Joe Bidens oppslutning stuper -Devin Nunes tror Joe Biden snart er ute av kampen om å bli utfordrer til Donald Trump

Joe Biden mister nå oppslutning å støtte på meningsmålingene.

Creepy uncle Joe Biden som var visepresident for Barack Hussein Obama ser ut til å tape på meningsmålingene. Etter at det er blitt kjent at Joe Biden presset den ukrainske regjeringen til å sparke en etterforsker som undersøkte Joe Bidens sønns foretninger i Ukraina. Dersom ikke dere sparker aktuelle etterforsker vil vi holde igjen den økonomiske støtten til Ukraina, var visepresident Joe Bidens budskap til den forrige ukrainske presidenten. Noen få timer senere var den ukrainske etterforskeren og anklageren sparket og pengene til Ukraina ble utbetalt. 

Det faktum at Joe Biden brukte sin posisjon til å presse Ukraina til å sparke en etterforsker -og dette slår nå tilbake på Joe Biden som åpenbart misbrukte sin makt som visepresident.

Facebook Comments

1 tanke om “Joe Bidens oppslutning stuper -Devin Nunes tror Joe Biden snart er ute av kampen om å bli utfordrer til Donald Trump

  1. – Det var en perfekt samtale. Samtalen jeg hadde var for det meste gratulerende, og den handlet også om korrupsjon – all korrupsjonen som foregår, og at vi ikke vil at våre folk som visepresident Joe Biden og sønnen hans skal bidra til mer korrupsjon i et land som Ukraina, som allerede har mange problemer, deriblant NBC, utenfor Det hvite hus natt til mandag.
    https://www.tv2.no/nyheter/10865259/

    1
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *