TBN grunnleggerens barnebarn hevder den religiøse tv selskapets program-visedirektør truet henne med pistol

paul-c-tbnBarnebarn av TBN (Trinity Broadcasting Network) grunnlegger Paul Crouch har anlagt sak i en føderal domstol og hevder at hennes onkel og tv selskapets program visedirektør Matt Crouch skal ha truet henne med en pistol etter at hun ble gitt sparken fordi hun snakket ut om det hun mente var urettmessig håndtering av penger i kanalen. Den  svært kontroversielle religiøse fjernsynskanalen har i en årrekke vært den aller største eksponent av amerikanisert tros og velstandsforkynnelse. Flere av TBNs programmer kan bli sett via det Island baserte Gospel Channel. 

Brittany Koper, som er datter av Paul Crouch junior og barnebarn til den religiøs tv kanalens grunnlegger Paul Crouch ble i juli 2011 forfremmet til økonomiavdelingen og en måned senere ble hun også utnevnt til å være det religiøse tv selskapets kasserer. Crouch barnebarn var ikke lenge i jobben før hun forstod at noe var alvorlig galt med håndteringen av penger i den omstridte tv kanalen. Det var under en krangel om bruk av tv kanalens penger at Brittany Koper truet med å fortelle verden om den urettmessige håndtering av penger i kanalen og det var også under en slik krangel at hennes onkel og visedirektør skal ha truet henne med en pistol. Etter at Paul Crouch døde som en følge av en langvarig hjertelidelse har det vært betydelig uro og tilnærmet vill vest i den religiøse kanalen. Som vanlig i slike kretser dreier kranglene seg om makt og penger og man er ikke videre opptatt av om intrigene og rabalderet bringer Guds navn i vanry. Det kontroversielle TV selskapet sender i likhet med det islandske Gospel Channel jevnlig programmer med den notoriske healing svindeleren Peter Popoff. Peter Popoff som ble avslørt som bløffmaker allerede på 1980 tallet men er nå tilbake i healing bransjen via programmer sendt på tvilsomme religiøse tv kanaler som Gospel Channel og TBN.

 Peter Popoff avsløres som svindler og bløffmaker

Facebook Comments

2 tanker om “TBN grunnleggerens barnebarn hevder den religiøse tv selskapets program-visedirektør truet henne med pistol

 1. Dessverre ser dette lureriet bare ut til å fortsette. Til tross for at ‘forkynnere’ blir avslørt så ‘popper’ de frekt og freidig opp igjen og fortsetter i samme spor. En ting er iallefall sikkert, de tror ikke på evangeliet men kun på å berike seg selv. En dag skal de stå overfor Jesus, og Han vil da ikke fremstå som lammet, men derimot som en fortærende ild.
  Jeg finner det underlig at folk fortsetter å støtte disse sjarlatanene selv etter at de har blitt avslørt, men en psykolog kan sikkert fortelle hvilke mekanismer som virker her.

 2. Peter Popoff vart fullstendig avkledd då ein fanga opp samtalen han hadde..
  Det er hundrevis av slike som han.
  Det er pengar og materielle ting som betyr noko for dei.
  Du ser det gjenspegla i huset,bilen og livsførselen deira.
  ——
  I Norge har me og ein del slike personar . Dei har eit enormt ego.
  Du ser det på måten dei ordlegg seg på.
  Dei brukar Gud som ein tryllestav og har bestemt kva dei skal få og kva dei skal gjera.
  Dei kjem alltid inn på dette å gje rikeleg til Guds rike ( til dei sjølve) . Mange av dei gjev og lovnader om at gjevaren får titals velsigningar tilbake. (slik me ser hjå Popoff)
  —————
  Dei held lange og hovmodige bøner og oppfyller til fulle Yeshuas sine ord.
  —-
  “De stengjer himmelriket for folk. Sjølve går de ikkje inn, og dei som vil gå inn, hindrar de.
  14 *Ve dykk, skriftlærde og farisearar, de hyklarar! De et enkjer ut av huset og held lange bøner for syns skuld. Difor skal de få så mykje hardare dom.•
  ——-
  Dei forkynner ofte eit falskt evangelium . Bibelen kallar det “lovløysa” sitt evangelium.
  Det går ut på at berre du trur, så vert du frelst.
  Dei legg lite vekt på at ein skal halda Guds bod.
  ——————-
  Yeshua nemner desse folka.

  “Ikkje alle som seier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal koma inn i himmelriket, men den som gjer det Far min i himmelen vil. 22 Mange skal seia til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikkje tala profetord i ditt namn, drive ut vonde ånder i ditt namn og gjort mange mektige gjerningar i ditt namn?’ 23 Då skal eg seia det beint ut: ‘Eg har aldri kjent dykk. Gå bort frå meg, de som gjer urett!’(SYND)
  Huset bygd på fjell
  24 Den som HØYRER DESSE ORDA MINE OG GJER DET DEI SEIER, liknar ein klok mann som bygde huset sitt på fjell.”
  ————-
  Problemet deira er fyrst og fremst at dei har forkasta Guds lov slik Gud har skrive det ned.
  Dei fylgjer sine eigne “menneskebod” og er tilfreds med det.
  Dei trur at Gud som står bak desse manifestasjonane dei opplever.
  Det vera seg falsk tungetale, latter, fall, risting, rulling på golvet osv.
  Dei diktar opp falske profetord som dei påstår Gud har gitt dei.
  Du finn mange hundre av dei på youtube.
  “Gud har fortalt meg”, påstår dei.
  ————

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *