Svein Magne Pedersen advarer mot Covid-19 vaksinen på Facebook -hevder selv at det ikke er han som har lagt ut postene mot vaksinen

Evangelist og daglig leder for Misjonen Jesus leger, Svein Magne Pedersen tyr nå til Facebook for å advare kristne mot vaksinen. Den velkjente evangelisten som er kjent for å be for syke har skapt bestyrtelse i redaksjonen i Fædrelandsvennen. I et stort oppslag på avisens hovedside leser vi at det blir advart mot Coronavaksinen på Svein Magne Pedersens Facebookside. I følge avisen skal evangelisten overfor dem ha sagt at det ikke er han som har skrevet anti-vaksine-postene på Pedersens Facebookside. På Svein Magnes Facebookside er det i kveld flere poster hvor det informeres om dødsfall som følge av vaksinen.

Det er tilsynelatende Svein Magne Pedersen selv som har lagt ut postene om bivirkninger og dødsfall som er registrert som sidevirkninger av vaksinen. På Pedersens facebookside er det minst ti forskjellige poster hvor det advares mot den omstridte vaksinen. I flere av postene vises det til vaksinens skadevirkninger og i ettermiddag ble dette postet på evangelistens Facebookside: “MIN NYE BOK OM BESKYTTELSE MOT OG HELBREDELSE AV C-19. EN BIBELSK VURDERING AV DAGENS PANDEMI. FÅS KJØPT FRA VÅRT KONTOR. mjl@mjl.no 381 50050 -SOM EN ALLMEKTIG GUD KAN HAN RESTARTE OG HELBREDE DE SOM HAR TATT SPR. OG ANGRER PÅ SITT VALG,.” skriver evangelisten som overfor Fædrelandsvennen sier at det ikke er han som har skrevet postene. Hvem som har skrevet advarslene i Pedersens navn er ikke kjent og dersom Pedersen selv ikke har kontroll over hva som postes i hans navn, er det oppsiktsvekkende. Informasjonen omkrig Covid-19 vaksinen som Pedersens Facebookside deler er fra før offentlig kjent fra legemiddelverkets egne nettsider.

Facebook Comments

3 tanker om “Svein Magne Pedersen advarer mot Covid-19 vaksinen på Facebook -hevder selv at det ikke er han som har lagt ut postene mot vaksinen

 1. Til “Postmann”
  Jeg må gjøre hans gjerninger som har sendt mig, så lenge det er dag; natten kommer da ingen kan arbeide. Joh. 9:4.

 2. Ganske mye informasjon om covid19 og rna-vaksinen er svært sannsynlig men ikke bevist. Og veldig mange rene spekulasjoner fremstilles som “praktisk talt helt bevist”. Mange prøver i ren JV-stil og blåse opp en storm som skal gi vind i sine egne seil.

  Det kan nesten virke som spekulasjonene er ment å “styrke troen” til folk som ikke tar Bibelen så høytidelig. Nærmest som om man leter febrilsk etter noe som kan bekrefte endetidsprofetiene. Er det for å spre frykt ? Står man i fare for å spre “falske profetier”? Eller ønsker noen bare å formidle at “se! vi hadde rett hele tiden”?

  De som tror på Bibelen vet at “endetiden” kommer uansett. Og det er ikke “endetiden” i seg selv som er problemet men det store frafallet. Det som er den direkte årsaken til alt det som Johannes skriver om i åpenbaringen. Frafallet kan man lese om i brevene til menighetene men det er ikke mange som snakker høyt om dette i dag. De fleste har vel en stilletiende enighet om at “dette kan umulig gjelder oss”. Typisk kan man et stort nummer av abort og homofili. Men at både hor og likestilling blir stadig mer akseptert blandt kristne tier man om. Og dette er det virkelige problemet. Det er som en bunnventil i en båt som lekker. Sakte men sikkert synker den dypere og dypere uten at noen “ser det”.

  • Enig! Likestilling er hovedproblemet. Satans yngel i storting og stat vil bille oss rettskafne inn at det svake kjønn, Evas forføreriske skjøgeslekt, skal likestilles med mannen, skaperverkets kronjuvel! Verre vranglære finnes ikke!

   For slik er det: Gud står over mannen som står over kvinnen som står over barnet som står over katten som står over musen. I det himmelske hierarki er mennesker verken like i gavnet eller navnet.

   Guds lover er sanne og uforanderlige til evig tid. Derfor skal en klok og gudfryktig mann fortsatt tukte kone, barn og trellfolk. Nei, pisken må ikke ligge ubrukt! Og Israelsfolket skal drepe kainsmerkede nabostammer slik Jahve har pålagt dem!

   Halleluja og amen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *