Svein Magne Pedersen knallhardt ut mot abortloven under Oslo Symposium 2015

pedersen-abortSvein Magne Pedersen med mektig advarsel mot abort

Vennesla evangelisten Svein Magne Pedersen som vi er kritisk til pga sammenblanding av bønn, penger og helbredelser holdt torsdag kveld en sterkt tale mot den norske abortloven. Den kontroversielle forkynneren som også var på plass i Fønix kino i Kristiansand da Børre Knudsen ble vist i fjor har skrevet boken “De tause skrikene” som er et forsvarsskrift for retten til å leve. Vennesla-evangelisten innledet sin tale med ordene “Det som ligger meg sterkt på hjertet i dag er den norske abortloven,” innledet Svein Magne Pedersen idet han fyrte av den ene etter den andre salven mot en praksis som tar livet av 40 barn hver eneste dag. 
detauseskrikeneAbort var tema når Vennesla evangelisten fremførte sitt budskap om det han omtalte som en etisk tragedie for det norske folk. 529 000 norske borgere er abort til døde siden abortloven ble banket gjennom med en stemmes oververk i stortingen. I løpet av de 36 år som har gått siden abortloven ble vedtatt har norske leger og helsepersonell -med statens velsignelse medvirket til å ta livet av innbyggere tilsvarende tallet på innbyggere i Bergen, Stavanger og Trondheim til sammen, er man uønsket har man ikke rett til livet, sa Pedersen til de fremmøtte som også kunne følge talen på TV Visjon Norge. “Bibelen sier at Gud hater hender som utøser uskyldig blod, ordspråket 6,17 og fra Guds ståsted har Norge blodskyld på sine hender og det er en bibelsk lov som aldri slår feil, og det er at det et menneske sår, vil det og høste og Norge trenger å omvende seg fra blodskyld,” sa Pedersen som i sin tale proklamerte noe det norske folk avskyr å høre. Nemlig at abort er en forbrytelse i Guds øyne samtidig som den påfører kvinner store problemer og lidelser. Abort er en blodig urettferdighet, sier Pedersen i sitt sterke budskap til det norske folk. Vend om!

4 tanker om “Svein Magne Pedersen knallhardt ut mot abortloven under Oslo Symposium 2015

 1. Sitat…en etisk tragedie for det norske folk. 529 000 norske borgere er abort til døde… Dette er bare tragisk aa lese. Enten tallet paa aborterte barn er lavere, eller hoyere, viser bare hvor lite verdi et ufodt menneske har. Bak hvert enkelt av de aborterte er det en historie. Noen av foreldrene har hatt en vanskelig beslutningsprosess, mens andre har tatt det som en selvfolge at barnet i mors mage skal drepes. Hvor mange etterkommere disse 529 000 menneskene kunne ha faatt, er det bare Gud som vet. Sannsynligvis ville det ha blitt mer enn en million etterkommere.

  Hva er saa det praktiske problemet ved faerre borgere. Det er mangel paa arbeidskraft i samfunnet..Dette er merkbart innen helsevesenet hvor det maa importeres arbeidskraft fra utlandet. Det mest vbanskelige med dette er spraak. Spraakproblemer medforer feilbehandling og skader.

  Til slutt. Det er tragisk at vi skal oppleve dette i vaart land i en siste 50 aars periode hvor vi har hatt de beste oekonomiske forholdene i landets historie.

 2. Svein Magne virker som et godt menneske som er opptatt av at mennesker både skal bli frelst og helbredet. Mange vitner om store helbredelser, så han har nok fått helbredelsens nådegave.
  Jeg forstår jo at Svein Magne må få en anstendig lønn for det arbeidet han gjør, men det er ting jeg reagerer på. Jeg har selv ringt Svein Magne og blitt satt i kø. ‘Taksameteret’ tikker og går FRA du får kontakt med sentralbordet, og det kan gå en tid før Svein Magne er klar til å snakke med deg. Mens du venter, for eksempel en halvtime i kø, betaler du kr 14 pr minutt, så det kan allerede ha kostet deg kr 420 FØR du får kontakt med Svein Magne. Hvis derimot ‘taksameteret’ hadde startet først ved kontakt med Svein Magne, så hadde det vært helt ok for meg.
  Er det flere som reagerer?

  • Det kan bli dyrt ja, Og bønn for syke kan alle gjøre. Jeg pleier å si til tenåringene i menighetene at en oppriktig bønn på knærne på gutterommet en sen kveldstime har nøyaktig like mye makt innenfor Gud som en bønn fremsagt av en pastor, forkynner eller eldstebror i en menighet. Gud hører og svarer fordi Han har gitt oss løfter i sitt ord. Men dersom man skulle ha behov av å ringe Pedersen burde ikke utgiftene begynne å rulle før man fikk kontakt med ham. Jeg kjenner personlig syke eldre på minstepensjon som ikke har råd til å bruke 400-500 kroner for forbønn på teletorget, men jeg bruker å si til disse.. Hvorfor betale for noe du gjør gratis selv. Folde sine hender å snakke med vår frelser og vår Herre.

   Uansett om jeg er noe kritisk til Pedersen og teletorget var denne talen om barnet i mors liv god, rett og sann. Måtte mange kristne personligheter ha samme mot og holdning til abortloven som vil sende Norge inn under Guds dom.

 3. For ca 5 år siden fikk jeg overaskende besøk av Pedersen Jeg serverte ham laks og rekesmørbrød. Hvorfor han var der, er jeg usikker på om jeg skal skrive. Men, Kjell; dersom du har anledning til å ta en kaffekopp med meg på.konditoriet på Tangvall fredags formiddag, så skal du få historien. Hadde uansett vært hyggelig med en prat(er på hytta nå, og blir til over påske)

Det er stengt for kommentarer.