Symbolet på USAs knefall for mørket -mener Amerika vil stå overfor store endringer i løpet av de neste 90 dager

sodomas-forente-stater2015 har vært et år som har stått i forandringens tegn. Etter mer enn seks år med Barack Obama er mye forandret i nasjonen og verden. Etter at Vesten anført av Obama manipulerte frem den såkalte “arabiske våre” har vi sett hvordan hele Midtøsten er i uro. Den arabiske vår utløste borgerkrig og blodsutgytelse og vi fikk se fremveksten av ISIS og et grusomt terrorvelde har bredd seg over stadig større og større deler av Midtøsten. Amerika faller og faller og står foran et stort krasj…

Den vestlige verden og maktelitens fremprovosering av en meningsløs arabisk islamsk-statrevolusjon har rystet herskere i hele regionen. Diktatorer har falt, ledere har blitt bombet fra makten og vi har sett uro, blodsutgytelse og terror i en skala vi aldri tidligere har sett. Nesten daglig får vi rapporter om terrorhandlinger, selvmordsbombere og krigshandlinger fra en region som står i flammer. Tallet på døde og skadde har man ikke lenger kontroll på, og millioner av mennesker er på flukt fra krigens og terrorens redsler, og mange av disse flommer inn over Europa som en konsekvens av feilslått vestlig politikk overfor Midtøsten. Fremveksten av ISIS, ISIL eller islamsk stat som det kalles har skapt frykt og redsel blant kristne i hele regionen som flykter for sine liv. Samtidig som Midtøsten lider, titusener dør og krigens vinder truer med å bre seg til Tyrkia er det “party time” i USA og Europa. Men vi fester på kanten av stupet.

26 juni 2015, en historisk skjebnedag

“Dersom den ugudelige får nåde, så lærer han ikke rettferdighet; i rettvishets land gjør han urett, og han ser ikke Herrens høihet.” (Jes 26,10)  Amerika som engang ble ansett som det lovede land har lenge blitt ansett som verdens fremste økonomiske og moralske motor. Men USA har mistet sitt moralske kompass og forfallet begynte allerede med Roe v Wade da USAs høyesterett den 22. januar 1973 legaliserte drap av ufødte barn. Siden har det gått slag i slag og den 26 juni 2015 nådde USA et nytt moralsk lavmål da Høyesterett fattet en kjennelse som skjøv til side den bibelske definisjonen av ekteskapet til fordel for ekteskap mellom to menn eller to kvinner. Det hele ble feiret over hele nasjonen og selv nasjonens leder gav seg hen til dyrkelsen, jubelen og opphøyelsen av noe Gud har kalt en styggedom.

Barack Obama, en Messias for mørke

Når Barack Hussein Obama for første gang ble valgt til president i 2008 var hans slagord “Yes we can” og “Change”. Det var nærmest et historisk sus over det hele når USA for første gang valgte en farget mann til president og av mange ble Obama nærest hyllet som en Messias, en fredens mann og fredsfyrste.  Selv om han intet hadde utrettet ble han i nesegrus beundring tildelt Nobels fredspris og det skulle ikke gå mer enn litt over to år før freden ble tatt bort og krigens flammer ble tent opp i Midtøsten. En rekke arabiske herskere falt, enten ved hjelp av press, manipulasjon eller militær intervensjon, og resultatet ser vi i verden i dag. Krig, terror og blodsutgytelse har fulgt i fotsporene til denne Kenya’s sønn samtidig som han på hjemmebane har kjempet frem homofile ekteskap og dradd Amerika dypere ned i syndens avgrunn mens ulike Guds tjenere har advart Amerika mot nettopp dette. Vi vet alle hvor det vil ende. Den kristne kirke trenger tydelige røster som våger å forkynne en bibelsk reaksjon på Amerika og også vårt eget lands bortgang fra Gud og hans vei. Mange profetiske røster har gjentatte ganger advart Amerika og for en tid tilbake gikk den velkjente forkynneren Franklin Graham ut med et personlig kall til omvendelse til USAs president Barack Obama, et kall Obama avviste.

Rick Wiles: Amerikas kommende 90 dager vil innebære store forandringer

Amerika og Barack Hussein Obama gjenstridighet mot himmelens Herre har ikke gått upåaktet hen i den himmelske verden. På Jim Bakker show uttalte nylig Rick Wiles at noe “stort” mest sannsynlig vil komme til å skje i løpet av de neste 90 dager. Med andre ord er september og oktober kritiske måneder. “Store forandringer vil komme til Amerika i løpet av 90 dager. -Et krasj vil kunne komme i september og oktober, og hele det neste år  “Det er ikke fallet som vil drepe deg, men når du treffer bakken. Amerika som nasjon faller og faller, og det som skjer er at folk blir vant med det. Å falle blir den nye normalen. Uansett hva slags perversjon samfunnet aksepterer, blir det den nye normalen. Samfunnet blir mer og mer perverst og faller og faller og hvor er kirken som holder opp korset?” spør Wiles. “Vi må løfte opp korset og fortelle folket at jo mer de faller, jo hardere ødeleggelse.

En annen personlighet som har markert seg som en tydelig budbærer til Amerika er Jonathan Cahn som sier at USA med sin anerkjennelse av homoekteskap har tatt et nytt og lengre skritt bort fra Gud. Hør hva Cahn sier i en nylig oppdatering om hendelsene

 

 

 

8 tanker om “Symbolet på USAs knefall for mørket -mener Amerika vil stå overfor store endringer i løpet av de neste 90 dager

 1. Verden har blitt mer utrygg i løpet av Obamas presidentperioder, men de er heldigvis snart over, med mindre han får en tredje periode….

 2. Ja, søkelys, og dere er vel blandt de forvirrede som tror på slike konspirasjonsteorier?

  • Obama har ikke akkurat brakt fred til verden. Han er en elendig president, og det lider landene i Midtøsten for. Bibelen sier at slike ryggeløse og ugudelige skal styre verden i disse dager. Forførte kristne som Bertel demostrerer at de ikke har skjønt at disse verdens ledere er i lomma på demoner og åndelige krefter. I Efeserbrevet står det at vi har en kamp mot makter og myndigheter, og her kommer herskere som Obama inn. De later som de er gode, lyver, bedrar og følger i deres fars fotspor. Obama har djevelen til far, og derfor kan han ikke annet enn å gjøre sin fars gjerninger. Derfor forsvarer han og belønner aborter som betyr at man dreper et barn før det er født. Obama er for og støtter slik praksis. Videre perverterer Satan ekteskapet -med å forlange at kristne skal godta sodomi. Obama jublet når høyesterett sa ja til styggedommen.
   Darrell Mansfield synger om at Satans navn er ødeleggelse og at ledere som Hitler var en nær venn av ham. I vår tid er abortklinikkene våre dødsleirer og Obama velsigner det og er således en nær kompis av Satan.
   Folk som tror at Obama er kristen er helt forvirret og under en kraftig forførelse.
   https://www.youtube.com/watch?v=SoabgC3AuFs

  • Godt skrevet, Siri. Dette vil mer og mer gå opp for usa’s kristne etter hvert, håper jeg….

Det er stengt for kommentarer.