Sylvi Listhaug går av -regjeringskrise avverget

Regjeringskrise avverget, Listhaug er gått av

Sylvi Listhaug er nå ikke lenger en del av regjeringen og har gått av. Dermed er regjeringskrise avverget og Erna Solberg forblir statsminister. Alle parter ser nå ut til å trekke et lettelsens pust da regjeringskrise er avverget. Det var det berømte innlegget på Facebook som ble hennes fall. Både Erna Solberg, regjeringen og ikke minst Sylvi Listhaug kommer svært svekket ut av denne saken. Selv opposisjonen anført av Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide kommer ikke styrket ut av denne saken da ingen av dem ønsket en regjeringskrise nå. Imidlertid blir neppe dette det siste vi vil komme til å høre fra Sylvi Listhaug som fortsatt kommer til å være en stemme som provoserer, men nå bare som vanlig stortingsrepresentant. Med dette er et dramatisk kapittel i norsk politikk over. Og det skulle unektelig bli en kontroversiell Facebook post som kom til å bli hennes fall. Allerede første dag da kritikken begynte å reise seg, burde Listhaug ha slettet aktuelle innlegg. Punktum for Listhaug i denne omgang.

50 tanker om “Sylvi Listhaug går av -regjeringskrise avverget

 1. Sylvi Listhaug burde utnevnes til vår landbruksminister.

  Som landbruksminister kan hun hetse og refse innvandrende horder så mye hun vil. Jeg mener selvsagt de hordene av Kanadagjess som invaderer og ødelegger våre jorder der de lander fra utlandet.

  Her kan Sylvi Listhaug rekrutere Z og andre av hennes tilhengere som lengter tilbake til den tiden da de kunne skyte og drepe “skadelige elementer” med maskingeværer og deretter legge de drepte i massegraver.
  Med Kanadagjess har disse igjen muligheten til å gjenoppleve de gamle dagene. Denne gangen med uten at domstolene bryr seg.

  Invaderende brunsnegler er også noe som Sylvi Listhaug med sin retorikk og tilhengere lett kan fjerne fra Norge.
  For ikke å snakke om de stærene som plukker bl.a min hage tom for bær. Flere av disse stærene har innvandret til Norge.

  Vi trenger Sylvi Listhaug som landbruksminister.

  2
  16
 2. MEDDELSE

  Kristelig Folkeparti ” døde faar egen haand ” ( slik de gamle kirkebøkene beskriver selvmord ). Begravelsen vil finne sted i forbindelse med neste Stortingsvalg.
  Vi går nå snart inn i den stille uke…..

  19
  • KRF har vist at de har ryggrad i denne saken! Listhaug er et utyske. Et grusomt menneske, som utnytter korset. INGEN kristne mennesker, som har Jesus i hjertet stemmer fremskittspartiet.

   Alle kristne bør samles om det eneste kristne partiet i Norge; Kristelig Folkeparti. Og vi ber om at de finner sammen med AP og SP, og får dannet en flertallsregjering etter neste valg! Vi trenger en bedre fordelingspolitikk og en holdningsendring i landet. Listhaugs og hennes brungrumsete likesinnede må bekjempes og utryddes!

   1
   8
  • Flere ateistiske sosialister på Søkelys. Eller bare “knut” i ny tapning.

   Nasjonalsosialister eller globalsosialister er eksakt samme ulla. De er gudløse som setter seg i Guds sted og skal bestemme over alle. Brune folk er i sosialistfamilien. Rødt, SV og AP bare ler av kristendommen. Deres store stamfedre er Marx og Engels som sa at “religion er skadelig opium for folket”. Husk det når disse satanistene lokker deg.

 3. Høyesterett har dømt Mullah Krekar til å være en fare for det norske rikets sikkerhet.

  Han går likevel løs i Norge fordi venstresiden sørger for flertall mot hjemsendelse til Irak fordi Krekar ikke er trygg om han sendes hjem til de han kriget i mot.

