Svensk gutt mishandlet av innvandrere i Skövde -frykter svenske tilstander også i Norg

Lørdag kveld begynte et videoklipp å sirkulere i sosiale medier, som viser hvordan en 12 år gammel svensk gutt blir brutalt mishandlet av en innvandrergjeng. Den svenske nettavisen Samhällsnytt rapporterer at mishandlingen fant sted i skolegården ved Norrmalmsskolan i Skövde i midten av august. I videoklippet kan man høre hvordan innvandrergjengen under mishandlingen spør den svenske gutten om hvor «gutta» hans er. Videre spør de også om han har pistol. De bruker slanguttrykk som vil være uforståelig for mange nordmenn. Se videoen av mishandlingen av den svenske gutten

Svenske tilstander blir snart vanlig også i Norge

17 tanker om “Svensk gutt mishandlet av innvandrere i Skövde -frykter svenske tilstander også i Norg

 1. Å etablere Eurabia i globalismens navn koster europeerne all den tidligere frihet de har vært vante med. Ennå har vi bare sett innledningen til all den collateral damage sivilbefolkningen vil lide under tidenes største svik mot velgerne.

  Alt tåkepratet rundt klimatrusler etc. er kun ment som tåkelegging av den egentlige agendaen – New World Order uten nasjonsgrenser og med en ny FN-ledet verdensregjering der et fåtall høypriviligerte skal kuppe hele kloden.

  Hjernen bak det hele er Satan Djevelen og hans hær av demoner. Men det forstår bare et fåtall åndelig velinformerte, sanne kristne. Som ledd i planen skal alle kulturer og nasjoner blandes – i strid med Jehovah Guds ord om at det skulle ”settes grenser for nasjonene”.

  Alt dette kaoset vil ende med at Jehovah legger i nasjonenes lederes sinn og hjerter å forby all offentlig utøvelse av de ellers splittende religionene. Det er Satan som har skapt alle de falske religionene for å lede oppmerksomheten vekk fra den eneste sanne Gud Jehovah og Hans sønn Kristus.

  Satan ble kastet ut av himmelen rundt utbruddet av første verdenskrig. Men om kort tid vil han bindes under Harmageddon. Når tusenårsriket deretter opprinner vil menneskene få en ny sjanse til evig liv uten ytre, demonisk påvirkning. Vil DU få oppleve dette må du SNAREST vende deg til Jehovah i bønn og avslutte bønnen i Kristi navn. Ønsker dere alt godt i bestrebelsene på å oppnå en lykkelig fremtid.

  9
  1
  • Du innehar mye kunnskap om samfunnet generelt, det skal du ha. Også bibelsk kunnskap, men der blir det som det står skrevet: « Bokstaven slår ihjel, det er Ånden som gjør levende «!

   2
   2
  • “Tro uten gjerninger er en død tro”.
   Jesu kjødelige halvbror Jakob.

   Kristne gjerninger er altså nødvendige fordi de baserer seg på åndens veiledning i de kristne, greske skrifter.

   Det gamle testamentets fullkomne lovgjerningskrav derimot viste mennesket ved jødene at vi alle er ufullkomne og IKKE klarer å leve opp til Guds høye normer. Derfor slo lovens gjerningskrav mennesket ihjel.

   Men Jesus oppfylte disse lovkravene fullkomment, slik at Jehovah – lovgiveren – kunne oppheve dem for oss og i stedet innføre nåden.

   6
   1
  • Om vi gjeninnføre obligatoriske kristendoms undervisning, som vi hadde før, husker selv når jeg startet på vanlig grunn skole så starter og avsluttet vi dagen med og be fader vår og til måltidene sang vi og du som metter liten fugl , med å ha dette som fundament i samfunnet, tror jeg mye er gjort.
   Hva folk vil tro på får hver opptil enhver, men som samfunn kan vi si nei til etablering av avgudshus ol for ekstremt samfunns skadelige religioner, islam er en sånn religion .

   Ved obligatoriske kristendomm i skolen holdt Norge som land budet om at du skal ikke ha andre guder en meg. Nå holder Norge seg med ett hav av avguder.

   Så for å si det på en annen måtte ,påby kristen dom i Norge, for å da å følge det første bud så må islam forbys i Norge .

  • Det hjelper dessverre ikke, men hva skal vi med islam i Norge? Landet er i ferd med å gå til dunders pga ukontrollert innvandring, til hvilken pris Birgir? Det er mange nasjonaliteter i Norge, det er ikke de som er på agendaen.

  • Å nekte folk å ha en tro, hjelper absolutt INGENTING. Det som hjelper best, er å bli kjent med dem, bli venn med dem, forkynne evangeliet fil frelse og fred for dem og be for dem. Du skulle bare visst hvor mye det hjelper.

   3
   2
  • Er enig i at man skal vise Guds kjærlighet i handling, men tror du misforstår innlegget, da det dreier seg om hvor my makt islam skal ha i det norske samfunn. Betviler ikke at det mange hyggelige muslimer, har da snakket med noen jeg også, men om du ikke ser at å gi fra seg verdiene til fordel for islam, blir tankegangen for smal for mitt vedkommende. Gud elsker alle mennesker, og fremhever meg ikke som mer verdifull i Guds øyne enn muslimer. Du er kanskje litt i forsvarsposisjon uten å reflektere over andres meninger, men alt godt.

  • Islam er en grusom religion, å la islam bli beskyttet av rasisme paragraf er rein galskap.
   Jeg har aldri sagt noe galt om fattige og flyktninger som kommer til Norge, vi må ha hjerte rom for dem.
   Å like stile flyktninger med islam , som både rasister og ikke rasister gjør , er og gi islam en farlig status og ett farlig vern.

   Islam har ingen ting i Norge å gjøre , denne religionen om den får fortsette vil føre til sterk segregering og til slutt borger krig mellom etnisk norske og ikke vestlige invandrer , i plassen for at vi heller kunne levd fredelig å fordragelighet sammen i en felles kristen kultur plattform.

 2. Ikke normalt å være så syk voldelig som denne gutten er. Man kan jo alltids håpe at det gjøres noe straks…
  Tror ikke politikerne prater høyere om problemet om et år heller.

  1
  1
  • Kultur/ menneskeverd/ islam! Det de indoktrineres fra de er små, er hva de blir. Det blir som en hund som blir slått og mishandlet, den biter glatt av hånden som vil gi den noe, den vet bare ikke bedre.

  • Man hører på videoen at Hassan’s venner prøver å roe ham. Han kommer fremdeles ikke til å høre på dem om et år eller 10. Han er sjefen. Og sparker folk mens de ligger nede. Hvis han har lyst. Og gjerne i hodet.
   Jeg har truffet slike.
   Hadde vært fantastisk å lese en fortsettelse på denne saken etterhvert, at alt som bør gjøres nå, ble gjort.

  • Synes det er grusomt å lese, har ikke orket å se videoen. Har sett episoder av denne type vold flere ganger på nett, men nå klarer jeg ikke å se det lengre, det er for vondt. Blir sint, selv om Salm.37, sier noe annet om hvordan vi bør tenke. Det gjør noe med en å lese overskrifter om blind vold på nettet hele tiden og det gjøres fint lite. Profilert politileder slått ned da han viste politiskiltet, han er nå sykemeldt. Så sånn står det til i Norge pr.dd.

  • Ja, mange stygge saker med blind vold. Måtte de få den beste hjelp.

   Vi kan bare håpe at offeret i videoen kommer fra et hjem der foreldrene orker å tale hans sak og at han vil få hjelp.
   Og at Hassan vil få hjelp av de beste -til å lede ham inn på et nytt spor i livet. Så ikke han dreper noen om et år el.10.

 3. Rune Lye ønsker islam forbudt i Norge. Jeg kan berolige ham med at ALL offfentlig religionsutøvelse snart vil forbys. Ikke bare i Norge, men worldwide. Ikke bare islam, men ALLE religioner.

  Fra å ha vært nyttige idioter til å holde elitene ved makten opp i gjennom århundredene, er religion nå blitt en trussel mot verdensfreden og derfor implisitt også elitene.

  Islam er kun importert til vesten for å hjelpe globalisteliten til å avskjære den nasjonalsinnede kristenheten. Dette har vist seg svært vellykket, men til sist vil det politiske, ateistiske “dyret” vise sine sanne intensjoner og “kle” den religiøse “skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  Dette verdensomspennende eventet ligger like foran oss og vil administreres gjennom “dyrets bilde” – FN – som blir gjenvunnet av de store nasjonene. Det er Jehovah ved sin sønn Kristus som initierer dette, og signalene er overtydelige blant elitene som jeg er så heldig å frekventere jevnlig.

  Det de ikke vet er at dette representerer innledningen til Harmageddon – Guds oppgjør med den falne menneskeheten. Så stay tuned! Det vil vederfares alt levende og ingen slipper unna. Utfallet for DEG avhenger av om DU har foretatt det rette valg visavis vår Skaper og Hans sønn Kristus. Tiden er kort. Godt valg!

  • Takknemlig for at jeg henger rundt med Jesus og Noah der oppe når dette tar til snart. Der er det ingen tårer, fattigdom, krig eller smerte.
   Alle har et valg, enten blir man rykket opp, eller så står man tilbake i en grusom verden -hvor det vanskelig lar seg gjøre å holde ut i 7 år for en som angrer. Så må kanskje skrive som JV da; Godt valg.

Det er stengt for kommentarer.