Støttet demokratene og Elizabeth Warren, tok med seg ni mennesker inkludert sin egen søster i døden

CNN og Fake News media sier intet om at en drapsmannen i Dayton var tilhenger av den sosialistiske demokratiske president-kandidaten Elizabeth Warren som er blant dem som søker å utfordre Donald Trump. 

Helgens to skyte-episoder i USA har ytterligere splittet landet. Mens drapsmannen i El Paso skal ha hatt rasistiske motiv og publisert en manifest som stadig flere trekker i tvil var skrevet av den pågrepne, ble terroren i Dayton i Utah utført av en venstreradikal demokrat som åpent hatet Donald Trump og støttet den demokratiske presidentkandidaten Elizabeth Warren. Drapsmannen og terroristen Connor Betts skal åpent ha støttet det kontroversielle Antifa som mange anser som en terrororganisasjon, og han skal i tillegg ha vært uttalt satanist. Massemorderen som også drepte sin egen søster skal ha hatt en liste med navn som skulle drepes eller voldtas. Selv om Connor Betts uttrykte støtte til Bernie Sanders og Elizabeth Warren, gjør ikke det dem medskyldige i Connor Betts forbrytelser. Det er kun en som er skyldig i massedrapene i Dayton, nemlig Connor Betts og ingen andre. Det samme gjelder også hendelsen i El Paso. Det er kun en skyldig, og det er personen som utførte forbrytelsen.

President Donald Trump tok i sin tale til nasjonen avstand fra alle former fra rasisme og mante nasjonen til samhold. Imidlertid er splittelsen mellom Trump hatende demokrater og velgerne som stemte president Trump til makten aldri vært større enn nå og fake news media som CNN og MSNBC har i etterkant av de tre skyteepisodene hvorav den ene knapt er omtalt, figurert som mikrofonstativ for demokratiske ekstremister som nærmest mener at Donald Trump personlig er ansvarlig for helgens skyteepisoder. I en uttalelse på Twitter skriver president Trump dette: “Meanwhile, the Dayton, Ohio, shooter had a history of supporting political figures like Bernie Sanders, Elizabeth Warren, and ANTIFA.” Flere har respondert på presidentens utspill på Twitter og slått fast at “The media only reports on narratives that will benefit them. The Dayton shooter was a liberal who supported the radical left group ANTIFA. This does not support the liberal media’s agenda, hence the lack of reporting on it.”

Skylder på Donald Trump og venstreradikale presset New York Times til å endre overskrift i artikkel som refererte til president Trumps tv tale

Demokratenes propaganda medium New York Times publiserte først denne overskriften etter Donald Trumps tv tale

Etter press fra demokratiske presidentkandidater og massivt press fra ekstreme demokrater som brukte Twitter og Instagram til å presse avisen til å endre overskrift ble dette resultatet

I etterkant av skyteepisoden i El Paso gikk flere demokratiske representanter og fake news media ut å gav Donald Trump skylden for de døde i El Paso siden vedkommende som stod bak handlingen angivelig var høyreorientert. Når det gjaldt drapsmannen i Dayton så har fake news media hvert tause med å fortelle at denne drapsmannen var en av deres egne, en venstreliberal med sympati for ekstreme sosialister som Bernie Sanders og Elizabeth Warren. Ei heller har fake news CNN fortalt sine seere at vedkommende var en selverklært satanist og Antifa supporter som hater alle de verdier evangeliske kristne står for. De venstrevridde hat-gruppene som ennå ikke har kommet over at Hillary Clinton tapte valget og at Donald Trumps påståtte “sammensvergelse me Russland har vist seg å være en gigantisk bløff og hoax er så redde for at massemedia skal gi et korrekt bilde av virkeligheten, at de faktisk via Twitter og Instagram presset det demokratiske propaganda-mediet “New York Times til å endre overskriften på sin artikkel hvor de refererte til president Trumps tv tale hvor han fordømte rasisme og “white supremacy”. I sin tale tok presidenten til orde for strengere våpenkontroll, men dette er ikke nok for ekstremistene som nå kontrollerer det demokratiske partiet og mainstream media i USA. Radikale venstrevridde pro-abort tilhengere, homoaktivister og sosialister jobber sammen med fake-news media hardt for å sverte og underminere president Donald Trump, og selv om presidenten egenhendig hadde gitt dem en million dollar hver, hadde de likefullt hatet ham. Her kommenterer Ben Shapiro den siste utviklingen i etterkant av de tragiske terrorhandlingene. Den ene sosialist-demokratene etter den andre er fullstendig gått av skaftet og kommer med de mest absurde påstander.

