Svein Magne Pedersen: “Det er mange som prøver å advare meg mot å tale mot den farlige sprøyta. Men dette er noe som er lagt på meg. Jeg sier: Nei!”

Advarer kristne mot å ta giftsprøyta som Covid-19 vaksinene er.

Evangelist Svein Magne Pedersen som i dag er opptatt med å be for syke, har ikke tenkt å la seg skremme til taushet verken av antikristelige Facebookgrupper som Hanvoldkanalen eller av kristne som mener han sprer konspirasjonsteorier gjennom å advare mot vaksinen. “Mange oppmuntrer meg til å fortsette. Jeg bryr meg ikke om hva disse menneskene sier som vil prøve å stoppe meg. De vil være politisk korrekte og få klapp på skulderen fra MSM og samfunnsledere. Jeg er ikke det minste redd for å bli upopulær. Motstand mot sprøyta begynner å bli en grasrotbevegelse ettersom sprøyte-skadene brer om seg mer og mer. I dag kom det inn flere meldinger om skader,” skriver Pedersen på Facebook fredag kveld.

Og evangelist Pedersen fortsetter:  “Et godt råd: Hold deg langt unna denne sprøyta! Følg smittevernregler og lev sunt. Kan du få hjelp fra leger som har tilgang på Ivermectin eller annen god medisin, er det bra. Jeg lever sundt, tar i bruk trosbekjennelse av Bibelens løfter og stoler på Herren. Bestem selv: Alle har ansvar for sin egen helse. Det er hovedregelen. Men midt oppe i dette kaoset, må vi ikke å glemme å elske mennesker, uansett syn på sprøyte. Å ikke elske, er synd! Men vi kommer ikke bort fra at det er åndskamp. Dette er på grunn av de maktstrukturene som er bak dette. De er av det onde. HVIS ROTEN ER OND, VIL OGSÅ FRUKTENE BLI DET! Har jeg sluttet å forkynne evangeliet? Langt derifra! Det gjør jeg hele dagen på telefonen og ellers. Sprøytekampen er en naturlig konsekvens av kontakten med syke mennesker. Kan en evangelist ha flere baller i lufta samtidig? Til sammenligning: Hans Nielsen Hauge hadde mange jern i ilden. Men han var først og fremst predikant,” skriver evangelisten som arbeider fulltid med å forkynne evangeliet, be for sjuke og advare mot en vaksine eller giftsprøyte som påfører mange mennesker stor skade. Også pastor Henning Valentin Lunde i Korsets krafts Bibelsenter har fått lagt det inn over seg å advare mot vaksinen: “Det er lagt på hjertet mitt også å advare mot denne sprøyten og også disse testene som ikke holder mål. Har virkelig nød og gråt i hjertet og stadig meldinger fra folk som har blitt alvorlig syke av vaksinen,” skriver pastoren som i likhet med andre vaksinemotstandere opplever at noen kristne som har tatt injeksjonen kaller vaksinemotstand for konspirasjonsteori.

En splittende sprøyte med gift

Det er ikke tvil om at vaksinen har skapt dype motsetninger og splittelse i kristenheten. Mens enkelte troende ukritisk synger vaksinens pris og stoler på at legemiddelindustrien er mer opptatt av deres ve og vel enn av egen profitt og inntjening. Andre troende gjør som folk flest, følger strømmen og tar vaksinen uten å tenke på at de egentlig ikke er annet enn prøvekaniner for et eksperimentellt prosjekt slik at legemiddelindustrien kan hente inn milliarder på millarder av dollar. Andre kristne igjen har kjent på at Den Hellige Ånd advarer dem mot sprøyta, og har derfor valgt å takke nei. Evangelist Pedersen som har møtt mye motbør fra religiøst hold, opplever at Herrens Ånd driver ham til å tale ut mot giften og advare, og lar seg ikke stoppe av surmagret kritikk og motstand. Blant dem som følger Pedersen på Facebook er det også delte meninger. Noen er takknemlige for at Pedersen er en tydelig basun i tiden, mens andre igjen er mer skeptiske. For vår del er vi glade for at Pedersen ser ut til å ta sitt kall om å advare alvorlig og ikke lar seg kue av dem som sier han sprer angst og konspirasjonsteorier.

12 tanker om “Svein Magne Pedersen: “Det er mange som prøver å advare meg mot å tale mot den farlige sprøyta. Men dette er noe som er lagt på meg. Jeg sier: Nei!”

 1. Jeg og min familie sprøyter personlig ikke reminisenser av menneskelige bestanddeler inn i kroppen. Heller ikke syntetisk fremstilte versjoner av dette. Vi spiser rett og slett ikke andre mennesker lik kannibaler.

  Heller ikke mottar vi stoffer det råder stor tvil om er bra for den storslagne gaven vi har fått av Jehovah Gud – nemlig legemet. Bibelen er klar på at det en kristen gjør under tvil er synd.

