Et tegn? Fugl landet på hodet til president Recep Erdogan

erdogan-fuglKan Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan være den kommende Antikrist? “Kanskje” svarer Walid Shoebat som i følge You Tube pastor Paul Begley skal ha oppfordret folk til å følge med på hva som skjer med denne mannen. Recep Erdogan som er president i Tyrkia har ikke akkurat markert seg som noen Israel-venn og i følge engelsk Gematria har hans navn tallverdi 666 som er kjent som “dyrets tall” i følge Johannes Åpenbaring. Det var fredag under åpningen av en moské i Svartehavet byen Rize at fuglen landet på den tyrkiske presidentens hode. I følge islamsk tenkning kan fugler flyene over en leder være tegn på stor makt. Hør hva “Internetts “Prophecy guy”  Paul Begley har å si om det hele

https://youtu.be/9rJehh3-OPs

3 tanker om “Et tegn? Fugl landet på hodet til president Recep Erdogan

  1. Langesæter, du gjentar deg selv igjen og igjen, og kommer med spekulasjoner og utregninger du ikke har ryggdekning for. Desverre er det du holder på med nettopp hva bibelen advarer imot ,og hva som kjennetegner en falsk lærer.

  2. Jeg leser alt du skriver, Torstein, og finner det meget interessant. Ingenting er du gjengir fra GT er ukjent for meg siden jeg er opptatt av Israel og endetid og i årevis har lest mye i GT. Det er bare en ting jeg ikke kan følge deg i, nemlig at Bush er antikrist. Mange andre tolkninger går på at antikrist kommer fra EU, det gjenoppståtte Romerriket. Selv tør jeg ikke spekulere i dette, antagelig forstår vi mer når tiden kommer.

  3. Kristen..Langesæter sier Paulus er en falsk profet, og med det stiller han seg utenfor det kristne felleskap..Han sier også menesker blir frelst ved gjerninger. Tar du noe som helst av det denne mannen sier, kan du fare meget vill. Ingen kjenner timen sier Jesus. Våk! Sier han også. Denne Langesæter sitter oppi heia ett sted med kalkulatoren sin, og har regnet ut når Jesus kommer igjen ,og sier Bush er antikrist. Mannen er helt i sin egen verden, og bryter med sann tro på ALLE områder.

Det er stengt for kommentarer.