Steve Hilton: Hva fake news media ikke forteller deg om Donald Trumps “Joe Biden” telefon til Ukrainas president

Mainstream media og MSN har i de siste dagene spydd ut en rekke artikler omkring Donald Trumps telefonsamtale med den ukrainske presidenten. I følge en “varsler” som viser seg å være en innbitt Donald Trump hater etterretnings-ansatt i CIA skulle Donald Trump ha presset den ukrainske presidenten til å grave frem dritt om Joe Biden, og opprinnelig ble Trump beskyldt for å ha brukt USAs økonomiske støtte til Ukraina som utpressingsmiddel overfor den ukrainske lederen.. Imidlertid viser avskrifter fra telefonsamtalen at dette aldri skjedde, men innbitte Donald Trump hatende demokrater hadde allerede bestemt seg. Donald Trump skal stilles for riksrett. Sannheten er langt på vei at dette har vært noe Demokratene har gjentatt tusener av ganger siden 9 november 2016, bare et døgn etter at Donald Trump mot alle odds beseiret Hillary Clinton i et demokratisk valg.

Som den kristne profetrøsten Kim Clement profeterte allerede i 2007 vil motstanderne av Donald Trump og fake news media rope “Impeach, Impeach” mot denne presidenten, og feile. Gjennom tre år har vi nå konstant hørt trusler om at presidenten må stilles for riksrett, og fake news medias talerør i Norge, Anders Magnus, (NRK) og Fredrik Græsvik (TV2) har hesblesende og i stadig bakrus fortalt norske tv seere at “riksrettsprosessen er i gang og at president Trump er ferdig. Igjen og igjen har virkeligheten fortalt en annen historie. Den ene USA eksperten etter den andre har med alvorlig stemme fortalt “at nå er Donald Trump i virkelig trøbbel,” men når alle saksdokumenter og rapporter er blitt hentet frem, så har det vist seg å være nok en “big Nothingburger” stekt og tilberedt av “løgneren Adam Schiff, og Trump hateren Jerry Nadler, som begge er det vi vil kalle “selvutslettende jøder” som har gitt seg ut for å være venner av Israel uten å være det. Disse to kongressrepresentantene utfører det som “The Squad” beordrer dem å gjøre. “The Squad som består av de fire kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley og Rashida Tlaib, er nå de førende krefter i det demokratiske partiet, og selv katolske Nancy Pelosi som hittil har forsøkt å holde tilbake, lar seg nå føre og lede av “The Squad” som er den førende kraften i det demokratiske partiet. Disse kreftene har lenge ropt etter riksrett, riksrett -og nå, på syltynt grunnlag har det demokratiske flertallet i kongressen satt i gang sin riksrettsprosess som vil feile. Dette av flere grunner. Først fordi et forslag om eventuell riksrett vil være død i samme sekund den når gulvet i senatet, og dernest fordi en riksrettsprosess basert på et dokument utarbeidet av en fordomsfull Trump hatende CIA byråkrat. Det er en historie CNN, MSNBC og de politsk korrekte ekkokamrene i norsk media ikke forteller. Her går Fox News Steve Hilton gjennom det som ser ut til å være fake-news media og demokratenes siste konspirasjonsteori for å få fjernet Donald Trump.

Demokratene i full panikk modus sier Dan Bongino til Fox News

7 tanker om “Steve Hilton: Hva fake news media ikke forteller deg om Donald Trumps “Joe Biden” telefon til Ukrainas president

 1. Det er kampen om verdensherredømmet som pågår akkurat NÅ – rett for våre øyne. Satan kjemper om full kontroll ved hjelp av sine jordiske, narrede forbundsfeller – spesielt i vesten.

  Dette viser oss at Kristi fremtreden og Harmageddon er svært nær forestående. Kristus har sammen med englene og de oppstandne av mine 143 999 brødre nå opptrådt usynlig nærværende siden Satan ble kastet ut av de himmelske dimensjoner i 1914. De har siden da “skilt fårene fra geitene” og “hersket midt i blant sine fiender” ved at det sanne kristne budskapet er tilflytt menneskene skriftlig og muntlig.

  Nå blir verden rundt oss “værre og værre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”, slik Bibelen lover oss. Kristenheten kan bare drømme om å kklare å stå i mot uten hellig ånd. Når dere derfor etter hvert ser alt dette komme over jorden og menneskene er det kun ett eneste navn å be til. Og det er Han Jesus ba til – JEHOVAH GUD. Husk alltid å avslutte bønnene med “i Jesu navn amen” og vise at dere anerkjenner mennesket Jesu fullkomne offer som oppfylte Adams død.

  Tiden er kort. Lykke til alle sammen!

  • Det må være deilig å være så selvsikker på sin egen lære som ambassadøren er. Men han er nok ikke alene om det, jeg har også mitt! Men jeg er ikke så skråsikker som han.
   Det som uroer meg idag, er om det er Den Katolske Kirken som styrer det hele, gjennom FN, EU og USA. Det som kan være sant, er at Den Katolske Kirke og USA blir enige om hva som er ønskelig framover. At kirken skal ha framgang er jo noe som alle kristne klapper for, men kan vi ane samme framgangsmåten som i den mørke middelalderen? Da Den Katolske Kirke var ute etter å fengsle eller drepe de som ikke var med på det religiøse laget? Johannes Åpenbaring skriver om dette, og Abel Struksnes og undertegnede har gitt ut mange videoer om dette. http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • I den 4-minutters videoen vist nedenfor, kunngjør pave Frans Vatikanet kommer etter barna våre. Han promoterer Vatikanets siste planer om å implementere et globalt program for indoktrinering og tankekontroll rettet mot hele verdens yngre generasjon gjennom utdanningssystemene i hver nasjon. For det formål lanserer de et program som heter Global Educational Alliance. Videoen ble publisert 12. september 2019.

   https://z3news.com/w/vatican-launches-campaign-indoctrinate-worlds-children/

   RJ

  • Skjøgen/Babylon den store symboliserer all falsk, djevelgenerert religion på jorden. Og blant alle de åndelige skjøgene er Paven og hans kardinal-styrte, katolske verdensherredømme den fremste eksponent.

   Når dyret – nasjonenes eliter – til sist blir fed up av den tidligere så nyttige skjøgen og Gud legger dem i hjerte og sinn å ødelegge ”henne” vil vi se en forbløffet verden være vitne til at ”hun” synker like raskt som en hore synker i havet med en kvernstein rundt halsen, sier Bibelen.

   Kjøpmennene vil stå langt borte og si akk og ve fordi de ikke lenger får solgt varene sine til de store, falske høytidene – som julen. Og Bibelen fortsetter beskrivelsene av skjøgens fall og konkluderer med at ”aldri mer skal det høres lyden av brud og brudgom i henne”. For det var jo nettopp kirkesamfunnene som tok seg av brylluper.

   Dette er innledningen til selveste Harmageddon, når Åpenbaringen 18 begynner: LES OG LÆR OM ALL FALSK RELIGIONS ENDELIKT:
   Etter alt dette så jeg en annen engel stige ned fra himmelen. Han hadde stor makt, og jorden ble opplyst i glansen fra ham. 2 Med mektig røst ropte han:
   « Falt, falt er Babylon den store!
   Hun er blitt et tilholdssted for onde ånder,
   et skjulested for alle urene ånder,
   et skjulested for alle urene fugler,
   et skjulested for alle urene og avskyelige dyr.

   3 For alle folkeslag har drukket
   vredens vin fra hennes horeri,
   jordens konger har drevet hor med henne,
   og kjøpmennene på jorden er blitt rike
   av hennes overdådige luksus.»
   4 Fra himmelen hørte jeg en annen røst:
   «Dra bort fra henne, mitt folk,
   så dere ikke tar del i hennes synder
   og ikke rammes av hennes plager.

   5 For syndene hennes har tårnet seg opp helt til himmelen,
   og Gud er blitt minnet om all den uretten hun har gjort.

   6 Gi henne igjen like for like,
   ja, gi henne dobbelt tilbake for alt hun har gjort,
   og skjenk dobbelt opp til henne
   i begeret hun selv har skjenket opp.

   7 Gi henne like mye pine og sorg
   som hun selv har unt seg av prakt og luksus.
   For hun sier i sitt hjerte:
   ‘Jeg sitter som dronning,
   jeg er ikke enke,
   og sorg skal jeg aldri vite av.’

   8 Derfor skal plagene hennes komme
   på én og samme dag:
   død og sorg og hungersnød,
   og hun skal brennes opp med ild.
   For mektig er Herren Gud som dømmer henne.»
   9 Jordens konger, de som har levd med henne i hor og luksus, de skal gråte og bryte ut i klagerop over henne når de ser røyken stige opp der hun brenner. 10 Skremt av lidelsene hennes skal de stå langt borte og rope:
   «Ve, ve du store by,
   Babylon, du mektige by!
   På en eneste time kom dommen over deg.»
   11 Kjøpmennene på jorden skal gråte og sørge over henne fordi ingen kjøper skipslastene deres lenger: 12 skipslaster av gull og sølv og edelstener og perler, lin og purpur og silke og skarlagen, all slags velluktende tre, alle slags gjenstander av elfenben og kostbart tre, av kobber og jern og marmor, 13 kanel og krydderier, røkelse og salveolje og virak, vin og olje, fint mel og hvete, storfe og småfe, hester og vogner og slaver, levende mennesker.

   14 «Frukten som var ditt livs begjær,
   er blitt borte for deg.
   All din pynt og prakt er gått tapt
   og skal aldri finnes mer.»
   15 Kjøpmennene som handler med slike varer, og som har tjent seg rike på henne, skal stå langt borte, skremt av lidelsene hennes. De skal gråte og sørge 16 og si:
   «Ve, ve over den store by,
   som var kledd i lin og purpur og skarlagen,
   og som glitret av gull og edelstener og perler!

   17 På en eneste time er all denne rikdommen lagt øde.»
   Alle skippere og alle som seiler langs kystene, sjømenn og alle som lever av sjøfart, de sto langt borte. 18 De så røyken stige opp der hun brant, og ropte: «Hvor finnes maken til denne store byen?» 19 Og de strødde støv på hodet og ropte i gråt og sorg:
   «Ve, ve over den store by,
   hvor alle som har skip på havet,
   er blitt rike av hennes overflod!
   På en eneste time ble hun lagt øde.»

   20 – Fryd deg over henne, du himmel
   og dere hellige, apostler og profeter!
   For Gud har dømt henne og gitt dere oppreisning.
   21 Da tok en mektig engel opp en stein, svær som en kvernstein, kastet den i havet og sa:
   «Slik skal Babylon, den store by,
   bli styrtet ned med veldig kraft
   og aldri finnes mer.

   22 I deg skal det aldri mer høres
   lyd av harpespillere og sangere,
   fløytespillere og basunblåsere.
   I deg skal det aldri mer finnes
   håndverkere av noe slag.
   I deg skal det aldri mer høres
   lyd av kvernstein som durer.

   23 I deg skal det aldri mer skinne
   lys fra noen lampe.
   I deg skal det aldri mer høres
   stemmer av brudgom og brud.
   For alle dine kjøpmenn var fyrstene på jorden,
   og med din trolldomskunst ble folkene bedratt.

   24 I denne byen ble det funnet blod fra profeter og hellige,
   fra alle dem på jorden som er blitt slaktet ned.»

   2
   1
 2. De vil uansett ikke komme noen vei med å prøve å få stilt Trump for riksrett, da det blir bråstopp i Senatet. Demokratenes riksrettforsøk vil ende død og maktesløst. Isteden vil det i neste omgang slå hard tilbake på dem selv og Trump vil vinne stort ved valget i 2020.

  • Så langt jeg kan se er riksrett en død hest for demokratene. Men de vil forsøke, og risikerer å miste kongressflertallet fordi det kan bli svært jevnt i svingstatene. Dersom de virkelig velger å kjøre riksrettsprosedyrene på Ukraina samtalen til Donald Trump, er de virkelig desperate. Så sant ikke den amerikanske økonomien går på en kjempesmell, tror jeg sjansene for Donald Trump er svært gode i 2020. Jeg tror også at Joe Biden mer eller mindre er ferdig og den mest sannsynlige utfordreren til Trump i 2020 er Elizabeth Warren.
   Jeg tror ikke USA er rede for ekstremismen til det ekstreme venstre.

 3. MULTIKULTURENS EGENTLIGE MÅL

  Mens en sakte våknende mengde vestlige innbyggere begynner å lure på om masseinnvandring m.m. kanskje ikke er så smart likevel, overser imidlertid de aller fleste fortsatt poenget. Du sier kanskje at bare eliten virkelig oppdager at dette bærer galt av sted reagerer de nok og ordner opp.

  Da har du ikke skjønt at ødeleggelsen av de kulturkristne, vestlige, nasjonalkonservative samfunn er selve poenget for globalistene. Før noe nytt kan bygges opp må det gamle rives. Og til det formålet er masseimport av ikke-kompatible fremmedkulturer et eminent verktøy. Alt under dekke av godhet og toleranse.

  Det ville først hatt betydning for reell motstand mot multikultur-eksperimentet dersom 51 prosent eller mer av befolkningen forsto hva de i virkeligheten blir utsatt for og gjorde motstand. Men før dette inntreffer vil hele plottet være ikke-reversibelt. Løpet er altså kjørt. Derfor er det nå bare Kristus på vegne av Jehovah som kan tre frem på arenaen og redde selvstendige, sanne kristne fra nye gulag- og kz-leire 80 år etter.

  Barn og ungdom pumpes i disse øyeblikk opp med rendyrket løgnpropaganda. I Sverige anbefales det å utelukke kristendom og hele vestens historie fra skolebøkene.

  Hvorledes besvarer sanne kristne dette sataniske forsøket på et forræderisk verdenskupp? Paradoksalt nok jubler vi, for alt dette viser oss at enden for denne gamle verden er snublende nær. Alt dette viser oss at både Jesu og apostlenes profetier om enden nærmer seg slutten.

  Løft derfor deres hoder og reis dere opp, for den endelige forløsningen kan komme når som helst. Våk og vær edrue!

  7
  1

Det er stengt for kommentarer.