  9
  3
  • Som jeg har sagt tidligere. JV står nærmere sannheten enn mange av kristenhetens politisk korrekte representanter som skriver her inne.
   Det er noen som ser, mens andre nekter eller er åndelig forblindet slik at de ikke ser. Som bibelsk kristen som tar Guds Ord på alvor, må jeg si ja og amen til det JV her skriver.
   Som kristne er vi ikke kanibaler. Vi forsøker å unngå det Gud vår Fader ikke har behag i.
   Vaksinen er en av de ting Gud ikke har behag i.
   Så får Birgir Hermansen og andre frafalne si og gjøre hva de selv mener. Noen av oss ønsker å følge Guds Ords rettledning.
   Slike røster som Pedersen gir fryd i hjertet og takk til de medier som ennå er frie og ikke kontrollert av Guds rikes fiende.

   6
   3
  • Nå leset jeg JV-en og pinsevenn sin kommentar, nå er det sant og korrekt det som JV skriver, og jeg er enig med pinsevennen at JV skjønner langt mer av dette en de religiøse gjør.

   Mvh RJ

 2. I alle år har jeg hørt folk snakket om åpebaringer, åndelige kall og åndens ledelse. I noen tilfeller har det åpenbart vært ekte men i mange andre har folk helt klart blitt ledet av seg selv. Det sies at de som har nådegaven til å prøve ånder kan skille mellom dette. Dette er visst en veldig upopulær nådegave i kristne kretser men det er folk med denne gaven vi trenger i tider som nå. Jeg tenkte ofte på det da man kunne lese side opp og side ned med profetier om fire nye år for Trump. Det har nesten blitt en tradisjon at man skal kunne prøve å feile. Men det tillater ikke Guds Ord.

  Åndelig synsing og “visjoner” som begrunnes med alle slags dårlig dokumenterte påstander har jeg vanskeligheter med å akseptere uten videre.

  Jeg tenker at ekte profeter har helt klare budskap fra Gud. Hvis de legger noe til dette så må det være en begrunnelse for at det profetien handler om vil skje.

  En profeti advarer oftest om noe som kan eller vil skje i fremtiden. Hvis det “profetiske trykket” øker som en suggesjon i sanntid blir jeg skeptisk. Da lukter det menneskelig.

  En profeti vil alltid skille klart mellom god og ondt. Jeg kan vanskelig se at det å motta en vaksine i seg selv kan sies å bygge på ond vilje eller ønske om å synde. Og hvis vaksinen skulle være en straff for synd så vil en straff ramme uansett.

  Det er heller ikke slik at man kan bli “frelst” ved å undra seg Guds straff. Og hvis det ligger et bevisst motiv i å drepe folk med falske vaksiner så er dette mord og vil bli drapsmannens problem.

  Jeg ville tro at en ekte profeti eller åpenbaring om viruset eller vaksinen ville klargjøre slike ting. I stedet kjøres det på med utrykk som råttegift, kanibalisme og lignende. Tror ikke dette er et budskap fra Herren. Han ville brukt andre ord.

  Det er vel i det hele tatt typisk at ingen går klart ut og sier at de har et klart budskap fra Gud. “Lagt noe på hjertet” er liksom ganske diffust etter min mening. Spesiellt når det sies at store deler av verdens befolkning skal utryddes.

  Det er veldig mye som kunne sies i forbindelse med det å analysere det man kan lese på denne bloggen. Kanskje kunne noen som vet litt om slikt komme med noen meninger?

  7
  2
  • Hva med : Vaksinen er haste, nød godkjent og den har ingen kjente farlige bivirkninger på lang sikt , fordi den aldri er testet på lang sikt , i tillegg er er vaksine utviklere og produsent fritatt ett hvert erstatnings og straffe ansvar ob her snakker vi om noe av den mest kyniske industrien som finnes i verden.

   Når jeg advarer om sterke hav strømmer , da bygger jeg på kunnskap og erfaring , jeg trenger nødvendigvis ikke ha en klar åpenbaring eller ett syn fra Gud , likefult kan jeg si at Gud har gitt meg ett kall til å advare folk om disse strømmene , når jeg ser folk går der for å bade.

   2
   2
  • Jeg skal ikke kommentere noe om kynisme i legemiddelindustrien, der er vi sikkert relativt enige, men det er vel allment kjent at ved stort sett alt salg av legemidler frasier produsentene seg ansvar. Det betyr ikke at de ikke kan saksøkes, men at det er krevende å gå til sak direkte mot en produsent.
   Det samme skjker i f.eks. transport-, redieri og flybransjen. Evt erstaningssaker kan bli så store at man heller “overfører” erstaningsansvaret til forsikringsselskapene.
   Når norske legemiddelmyndigheter godkjenner og kjøper inn legemidler for bruk i Norge kreves det at legemidlene er dekket av en legemiddelforsikring som dekker evt erstatningssaker som måtte komme. Denne forsikringen er det produsentene som må betale for. Dette gjelder alle legemidler, ikke bare covid-vaksiner.

 3. Faren med dette medikamentet- eller mer riktig, giften – er åpenbar – jeg har skrevet masse om det på min blogg

  http://www.korsfestet.com

  Sist så delte jeg Dr. Tenpennys lære om hva som skjer i kroppen, og hva resultatet kan bli – når du får dette i deg:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/08/27-aug-2021-reinette-sensum-og-dr.html

  Det finnes heller ingen forskning som støtter nedstening av samfunnet som noe som virker mot smitte – heller ikke virker munnbind, annet enn at du skader deg selv, om du bruker det for mye.

  mRNA vaksinene – advarer også han som fant de opp – Mallone – spesielt å gi de til barn, som de driver med nå. Som takk for det – så ble han utestengt og sensurert fra nettet.

  De 2 andre – AstraZeneca har vev fra aborterte guttefosters lunger, 14 uker gamle – også Johnsen Johansen – eller Jansson vaksine – har aborterte foster i seg. Bare det er noe å tenke på – så du ikke blir skyldig i de ufødte – og får deres vev inne i egen kropp. Å få andres vev inn i ditt vev – kan skape autoimmune sykdommer – dvs at kroppens immunforsvar går til angrep på egne celler – eks lunger, hjerte ol.

  2
  2
 4. 04/09/2021, kl. 22:06 sa Rune Lye:

  Når jeg advarer om sterke hav strømmer , da bygger jeg på kunnskap og erfaring , jeg trenger nødvendigvis ikke ha en klar åpenbaring eller ett syn fra Gud , likefult kan jeg si at Gud har gitt meg ett kall til å advare folk om disse strømmene , når jeg ser folk går der for å bade.
  ———————-

  Et bedre eksempel: Elvepadleres viktigste regel er å aldri sette utfor et ukjent elvestryk før man har sjekket forholdene. Det kunstig manipulerte viruset var litt på samme måte bare at man alt hadde blitt tatt av strømmen. Ingen visste hva som kunne skje når det begynte å spre seg. I dag vet vi at viruset fortsetter å spre seg rundt i verden selv etter flere år. Vil det gjøre det i all fremtid? Helt til det dukker opp en virkelig farlig variant?

  En ting jeg har erfart i livet er at man alt for lett kan lulle seg inn i en falsk trygghet. Slik som det iranske presteskapet.

  Ingen har benektet at vaksinen var en nødløsning men den bli vurdert som bedere enn ingenting. Ut fra det vi vet idag ville situasjonen kunne blitt ganske dramatisk hvis viruset hadde spredt seg helt fritt fra begynnelsen av. At smitteværnstiltakene har virket kan begravelsesbyråene bekrefte. De har hatt lite å gjøre fordi gamle mennesker ikke har fått vanlig influensa.

  Jeg skulle ønske folk skrev litt mer om fakta enn bare om sin egen åndelige synsing. Alle spekulasjonene skaper sitt eget moment og slik at det i økende grad bekrefter seg selv. Nesten som en politisk revolusjon. Man kan trygt si at en fjær blir til tusen høns. Hvis en eller annen dør ett eller annet sted i verden blir det slått stort opp som om det handlet om hundre tusenvis.

  4
  1
  • “Jeg skulle ønske folk skrev litt mer om fakta enn bare om sin egen åndelige synsing.”

   Ja her er det bare lekfolk uten universitetsbakgrunn. På samme måte som denne tullete nasareeren Jesus Kristus som ikke hadde ett eneste diplom, men som virret rundt og snakket om en slags Guds ånd som visstnok skulle ha gitt ham forstand og visdom. Skulle tro man på Søkelys befant seg på et religiøst forum..Eller<?

   4
   2
 5. Gjest , dette var hvertfall diffust og selvmotsigende.

  Det er som du sier , fordi du har satt deg i en potensiell livsfarlig situasjon , tar jeg sjansen på å sette meg i en om mulig mye mer livsfarlig situasjon , basert på synsing og mulighet, som igjen er basert på informasjon fra denne verdens makter og myndigheter.

  Det er en ting som forundre meg og det er at folk ikke klarer å se hvilket stort bedrag helle Corona pandemien er .
  Men som det står i bibelen dere skal tro løgnen.

  IKKE TA VAKSINEN !!!

  1
  5
  • “Men som det står i bibelen dere skal tro løgnen.“

   Den påstanden oppfattes dessverre som helt riktig for både tilhengere og motstandere i vaksinedebatten.

 6. Er Søkelys blitt Svein Magne Pedersens nye kanal nå?
  Nå er snart alle sakene: “SMP sier dette”, “SMP advarer mot dette”, “SMP sier nei til…”

  Det er helt greit å være enige med Svein Magne Pedersen, men husk nå på at han er ingen helsefagperson og slett ingen Messias.

  (bare for å presisere: jeg er helt uenig med SMP)

Det er stengt for kommentarer.