“Store demonstrasjoner i Canada mot koronasertifikatet og giftsprøyta og dens skader! Mot et totalitært samfunn. I Norge sover man!”

I Norge går folk i søvne, som lydige tosker som stoler på Erna og regjeringen

Mens regjeringen med Erna Solberg og Bent Høie i spissen nå ruller ut vaksinen til barn etter at smittetallene har skutt i været parallelt med at stadig flere har fått giften, blåser evangelist Svein Magne Pedersen alarm: “Kvinner tar sprøyta og mister fosteret, noen mister jobben hvis de ikke tar sprøyta etc. Nå kjører de sak mot regjeringen. Herlig! I Norge er man lydige tosker som stoler på Erna og regjeringen. Nå skal de skade barn og unge som ikke trenger noen farlig sprøyte. Det går vel bra – bla. bla. bla. (Sjekk: Druthers News and Information), skriver Svein Magne Pedersen som har vært konsekvent og tydelig i sin advarsel mot vaksinen som rulles ut.

Evangelist Pedersen som har kontakter over hele Norge og i rekke land på grunn av sitt internasjonale virke får daglig informasjon og forbønnsbegjeringer om folk som har fått alvorlige lidelser som en følge av giften. Mens Erna under en pressekonferanse torsdag understreket av vaksinen er den eneste vei ut av pandemien og er sykelig opptatt av at alle skal ta vaksinen. “Hva ER det med så mange nordmenn som ELSKER å IKKE tenke selv og går i KAPP om å bare BØYE nakken og gi sin dum’snille’ tillit til politikere som allerede har BEVIST at de er i lomma på FN, EU og globalistiske krefter. Selv har de INGEN utdannelse innen helse og virologi, men Å så godt de vet hva som nå er HELT riktig å gjøre! De er BESATT av å pushe sprøytene til bigpharma, men de GIDDER ikke å se på aternativer som allerede er GODT utprøvd og med MEGET få bivirkninger. For dem gjelder det å NEKTE å slippe inn to tanker i hodet – de holder som besatte på sin ENE tanke og ønsker å hjernevaske hele befolkningen med den! FOR et spill som nå foregår og nå sier de altså at de ønsker å gå etter de FRISKE kroppene til BARNA våre! Jeg sier: NEI i Jesu mektige Navn!!!,” skriver forkynner David Auke.  I går gjengav Svein Magne Pedersen at han snakket med en kvinne i Canada som kunne fortelle at fem var døde etter sprøyta. Den omstridte hetsegruppen Hanvoldkanalen hadde en respons til nyheten om at fem var døde etter sprøyta og det var “Unnskyld at jeg ler….. 😃”  Det er selvfølgelig ikke overraskende at folk som representerer kristentroens fiender ler av fem vaksinedødsfall.

 

https://action4canada.com/

Facebook Comments

27 tanker om ““Store demonstrasjoner i Canada mot koronasertifikatet og giftsprøyta og dens skader! Mot et totalitært samfunn. I Norge sover man!”

 1. Kjenner/vet om en del som er vaksinert, merker ingen forandring verken den ene eller andre veien i oppførsel. De blide er fram- deles blide og greie og de som ikke er utadvendt av natur er som før.
  Det er et faktum Corona (grunnteksten -Gresk, for krone, jfr. J. Åp 6.2) påvirker folk forskjellig, noen får det lett og andre som en influensa, ca 900 dør i Norge av influensa og tusener smittes.
  Jeg vil holde meg klar panikkvaksinen som en sa: “heller dø en “normal” død enn av bivirkninger”

  2
  2
  • Det er kjent at vaksinen kan gjøre noe med personligheten.
   Min lege sa at det kan henge sammen med at folk også tar annen medisin. Det er jo et nytt medikament så det er ikke utenkelig at det påvirker psyken til noen

 2. Det er IKKE Guds vilje at noen skal ta en giftsprøyte! Å ta denne sprøyta er å være ulydig til Guds vilje! For det er IKKE en “vaksine”. Den er fortsatt IKKE godkjent. Problemet er vel at de fleste ikke har spurt Gud om de skal ta sprøyta eller ikke! Men fakta er at også kristne lider av disse bivirkninger fra sprøytene og også kristne dør!

