Svein Magne Pedersen vaksine-motstand får FHI overlege til å reagerere -vaksinen splitter kristen-Norge

Søkelys har i de siste dagene fulgt med på evangelist Svein Magne Pedersens skriverier på Facebook omkring den kontroversielle Corona-vaksinen. Pedersen er kanskje en av de kristne røster i Norge som har vært tydeligst på vaksinens skadevirkninger og gjør det stikk motsatte av biskoper i homsekirken og redaktør Vebjørn Selbekk gjør. Nemlig å advare troens folk mot å ta vaksinen. Avisen Dagen har tydeligvis fått med seg evangelist Pedersens skriverier og har “alliert” seg med Overlege og professor Preben Aavitsland som får bruke Dagen som mikrofonstativ for å fronte en høyst tvilsom vaksine. Preben Aavitsland forsøker å gjemme sin usikkerhet om hvordan vaksinen vil virke på barna de planlegger å vaksinere. “Vi kjenner ikke til at vaksinasjon av barn i andre land har gitt hjerneskader eller lungeskader,” sier Aavitsland som er sterkt kritisk til predikant Svein Magne Pedersen.

Verken leger eller helsepersonell ser ut til å gå klar av vaksinens forferdelige bivirkninger. “Lege i Bergen tok Covid-19 vaksinen. Ni dager etter fikk han hjerneslag og mistet 50 % av synet. Sykemeldt. Angrer bittert!,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook onsdag morgen.  Pedersen som ikke lar seg affektere av et oppslag i avisen Dagen tirsdag hvor FHI overlege  Preben Aavitsland fra Kristiansand fikk avfyre en serie tirader mot den kristne evangelisten. Preben Aavitsland markerte sitt tydelig kristendomsfiendtlige ståsted allerede i slutten av tenårene da han sammen  med figuren Per Nygaard opprettet det antikristelige skolelaget “Fornuften Seirer” ved en videregående skole i Kristiansand. Dette skolelaget skulle utfordre det tradisjonelle kristne skolelaget og endte i fiasko. Nå, mange år senere lar avisen Dagen seg bruke som mikrofonstativ mot en evangelist som tror at Guds makt er større enn makten til Covid-19. Pedersen har i de siste ukene advart sterkt mot vaksinen og målbærer dermed et budskap som står i sterk kontrast til oppfordringen fra Jan Hanvold i TV Visjon Norge som oppfordrer alle til å la seg vaksinere.

Som kjent skal minst åtte personer, deriblant noen i staben rundt Visjon Norge være smittet av viruset. Den som brakte smitten var ikke klar over at han var smittet, så tilstanden kan neppe ha vært spesielt alvorlig. En del personer rundt om i det religiøse Norge har vært smittet av viruset som i løpet av et og et halvt år ikke har ført til flere dødsfall enn det som er vanlig med tradisjonell influensa-smitte. Forskjellen nå er at det har blitt hauset kraftig opp, noe som har ført til økt frykt som har drevet folk til å ta en høyst tvilsom og eksperimentell vaksine som verken beskytter mot smitte eller sykdom. Nye studier fra Israel viser at vaksinene har langt mindre varighet enn man først trodde og dermed kan det bli aktuelt med å gi en oppdatert boost hvert halvår for å holde folk “beskyttet”. Svein Magne Pedersen derimot mener at Jesu blod er god nok beskyttelse og advarer folk mot vaksinen. “– Mitt arbeid består blant annet i å be for mange tusen mennesker hvert år. Siden folk i Norge begynte å ta koronavaksinen, har mange ringt inn og bedt om forbønn for å få hjelp mot store bivirkninger som er forårsaket av vaksinen. Alle jeg har snakket med angrer bittert på at de lot seg overtale av helsemyndigheter, venner og familie, sier han. Tidligere i denne uken publiserte predikant Svein Magne Pedersen et innlegg på sin Facebook-side hvor han beskriver Coronavaksinen som gift. «Hvis du ønsker å leve, hold deg langt unna sprøyta. Ikke la dine barn bli hjerte-, hjerne- og lungeskadet med giften», står det i innlegget. Pedersen er evangelist og leder stiftelsen Misjonen Jesus Leger i Vennesla. Videre skriver han at kristne som allerede har tatt vaksinen kan få hjelp av Gud.«Han kan reversere skadene og stoppe den ødeleggende effekten. “Ingen ting er for vanskelig for deg.” (Jer 32:17)», skrev Pedersen som overfor Dagen sier dette: “På grunn av risikoen ved vaksinen er familier og venner blitt splittet. Alle har sterke meninger for og imot. Det blir en åndskamp som er ødeleggende for kirke og samfunn.”

Delte meninger

På Pedersens egen Facebookside er det delte meninger om hva han skriver. Noen hyller ham for hans mot og lydighet mens andre er kritiske. Samtidig deler folk erfaringer og historier de har hørt eller kjenner til om vaksinen. “Her fikk folk pfizer og 2 timer etter hjerteinfarkt, spike proteinet går rundt i kroppen og lager store skader🥺” skriver Mirjam Nordby. En annen av dem som har etterlatt en kommentar på Pedersens Facebook forteller at “Jeg har også en hjertesykdom som har forverret seg etter vaksinen, men det kan ha andre årsaker også.” Likevel velger personen som er en aktiv i kristen og ta både tredje, fjerde og femte dose av det evangelist Pedersen omtaler som en gift. “Forferdelig, men vil folk høre? Nei dessverre det vil de ikke uansett beviser de får. Folk er totalt hjernevasket av staten,” skriver Nordby i en annen kommentar. “Det er tragisk. Ingen burde ta denne vaksinen. Stol heller på Gud som har sagt at vi er fullkommen beskyttet, vi som tror på han, amen in Jesu name ❤️ 🙏,”skriver Marit Johansen. “Fantastisk at Svein Magne Pedersen advarer folk. Støtter han 💯 % i dette !!! Bra at noen ikke er redd for og si sannheten !!! RESPEKT 👊👏,”  skriver Anita Benvenuti. Monica Brennevann Handeland deler videre at Det er ei jente som jobber på sørlandsenteret som også fikk problemer etter vaksinen.De trodde hun hadde fått hjerneslag,så skylte de på at det var stress.”  Gry Flood følger opp med at “flere som får det! Små blodkar sprekker. Kan kun sees og oppdages på D- dimmer. Viktig folk som « lurer» på slike symptomer tar den. De som allerede står på blodfortynnende er  “heldigere”. “Har også snakket med en som fikk hjerneslag 1 mnd etter vaksinen,og store ukontrollerte skjelvinger,får ikke til å gå lenger,eller skrive.Prøver å gå,men klare ikke.Er blitt invalid.det var vaksinen.pzeifer.Han hadde bare tatt den første,men legen sa at han måtte ta det andre dosen å,for legen hans mente det var bare stress? jeg råda han ikke til å ta den andre dosen,men ber for han. 💥,” skriver Aina M. Larsen. “Vi må be for dem som har tatt vaksinen. Ingenting er umulig for Jesus,” skriver Raymond Bringsli avslutningsvis. Det er ikke tvil om at vaksinen nå splitter kristenfolket som aldri før. Men som Pedersen også sier: Det er kraft i bønn til å reversere vaksine-giftens skadevirkninger.

28 tanker om “Svein Magne Pedersen vaksine-motstand får FHI overlege til å reagerere -vaksinen splitter kristen-Norge

 1. Denne splittelsen i kristenfolket er av Herren. Det er slik vi ser hvem som har troen og hvem som ikke har den.
  Håper troens folk slutter å sende penger til Hanvold og Visjon Norge. Hanvold tilpasser seg slik at pengestrømmen kan fortsette.
  Han får ikke noe av meg.

  5
  3
  • Da lurer jeg på hvorfor uvaksinerte kristne også dør av covid 19?

   5
   1
 2. Over tusen døde av covid 19 i USA siste døgn. Det tilsvarer 15 døde i Norge. På ett døgn. Verst rammet er folk i det vaksineskeptiske bibelbeltet.

  I det liberale og sekulære Norge er folkehelsa og praktisk alt annet mye bedre. Så det er ikke godt å si hvordan Bibelens ørkengud tenker hvis han nå forbereder det endelige ragnarok i sin gudommelig plan. Ser ikke helt ut til at Jahve straffer og belønner skaperverket sitt etter graden av underkastelse i hvert fall. Om denne guddommens finnes og er slik den blir beskrevet, er det absolutt urimelighetens og sadismens gud.

  Koko-kristne er selvsagt komiske i sin fanatiske faktaresistens og overtro. Men situasjonen er egentlig bare tragisk.

  2
  2
  • Du er forført. Vaksinedødsfall blir nå tilskrevet Delta smitten.
   Det er vaksinen som gir delta-smitten.
   De har mistet kontrollen og forsøker å dekke det over ved å si at folk som dør av vaksinen egentlig døde av Delta viruset.
   Dere er utsatt for historiens største svindel.
   97,5 prosent av alle nordmenn har ennå ikke blitt smittet av Covid.
   Dette tøvet er skapt for å skape redsel for å få kontroll.
   Dere er fullstendig hjernevasket.
   Kultmedlemmer av samme syke kult alle sammen.
   Dere er smittet av et galskapens virus som har gjort dere redde og feige. Ingen av dere har tro til Gud og hans ord.
   At Birgir Hermansen er i dette selskap bedrøver stort.

   3
   4
  • MAMMAAAAAAA! Vrææææl, vrææææææl, vræææææææl. Birgir og de andre guttene vil ikke at JEG skal bestemme. Vrææææææææææææææl.

  • Hjelpes for et nivå det er på noen av kommentarene her. Rett og slett flaut. Lurer på om det er noe som går!

   1
   2
  • Gått du erkjenner at vaksinen gir bivirkninger og at folk bli dårlige av den , dette nekter Dagen og skrive om , så der skal du ha kred Birgir .
   IKKE TA VAKSINEN !

   2
   2
  • Jeg har ALDRI gitt uttrykk for at vaksinen ikke gir bivirkninger. Jeg har ikke så mye som ANTYDET det.

  • Det er bra Birgir , da synes jeg du skal skrive ett innlegg i Dagen om det og legge ved noen. av linkene til videoen her inne som viser menesker som lider under disse bivirkningene , du kan også legge ved linker til leger og forskere som er blitt bannlyst av MSM for å si sannheten om vaksinen.

   Om gjør det , så får du i det minste erfare hva sensur er.

   1
   3
  • At du kunne skrive en SÅ tåpelig kommentar, overrasker meg ikke i det hele tatt.

 3. Svein Magne Pedersen, søkelys og andre vaksinemotstandere kjemper en kamp vi ikke finner dekning for i skriften, selvsagt høster en splittelse av slikt.
  La oss holde oss til Romerne 14 uten å måtte kalle hverandre Hitler, Jesabel osv.
  La Evangeliet leve i våre hjerter, da blir alt annet uvesentlig.

  3
  1
  • Adam og Eva ble lurt til å spise av det forbudte treet i edens hage , fordi de ble forført av slangen ( satan)
   Ingen vet hvilke farlige bivirkninger denne vaksinen kan ha på lang sikt , myndighetene sier at den antagelig ikke er farlig .
   Kvist har du ikke lært at du ikke skal sprøyte inn i blodet ditt , noe du ikke vet konsekvensene av ?

   IKKE TA VAKSINEN , DEN ER ETT VIKTIG REDSKAP SAMMEN MED COVID FOR Å FÅ INNFØRT DYRETS MERKE !

   2
   2
  • Selvfølgelig finnes det dekning i Skriften for å advare folk mot undergangen.
   Denne giftsprøyta som vi ser dreper folk er noe kristne har plikt til å advare mot.
   Ordsp 24,11 Frels dem som hentes til døden, og hold tilbake dem som føres skjelvende bort til retterstedet!
   Vi ser at vaksinen dreper og påfører folk lidelser og sykdom. Derfor er det etter mitt syn en kristenplikt å advare.
   Ellers er jeg enig i at man i kommentarfelt unngår å kalle hverandre Hitler, Jesabel osv.
   Der er vi helt enige.
   Å bruke slikt om hverandre vitner vel mest om at følelser styrer debatten og ikke saklig kommunikasjon om tema mennesker er uenige om.

   1
   1
  • Til Søkelys (og andre):

   “Denne giftsprøyta som vi ser dreper folk er noe kristne har plikt til å advare mot.”

   Jeg skal ikke imøtegå påstanden, men jeg lurer på hva dere som mener dette er en giftsprøyte mener vi bør gjøre. Dersom vi ikke skal oppfordre til vaksiner (hvem vet hvilke vaksiner som ikke er “giftsprøyter”), hva tenker dere at vi skal gjøre for å beskytte de som ikke vil tåle en covid-sykdom?
   Skal vi bare la alt gå sin gang??
   Når covid-syke legges inn på sykehuset: skal vi la være å sprøyte noe inn i dem og la kroppens immunsystem få jobbe uforstyrret med å bekjempe viruset? Skal vi bare akseptere at sykehusene i verste fall fylles opp? Skal vi la de syke dø?

   Beklager at det virker som at jeg peker en anklagende pekefinger, men jeg mener at dersom man sier så tydelig at man skal holde seg borte fra vaksinen må man også mene noe om hva man skal gjøre for å lindre lidelse, sykdom og unngå død.

   Ikke tolk min kommentar som spydig eller anklagende, fortell meg heller hvordan du tenker å “løse problemet”

  • Influensa har det vært til alle tider, og denne influensaen har ikke krevd flere liv enn det som er vanlig under en influensa-sesong.
   97,5 prosent av befolkningen har ikke hatt Covid etter 18 måneder med plandemi. Med andre ord har bare 2,5 prosent testet positiv for Covid-19 og av disse er det litt over 800 som har dødd av eller med Covid. De fleste som har dødd har vært høyt oppe i årene. Av de 2,5% som har testet positivt eller hatt covid er for øvrig tilnærmet samtlige blitt friske igjen og har ikke covid i dag.
   Vaksinepass og krav om coronatester overfor ikke-vaksinerte for deltagelse i samfunnsaktiviteter er et absurd overgrep uten noen forsvarbare begrunnelser. Slike beviskrav på at man er frisk må forbys helt i Norge.
   Det er hvert år ca tilsvarende antall mennesker som dør av influensa, så hysteriet rundt Covid-19 er blåst opp voldsomt og overdimmensjonert. Denne plandemien har skapt et hysteri blant mange og skapt uendelige lidelser, undertrykkelse, selvmord, psykiske problemer osv osv. Dette er ikke et problem man kan vaksinere seg ut av. Men når det gjelder influensa smitte vil jeg satse på at det gudegitte immunitetsforsvaret vil ta seg av det. Det å tilføre kroppen et medikament som starter unødvendige prosesser i immunitetsforsvaret er ikke veien å gå. Det fører som vi ser til uante bivirkninger og tidlig død. Når selv friske 16 år gamle ungdommer dør etter vaksinen -er det grunn til å rope varsko..

  • Til Søkelys:

   Takk for kontruktivt svar.

   Vi er nok ikke enige, men jeg skal ikke motsi forklaringen din.
   De som har vært syke av Covid sier at dette ikke er en vanlig influensa, og en andel av disse igjen sliter med ettervirkninger, men jeg kan følge hvordan du resonnerer.
   Når det gjelder vaksinepass er vi enige om at nytten er relativt usikker. Ettersom både vaksinerte og uvaksinerte kan spre smitte vil vaksinepasset kun hjelpe til med å hindre at en uvaksinert, eller en som ikke nylig er testet, blir smittet på “min restaurant”, på “vår konsert” etc. Nå er det slik at andre land også krever det for å slippe noen inn i landet, slik at å forby det i Norge ikke nødvendigvis er løsningen.

   Når det gjelder vaksiner generelt er vi uenige. Jeg mener det er fornuftig “å tilføre kroppen et medikament som starter prosesser i immunitetsforsvaret”. Men der kan vi være enige om å være uenige.

 4. Kommentarer som antyder at meningsmotstandere er besatte eller styrt av onde ånder vil bli slettet.

 5. 18/08/2021, kl. 19:29 sa Rune Lye:

  Adam og Eva ble lurt til å spise av det forbudte treet i edens hage , fordi de ble forført av slangen ( satan)
  ————

  Javisst. Men har Gud sagt at vi ikke skal vaksineres?

  18/08/2021, kl. 19:29 sa Rune Lye:

  Ingen vet hvilke farlige bivirkninger denne vaksinen kan ha på lang sikt , myndighetene sier at den antagelig ikke er farlig .
  ——————–

  Dette gjelder veldig mange andre medisiner også. Når insulin ble tatt i bruk for sukkersyke døde mange av insulinet. Men uten dette ville mange dø enda tidligere av sukkersyken.