  Sylvi Listhaug påpekte at terroristers og fremmedkrigeres sikkerhet derfor er viktigere for venstresiden enn norske borgeres sikkerhet.

  Slik ærlig tale tåles ikke i løgnsamfunnet fordi venstresiden trenger de importerte stemmene.

  Hareide sørget for flertall mot nordmenns sikkerhet. De ateistiske, gudsfornektende globalsosialistene har nå fått en ny tilhenger – Judas Iskariot.

  21
  2
  • FAKTA: Sylvi Listhaug har sendt ut en rekke kristne fra Norge. OK, de er i varetekt nå. Men det er hennes intensjon å sende kristne ut av Norge.

   2
   13
  • Det er fakta at hovedtrusselen mot nordmenns sikkerhet er de som skriver innlegg som Svik over. En retorikk og holdning som manifisterte seg i bomben mot Regjeringsbygget og barnedrapene på Utøya den samme dagen.

   Det er slike som nå bruker og kopierer retorikken til barnemorderen i denne saken og i deres hat mot AP.

   15
  • “FAKTA: Sylvi Listhaug har sendt ut en rekke kristne fra Norge.”
   FAKTA??? Nå er du omtrent like “troverdig” som Støre, Moxnes, Hareide, Lysbakken m.fl..

   15
  • Den bunnfalske, ikke-kristne gestalten og muldvarpen “Knut” gulper opp at de som er mot terroristers og fremmedkrigeres tilgang til vårt tidligere så fredelige land derav er for hjemlig terrorisme.

   For en ulogisk stakkar! Det er jo nettopp islamismen og dens store skare av tilhengere på den gudløse sosialistsiden som trigget galningen fra Utøya.

   Alle med et minimum av vett skjønner jo at man ikke kan blande slike ytterligheter sammen i samme land. For islams 55 land verden over er det ikke fred eller frihet i noen av dem. Det er synd på disse ødelagte menneskesinnene, men ved å dra dem hit blir det synd på oss også.

   13
 4. “Knut” er en muldvarp som tilhører et team som undergraver Norges sikkerhet under forkledningen “kristen”. Sosialister er i henhold til opphavsfaren Karl Marx rendyrkede gudløse ateister.

  Se bare på AP’s landsmøte der Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre holder hånd foran åpningstalen mens de synger “Op alle jordens træller”. Såkalte “arbeidere” med multimillioner av kroner trygt på konto. Ja Støre har sågar store beløp nedsyltet i skatteparadiset Cayman Island og fond mens han hyrer inn svart arbeidskraft på brygga i sørlandsparadiset sitt.

  De som lar seg narre av figuren “Knut” bør vite at de har med en muldvarp mot arbeidsfolk å gjøre.

  Det var i en annen tid at Einar Gerhardsen gikk hjem fra Stortinget til arbeiderbydelen Tøyen og opp i fjerde etasje der han bodde i trerommern.

  AP har sviktet Norge og arbeidsfolk, men kjøper seg falsk omtale fra klakører som “Knut”.

  20
  • Jonas Gahr Støre er megarik fordi han arvet Jøtul etter krigen. Jøtul samarbeidet tett med tyske og norske nazister under hele krigen og dette “boet” skulle egentlig vært inndratt av Norge og gitt til krigsskadeerstatning til ofrene for gestapistene. Men de slapp unna, og idag sitter Støre på denne formuen.

   Sjekker man etter ser vi en rekke etterkommere etter dette brotet på venstresiden. Ikke så rart ettersom kommunisme, sosialisme og nazisme er nære ideologiske slektninger.

   22
   1
  • Sannheten er nok ikke så lett å få servert nei. Eneste argumentene de gudløse sosialistene sitter tilbake med er angstbiterske psykiatriske oppgulp. “Knut”‘s sosialistagenda er avslørt. Det er Satan som “kvekker”.

   14
   1
  • Sosialisten og ateisten med dekknavnet “knut” viser sin goebbelske strategi ved å klebe sine motstandere til ABB. Slik drev Gestapo og Goebbels på samme måte med å bidra til hat mot jødene.