  • Et helt ærlig spørsmål:
   Hadde man vært ulydig mot Guds vilje dersom “vaksinen” var godkjent?
   Eller er det mot Guds vilje å ta en vaksine?

  • En amerikansk kristenfundamentalist var fanatisk vaksinemotstander. Hun sa blant annet at Gud ville ha skapt eller utstyrt menneskene med ansiktsmasker dersom han mente vi trengte det. Selv brukte hun briller og klær. Morsom, og dessverre typisk, irrasjonalitet blant “bibeltro”. Tragikomisk overtro.

   4
   1
  • Eller 😊
   dersom det var meningen vi skulle bruke klær ville vi vel blitt skapt med klær 🤪

 3. Jeg har hele tiden kjent fred for at denne sprøyta vil jeg ikke ta – har sagt at jeg går heller i fengsel. Men jeg har vært nølende til at det kan være dyrets merke. Men jeg kjenner at jeg får mer og mer åpenbaring. Jeg hørte en forkynner i sommer som sa at han mente at det med merke har mest med tilbedelse å gjøre. Det står at Gud skal sette et segl på oss som er hans barn. Han sa vi må forstå det ut fra GT. Jeg kunne skrive mye om det. Satan vil også merke sine. I og med at man må ha merke for å kunne handle, må det jo være noe som kan scanes. Jeg tror det kan være noe i vaksinen som gjør at man kan bli scanet. Tenker at det foreløpig ikke er der, men at det kan komme i fremtidige vaksiner. Dyrets merke kommer vel i følge Bibelen ikke før antikrist har satt seg i Templet og overtatt? Dette var noen tanker fra meg. For oss gjenfødte er det viktigste å ha fokus på Guds segl og være våken for å ikke ta dyrets merke, som kan være noe annet enn vi har tenkt.

  3
  3
  • Til Jorunn:

   Fine tanker her, jeg er enig i flere ting du skriver.
   Det som denne forkynneren sier er helt riktig i følge Åpenbaringen 13; det handler om at en først og fremst bøyer seg for/tilber dyret, deretter kommer merket.
   Vi får Den Hellige Ånd som segl når vi blir frelst, dette er vårt “merke” når vi bøyer oss for Jesus.

   Det du sier om antikrist er også helt riktig, han kommer før merket, han kommer til å gjøre store tegn (Åpenbaringen 13:13-15) som gjør at folk blir forført og villig bøyer seg for dyret. Han blir liksom som den store “frelseren” som folk søker etter.
   Så dyrets merke blir mer i kjølvannet av dette som skal skje, derfor synes jeg personlig det blir litt feil å spekulere i om det er vaksinen eller noe annet, det er så mye som skal skje i forkant.
   Det kan nevnes at ordet som blir brukt i Åpenbaringen 13 som “merket” i grunnteksten betyr “stempel”. Så da kan en gå ut i fra at det er snakk om et fysisk merke, som igjen er sannsynlig da dette skal inneholde dyrets navn eller nummer.

 4. Rett talte Paulus da han skrev: Ef 4,18 formørket i sin tanke, fremmedgjort for Guds liv ved den vankundighet som er i dem på grunn av deres hjertes forherdelse,
  Det er det som har skjedd med Birgir.
  Han har drukket av denne verdens sprunkne brønner.
  Guds folk gjenkjenner ikke hyrderøsten i Hermansens ord.
  Rom 16,17 Men jeg formaner dere, brødre: Hold øye med dem som skaper splittelse og anstøt, i strid med den lære som dere er blitt opplært i, og hold dere borte fra dem! .

  3
  2
  • Nå hykler du igjen. Når du har fått presentert Paulus’s egne ord, har fu hisset deg opp, og kalt meg både det ene og det andre, uten å begrunne HVA som er feil med Paulus’ ord, annet en at det passer ikke inn i din forskrudde tankegang. Du er UTROLIG hyklersk. Jeg forstår uendelig godt at du iikke tør å dirr fulle navn.

