Storbritannia sender langdistanseraketter til Ukraina -på vei mot tredje verdenskrig

Vi er på stø kurs mot den tredje verdenskrig og i førersetet nå er britene som sender langdistanseraketter til Ukraina. Siste oppdatering fra Canadian Prepper…

Én tanke om “Storbritannia sender langdistanseraketter til Ukraina -på vei mot tredje verdenskrig

  1. Disse rakettene kan gå kring 300 kilometer. De er konstruert for å ødelegge landmål og fartøyer. Om Ukraina skulle prøve å ta tilbake Krim : Så er dette våpenet farlig for russerne. Svartehavsflåten til russerne kan bli utslettet.
    Rakettene Ukraina har i dag går max 90 kilometer – så denne gaven fra GB øker slagkraften betraktelig – og kan selvsagt nå mål langt inne i Russland.
    Vesten trapper stadig opp med kraftigere våpen som gave til Ukraina – flere land , inklusive Norge, har gitt moderne og effektive stridsvogner.
    Det er vel bare ” gnisten ” som mangler før det er åpen krig mellom NATO og Russland. Når den kommer vites ikke av meg. Men russernes militære slagkraft vil vedvare etter en 3. verdenskrig : Siden det er Russland sammen med Tyrkia , Iran og andre land som går til angrep på Israel og vi til syvende og sist får Harmageddon-slaget. Da kommer Yeshua tilbake til oss jordboere.

Det er stengt for kommentarer.