Tegner et skremmebilde av en kommende økonomisk depresjon, kollaps og børs og finanskrise i USA

Christopher Greene i Alternativ Media TV advarer nå om at USAs økonomi vil kollapse fullstendig og at USA dollaren står foran et kollaps.

Oppgangen i aksjemarkedet som har vært under Donald Trump vil bli etterfulgt av en gigantisk børs, bank og finanskrise. I panikk vil amerikanere storme banker i håp om å få ut noen dollar til mat og klær. USA står foran sin største nedtur og krise noensinne mener Christopher Greene i Alternativ Media TV. I sin siste video publisert på You Tube tordner Greene som en god gammeldags svovelpredikant om økonomisk kollaps, massive børs og finanskriser og kollaps i den amerikanske dollaren. Banker vil bli stengt og i panikk vil folk storme bankene i desperasjon over at det moderne USA kollapser. Fienden som er Russland og Kina aner et svakt og splittet USA og vil benytte muligheten til å beseire oss,” sier Christopher Greene som omtaler den jevne amerikaner som slave, slave av høy gjeld og slave av et umenneskelig og kynisk system.

Christopher Greene advarer nå om at USA beveger seg inn i depresjon og at både børs, bank og dollar vil kollapse. Skal vi tro Greene står vi foran et økonomisk ragnarokk uten sidestykke i historien. Hør hans tale og si gjerne hva du mener

7 tanker om “Tegner et skremmebilde av en kommende økonomisk depresjon, kollaps og børs og finanskrise i USA

  • Selv Donald Trump vil ikke kunne forhindre et totalt kollaps dersom mange nok mennesker mister tiliten til dollaren.
   USA lånefinansierer sin økonomiske vekst også under Donald Trump. Den viktigste økonomiske indikatoren nå, er ikke aksjemarkedet (for det blir kunstig manipulert) men det amerikanske bond markedet. Vi får bare se. Uansett holdt Christopher Greene litt av en alvorspreken.

 1. Viss et økonomisk krakk kommer før valget neste år, vil ikke Trump vinne. Men jeg tror Trump skal sitte til 2024 og da kommer det ikke et slikt formidabelt krakk før etter 2024.

  • Jeg håper du har rett. Akkurat nå er USA uhyre splittet og den ene krisen etter den andre syntes å sprette opp.
   Vi har masseskytingene i USA, uro i aksjemarkedet på grunn av mulig handelskrig med Kina, uro i forbindelse med Iran og Persiabukta, mulig krig mellom India og Pakistan. Uro i Hong Kong og hvor lenge vil kinesiske myndigheter sitte stille..?
   Alt kan skje.. Vi har en global gjeldsboble og før eller siden smeller det hele.
   Spørsmålet er ikke om, men heller når..
   En som følger de amerikanske markedene daglig mener at USAs økonomi er i fritt fall faktisk.
   Det vi ser av oppgang i aksjemarkedet er ikke noe annet enn en boble som vil briste.
   Se denne interessante videoen

   https://www.youtube.com/watch?v=UQcDho7gZs8

 2. “Oljen og vinen skal ikke røres”, sier Bibelen om vår tid. Det betyr at helt frem til enden vil det være områder der luksus florerer. Når derimot den store trengsel inntreffer vil “det bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

  Ved Jerusalems fall var det så ille at noen spiste sine egne barn slik Bibelen profeterte. Men så blir det endelig slutt og alle Jehovahs fiender blir borte.

  Lykke til med ditt valg!

  3
  5
  • Ha ha!

   Selvsagt kan han ta helt feil. Hans gjetninger er ikke bedre enn andres.

   Men sammenlikningen med gammeldagse svovelpredikanter blir ekstra latterlig på Søkelys. Her er både redaksjon og kommentatorer klassiske endetidstprofeter med samtidsforakt.

   Dere må da innse det selv?

   Fordømmelse av alle slags verdslige fenomener, og en klokkertro på at vi lever i «de siste tider», og at det vil skje en snarlig oppfyllelse av Jesu tilbakekomst, har pågått med full styrke i to tusen år.

   Vel, det er forsåvidt fint å ikke miste håpet. Men det blir likevel nokså komisk når en kritiserer samfunnet på grunnlag av innbilte profetier.

   Det er et psykologisk fenomen som tilsier at den som ikke får oppfylt et religiøst ønske, eller innfridd profetier, tror enda sterkere enn før. Mennesket har utviklet en enorm evne til å fantasere, dikte opp forklaringer og bortforklare alt. Og alt ikke bare KAN fortolkes, men MÅ fortolkes. Bibelen kan forstås på alle måter og forklare hva som helst.

   Fortsatt god sommer!

   3
   3
 3. Når jeg ser slike videoer som fra denne ukjente mann, så må jeg le. Som vi vet, så ler også Gud av og til. Som bibelen skriver, så skal det lykkes veldig bra framover for Israels 12 stammer, inkludert jødene. (Juda) …Så president Donald Trump går en lysende framtid, som USA sin president for nye 4 år, i møte…

  «Så sier Herren Herren, Når jeg samler Israels hus fra de folk som de er spredt blant, da vil jeg hellige meg på dem for folkenes øyne. Og de skal bo i sitt land,det som jeg gav min tjener Jakob» (Esek 28,25).

  «For så sier Herren Herren, Se, jeg kommer og vil spørre etter min hjord og se til dem. Som en hyrde ser til sin hjord på den dag han er iblant sine spredte får, slik vil jeg se til mine får og redde dem fra alle de steder hvor de ble spredt den dag det var skyer og skodde. Jeg vil føre dem ut fra folkene og samle dem fra landene og føre dem til deres eget land. Og jeg vil røkte dem på Israels fjell, i dalene og på alle de steder i landet hvor de bor» (Esek 34,11-13).

  «Si så til dem: Så sier Herren Herren: Se, jeg henter Israels barn fra de folk som de drog bort til, og jeg vil samle dem fra alle kanter og føre dem til deres eget land» (Esek 37,21).
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

Det er stengt for kommentarer.