   1
   3
  • Jeg har stadig ubehagelige opplevelser fordi jeg er uvaksinert. Hvis jeg hoster litt, blir jeg kommandert til å teste meg. Blir stadig beskyldt for å spre smitte, bare tenke på meg selv og ikke bry meg om samfunnet ellers. Føler jeg blir behandlet som spedalsk av de som løper i sauflokk og gjør det samme. Det er så populært å rope høyt om “å bestemme over egen kropp” når det gjelder abort. Men nå skal alle skremmes og terroriseres til å ta sprøyta. Det er ikke lov til å tenke selv og bestemme over seg selv. Selv såkalte “kristne” som vandrer etter kjødet er blant de som kritiserer. Det virker som om Den Hellige Ånd er tatt bort fra dem som har latt seg vaksinere.

   3
   3
 5. Jeg pratet med en bekjent som mente han hadde hørt av en med slektninger i Ytre Mongolia at en kvinne visstnok skulle ha født et barn med 3 hoder og 5 bein etter å ha fått en dose av giften fra helvete. OMTRENT SLIK ER NIVÅET PÅ DE SKRIVERIENE SOM SERVERES HER! SKJERP DERE !!

  8
  7
 6. Så på Ernas patetiske opptreden på tv i dag.
  Hennes evangelium er “vaksine” “vaksine” “vaksine”
  Det er det globalistiske evangelium hun forkynner.
  Et budskap om en sprøyte som vil bringe massedød over folk når immunitetsforsvaret begynner å angripe kroppen innefra.
  Det vil bli massedød blant vaksinerte de neste to år.
  Gud vil holde Erna og alle som bidrar til dette ansvarlig for folkemord.
  Nå brukes kvaksinen til å spre smitten rundt slik at de kan fortsette sin djevelske plan.
  At kristne ennå ikke ser dette, viser at de er forført noe voldsomt.
  Gud har gitt dem over til et sinn som ikke duger.
  Men for de som ennå lytter til Den Hellige Ånd og lyder Guds ord er tiden nå inne for å kjempe for den tro som er overgitt til de hellige!
  Takk til Svein Magne som er en tydelig basun og profetrøst i denne tidens mørke.

  12
  5
  • Du bør nok først ta tak i din egen patetiske oppførsel. Du selv oppfører deg så patetisk som det bare går an.

   3
   14
  • Det Svein Magne nå gjør er beundringsverdig.
   Han er som en Herrens profet. Han ser farene og blåser i basun.
   Jeg aner en dyp splittelse i kristenfolket over dette.
   De som har tatt dyrets merke er som Birgir, full av klander og bitterhet og personangrep. Jeg kjenner igjen den ånd som opererer i vantroens barn. Du broder talte ikke et ord mot Birgir, men mot hva ONDSKAPENS ÅNDEHÆR i himmelrommet og VERDENS HERRER i dette MØRKE holder på med.
   At endel kristne har latt seg forføre av åndsmakten som står bak Corona og vaksinen er ikke overraskende. De har ennå mulighet til å hoppe av Antikrist-systemet, men er blitt så stolte og hovmodige at de nekter. Mange forteller at vaksinen har forandret folks personlighet, det er som om Herrens salvelse og tilstedeværelse er veket fra dem. Mange av disse er advart og de velger å ikke omvende seg til Gud, søke om nåde og tilgivelse for å ha tatt giftsprøyta. De synger ikke lenger songen om blodet, men hyller vaksinen sammen med verdens og regbuens barn.
   La oss stå urokkelig fast på Guds ord og lytte til profetrøsten i vår tid.
   Ta ikke dyrets merke og ha ikke noe med denne ondskap å gjøre!

   12
   4
  • Her var så Rune på plass igjen med sin tirade; fullspekket av løgn og bedrag. Han frykter ikke Gud engang.

   1
   14
 7. Galaterne 4
  22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

  Efeserne 5
  8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

  6
  1
  • 1 Kor 14,8 Og om en basun gir en utydelig lyd, hvem vil da gjøre sig rede til strid?
   Luk 12,51-52 Tror I at jeg er kommet for å gi fred på jorden? Nei, sier jeg eder, men strid. 52 For fra nu av skal fem være i strid i ett hus, tre mot to og to mot tre,
   Matt 10,34 I må ikke tro at jeg er kommet for å sende fred på jorden; jeg er ikke kommet for å sende fred, men sverd.

   2
   7
  • La meg si det til både Qanon og Randi.
   Det er skremmende at noen trykker pekefingeren ned på rene skiftssitat. En person ser ut til å trykke ned de to vers Qanon siterte og to personer har gitt dislike til Jesu og Paulus egne ord.

   4
   2
  • “Det er skremmende at noen trykker pekefingeren ned på rene skiftssitat. En person ser ut til å trykke ned de to vers Qanon siterte og to personer har gitt dislike til Jesu og Paulus egne ord.”
   Det er nøyaktig det samme du har for vane å gjøre når du får servert rene ord fra Paulus. Du blir ikke fornøyd før du får rakket ned på, og fornedriget den som ditter seg å dele Guds Ord på Søkelys, uten at DU, Rune, Randi, Kikki, fri, såkalt, “pinsevenn” har gått god for det i forveien. For det er bare DERE som har fasitten på Guds Ord. Det har dere gitt så uttrykkelig beskjed om MANGE GANGER. Så slutt med HYKLERIET DITT.

   21
  • Rett talte Paulus da han skrev: Ef 4,18 formørket i sin tanke, fremmedgjort for Guds liv ved den vankundighet som er i dem på grunn av deres hjertes forherdelse,
   Det er det som har skjedd med Birgir.
   Han har drukket av denne verdens sprunkne brønner.
   Guds folk gjenkjenner ikke hyrderøsten i Hermansens ord.
   Rom 16,17 Men jeg formaner dere, brødre: Hold øye med dem som skaper splittelse og anstøt, i strid med den lære som dere er blitt opplært i, og hold dere borte fra dem! .

   5
   2
  • Randi, dette profetordet oppfylles nå og splitter opp forholdet til familier. Dette er tiden når det skjer, ikke bare i enkelte land grunnet religion, men det er en global splittelse som man ikke har vært vitne til før.

  • Hykleri er det Rune holder på med. IKKE formaning. For formaning vet ikke Rune hva er.

   11
  • Birgir. Hvorfor er du så SINT? Hvorfor er du i slik forsvar fordi du IKKE tror på Guds løfter i denne tid? Hva har forhekset ditt åndelige liv?
   Hvor gikk du feil?
   Du kaller brødre både det ene og det andre. Du hevder at kristne tror på konspirasjonsteorier. Du bruker nøyaktig de ord og vendinger verdens barn bruker.
   Jeg har faktisk kommet dithen at det må være en åndsmakt i disse vaksinene.
   De gjør noe med dem som har tatt dem.
   Det er som om Ånden er fraveket de som har tatt vaksinen.
   Det er som om deres valg med å satse på pharmakeia fremfor Jesu ord forherder dem. De som har tatt denne slangegift blir hissige, bitre, klandrende, spottende, hovmodige.
   Hvorfor ikke kaste seg i Herrens hender og stole på at Han vil bære deg og frimodig kunne si: I liv og død tilhører jeg Jesus, jeg lar ikke denne gift besmitte Den Hellige Ånds tempel. Å ta en dose med svineblod, celler fra apekatter og hek293 = human embryonic kidney cells som vaksinene er basert på er totalt forkastelig for en kristen.

   1
   2
  • Qanon beskriver hva som karakteriserer en åndelig moden kristen ved bibel versene han refererer til, et stikk til Svein Magne Pedersen i hans uforsiktige uttalelser.
   Randi bruker bibel vers som handler om evangeliet, ikke vaksinen. Det er evangeliet som skaper strid og sverd, prøv å dele evangeliet med din ufrelste familie eller slektninger og se hva som skjer. Forhåpentligvis blir de frelst, men det blir fort strid i stedet.

   Vaksinen splitter også folket, helt klart, men vi må være særdeles forsiktig hvordan vi bruker bibel vers i våre argumenter.
   Det står i skriften om å tåle hverandre, kan det være en utfordring for oss alle her på søkelys?
   Vi har vel samme mål for øyet, med eller uten vaksinen? Misjonsbefalingen har vi alle fått, både rik og fattig, vaksinert og uvaksinert, dette er vår oppgave.

   6
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *