Syrisk kampfly skutt ned av Israel etter å ha entret israelsk luftrom

Det var et fly av denne typen som ble skutt ned av det israelske forsvaret tirsdag. (Foto: Dmitry Terekhov. Lisens

Det israelske forsvaret tok i bruk to patriotraketter da et syrisk jagerfly fløy to km inn i israelsk luftrom, melder Times Of Israel. Det var et fly av typen  Sukhoi-model fighter jet som tirsdag krenket israelsk luftrom. Det israelske forsvaret fulgte flyet nøye da det krenket den israelske grense og da flyet var kommet 2 km inn over grensen avfyrte man to patriotraketter som tok ned flyet som krasjet på syrisk side av grensen. Det syriske nyhetsbyrået SANA har bekreftet meldingen men sier at flyet ble skutt ned over syrisk jord. Det er usikkert hvorvidt piloten rakk å skyte seg ut før flyet styrtet. En syrisk talsmann anklaget tirsdag Israel for å støtte islamsk stat og andre terrorister som søker å styrte den syriske regjeringen.

4 tanker om “Syrisk kampfly skutt ned av Israel etter å ha entret israelsk luftrom

 1. Så langt jeg skjønner var det et Sukhoi 22 jagerfly som ble skutt ned av Israel. Dette er et russisk- produsert fly med to seter. Om mine opplysninger er korrekte ; så har Israel skutt ned ” sjefen sjøl ” : En oberst fra Tarsus som trolig var skvadronsjef. Han skal være død , men en annen som var i samme jagerfly ; er savnet. Muligens har denne skutt seg ut i fallskjerm. Israel brukte to dyre Patriot-raketter for å nøytralisere innkommende fiende-fly.

  Russland har produsert mer moderne Sukhoi – jagerfly den senere tid ; nemlig Sukhoi , SU – 57. Dette flyet har stelth-egenskaper : Det vises ikke på radar.

  3
  1
 2. Takk til Søkelys og Ture 🙂 Det skjer så mye nå og går litt tid i nyheter på engelsk, setter veldig pris på få noe av det på Søkelys. Toreblogg hadde også noe, om Rouhani.
  Ikke mange rundt meg er så interessert i alt som foregår. Men regner med at mange andre lesere her opplever det samme.

  3
  1
 3. Når vi nå snakker om Israel.

  Jeg er jo selv inne på tanken om at Trump kan være en slags kong Kyros som Herren bruker. Det er mye interessant rundt denne merkverdige presidenten i USA og det han foretar seg på verdensarenaen og ikke minst i Midt-Østen.

  Det er tydeligvis gått opp for en del jøder også at Trump muligens er en president som Gud bruker for å sette sin plan ut i live. I år har det blitt laget en mynt der avbildning av det tredje tempel, som enda ikke er bygd, preger den ene siden og profilbilde av kong Kyros og president Trump på den andre siden.

  Sjekk ut:

  https://youtu.be/8sfppIh4gdo

  https://www.charismanews.com/world/70549-newly-minted-trump-cyrus-third-temple-coin-prophetic-confirmation-during-israel-s-70th-anniversary

  https://www.timesofisrael.com/israeli-group-mints-trump-coin-to-honor-jerusalem-recognition/

  https://www.vox.com/identities/2018/3/5/16796892/trump-cyrus-christian-right-bible-cbn-evangelical-propaganda

  Dersom noen har lyst til å lese mer om Tempelet i Jerusalem:

  https://bibelogtro.wordpress.com/2017/11/17/hemmeligheten-om-det-tapte-tempelet-den-virkelige-plasseringen-til-salomos-tempel-er-avslort/

  https://bibelogtro.wordpress.com/2015/10/21/vil-templet-bli-gjenoppbygd-i-jerusalem/

  https://bibelogtro.wordpress.com/2018/07/20/hvor-ble-det-av-paktens-ark/

  3
  1
  • Ja, det er interessant det ang. Trump. Har sett Y.Tube Steve Cioccolanti, han tok også opp det om mynten for en del måneder siden.
   Mye bra på Richard sine sider. Anbefales.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.