Min befatning med omstridt blogger

Bjørn Olav Hansen

Bjørn Olav Hansen har vært en av de personene som har fått oppleve hva det vil si å falle i unåde hos den straffedømte bloggeren Jan Kåre Christensen. Christensen har som kjent skrevet innlegg på egen blogg for å sjikanere pastor Bjørn Olav Hansen og i tillegg har Christensen også utgitt seg for å være ham i et innlegg her i Søkelys. Lørdag kveld publiserte pastor Bjørn Olav Hansen et innlegg her på Søkelys som slår beina under Christensens påstander om at han bare skriver mot pastorer og ledere som er skilt og gift igjen. I sitt innlegg skriver pastor Bjørn Olav Hansen dette: “Jeg har vært så heldig å være gift i 35 år. Så Christensen har ikke hatt en skilsmisse å hetse meg for. Det har derfor vært andre årsaker. For noen år siden fikk jeg en forespørsel om å bli venn med Jan Kåre Christensen på Facebook. Jeg takket høflig nei. Da starter sjikaneringen fra Christensen.

Og Bjørn Olav fortsetter: “Han misbrukte et privat bilde av meg og jeg henvendte meg da til Christensen og ba ham vennligst slette dette bildet. Det nektet Christensen. Da fortsatte sjikaneringen. Jeg har aldri skrevet truende mailer til ham. Jeg ba ham slette private bilder. Da ble Christensen rasende og svært ubehagelig. Hetsingen og sjikaneringen ble etter hvert så voldsomt at hans kone ba ham om å slette innleggene. Det skrev Jan Kåre Christensen selv. Jeg er glad for det fordi sjikaneringen gikk ikke bare ut over meg, men gikk også inn på vår familie. Maken har vi aldri vært borti noen gang. Jan Kåre Christensen beskylder meg for å være hypokonder. Vel, jeg har vært igjennom åtte inngrep i hjertet, et infarkt, diabetes type en, har et lavt stoffskifte, en uhelbredelig lungesykdom og Parkinsons.

Kommentaren hvor Jan Kåre Christensen skrev under navnet Bjørn Olav Hansen (klikk på fotoet for større bilde)

Hetsingen og sjikanen fra Christensen opplevde jeg krenkende og svært belastende. At han nå fortsetter sin sjikane og fremmer påstander på nytt gjør det ikke lettere. Det er også spesielt at han har misbrukt mitt navn her på Søkelys, og har skrevet innlegg i mitt navn. Jeg har aldri fått noen unnskyldning fra Christensen. Det koster meg mye å skrive dette. Det er trist, veldig trist at et menneske skal få holde på slikt. Jeg ønsker ikke å ha noe med Jan Kåre Christensen å gjøre, men få være i fred og slippe mer sjikane.

Be om unnskyldning! Søkelys har i dag fått flere eposter hvor Christensen sier at han ikke orker å svare Bjørn Olav Hansen, og Søkelys har i epost oppfordret Christensen til å benytte muligheten til å be pastor Hansen om unnskyldning. Søkelys gjentar med dette denne oppfordringen og vi vil også oppfordre Jan Kåre Christensen til å også be andre du har sjikanert om unnskyldning. Og med dette har vi gitt blogger Jan Kåre Christensen en mulighet til å avslutte sin meningsløse krig mot alt og alle -og heller bruke sin tid og krefter på mer oppbyggelige sysler!