Det som er realiteten er at venstrekreftene som nå kontrollerer det demokratiske partiet gjør alt de kan for å splitte Amerika. Tucker Carlson i Fox News treffer spikeren på hodet når han sier det slik:

 

24 tanker om “Støttet demokratene og Elizabeth Warren, tok med seg ni mennesker inkludert sin egen søster i døden

 1. Hei Kjell!

  Godt å se at du har begynt å spille på tastaturet igjen! Går det bedre med deg?

  Blir matt av se hvordan media svartmaler Trump uansett! Har aldri påstått at Trump troner øverst blant mine favorittpersoner, men som Amerikansk president har han rett og slett hvert en velsignelse til nå. Er mer skeptisk til fredsplanen. Den er jeg redd for vil inneholde en deling av Israel. Da er jeg redd tiden som president blir mye tøffere enn den er nå. Historien viser at Gud ikke tillater at landet blir delt uten at det får alvorlige konsekvenser.

  Tror det er en grunn til at fredsplanen blir utsatt og utsatt.

  • Går litt bedre, men det tar tid å bli bra igjen. Lang tid. Mr Trump må være forsiktig når det kommer til Israel og det jødiske folk. Det er ikke uten grunn at Skriften snakker om Jerusalem som en løftesten for nasjonene. Dersom Trump forløfter seg på Israel vil han få et slit fremover. Samtidig er jeg nærmest skremt over den dype splittelsen som er i USA. Når vi ser hatet, raseriet, uforsonligheten som råder i mainstream media og blant demokratene overfor Trump, konservative, evangeliske og bibeltroende kan man bli skremt. Det er en hardhet og uforsonlighet man knapt har sett maken til. Det virker som om Jesabel ånden er dypt plantet i media og blant den liberale elite.
   Jeg så en god tale med pastor Steve Cioccolanti som kan gi håp hvor han snakker om en oppvåkning.
   I talen sier han blant annet: Kan man virkelig stemme på politikere som støtter å ta livet av barna i mors liv.
   https://www.youtube.com/watch?v=Ylo1wU6Tc88
   Han snakker om at det er håp, mulig han har rett, men jeg tror det kommer på en måte som ingen er forberedt på.
   Han tegner et bilde av at det pågår en åndskamp i USA. Noen har våknet, men mørkets makter er rasende.
   Muligens dette vi nå ser utspille seg.

 2. DAGENS NASJON ISRAEL ER IKKE GUDS EIENDOMSFOLK

  Dagens fysiske nasjon Israel er bare en snublesten fra Satan. Bibelens “Israel” i vår tid er et åndelig Israel bestående av kristne kvinner og menn som har et himmelsk håp og som sammen med de himmelsk oppstandne siden Jesu død skal utgjøre Jehovahs rike med Kristus i spissen.

  Disse skal føre menneskene på jorden tilbake til den fullkommenheten som Adam og Eva tapte i Eden etter at de stjal fra Guds eiendomstre der.

  Det Guds Israel som Bibelen forteller om i Nytestamentet skulle være “et (åndelig) folk uten bommer og porter” og “de skulle ikke engang lære å føre krig”.

  Dette passer ikke på dagens kjødelige Israel. Dessuten vet ingen lenger hvem som har ekte jødiske aner ettersom alle ættetavlene forsvant da tempelet ble brent av romerne i år 70 evt.

  2
  3
 3. Kjell Sverre.

  Du er igjen ute å fordømmer sosialismen og du mener at den er så fæl så. Fæle fæle sosialismen.

  Det er underlig at du selv har en politisk overbevisning som er ren sosialisme (eller er det nasjonal-sosialisme ?). Du har selv skrevet at du vil ha mer overføringer til de svake og til landbruket. Lista over utjevninger du vil ha gjennomført er ganske lang i de siste årene.

  Med andre ord har du et grunnleggende sosialistisk samfunnsyn. Det er bare når det gjelder abort og religiøse saker, 10 %, du avviker fra sosialismen.

  Du er en sosialist og da hjelper det ikke at du oppfører deg som en (velkjent norsk) predikant som på dagtid fordømmer homofili og om natta har en homofil elsker.

  Kan du forklare til oss hvorfor du som sosialist fordømmer sosialisme ?