  18/08/2021, kl. 19:29 sa Rune Lye:

  Kvist har du ikke lært at du ikke skal sprøyte inn i blodet ditt , noe du ikke vet konsekvensene av ?
  ——————

  Heldigvis har ikke alle lært dette. I lite utviklede land har vaksiner spart mennesker for ufattelig mye sykdom og lidelse uten at de visste hva som ble sprøytet inn i blodet deres.

  18/08/2021, kl. 19:29 sa Rune Lye:

  IKKE TA VAKSINEN , DEN ER ETT VIKTIG REDSKAP SAMMEN MED COVID FOR Å FÅ INNFØRT DYRETS MERKE !
  —————————-

  Javel. Men hvordan henger dette sammen? Det er alt for lett å bare påstå noe eller konstruere teorier om dyrets merke. Jeg kan ikke se hvorfor noen som har tatt denne vaksinen skulle plutselig skulle begynne å tilbe dyret.

  En tanke jeg har tenkt er at synd rett og slett kan være synonymt med tilbedelse av dyret. Folk flest vet knapt hva synd er. Noen har delt synd inn i tre hovedkategorier. Stolthet, begjær og havesyke. Havesyke er alle former for materialisme. Man vil ha stadig mer penger, ting og eiendom. Begjær kan være alle former for nytelser. Den skummleste synden er stolthet. Det var den som felte Lucifer. Den kan handle om alt som gir økt selvfølelse. F. eks dømmesyke, selvhevdelse, innbilskhet osv. Den enkleste måten å forstå stolthet på er at den er det motsatte av saktmodighet, beskjedenhet og ydmykhet.

  Den synden som Jesus talte mest mot var hykleri. Men jeg er ikke sikker på hvordan denne synden kan kategoriseres. Det handler om falskhet og løgnaktighet. Typisk de som finner fliser i andres øyne uten å se bjelken i sitt eget.

  Når folk beveger seg bort fra Gud så “synder de litt” med viten å vilje. De har ganske god kontroll på akkurat denne synden. Men ganske snart så mister de kontrollen på andre områder. Og etter en stund blir de bundet av synden.

  • Du kan pakke de inn og unnskylde det , men det er fortsatt ikke kjent hvilke livsfarlige bivirkninger , disse vaksinene kan ha på langsikt.

   Men du velger å tror på denne verdens løgn og forførelse, som det står i bibelen , Dere skal tro løgnen og dere følger denne verdens fyrste.

   2
   1
 6. Hva er en Hitler følger ? en Hitler følger er en som lar seg forføre , en som tror på denne verdens løgn .
  Hitler ble kalt for føreren .

  Jeg mener at alle som forsvarer det å ta vaksinen er forførte , av denne verdens fyrste og derfor velger jeg å kalle dem for Hitler følgere, dette er ikke vondt ment , men ment som at de skal reflektere og se bak på historien, at de faktisk skal være kritiske til makter og myndigheter.

  Når jeg ser at , de i plassen velger å ta mine advarsler som en fornærmelse og føler seg støtt av dette , så er ikke dette jeg har mulighet å gjøre noe med.

  Til dere jeg har kalt for Hitler følgere, om dere ikke vender om , så er dere fortsatt Hitler følgere, om dere føler dere støtt av dette så kan jeg ikke gjøre noe med det , jeg kan jo også kalle dere følgere av denne verdens fyrste , om det får dere til føle dere mer komfortabel, for forsvarer dere vaksinen, så er dere forførte og dere følger ikke Gud , men denne verdens fyrste.

  1
  1
  • Galaterne 4
   22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

   Efeserne 5
   8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

 7. 19/08/2021, kl. 04:55 sa Rune Lye:

  Hva er en Hitler følger ? en Hitler følger er en som lar seg forføre , en som tror på denne verdens løgn .
  Hitler ble kalt for føreren .
  ——————–

  En “hitlerfølger” trodde at tyskerne var et herrefolk som hadde rett til å herske over andre mindreverdige folkeslag. Hitler lovte folk mye mer lebensraum og sa at jødene var tysklands farligste fiender osv. Mye kunne skrives om dette men jeg ser ingen likheter med vaksineprogrammet.

  19/08/2021, kl. 04:55 sa Rune Lye:

  Jeg mener at alle som forsvarer det å ta vaksinen er forførte , av denne verdens fyrste og derfor velger jeg å kalle dem for Hitler følgere, dette er ikke vondt ment , men ment som at de skal reflektere og se bak på historien, at de faktisk skal være kritiske til makter og myndigheter.

  Når jeg ser at , de i plassen velger å ta mine advarsler som en fornærmelse og føler seg støtt av dette , så er ikke dette jeg har mulighet å gjøre noe med.
  —————————-

  Jeg har reflektert mer over historien enn de fleste og bryr meg lite om noen f. eks sier jeg er en “hitlerfølger”. Men hvis noen sier jeg er bedratt av “denne verdens fyrste” så blir jeg interessert. For i endetiden skal nesten alle bli bedratt. Gud vil sende en kraftig vilfarelse over alle som ikke elsker og tar i mot sannheten. Ikke youtubesannheter, men de bibelske sannhetene.

  19/08/2021, kl. 04:55 sa Rune Lye:

  Til dere jeg har kalt for Hitler følgere, om dere ikke vender om , så er dere fortsatt Hitler følgere, om dere føler dere støtt av dette så kan jeg ikke gjøre noe med det , jeg kan jo også kalle dere følgere av denne verdens fyrste , om det får dere til føle dere mer komfortabel, for forsvarer dere vaksinen, så er dere forførte og dere følger ikke Gud , men denne verdens fyrste.
  ————————–

  Jeg vet ikke om det manipulerte flagermusviruset fra Whoan-laboratoriet ble lekket med vilje eller ved et uhell. Men jeg vet at det pga det mye omtalte spike-proteinet har sirkulert blandt folk siden 2019 og kommer i stadig nye varianter. Det jeg ikke vet er om dette viruset har et potensiale for å spre seg og muttere i det uendelige. I Kina får de i hvert fall panikk hver gang de ser et nytt utbrudd. Vet de noe som vi ikke vet?

  Jeg vet også at det er vestlige land som har gjort Kina i stand til å lage dødelige virus. Mange prøver å dekke over dette. I teorien kan man si at de ansvarlige for slik politikk er de som stemmer på antikristelige politikere. Men i følge Bibelen skjer slikt pga synd og frafall i en befolkning. Det er vanlige folks liv som dypest sett bestemmer hvordan et land styres. Denne verdens fyrste styrer folk i veldig stor grad gjennom mediene. Noe man så veldig tydelig i hitlertyskland. Og de som registrerer seg, genererer reklameinntekter eller betaler for slike medier blir en del av slangens bedrageri. Den slangen som stenger Trump ute og lar Taliban tale fritt. Hvis tyskere flest hadde kuttet ut de nazivennlige mediene på et tidlig tidspunkt hadde ingen visst hvem hitler var idag.

  Når det gjelder rna-vaksinen så har alle vært åpne på at det var en nødløsning som ble vurdert opp mot å la viruset spre seg mer eller mindre fritt. Statistikk så langt tyder på at dette ville tatt flere liv. Spesiellt blandt folk og folkeslag som tåler viruset dårligere og i land med dårligere helsetjenester.

  Men som sagt. Det viktigste spørsmålet mitt er om det manipulerte viruset til slutt kan komme som en langt farligere variant, som f.eks spanskesyken eller en mer smittsom variant av ebolaviruset. Dette har de som forsker på epidemier advart mot i mange år. Kanskje finnes det noen hellige mennesker som er imune mot influensavirus men hva med alle de andre?

 8. Bill Gates og makt eliten som kretser rundt World economic forum , tror de er herre folket i verden akuratt som Hitler ..

  “Men størst av alt er kjærligheten” er ikke dette ett bibel vers som er undet brukt av liberalere da særlig dem som forsvarer homofili.

  Djevelen er flink til å sitere bibel vers .

  Qanon og dere som forsvarer vaksinen, dere er Hitler følgere, dere er ikke interessert i sannheten.

  IKKE TA VAKSINEN !

  Jeg sier det ikke fordi jeg vil noen vondt , jeg sier det for å redde der , men dere vil ikke høre, denne verdens fyrste har forført dere og dere tror løgnen.

