T.B. Joshua profeterte at Hillary Clinton ville vinne valget, nå forsøker han å skjule sporene

t-b-joshuaBrian Carn erkjenner å ha kommet med en falsk profeti Den falske profeten TB Joshua som er mest kjent for å komme med falske spådommer og jage ut onde ånder av personer som er betalt for å spille besatte, var en av dem som fremsatte profetier i Guds navn om at Hillary Clinton ville vinne valget. Også på Facebook skal de falske profeten ha postet sine profetier som i realiteten betydde at det var Guds vilje å la Hillary vinne valget. T.B Joshua som leder The Synagogue, Church Of All Nations (SCOAN) in Lagos, Nigeria står også bak det ekstreme Emmanuel TV som i likhet med Visjon Norge, er en pengemaskin for predikanten. Etter at Donald Trump vant valget har den falske profeten både slettet videoer på You Tube samt poster på Facebook hvor han profeterte at Hillary Clinton ville vinne valget. Den falske profeten sier nå at han profeterte om hvem som ville få flest “popular vote” -ikke om hvem som ville vinne valget

T.B Joshua og Emmanuel TV er mest kjent for å formidle falske mirakler, iscenesatte demonutdrivelser og falske spådommer forkledd som profetier. Nå har kanskje den falske profeten gått litt for langt ettersom han nå prøver å fjerne alle spor etter sin falske profeti. Det var søndagen før valget at T.B Joshua postet på Facebook at Gud hadde gitt ham en visjon av den neste presidenten og at det ville være en kvinne. “For ti dager siden, så jeg i ånden den nye presidenten som vant valget med små marginer. Den nye presidenten vil møte en rekke utfordringer over mange saker, blant annet med å få lovforslag gjennom og også et mulig mistillitsforslag, og presidentens båt vil bli rystet.

https://www.youtube.com/watch?v=j4Kxz4Pp_r4

Og forresten, for ikke å holde deg på pinnebenk, det jeg så var at denne (presidenten) var en kvinne,” la Joshua til i sin post på Facebook. Imidlertid vet vi alle hvordan det gikk og etter tirsdagens valg hvor Donald Trump ble valgt satte T.B Joshuas ministries i gang prosessen med å slette alle spor etter den falske profetien. Både på Facebook og You Tube har man fjernet alle mulige referanser til spådommen, og den falske profeten sa under søndagens møte i hans synagoge at det han hadde spådd om var om hvem som fikk mest “popular vote” der Hillary Clinton foreløpig har en ledelse dersom man tar med stemmene til avdøde personer og ulovlige innvandrere. I videoen under som er hentet fra søndagens gudstjeneste forsøker den falske profeten å ro det hele i land med nettopp dette argumentet. At forsamlingen kjøpet T.B Joshuas unnskyldning vil ikke overraske, men for alle utenforstående er det tydelig at T.B. Joshua spådde at Hillary ville bli USAs neste president.

https://www.youtube.com/watch?v=hl7jgxXcXok

En annen av “profetene” som skråsikkert spådde seier til Hillary og at Donald Trymp ville “fade ut” av valget var den karismatiske trosforkynneren Brian Carn. I en siste opplasting lagt ut dagen etter at Donald Trump vant valget, kom en noe ydmyket Brian Carn ut og beklaget at hans spådom var falsk. “Jeg bommet, Gud bommet ikke,” sier Carn som fremdeles mener seg å være profet. “Ikke flere president-profetier fra meg, i hvert fall ikke før 2020, sier Carn og ler i klippet. Brian Carn er en av mange såkalte profeter som ikke vet hva Guds ord sier om dem som fremsetter falske profetier. Både T.B Joshua og Brian Carn er begge falske profeter som ikke er verd å lytte til. Mens TB Joshua forsøker å bortforklare det hele med å delvis benekte, er Brian Carn mann nok til å erkjenne at han tok feil. Se klippet selv

https://www.youtube.com/watch?v=MgrDfeQfmKE

 

 

2 tanker om “T.B. Joshua profeterte at Hillary Clinton ville vinne valget, nå forsøker han å skjule sporene

  1. Hadde denne karen hatt magemål, burde han i all offentlighet legge seg flat og beklage. Men det gjør han ikke. Istedenfor prøver han å slette over sine offentlige løgner.

    • Falske profeter er eksperter på å lage nye sannheter så de får rett alltid. Slik også med TB Joshua -nå har han faktisk klart å hjernevaske sine tilhengere til å tro at Gud endret planer fordi hans budskap fikk kristne til å be om Trump i stedet.

Det er stengt for kommentarer.