  Selv om lesebrett ikke er helt på moten i disse dager der store mobil telefoner har overtatt, betyr det ikke at du skal se bort fra det lesebrettet i stein som inneholder de ti bud. Du burde lese og følge dem, Kjell Sverre. Uansett hvor umoderne 31 tommers lesebrett i stein er i disse dager.

  1
  7
  • Jeg er ikke sosialist for sosialisme er ondskap satt i system.
   Dette er sosialismen slik den var og vil forbli: https://www.youtube.com/watch?v=wWIbCtz_Xwk&t=16
   Gudløshet satt i system.
   Du må nok skille mellom sosialisme og et bibelsk kristent syn på hva rettferdighet er.
   Bibelen lærer oss omsorg for våre medmennesker. Noe vi tydelig ser i Jesu liv.
   Historien har lært oss hva sosialisme medfører, og for å si det slik. Ikke noe vakkert syn.
   Vi har Stalin, Pol Pot og Nicolae Ceausescu for å nevne tre.
   Sosialisme anno 2019
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=k1AXReZgFxw

  • Kjell Sverre.

   Din forklaring er med respekt å melde rent vås uten innhold av fakta og på samme nivå som Jan Kåre Christensen sitt vås.

   Og rent utover følelser, har du ingen kunnskap, fakta og ærlighet å komme med i denne saken. Ditt hat mot sosialisme blir derfor et hat mot deg selv.
   Du kan derfor ikke bli tatt seriøst som et menneske og som en blogger.

   Du og Jan Kåre Christensen….

  • Jeg fordømmer sosialismen fordi vi alle ser hva den har skapt av elendighet, gudløshet og fosterdrap verden over.
   Det sosialistiske systemet er en av mange høyder som har reist seg mot Guds rike. Sosialisme og bibelsk kristendom er to motpoler, noe vi har sett i det tidligere Sovjet, Romania, Øst-Tyskland, Polen, Ungarn, Hvite Russland, Venezuela, Kina, Nord Korea.
   Det er et menneskeskapt system som er basert på ideen om at Gud er død, og det sosialistiske systemet verdsetter ikke livet. Nettopp derfor har vi sett at sosialistene har vært forkjempere for millioner på millioner av barnedrap i de land som har adoptert dette tankegodset.
   Jo mer vi ser av sosialismen anno 2019, jo mer forstår vi at vi snakker om mennesker som er forledet av Gudsfiendtlige og antikristne ideer som fremmer fosterdrap, LGBT ideologier og sosialismen slik vi ser den opererer i det demokratiske partiet anno 2019 er dårskap satt i system. Sovjet samveldet, Øst-Europa, Kina, Nord Korea er eksempler på hvordan sosialismen undergraver og motarbeider de tradisjonelle kristne verdiene de vestlige demokratier har vært bygd på.
   Du gjør deg dummere enn du egentlig er her, og jeg tror knapt en leser av Søkelys tar dine meninger seriøst.
   Heldigvis står mange kristne sammen med meg om dette. Jeg sier nei takk til sosialismen og det den står for, men ja takk til de prinsipper som er nedfelt i Guds ord. Guds eklesia har alltid vært dem som har vært fremst i rekken til å hjelpe medmennesker i nød.
   Hvem driver utdeling av mat til fattige og hjemløse? Svar: I hvert fall ikke sosialistene, men kristne organisasjoner.
   Hvem bygger skoler i fattige land og sender ut unge mennesker til fjerne land for å bygge barnehjem for foreldreløse? Svar: Ikke sosialistene men igjen Guds menighet. Jeg avslutter her: Å krype ned på ditt nivå gjør jeg ikke, og som medmennesker akter jeg deg høyt som et medmenneske, men dine “innlegg” og kommentarer er preget av historieløshet. Sosialismen er ikke bare snakk om å dele goder, men ideologien har sitt utspring i at Gud er død, mennesket er herre over egen skjebne og det samme kan også sies om miljøvern bevegelsen. Dette er en destruktiv bevegelse som i bunn og grunn tror at mennesker kan frelse seg selv, med å kjøpe banale El biler og betale klimakvoter til maktsyke sosialister som ikke en gang kan anerkjenne at vi er skapt til mann og kvinne.
   Det begynner å bli mange sosialister som har “meltdown” for åpent kamera: Her er en https://www.youtube.com/watch?v=v1Cr5AR8QxI&t=90
   Disse demokratiske sosialistene gjør seg virkelig til latter blant vanlige folk.
   Noe så “nutts” som disse er vi sjeldent: https://www.youtube.com/watch?v=6ILqikWdtX8

   Man

  • I den ene kommentaren kalte du deg “Kjell” og i denne “Kjell Ove”.
   Kan du bestemme deg for hvem du er. Godt mulig du heter Kjell eller Kjell Ove, men klarer du å enten bruke et av navna siden Kjell og Kjell Ove har identiske IP adresser fra samme Proxy server for skjult IP.
   Du må gjerne skrive mot mine meninger, men skill mellom sak og person.

  • Et typisk og intetsigende utfall basert på null argumenter og begrunnelse. Slike angrep mot Søkelys er lett gjenkjennelige og jeg tror alle har en anelse om at det er Donald Trump hatet som ligger bak. Bare å ignorere slikt Søkelys

  • Tynne greier, Kjell Sverre.

   Istedet for fakta kommer du med følelser, halv-sannheter og egne teorier.

   Dine politiske kunnskaper er ikke engang på barneskole nivå. Og du bruker Youtube som sannhetsvitner og læremateriale. Du som sier du er en kristen, lyver.

   Du og Jan Kåre Christensen har samme nivå. Og samme respekt ute blandt kristne som holder oss til hva bibelen sier om lyving og å være hederlig.

   Det står noe i bibelen om hva som skjer med dere som lyver, Kjell Sverre. Les bibelen.

  • Du og jeg har helt forskjellig virkelighetsforståelse av tingene. Jeg mener det jeg skriver og forkaster sosialismen som noe destruktivt, ødeleggende og forkastelig.
   Sosialismen dreper effektivt all økonomisk vekst og historien viser at det ender i kollaps. I dag ser vi det i Venezuela hvor sosialistene desperat holder på makta mens store deler av befolkningen ikke har nødvendig mat og medisiner.
   Sosialismen i Sovjet kollapset, sosialismen i Øst-Europa kollapset og innbakt i sosialismen finner vi fosterdrap, homoekteskap, oppløsning av familien som bærende institusjon og vi ser også hvordan sosialismen vil ha kontroll på barna.
   Måten du trekker inn navn i din argumentasjon på gjør at jeg må plassere deg i samme kategori som Øivind Bergh.
   https://www.youtube.com/watch?v=uPln_cVdyEY&t=94
   Dessverre blir jeg ikke provosert og du får gjerne bare sammenligne meg med hvem du vil. Det er meg knekkende likegyldig.
   Jeg står for hva jeg skriver om venstreliberale sosialister. Vi ser hvor selvutslettende mange av dem er.
   Noe videoen hvor Paul Watson så avgjort avdekker. Det er så absurd at det bare er morsomt
   https://www.youtube.com/watch?v=k1AXReZgFxw
   Ingen bibeltroende kristen kan støtte opp om sosialismen eller gi sin stemme til et politisk system som fødte frem retten til å myrde millioner av babyer.
   Når vi ser hva sosialismen har brakt med seg der den får makt, så ser vi død og elendighet i kjølvannet av en ideologi som i utgangspunktet er antikristelig og forskrudd.

  • Hvilket navn din kone bruker er uinteressant for oss. Bare bestem deg for kjell el.kjell ove du. Jeg vet den kommandoen ble for mye for deg -og attpåtil kom den fra ei dame…

  • God artikkel Søkelys. Det vi nå er vitne til i Amerika er åndskamp. Under Obamas tid som president fikk Jesabel ånden og demoniske krefter sterkere kontroll over Amerika. Gud reiste opp Donald Trump som en Jehu for å befri Amerika fra de mektige demoniske kreftene som vant frem under Obama og Clinton. Begge disse individene forfektet løgn og falskhet. De forsvarte abort, de løy begge å sa at de stod for det kristne synet på ekteskapet mens de i realiteten var for homoekteskap. De løy om Israel og førte nasjonen dypere inn i synd og åndelig mørke. Guds svar var Donald Trump.
   En mann som ikke er redd for å si hva han mener, en mann som er pro Israel og beviste det med å velsigne Jerusalem med å flytte ambassaden dit og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.
   Videre har han bevist at han er mot abort og støtter kampen mot abort. Han er en mann som jevnlig søker forbønn hos kristne, og som står opp for kristnes trosfrihet.
   Dette er åndskamp og Satan er rasende. Derfor ser vi sosialistene i det demokratiske partiet blir mer og mer rasende og nærtagende.
   Disse skriker opp bare er flue fiser på dem og trekker rasisme kortet uansett. Sosialismen og dens tilhengere behøver frelse og en god gammeldags utfrielse. Når vi ser hvordan disse holder på å splitte Amerika med løgn forstår vi alle at dette er åndskamp.
   Satan er rasende på alle dem som forsvarer Trump og formidler sannheten og derfor reiser Satan opp røster som bedriver svertekampanje mot alle som står for sannhet og rettferd.
   Slike røster som “Kjell Ove” er kontrollert av de samme kreftene som hadde makten under Obama og Clinton.
   De hater Gud og Guds ord. Enkelte later som om de er kristne, men deres ord og hat beviser at de er løgnere.