   Også den gang dyrket Adolf samarbeid med islam. Flere av de tyske nazidivisjonene bestod av muslimer.

   Muldvarpen og den liksomkristne “Knut” har ikke ETT eneste motargument når hans sosialistiske ateisme får søkelyset på seg. Slike gestalter er narret opp i stry og er Ødeleggerens egne stormtropper.

   Nasjonalsosialistene har konvertert til globalsosialisme, men agendaen er prikk lik. Antikrist, jødehat og nære forbindelser til Djevelens religioner er like aktuelt for dem i dag som for 70-80 år siden. Intet er nytt under solen.

   11
   1
 5. Knut, da vil jeg gjerne spørge dig, om du mener, at det også er retorikken, som har gjort muslimer så sinnte, at de siden år ca. 600 har ihjelslått omkring 270.000.000 – ja, 270 millioner – mennesker?? http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Du kan også, for eventuelt at udvide din meget indskrænkede horisont, gå på thereligionofpeace.com hver dag, så kan du til venstre se, hvor mange terrorangreb i islams navn, der har været bare den sidste måned. I 25 lande i februar berørte ‘fredens religion’ hele 25 lande, og nej, det var ikke træer, de plantede, eller mad, de uddelte: 166 terrorangreb – 932 drepte, 928 skadede, – og så lige som ekstra krydderi: 17 selvmordsangreb!!

  Var det også vestens retorik, der var skyld i disse??

  Hvad med de 900.000 KRISTNE, der er blevet drept i perioden 2005-2015 – af muslimer?? KUN fordi de var kristne! http://www.foxnews.com/politics/2017/04/14/christian-persecution-how-many-are-being-killed-where-are-being-killed.html

  Taler vores elendige, sjuke MSM om dette? Hører I NRK bruke 1 minutt på denne brutale udrensning?? Se dette billede, hvor kristne filippinere bliver bagbundet og henrettet af muslimer, fordi de ikke kunne sige vers fra koranen! https://themuslimissue.wordpress.com/2017/05/29/devout-muslims-execute-filipinos-who-could-not-recite-the-islamic-prayers/

  Sylvi Listhaug havde helt rett i det, hun sagde, og de ønsker at fjerne hende, fordi hun siger, hun er kristen.

  Se godt på disse billeder i vedhæftede links, for så kan du forberede dig på det, som skal komme til vores verdensdel også.

  14
 6. Det er godt å se at denne viktige nettsiden er ” oppe og går ” igjen. Jeg har gått i bønn for redaktøren : At han får beholde helsa – han har vært syk. Jeg ser at denne Knut er rasende for at ” kristne” innvandrere blir sendt ut av Norge. Trolig har han ikke sett TV-reportasjen ; som viste at muslimske innvandrere både fra Afrika og Midt-Østen, fikk et skjema fra menneskesmuglerne. Der stod å lese hva som måtte gjøres for å få opphold i Norge. Ett av de ” sikreste ” ting man måtte hevde ; var at innvandreren hadde konvertert fra islam til kristendom – og at han og hans familie ble forfulgt av myndighetene i sitt eget land.

  Innvandringsmyndighetene våre har ” sjekket ” en del personer som har fått opphold grunnet overgang til kristendommen. Det viser seg at de fleste i praksis fremdeles er muslimer – slett IKKE kristne. Dette gikk fram av den norske TV-reportasjen.
  Skal alle, som IKKE har det så godt som oss nordmenn, få opphold i vårt land ; så får vi virkelig problemer. Partiet Rødt som satte fram mistillitsforslaget mot Listhaug , går inn for fri innvandring til Norge.
  Nei , vi må hjelpe disse stakkars menneskene der de bor, eller i samme verdensdel – for de som har flyktet. Da rekker pengene våre til å hjelpe langt flere. Det er jo de mest ressurssterke flyktningene som er i stand til å flykte til Europa. De mest hjelpetrengende må bli tilbake. Således er det min vurdering at det er urettferdig at disse mest formuende og ressurssterke får fast bopel i vårt land . Stakkarene blir sittende fast der de er.

