Teleevangelist Pat Robertson med profetiske ord: Trump vinner valget men etter at han er tatt i ed begynner marerittet

Den velkjente teleevangelisten Pat Robertson mener seg å ha hørt fra Gud om hva som ligger foran Amerika. Trump vil vinne valget, men etter at Trump og visepresident Mike Pence er tatt i ed, begynner trøbbelet. De vil bli utfordret av Kina på en måte vi knapt kan tro, muligens en krig. Og Nord Korea med sine atomvåpen vil bli en utfordring og det samme gjelder med Tyrkia. Etter at Trump er tatt i ed vil vi se sivil ulydighet i voldsom grad og landet vil bli revet i stykker. Det vil bli minst to attentatforsøk på Trump. Det vil bli en veldig vanskelig tid.

Valget av Donald Trump som president for andre gang vil sette i gang et massivt raseri blant dem som er rammet av TDS og som befinner seg på den politiske venstresiden. Skal vi tro Pat Robertson vil kaoset som kommer bane vei for oppfyllelsen av Esekiel kapittel 38/39 hvor Gog i Magogs land (Erdogan i Tyrkia) sammen med Iran og andre muslimske land i regionen. Denne krigen er allerede begynt i form av at Tyrkia og Aserbajdsjan er i ferd med å drepe kristne i Armenia, -en krig få her hjemme reagerer på. Pat Robertsons budskap er en alvorlig påminnelse om hvilken tid vi befinner oss i, og hans budskap føyer seg inn i et mønster av profetiske ord som er blitt fremsatt om den tid vi befinner oss. Hør hele Pat Robertsons budskap i videoen under

https://www.youtube.com/watch?v=ooTUfgZgr_0

17 tanker om “Teleevangelist Pat Robertson med profetiske ord: Trump vinner valget men etter at han er tatt i ed begynner marerittet

 1. Jammen sensurerer du ikke selv fakta du ikke liker. Ser at kommentaren min om saken om SIAN medlemmet er slettet og muligheten til å kommentere fjerner. (Noen av denne kommentaren er fjernet)

  NB Se mitt svar Roperid.

  • Jeg skrev i forrige sak dette da det ble stilt spørsmål ved hvorvidt drapet var linket til SIAN aktiviteten hans:
   “Det har ingen hensikt i å spekulere hvem og hva som er motivet for drapet. Forhåpentligvis vil politiet finne ut hvem som har gjort dette, og få vedkommende stilt for retten og dømt.”
   Jeg står for det samme synspunktet nå som noen er pågrepet.
   Det er svært sjeldent jeg tyr til å stoppe kommentarmuligheten og fjerne kommentarer, men i dette tilfellet kom jeg til at det var mest respektfullt overfor avdødes pårørende og ta deres ønske til etterretning.

  • Roperid, hvis media skriver så skal du også?
   Ha respekt for folk.
   Vet du at alt du gjør i ditt liv får du tilbake?
   Vi må alle være opptatt av å først å fremst ordne opp i våre egne feil.

 2. Kjell, jeg synes du skal slette hva Roperid skriver her også om den avdøde.Vi må heller be for hans familie i en vanskelig tid. Forferdelig trist å få sønn, slektning eller bror drept på denne måten.
  Pat Robertson kommer helt sikkert til å få rett. Det blir kaos i verden når Trump vinner valget.
  Vi som lever nå er endetids generasjonen. Alt tyder på det. Det som før var en vederstyggelighet for Herren er nå helt normalt.
  Bibelen tolkes på en helt ny måte i vår tid. Kirken går foran med sin vranglære og frimenigheter følger etter. Sterke krefter innen Frelsesarmeen også. Ledelsen holder heldigvis igjen.
  Vi må våke og be så vi ikke blir latt tilbake.
  Har tenkt mye på at Snåsamannen så at Trump ble drept for noen å siden.
  Guds velsignelse til dere alle.

  5
  1
  • Betty og alle andre.

   Det er lett å tro at ens egen tid er den verste av alle. I våre dager blir vi fôret med dramatiske verdensnyheter hvert sekund hvert døgn hele året. Det har moderne kommunikasjonsteknologi gjort mulig. Da er det lett å overse at det aldri før har vært større andel mennesker som lever lange og nokså gode liv.

   Vår egen vurdering av den store virkeligheten er ikke særlig pålitelig. Vi er meningssøkende skapninger som lurer oss selv. Slik fungerer den menneskelige hjerne.

   Uansett om man tror på profetiene eller ikke, har de hittil vist seg å være umulig å stole på når det gjelder nøyaktige tidspunkt og spesifikke detaljer ved hendelser. Spådommene har alltid blitt bekreftet i ettertid, i en tolkning og tilpasning av de gamle forutanelsene, om du skjønner hva jeg mener.

   Kristne har vel til alle tider håpet på Jesu tilbakekomst for å rydde opp i en vanskelig samtid. Jeg tror ikke det skjer i dette århundret heller. Vel, jeg tror ikke det skjer noen gang. Men ingen kan vite, alle må bare tro. Så den som lever får se.

   PS. Vi får leve livene våre så godt vi kan, bruke fornuft og nestekjærlighet, til glede og hjelp for hverandre.

  • Hørte 1 min på Pat R. og det holder.
   Vi er flere her inne som har sagt at vinner Trump så blir hatet enda verre, og uten Trump så blir alt verre.

   “I HOPE I have the word” sier Pat. Hæ????
   Nei, i Bibelen finner du Ordet.
   Og så sprer han frykt, det skal han ikke gjøre.

 3. Søkelys skriver selv de verste løgner og spekulasjoner om andre mennesker men mener at vi skal respektere SIAN medlemmer.

  Skamløs dobbeltmoral kalles dette.

  Pat Robertson har selvsagt rett til å si hva han mener og hans mening er en av tusener forskjellige meninger om fremtiden som tiden vil vise om er rett. Jeg respekterer hans ytringsfrihet.

  3
  3
  • Gud, gjennom det 8nde bud, respekterer ikke Søkelys sin rett til å lyve hele tiden.
   Ditt problem, Birgir Hermansen, er derfor med Gud.

  • Man skal selvfølgelig respektere SIAN medlemmer. Men i dette tilfellet snakker vi om å respektere pårørende til et drept SIAN medlem. Det er ikke så sikkert at alle avdødes pårørende var medlem av SIAN.

  • Hvem har gitt deg tillatelse til å tale som på vegne av Gud? Du som har Satan som din herre og mester og er drevet og kontrollert av hans ånd.
   Slike som deg har vært Jesu Kristi fiender lenge. Fordi du er infisert av religiøse åndsmakter viser du gjerne til ord i Bibelen. Men også Satan selv kan sitere skriften. Han gjorde det overfor Jesus og oppildnet til hat både mot Jesus selv, hans disipler og de som ble martyrer for Jesu skyld. Du lurer ikke andre enn deg selv med din dobbeltmoral og er lett gjenkjennelig for oss som har Guds ord og kjenner Den Hellige Ånd.

  • Ikke bry dere med hatere som Knut, Fuglesteg og han som brukte navnet Ansgar Braut. Disse er lett gjenkjennelige og man kjenner i ånden hvem de er. De er mørkets barn som sprer mørke hvor de ferdes -og den ånd må irettesettes i Jesu navn. Forherdede sjeler på vei til sin undergang og ende.
   Det er slik Skriften forteller at deres endemål vil bli..

  • Bjørn, da det ikke er noe substans eller vett i ditt innlegg skal jeg forklare deg hva som vil skje med dere som går i mot Gud ved å bryte det 8. bud.

   Kjell Andresen, du og andre vil gå evig fortapt i helvete. Det står det skrevet i Bibelen.

 4. Det er svært alvorlig at slik vranglære kommer ut. Jeg blir bare trist. Men vranglæren blir bare verre og verre og mer av det.

  9 minutter uti videoen sier han at det står ikke at vi blir opprykket først, og han leser matt. 24:30 da skal vi se Menneskesønnen komme på himmelens skyer. Nei vi skal ikke se det. Vi kommer MED Jesus ned. Vi blir opprykket -i ett NU, står det i min Bibel.
  Verset før det, når solen og månen som er mørk og stjerner faller fra himmelen, mener han visst at kristne skal oppleve, om jeg forstår han riktig . Er ikke dette Guds vrede så vet ikke jeg. Kristne kommer til å daue som fluer, Pat Robinson får ei stjerne i hodet, og alt om at Han ikke har kalt oss til vrede var ikke sant allikevel da, eller? Han legger også trykk på at DA vil de se Menneskesønnen komme. AFTER sier han. (Ja det er riktig med after, men ikke relater det til at da først ser vi Jesus) Mannen må lese sin bibel. Han sitter og sier MOT Guds Ord.

  Hannah er som kjent naiv, og vet at Gud rykker henne opp før de 7 årene. Jeg mener selv at Guds Ord sier så, og at Han ikke synes jeg er naiv. Og snart frir Han oss ut, for snart kommer trengselen.

  Jeg ville heller anbefalt denne interessante videoen. JV liker den også, noe av det i hvert fall tror jeg.

  https://www.youtube.com/watch?v=tgCDRgC2eek

 5. Pat burde vært pensjonert. Ikke diktet opp ting og sagt «så sier Herren» når Herren ikke har sagt.

Det er stengt for kommentarer.