   Det er viktig å være på rett side i denne åndelige kampen.
   Søkelys er her et lys i mørke.
   Få våger å skrive det Søkelys skriver og derfor blir enkelte sinte.
   Man kan kjenne på ånden hva som ligger bak en kommentar.
   Ikke vanskelig i det hele tatt-

  • Utrolig bra kommentar Paul Håkon!

   Du og Kjell Sverre har skrevet ned akkurat de tankene jeg har rundt dette. Og jeg vet at mange, mange av mine venner mener og tenker på samme måten! Hjertelig takk til dere begge! Forfriskende og sant!!! Skulle ønske vi hadde norske politikere som hadde våget å si det samme!

  • Enig.

   Oppmuntrende å lese Søkelys med kommentarer fra kristne som forstår tiden vi lever i.
   Ser også i kommentarfelt i for eksempel avisen Dagen at noen få tar kampen med å vekke opp kristne og taler mot løgn og forførelser, men det er skremmende å se hvor få som vil høre. Pastorer som burde ha støttet dem, går imot dem i kommentarfeltene og lar også være å svare når de får spørsmål de ikke har lyst å svare på. Men innimellom ser man en her -og en der, som hører, og da håper jeg de får nytt mot til fortsatt stå på.

  • Søkelys skriver hva som rett er. Det er bare å åpne øynene å se. Historien viser oss hva sosialisme har forårsaken av elendighet så det er tydelig at Kjell ikke er ute etter noe annet enn å lage kvalme. Ingen poeng, bare tomme løgner

 4. Av Søkelys lærer vi at lyving er en kristen dyd.
  I bibelen lærer vi at lyving er en dødssynd.

  Jeg tror mer på bibelen enn jeg tror på Søkelys.

  • Søkelys skriver sannheten om at sosialismen er en drepende ideologi som ikke har brakt annet enn forbannelse og elendighet. At du er ute av stand til å se og skjønne, er greit for meg.
   Du må så gjerne holde fast på dine meninger og tro.
   Det er en del av tros og ytringsfriheten. Alt du hittil har argumentert med er å slenge frem påstander det ikke er hold i.
   Lykke til videre i livet ditt.

 5. Uansett hva vi troende er eller mener, så vil alltid noen ikke kristne være ute etter noe de kan “sette fingeren på”.
  Johannes kom og verken åt brød eller drakk vin, og de sa at han var besatt. Menneskesinnet kom og han både åt og drakk, og de sa se for en storheter og vindrikker. Lukas 7, 33 og 34
  Uansett hva vi sier eller gjør, vil alltid noen finne ett eller annet som de kan kritisere.
  Er vi avholds så er det galt – da er vi kanskje fanatiker eller mørkemenn. Er vi ikke avholds, så er det også galt – da er vi kanskje hyklere eller blasfemisk. O.s.v..

 6. Jeg synes at dette ligner på en kaklende hønsegård, her er tre eksempler på hvordan Jesus reagerte på angrep og anklager. Han sa ikke et ord.

  Et eksempel til etterfølgelse?

  Men Jesus svarte ikke et ord, og Pilatus undret seg.

  Han (Herodes) stilte ham mange spørsmål, men Jesus svarte ikke et ord

  Men han (Jesus) tidde og svarte ikke et ord. Igjen spurte øverstepresten: «Er du Messias, Sønn av Den velsignede?

  Men så er dette en diskusjons side da, og der kakler mann som høner.

  Mvh RJ

  1
  1
 7. Ser at en Kjell/Kjell Ove/Kjells kone beskylder Kjell Sverre for å fare med løgn. Han viser til at Bibelen sier det er synd. Men han tar ikke inn over seg at han SELV farer med løgn. Forstå det den som vil.

Det er stengt for kommentarer.