  15
 7. Per ” spellemann ” Sandberg.
  ” Bytte bort kua ; fikk fela igjen “.

  Statsråd Sandberg har nå også fått ansvar for Justis-og beredskapsdepartementet – midlertidig. Kanskje blir denne ” stubbe-bryteren ” i norsk politikk ; ny fast Justisminister – og en annen blir Fiskeriminister.
  Vi som bor langt ute i provinsen her på Strilelandet ; har registrert at våre naboer ,svenskene , har fått om kring 50 såkalte no-go-soner. Her kan blålys-etatene IKKE gå inn uten forsterkninger – utlendinger ( innvandrere ) har tatt over all kontroll der. På norsk TV ser jeg at det stadig er skyting i Oslo – og i dag fikk vi opplyst at en mann ; som var helt uskyldig , ble skutt og drept i et garasjeanlegg. Ja , kanskje Holmlia trenger en mann som Per Sandberg som Justisminister. Det trengs meget ” hard lut ” til for å få bukt med slike innvandrer-miljøer som har NULL respekt for verken politi eller andre autoriteter.
  Eller skal vi få det slik som i Sverige om kort tid ? Kanskje Per ( Spellemann ) Sandberg er rett mann på rett plass.
  Eller kunne du tenkt deg herr Hareide i denne posisjonen ? Han sørget jo for at Sylvi Listhaug måtte trekke seg.
  ” Bytte bort Listhaug ; fikk Sandberg igjen “

  4
  1
  • Desverre for Norge vil ikke hard lut komme på tale for da vil sosialisten og svikeren Hareide gå sammen med ateistvennene sine og kaste ham. Norge er uregjerlig og nordmenn fortjener å gå til grunne.

   8
   2
 8. Det var det som ante meg. Dere Breivikinger satte sin lit til Sylvi Listhaug.
  Men selv hun ville ha sviktet dere da hun ikke vil vite av dere.
  Og det er det ingen normalt menneske som vil.

  Søk hjelp, Breivikinger.

  2
  10
  • Breiviks “flokk” ser åpenbart ut til å være venstresiden i politikken. De benytter ham ved enhver anledning. Ikke så rart. ABB vokste jo opp i en hjerteløs AP-familie.

 9. Over til alvorligheten !

  Russerne følger med på alt det verbale tullet våre fremste politikere holder på med. Nå går det over alle grenser !
  Elektrikere har en viktig jobb å gjøre i vårt kompliserte samfunn. De gjør en meget god jobb !
  Men er en slik kompetanse tilstrekkelig til å fronte et fullstendig nedbygd og udugelig forsvar – som ikke er i stand til å forsvare EN bydel i Oslo – ifølge generalløytnant Robert Mood ( nest høyeste grad etter HM Kongen ) og tidligere sjef for Hæren.
  Kanskje burde Erna Solberg benytte anledningen til å få en kompetent person som forsvarsminister. Nå-sittende forsvarsminister har heldigvis erfaring som menig soldat. Det har dessverre IKKE den norske NATO-sjefen. Har var en MILITÆRNEKTER i sin tid – da han skulle avtjene verneplikten.

  5
  2
  • Konspirasjonsteorier og skremselspropaganda. Norge vil uansett ikke ha noe å stille opp med alene, dersom mot formodning Russland innvaderer Norge. Uansett har vi tryggheten i NATO.

   Kanskje du heller skulle spre frykten din på svenske og finske nettsteder? De er jo ikke medlemmer i NATO….

   2
   7
 10. Hva foregår NÅ i Barentshavet ?

  Mange store etterretnings / overvåkningsfly er sendt nordover mot Barentshavet de siste par dagene. Det er fly fra USA , Storbritannia og Norge – herunder også et NATO-Awacs. Flyene har gått ut fra England , Island og Norge – og de har med seg tankfly – så de skal langt til havs. Et av flyene gikk fra England i dag onsdag kl.0821 – Id : ZZ 666. (Jeg stusset over tallet !).
  Trolig holder russerne på med noe som er meget viktig for NATO å ha under oppsikt.( Den nye basen som ble opprettet av russerne sist julehelg på Frans Josef land ?).
  Blir det sendt kampfly senere – må vi være obs !
  Beklager at jeg fravek temaet – men jeg ser på ovenstående som viktig info.

  6
  2
  • Vi skulle høre om krig og rykter om krig, men det var ikke det som skulle føre frem til Harmageddon. All denne ondskapen skulle imidlertid være et generellt endetidstegn.

   Selve enden skulle imidlertid komme “i en stund vi ikke tenkte” – mens det hele ser relativt rolig ut og som “en tyv om natten”. Hadde huseier visst i hvillken time tyven kom ville det vært enklere. Derfor må vi våke og be til enhver tid – også når det ser stille ut.

   Men når det er sagt er påsken alltid spennende for mange oss som venter. Vi ber jo om at det ikke kommer om vinteren. Men hvilket år det kommer vet ingen av oss. De som sier noe slikt blir falske profeter. Men Moses fikk vite om vannflommen 7 dager før den kom. Og Jesus sa: Som det var i flommens dager skal det være i Menneskesønnens dager.

   Og det hele starter med at FN proklamerer religionenes fall og ødeleggelse. Det blir forbud mot all offentlig religiøs utøvelse, og hele verden vil stå som med “blussende ansikter av forbløffelse” når det hele starter. Dette er innledningen til den store trengsel som etterfølges av Harmageddon – krigen mellom JHVH Gud ved Hans sønn Kristus som rir på den hvite hest ut mot alle JHVH’s motstandere.

   Vi lever nå i endetiden og dette er ikke tiden for utsvevelser, men for bønn og ettertanke, slik at vi kan få leve.

   7
   2
 11. Jeg mener vi må følge med på det som skjer i verden – slik at vi kan forberede oss både materielt og åndelig. Yeshua ble spurt om endetiden ; og han ba oss studere profeten Daniel. Det har jeg gjort i ca 30 år. Jeg kaller slikt å dekode de kodene som fins hos denne profeten. ( kanskje har jeg en smule forutsetninger for slikt ; siden jeg er tidl. sambandsoffiser ).
  Jeg hadde en ukjent faktor. Men natten til 10. april 2016 fikk jeg en meget kort opplevelse – som ( hvis kunnskapen jeg fikk kom fra Jahve ) gjorde at denne Daniel-koden kunne løses. Søkelys har tidligere fortalt om dette. Om jeg har forstått alt rett ; vil trengselstiden starte i førsten av 2020.

  2
  3
  • Sier du Jehoshua (hebr.), Jesus eller Jeshua bør du si Jehovah om Faderen. Sier du Jahveh må det hete Jahoshuah, Jashua eller Jasus. Ja.. eller Je.. i Guds navn utgjør prefixet – forstavelsen i Sønnens egennavn og dette må samsvare mellom Faderens navn og Sønnens navn som jo nettopp betyr “Jahveh/Jehovah er frelse”.

   6
   2
  • Dette er ren ufravikelig grammatikk og har ingenting med trosspørsmål å gjøre.

   5
   1
  • Den svært kjødelige Ture Andersen frykter russerne. Som Guds tjener frykter jeg ikke mennesker i det hele tatt. Bibelen advarer sterkt mot menneskefrykt og karakteriserer det som frafallen gudløshet.

   Så verden rundt meg får bare bygge kanoner og granater for sine jordiske tilhengere – som Ture Andersen. Jeg har bare sunn Gudsfrykt, og så får verden rundt drepe, lemleste og søke makt så mye de selv vil.

