesting er en uheldig øvelse. For å si det mildt.

   Heldigvis tilhører troens vanvidd stort sett fortiden. Men dessverre finnes det fortsatt Skriftens sadister som lengter etter regentens ragnarok og sprer sine selvforelskede skrekkvisjoner over folk og land.

   Derfor sier jeg bare, til dem det måtte angå: Slutt med det.

   ✝️🖕🤪

   1
   3
  • At ateister og hedninger ikke vil se opp, men holder seg til nedadskuende perspektiver lik dyrene kommer ikke overraskende på sanne kristne. Mennesker uten Guds ånd er jo i prinsippet dyr. Hør bare hva Peter sier om dem i sitt første brev kapittel 3:

   ” 3 Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott og følger sine egne lyster. 4 Hånlig sier de: «Hva med løftet om hans gjenkomst? Fedrene våre er døde, men alt er som det har vært fra skapelsen av.» 5 De som sier slikt, glemmer at det fra eldgammel tid var himler og en jord som steg fram av vann og består ved vann, i kraft av Guds ord. 6 Og ved det gikk verden den gang under da den ble oversvømt av vann. 7 Men de himler og den jord som nå er, er i kraft av det samme ordet spart til ilden. De holdes oppe helt til dommens dag, da ugudelige mennesker skal gå fortapt.”

   I kapittel 2 sier Peter:

   ” 17 Disse menneskene er kilder uten vann og tåkedotter som virvler i vinden. Det dypeste mørke har de i vente. 18 For de bruker store ord om tomme ting, og med utskeielser og lyster som kommer fra vårt kjøtt og blod, lokker de dem som nettopp har sluppet bort fra slike som går på ville veier. 19 Frihet lover de, men de er selv slaver av forfallet. Det en ligger under for, er en også slave av.”

   Og:

   “4 For Gud skånte ikke engler som hadde syndet, men styrtet dem ned i avgrunnen, hvor de holdes i varetekt med mørkets lenker til dommen. 5 Heller ikke skånte han den gamle verden. Bare Noah, rettferdighetens talsmann, og sju andre ble beskyttet da Gud førte storflommen over de ugudeliges verden. ”

   Det er klart disse ikke liker å lese om sitt endeligt. Som en mental avvergemekanisme distanserer de seg fra konsekvensene og trøster seg hos dagens nye “guder” – globalistene. Vi får bare håpe de kommer til tro før alt håp er ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *