Stiller spørsmål med Jeffrey Epstein selvmord -tok han sitt eget liv eller ble han “selvmordet?”

Konspirasjonsteoriene florer i etterkant av mystisk Epstein selvmord Dødsfallet til den pedofili-siktede millionæren Jeffrey Epstein som er knyttet tett opp mot Bill Clinton og en rekke andre kjente navn skaper stadig flere spekulasjoner. Den kjente finans-mannen og mangemillionæren satt fengslet på “selvmords-overvåking 24 timer i døgnet, etter at han angivelig skal ha forsøkt å begå selvmord på cella tidligere. Epstein som er beskyldt for menneskehandel, pedofili og sex-handel skal ha drevet sin private “Lolita Express” til sin private øy. En rekke fremstående navn innenfor politikk, film og finans skal gjentatte ganger ha tatt “Lolita-Expressen” for å besøke Epsteins private øy ledsaget av mindreårige jenter. Tidligere president Bill Clinton skal flere ganger ha besøkt Epsteins private øy og det samme skal en rekke andre fremtredende politiske figurer. Disse har angivelig alt å tjene på Epsteins påståtte selvmord

Jeffrey Epstein kan ha sittet på store mengder ødeleggende informasjon om Bill Clinton og andre kjente personligheter i “the deep state” og maktapparatet. For disse kom Epsteins “selvmord” så beleilig at det åpent spekuleres i om noen med makt og penger har tatt nødvendige steg for å sikre seg. Selv president Trump som skal ha hatt en viss relasjon til Epstein på 1990 tallet brukte noe av søndagen på å dele en video om temaet på sin personlige Twitter konto. I videoen som er lagd av Terrence K Williams blir det snakket om hvor mange merkverdige og overraskende dødsfall som har kommet i kjølvannet av Bill og Hillary Clinton. I etterkant av dødsfallet er det stadig flere ubesvarte spørsmål. Spørsmål amerikanske justismyndigheter vil forsøke å finne ut av.

Konspirasjonsteoriene florerer

Etter Epsteins beleilige selvmord er det flere som stiller spørsmålet om Epstein virkelig tok sitt eget liv frivillig, eller om noen hjalp ham. Enkelte retter pekefingeren mot Bill og Hillary Clinton som kan ha mye å tjene på at Epstein nå er ute av stand til å snakke. Terrence K Williams er bare en av flere som stiller spørsmålet om Clinton også er involvert i dette mystiske dødsfallet.

Mystiske dødsfall i kjølvannet av Bill og Hillary Clinton

Mange mystiske og overraskende dødsfall har fulgt i kjølvannet av Bill og Hillary Clinton. Tilfeldig? Tja, kanskje, neppe…og det siste navn på dødslisten til Bill og Hillary Clinton -skal angivelig være Jeffrey Epstein.

Mener Epstein fremdeles lever og at det er en cover up

En som ikke kjøper historien om at Jeffrey Epstein er død er Christopher Greene i Alternativ Media TV. I følge Christopher Greene er dødsfallet eller “selvmordet” iscenesatt av myndighetene og Epstein lever i beste velgående og har fått ny identitet og bosted som endel av FBIs vitnebeskyttelses-program. I flere videoer hevder Greene at høytstående kilder har fortalt ham at hele greia er en gigantisk bløff og tildekning av virkeligheten.

https://www.youtube.com/watch?v=5_CJX5Wfm18

 

.Hvem vet? Se videoene og si gjerne hva du mener

Video: Clinton Body Count

https://www.youtube.com/watch?v=Zac4bZtT9XE&t=92

 

3 tanker om “Stiller spørsmål med Jeffrey Epstein selvmord -tok han sitt eget liv eller ble han “selvmordet?”

 1. Vi nærmer oss Jehovahs store dag i Harmageddon med stormskritt. Dagen starter med at Han legger i nasjonenes hjerter å ødelegge all falsk religion.

  Religion har fra å ha vært nyttige idioter for maktelitene opp i gjennom århundrene nå konvertert som en trussel mot de samme og deres prosjekt med å samle og globalisere verden.

  Men Babylon den store skjøgens fall vil bare være en innledning til nasjonenes fall når Guds sønn Kristus griper tømmene og tømmer Gud Jehovahs vrede over alle de som står Ham i mot.

  INGEN mennesker skal delta i denne krigen på Guds den Allmektiges store dag i Harmageddon. Sanne kristne skal bare stå stille og se det skje, sier Bibelen. Sanne kristne vil ALDRI delta i noen slags voldshandlinger og stiller seg fullstendig nøytrale til all form forpolitisk krig eller voldsutøvelse fra menneskers side.

  Det er fremdeles tid for å vende om til vår fantastiske skaper og livgiver. Han har rett til å ta liv idet Han også kan gi liv. Vend om og bli en del av den flokken de fleste mennesker hater og forakter. For snart er det bare den flokken tilbake på jorden. Lykke til med DITT valg. Jeg og mitt hus vil tjene Jehovah og Kristus.

  Det er fortsatt

  4
  2
 2. Enten tok de ham eller så lever han i beste velgående. Han kan kjøpe dem han vil til å ordne det han vil.

  • Jeg tok feil. Obduksjonsrapporten viser at han hengte seg. (Hvis man kan stole på det da)

Det er stengt for kommentarer.