  3
  2
  • Jo, Gates har alt for mye makt men kun fordi folk bruker windows. Linux Mint er et mye bedre oerativsystem og helt gratis. Men “denne verdens herre” har blindet folk.

   Selv har jeg aldri forsvart eller advart mot vaksinen utover det som er alminnelig kjent. Ei heller har jeg tatt den selv. Men som du skrev selv Rune, vi vet ingen ting om langsiktige bivirkninger. Ei heller om den tvinger folk til å tilbe dyret. Om folk blir magnetiske vet jeg ikke. Bare at sannsynligheten for det er like stor som at de blir vektløse. Det handler om naturlover. Men naturlovene gjelder selvsagt ikke på youtube.

   Du argumenterer akkurat slik som anklagerne mot Trump. De sa at selv om de ikke hadde noe som helst på Trump så var han likevel ikke frikjent. For han kunne ikke motbevise noe som de selv ikke kunne bevise.

   Jeg har innsett at man bør ta høyde for alt men ikke påstå noe før man vet sikkert om det er sant. Man bør ikke ta noe for gitt, selv ikke det man ser på youtube.

   Men å anbefale noe ut fra en sakelig og helst dokumentert begrunnelse, det tror jeg er riktig.

   3
   2
  • Til Rune Lye:
   Ja, jeg forsvarer vaksinen.
   Og ja, jeg forsvarer også dem som er skeptiske til eller redde for å ta vaksinen. Vaksinen skal være frivillig. Jeg sier også at der er bivirkninger, og at noen dør av bivirkningene. Og jeg er enig med deg om at vi ikke kjenner til om der er negative bivirkninger på lang sikt.
   Jeg forsvarer også din rett til å oppfordre og advare (med store bokstaver!) mot å ta vaksinen.

   Jeg oppfatter at du ikke nødvendigvis er sikker på at vaksinen bokstavlig vil ta livet av meg, men at det muligens kan skade mitt åndsliv. Det skal du få lov til å mene uten å måtte dokumentere det.

   Men for å spørre litt konstruktivt (som jeg også har gjort nedenfor): hva tenker du vi skal gjøre med de som er i risikogruppen, de som er svake (eldre), de som nesten helt sikkert vil dø dersom de blir covid-syke?
   Hva skal vi gjøre dersom det blir fullt på intensivavdelingene?
   Skal vi i det hele tatt sette sprøyter (med et eller annet medikament) på disse pasientene, eller skal vi la det være?
   Hva tenker du at vi skal gjøre for unngå mest mulig lidelse, sykdom og død?

   4
   2
  • Jeg har aldri sagt at det og ta vaksinen tvinger noe til å tilbe dyret, jeg har sagt at vaksinen, covid og helse sertifikat er viktige redskaper for å få innført dyrets merke , når dyrets merke kommer så vil alle bli påtvunget det enten de er vaksinerte eller ikke. Husk at infrastrukturen med skanere ol. for å håndtere dyrets merke alt er klart ,kontanter kan de avvikle med ett finger knips og plutselig kan ingen kjøpe å selge uten og ha ett intaovert helse sertifikat, selv om du har tatt vaksinen, kan du nekte å la deg tatovere , med de resultat at du ikke får kjøpe eller selge , men jeg vil tro at personer som har tatt vaksinen vil være mer tilbøyelig til å få intaovert ett helse sertifikat.

   Hvorvidt dyrets merke vil være en chip eller tatovering, det vet jeg ikke, men jeg tror mer og mer det vil være en tatovering i form av strek kode eller QR kode , vet at Bill Gates har støttet utvikling av inntatoverte vaksine sertifikat.

   Bil Gates og verdens eliten , mener at overbefolkning i verden er verdens største problem, det blir da ett stort paradoks at nettopp disse folkene plutselig skal redde alle folk i verden med å gi dem en sprøyte som ingen , kanskje med unntak av nettopp Bill Gates og denne verdens eliten kjenner de helle og fulle konsekvensene av, dette i seg selv bør være mer en god nok grunn til å sky vaksinen, at den blir pushet av folk som mener det er for mye folk i verden, det står at folk skal bli sjeldnere en fint gull fra Ofir.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.