  • Jeg tror ikke Ture Andersen frykter russerne, i hvert fall ikke personlig.
   Dersom han har brukt ordet “frykter russerne” er det nok i en bredere sammenheng, eksempvis at vi som nasjon kan fryke russisk invasjon osv.
   Om russerne kommer har vi som Guds folk intet å frykte.

 12. Jeg har ikke studert verken gresk , hebraisk eller arameisk – som Yeshua snakket. Men så langt jeg vet ; så uttalte de Frelserens navn som Yeshua – da han gikk omkring i Israel for 2000 år siden. Jeg heter Ture , men om alle kaller meg Truls – ja , da vil jeg undre meg og protestere. Navn er viktig for Yeshua : Han skiftet navnet Simon ut med Peter. Paulus hette Saulus og Jakob ble til Israel.
  Men navn er i praksis IKKE viktig for representanter for Jehovas Vitner : De opererer alle med dekknavn – har ikke manns mot til å framstå med eget navn. Mitt motto er at jeg aldri må skrive noe som jeg ikke kan sette mitt fulle navn under.
  Så Bibelkyndige som disse vitnene framstår ; er de nok selv klar over at det er ren vranglære de serverer : De har degradert Yeshua til bare en engel. Videre påstår de at det IKKE er noen evig pine for de som går fortapt. Dette er STIKK I STRID med det Yeshua forkynte da han gikk rundt på jord.

  2
  4
  • Jeg forstår deg dit hen at du vil forandre språket fordi det ikke passer inn i ditt bilde av virkeligheten. Ikke ulikt det politisk korrekte samfunnet som utvikler seg rundt oss. Men FAKTUM er at sier du Jeshua, hvilket du meget vel kan gjøre, så MÅ du si JEhovah, og IKKE JAhveh. OG sier di JAhveh, så MÅ du si98 JAshua og JAsus. Så får du heller krangle med deg selv om du er så forblindet at du ikke aksepterer virkeligheten. Djevelen forblinder jo de vantros sinn, sier Bibelen.

  • Sitat : “..det er ren vranglære de serverer : De har degradert Yeshua til bare en engel. Videre påstår de at det IKKE er noen evig pine for de som går fortapt. Dette er STIKK I STRID med det Yeshua forkynte da han gikk rundt på jord.”

   Jesus sa selv at “Faderen er større enn jeg”. Og Jesus ba vel ikke til seg selv? :=) Eller uttrykte “Min Far, min Far, hvorfor har du forlatt meg!” Hadde han forlatt seg selv? :=)

   Om Vakttårnet eller andre definerer Kristus som en engel må du ta med dem. Men Kristus er ikke Gud selv – Jehovah. Han er sønnen, akkurat som ikke Ture Andersen heller er sin egen far.

   Gud snakker til oss med et språk vi kan forstå. Derfor heter det i Skriften: “FORSTÅ hva som er Guds vilje, ikke vær DÅRER!”

   Sannheten er at alle himmelske vesener Jehovah skapte er ÅNDESKAPNINGER. Gud er ÅND, og Hans himmelske barn er følgelig også ånder. Akkurat som Ture Andersen er menneske og ikke en apekatt.

   I himmelen finnes det mange åndeskapninger. Fra Kristus til kjeruber, serafer og englene.

   5
   1
  • At Gud skulle pine noen i evighet sier mer om store deler av kristenhetens sadistiske sinn enn om Gud. Å omgjøre vår Skaper til en sadistisk torturist viser at de som tror slikt har skakk-kjørte sinn. Verre enn Anders Behring Breivik, som “bare” drepte ungene.

   “Velg da livet eller døden”, heter det i Bibelen. Gud hverken truer eller skremmer noen til å tro på seg slik eksempelvis mennesker som nazistene gjorde.

   5
   1
 13. Saken kan kokes ned til : Når Lukas , Matteus og de andre apostlene tiltalte Frelseren : Sa de da Yeshua ?
  Jeg vil nå stille disse JV-ere et konkret spørsmål – som jeg venter et konkret svar på.
  På begynnelsen av 1980-tallet kjøpte jeg en tomt og bygget hus ca sju kilometer nord for Benidorm i Spania. I 1985 fikk jeg der flere og store åndelige opplevelser – i en av disse fortalte Vår Herre at Satan , Djevelen, har sin egen logo eller segl – om du vil – som vi mennesker må holde oss langt unna. Denne logoen kan du finne igjen i enkelte norske firma – og utenlandske – og er meget lett å beskrive.
  Hvordan ser Satans logo ut – Jehovas Vitner ?

  • Jeg tror de sa Jeshua og Jehoshua, og vipps må Guds egennavn også starte med JE.. – Jehovah. Men sier du JAhveh må det hete JAshua, JAhoshua og JAsus (latin).

   Ingen er idag skråsikre på JA.. eller JE… men man må i alle fall være konsekvent.

   Hva tegn, under og åpenbaringer angår kan disse være både ekte og falske, og selv den beste kan bli narret. Satan skulle jo komme med “all maktens tegn og under så selv de trofaste skulle kunne falle ifra”, og det står om de narrede:

   Matt.7.21-23: ” Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre! skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. Mange skal si til meg på den dag: Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, og drevet ut onde ånder ved ditt navn, og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn? Men da skal jeg si dem rett ut: Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg dere som gjør urett.”

   Så her gjelder det å holde tungen rett i munnen Ture..

 14. Ja , akkurat ” Josef ” ; de tiltalte Frelseren som Yeshua ( Jeshua ). Da er vi tilslutt enige der.
  Så over til Satans egen logo. Jeg ventet ikke at du kunne svare på dette. Det er bare min kone som er underrettet om min opplevelse i 1985 – der jeg fikk vite om at Satan har sin egen logo. Når jeg får tid , skal jeg skrive om dette ; da vil du nok skjønne at det er alvorlige realiteter bak dette.
  Ja , jeg er en opptatt mann – kona og jeg var oppe grytidlig for å dra torskegarn – det var meldt uvær der nord ved Herdla – men vi kom i havn før uværet startet -takket være kraftblokk om bord.
  Herdla er en liten øy ca 30 km i luftlinje nord for Bergen mot Hjeltefjorden der tyskerne bygget første flyplass på Vestlandet – der dekket var tykk plank.
  Men : Vi har nå sporet fullstendig av hva gjelder tema fra redaktøren – får håpe at han tilgir oss !

  1
  3
 15. Hei Ture
  Ser at du spår trengseltiden vil starte om ca 2 år.
  Hva tror du vil skje da??
  Hvordan har du kommet til dette årstallet?

  • Hvis du googler mitt navn ; vil du finne en artikkel som gir svar på ditt spørsmål.

   Med hilsen

   Ture Andersen

   1
   2
 16. Jeg ser at anonyme representanter for sekten Jehovas Vitner stadig angriper meg og min person. Sist denne ” Josef ” – som påstår at jeg er redd for russerne – siden jeg informerer om hva denne stormakten foretar seg av militær karakter.
  At jeg blir angrepet av denne sekten ; som blir definert som ” en religiøs sekt med visse kristne islett ” – altså de er ikke kristne engang – er nok et tegn på at jeg er på rett vei.
  Apropos redd : Jeg har vært uhyre nær døden flere ganger – både som offiser i Hæren og senere. Sist var for noen få år siden : Jeg var underveis alene fra sørlige deler av Hordaland og nordover i en stor livbåt med plass til 50 personer.(71 år gammel gikk jeg opp til eksamen i 6 fag og fikk kystskippersertifikat D5L ).
  Plutselig ble det brann i maskinen og den stoppet. Jeg brukte nød-prosedyre via Rogaland radio og redningsskøyte ble sendt mot meg. Jeg tok på redningsvest ; passet på at maskinen ikke fikk tilført oksygen – og gikk i bønn til Vår Herre !
  Da den første redningsskøyten nådde meg og fikk sleper om bord ; ropte et av mannskapet mot meg : – Vi har aldri reddet en livbåt før !!. Jeg måtte bare flire. Senere kom redningsskøyte nr. 2 og overtok slepet. Jeg var under slep i ca 7 timer. Jeg er nå 76 år og har nok kvittet meg med det meste av frykt og angst. Men man skal frykte vår gud Jahve – står det i Skriften !

  3
  3
  • Du ser nok lys i tunnellen Ture.Men jeg er redd det er et motgående tog. Dine utagerende antagelser om at de som er uenige med deg tilhører Vakttårnet forteller meg at du oppebærer traumer du ikke har fått bearbeidet skikkelig.

   For meg likner din nettmessige adferd bemerkelsesverdig på nettopp Vakttårnvitnenes eksesser. Der skråsikkerhet skjuler et stort repertoar av usikkerhet. På mange måter likner din adferd nett-trollets. Mye skrik og lite ull.

   Får jeg komme med et lite tips? Jeg ser av dine stadige uttalelser at du har et stort og bunnløst behov for kontinuerlig anerkjennelse. Vi skjønner at du er veldig flink til masse etter at du over tid har lagt ut hele CV’en din her. Selv er jeg bare det Bibelen kaller “en udugelig tjener” i så måte.

   Å bli voksen som kristen innebærer at Gud blir større og jeg blir mindre. Arne Garborg sa det så fint:
   -Den som vil se Guds lys må slukke sitt eget.

   Vend om Ture! Hvis ikke er jeg redd alt ditt strev har vært forgjeves. Lykke til!

   5
   4
 17. Du ” Josef ” bør gå i deg selv hva angår innlegg her på Søkelys – trolig er du langt mer flittig enn meg. Hvorfor er du anonym når du er så uhorvelig framfus. Du minner meg om mannen som var så sint at han knyttet neven i bukselommen.
  Du er nok en mann som kjenner Bibelen ut og inn – men noe annet er å forstå hva som står der ! Som den gamle ærede Ludvig Holberg sa :” – En ting er et søekart at forstaa – en anden et skib at føre “.
  Men jeg tror at du er en intelligent mann som skjønner at jeg har rett når jeg tiltaler vår Frelser som sønn av Jahve – og ikke bare en vanlig engel – som JV-ere gjør. Videre at det fins en evig fortapelse – noe som JV-ere benekter.
  Det fins nok en utbryter-gruppe fra JV i nærheten der du bor – meld deg inn der. LYKKE TIL !

  1
  4
  • Såvidt meg bekjent anerkjenner vel Vakttårnvitnene Jesus som Jehovah Guds førstefødte himmelske sønn og den første åndeskapning, og slett ikke bare en vanlig engel. Såpass mye har jeg lest meg til.

   Jeg har heller ikke noe inntrykk av at disse vitnene ikke mener at Guds ugunstige dom er evig fortapelse. Men de – som jeg – mener vel dette betyr evig tap av fremtidig liv. M.a.o. evig død. Avskjærelse fra livet som evig straff.

   Jeg skjønner nå at du også har et dybt, mentalt behov for å knytte meg til et for deg antagonistisk trossamfunn. Hva blir ditt neste avledningsforsøk på å unngå de bibelske poengene? At jeg er muslimsk neger med buddistisk far, hinduistisk mor og en fortid som fedredyrkende kannibal..? :=)

   Ta deg sammen Ture. Du kan bedre enn dette. Det håper jeg i alle fall på…

   6
   1
 18. Hei ture
  Finner ikke noe om trengselstiden ved å google ditt navn.
  Har du link?

  • Jeg har laget et enkelt diagram som viser endetiden – slik jeg tror det blir – etter profeten Daniels opplysninger.
   Beklager at jeg hadde en skrivefeil ; men ifølge dette diagrammet starter trengselstiden ved årsskiftet 20 / 21.
   Hvis du vil at jeg skal sende deg dette enkle oppsettet på e-post ; kan du sende din e-postadresse til min mobil : 91856591.

Det er stengt for kommentarer.