Fem grunner til at kristne elsker Vladimir Putin

Video: Den konservative kommentatoren Dr Steve Turley gir i sin siste video fem grunner til at kristne elsker Putin. Finn ut hvorfor mange kristne verden over elsker den russiske presidenten.

2 tanker om “Fem grunner til at kristne elsker Vladimir Putin

 1. Min far husket at presten talte rosende om Mussolini før andre verdenskrig, og mange nordmenn beundret også Hitler, så ikke rart at det er noen som elsker Putin. Men kristne gjør ofte den feilen at de dyrker mennesker i stedet for Gud. Tenk på så mange som elsket Trump, enda de så de åpenbare løgnene han kom med.

  11
  2
 2. Religiøse maktmenn og deres forskremte flokk har vel alltid hyllet nådeløse diktatorer, mafiabosser og guddommer som kun belønner sine undersåtter og hetser og straffer frafalne og alle som lever annerledes.

  Svovelpredikanter, endetidsprofeter, høyrepopulistiske konspirasjonsteoretikere og Trump-kloner lever og ånder for fordømmelse og forakt. De sprer sitt hat mot alle meningsmotstandere, mot alt som er nytt og fremmed og mot all hensynsfull omsorg som ønsker fred og frihet i full likestilling.

  Ikke rart den narsissistiske kleptokraten Putin med sine propagandaløgner, sitt oligarkhoff og sin falske kirkeflørt blir helten til alle harme hellige. De hjerteløse kristenkonservative lengter etter terrorgudens brutale sanering av samfunnet og tror blindt uten bevis og belegg.

  Deres moral er en eldgammel ørkenmoral med dødsstraffer, evig sadisme og et hierarkisk testosteron-teokrati. Deres Gud er den fordømmende Jehova. Og Jehovas mann på marken er Putin, en frontkjemper for overtro, antidemokrati, tankekontroll og folkemord.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.