Hanvold krever at dem som kommer på Visjon Norge er fullvaksinert

“Visjon Norge skriver på egne sider at kun fullvaksinerte får adgang til Gjestegården. Levi Jensen vil altså ikke få tilgang, siden han mener at man blir aper etter å ha tatt medisinen,” skriver Hanvoldkanalen på egen Facebookside. Hanvold og Visjon Norge ser dermed ut til å være blant de religiøse forsamlinger som krever at folk som skal besøke deres samlinger har tatt “det” mange mener er dyrets merke. Dette inklusiv apostel Guillermo Maldonado som allerede i 2020 slo fast at Corona vaksinen forbereder verden for Antikrist.

Dermed er det vel slik at verken evangelist Levi Jensen, Svein Magne Pedersen eller Guillermo Maldonado hadde sluppet inn på Visjon Norge da Visjon Norge skriver dette på sine nettsider: “Kun de som er fullvaksinerte vil få adgang. Dermed vil folk uten vaksine bli avvist med døren. Nå gjelder ikke lenger “alle velkommen i Jesu navn” i det religiøse Norge. Nå kreves også det mange kristne mener er dyrets merke eller en forløper til dyrets merke som adgangsbevis. Snakk om “skapende tro” Hanvold!

6 tanker om “Hanvold krever at dem som kommer på Visjon Norge er fullvaksinert

 1. Hanvold og Visjon Norge krever at sine besøkende er fullvaksinerte. Da er det slutt på å støtte Visjon Norge også.
  Støtter ikke forsamlinger som innfører krav Guds ord ikke setter.

  6
  1
  • Hanvold er i ferd med å innrede et lokale i Oslo sentrum hvor de skal ha sendinger fra. Jeg undres hvorfor ? Jeg har tidligere gitt betydelige beløp ( for meg ) til denne kanalen – men det er slutt Da gir jeg heller av min ti-ende til Søkelys og oppfordrer andre til det samme. Kontonummer finner du lenger oppe på nettsiden. Det legges ned et stort arbeid med å oppdatere Søkelys og dette bør vi støtte økonomisk.

  • Har heldigvis aldri gitt en krone til VN, som jeg kan huske. Har heller ikke følt for å gjøre det. Når det gjelder penger, så tror jeg Vår Herre er bedre til
   å minne de som tror hvor og når de skal gi, enn at man maser om penger i et kjør, det har i hvertfall motsatt hensikt for min del.

 2. Ja, Ja, Hanvold innfører demonisk fascisme. Lykke til med din segregerte apartheid menighet. Det er visst bare vaksinere som da kommer inn i himmelriket ? I hvertfall kan ikke uvaksinerte finne frelse på Hanvolds møter.

  • Hanvold spiller på flere hester samtidig. Han sier og gjør hva som helst for å opprettholde pengestrømmen.
   Sleipe ål og med å innføre slik fascisme mister han nok en del støttepartnere.

   4
   1
 3. Håper dette får mange til å våkne, og ta avstand fra denne ufyselige religiøse kanalen. Både bekjente og ukjente. Håper det blir tomme saler hos visjon norge framover, og at dette kan få mange til å våkne opp. Håper virkelig at ikke dette lurer flere til å ta denne gifta.

Det er stengt for kommentarer.