Mark Dice om demokratenes “riksretts-forespørsel” mot president Trump -intet nytt i dette

Joe Bidens åpenbare forsøk på å presse den tidligere ukrainske presidenten til å sparke en etterforsker som etterforsket et selskap som Joe Bidens sønn, Hunter Biden var involvert i, får nå demokratene til å skrike etter riksretts-prosess mot president Trump. Det som nå har fått enkelte demokrater, inklusiv den alkoholiserte Nancy Pelosi til å ta til orde for en riksretts-forespørsel er en telefonsamtale president Trump skal ha hatt hvor det nettopp stilles spørsmål om hvorvidt Joe Bidens rolle i å få sparket en ukrainsk etterforsker som gransket selskapet Joe Bidens sønn er involvert i. Joe Biden har tidligere helt åpent skrytt av at han fikk Ukrainas tidligere president Poroshenko til å sparke etterforskeren ved å true med å holde tilbake amerikansk økonomisk støtte til Ukraina. Den siden av historien nekter fake news media å omtaler dokumentasjonen på Joe Bidens åpenbare maktmisbruk som en konspirasjonsteori.

“Speaker Pelosi’s decree changes absolutely nothing. As I have been telling Chairman Nadler for weeks, merely claiming the House is conducting an impeachment inquiry doesn’t make it so. Until the full House votes to authorize an inquiry, nobody is conducting a formal inquiry,” sier den republikanske kongressrepresentanten Dough Colins. Mark Dice som nærmest daglig publiserer videoer omkring farsen med å få president Trump stilt for riksrett. “Dette er ingen nyhet. Dette er det samme som vi har hørt hver eneste dag siden Donald Trump ble valgt til president i 2016,” sier Dice som ikke kan annet enn å le av dette patetiske forsøket fra demokratene som helt klart har forstått at de ikke kan vinne tilbake makten i et demokratisk valg.

3 tanker om “Mark Dice om demokratenes “riksretts-forespørsel” mot president Trump -intet nytt i dette

 1. Det er interessant å merke seg denne verdens misledende merkelapper. ”Demokratene” var de som i sin tid slåss for å beholde slavehandelen i sørstatene. Til negrenes store lykke vant republikanerne den amerikanske borgerkrigen over de som i dag kaller seg ”Demokratene” og gjorde slutt på slaveriet.

  Det var også ”Demokratene” som stiftet Ku Klux Klan som forfulgte de farvede i USA. Dette får vi selvsagt ikke høre et pipp om i norske medier. For nå er det globalizmen for alle penga.

  Det er Adolf versjon 2 som i raskt tempo legger under seg Europa på ny. Sammen med sine globale medspillere i USA bølger en ny verdensorden fremover. Denne gangen er det dekknavnet globalsosialismen og ikke som sist nasjonalsosialismen som har kuppet MSM-mediene og ruller over folkeviljen i både USA, England og den nytyske nasjonen.

  Som utsending for Jehovah Gud er jeg opptatt av å forkynne det fremtidige, kristne TEOKRATIET, og ikke menneskelagde politiske kloninger. MEN, så lenge den gamle verden består har åpenbart direkte-demokratiet best forutsetninger for å bevare en viss likevekt til beste for innbyggerne. De fleste lands representative demokratier derimot har vist seg lettere enn antatt å kuppe til fordel for elitene. Det ser vi utspille seg for våre øyne både i USA, England, ny-Tyskland, Frankrike og Skandinavia. Men kupp-resepten er som hentet fra Tyskland på 1930-tallet.

  7
  1
 2. Russiske spesialsoldater i sivilt antrekk har gått i land på Svalbard samt fastlands-Norge. De utplasserer overvåkingsutstyr. Norsk media er så langt tause om dette alvorlige som nå skjer. For å være oppdatert : Se nettsiden : Aldrimer.no

  • Hei Ture. Velkommen innom. Jeg er ennå veldig opp og ned i helsa og enkelte dager er møkk, mens andre dager er bedre.
   Blir gradvis bedre ser det ut til, men bruker ennå ikke full tid på å følge med på alt.
   Jeg la i dag ut en link til Aldrimer.no s oppslag om dette. Jeg siterer endel av hovedoppslaget til Aldri mer, men kan ikke gjengi hele eller alle artiklene da det er aldrimer.no som har skrevet disse.

Det er stengt for kommentarer.