Steve Cioccolanti om 23 september tegnet som bare er dager unna -advarer kristne mot å stille seg blant spottere

Med bare knappe fire døgn unna datoen 23 september 2017 som mange mener vil være en viktig dato på den profetiske kalender, stiller den internasjonale forkynneren  Steve Cioccolanti i Discover  Ministries følgende spørsmål:”My Last Sermon? Mocking REV 12 SIGN | Hurricanes MARIA & Jose CONFIRM Sep 23, 2017.” I videoen snakker Ciovvolanti om de tegnene vi i dag ser i form av orkaner og jordskjelv som har oppstått i perioden mellom solformørkelsen i august og den spennende datoen som nå bare er døgn unna

Sett av tid til å lytte til Steve Cioccolantis budskap om det aktuelle temaet som har fått millioner av kristne til å undres på hva som ligger like foran oss. I videoen trekker Steve frem en rekke tegn som har skjedd eller vil komme til å skje i tiden som ligger foran. I sin tale advarer Cioccolanti kristne mot å stille seg sammen med dem som spotter det profetiske tegn han mener 23 september tegnet vil være. “Ikke still deg sammen med dem som spotter eller splitter” sier Cioccolanti i sin tankevekkende tale om “23 september tegnet”

 

https://www.youtube.com/watch?v=-E9AX-WdNbg&t=3s

12 tanker om “Steve Cioccolanti om 23 september tegnet som bare er dager unna -advarer kristne mot å stille seg blant spottere

 1. Takk til Søkelys som gir plass til stoff, endetidsvisjoner og advarer mot liberalteologien, Sodoma Gomorra utviklingen innen kristenheten i vår tid.

  • Ja, er viktig å ta et oppgjør med liberalteologien. At man løfter fram klart og tydelig hva Guds Ord sier om synd.
   Er også viktig å løfte fram det rene og klare evangeliet. Er kun det Jesus Kristus har gjort for oss som leder til himmel og salighet, og er kun ved Jesu Kristi offer vi kan nærme oss Gud. Er kun ved Jesu Kristi offer vi blir helliget og står rene for Gud.
   Vi har ikke fått syndenes tillatelse, men syndens forlatelse. Det er kun evangeliets ord som føder fram de gode fruktene i våre liv, ikke loven.
   Er det å skille mellom lov og evangeliet.

   Men er farlig å lede folk vill med de falske profetrøstene som driver med mystikk og okkultisme og astrologi. Da begynner jeg å lure på hvor man er, når man kan gå god for slike ting.

 2. Når man går igjenorm store katastrofer igjennom tidene så er disse katastrofene ingen ting å regne med i forhold til natur katastrofer verden har før opplevd. Tornadoer, vulkanutbrudd jordskjelv osv. Hvis man Google så finner man masse natur katastrofer. En gang var det så mye tornadoer ute på det åpne hav rundt Japan at 400 skip gikk ned. Det var krigsflåter. Så man skal være våken men samtidlig ikke bekymre seg for mye. Slik Jesus sier ikke bekymre deg for morgen dagen for den har sin egen bekymring

 3. Det er denne verdens gud – Satan Djevelen – som står bak alle slike spiritistiske åndemanere som dette. Sanne kristne er advart mot slike som genererer rykter om det ene og det andre i endetiden. Og de som slipper dem til.

  Dagen og timen kjenner vi ikke, men vi vet vi lever på tampen og at Satan kler seg om til en lysets engel og kan gjøre store tegn og under så han nesten skulle kunne forføre de utvalgte om det var mulig.

  Derfor kan Guds tjenere reise seg opp og løfte sine hoder når de ser alt dette onde som kommer over hele den bebodde jord. For Satan vet han bare har kort tid igjen – sammen med sine jordiske medløpere – generaler, prester, politikere og alle denne verdens maktpersoner. “Det blir bare få mennesker tilbake” heter det profetisk og “få er de som går på den smale sti”. Gud selv inviterer dyrene til stort måltid: Åpb. 19:18: ” Dere skal få ete kjøttet av konger, hærførere og mektige menn, kjøttet av hester og rytterne deres, kjøttet av alle mennesker, både frie og slaver, små og store.»”. “Blodet skal flyte på fjellene” og “stå til bisselet på hestene” står det også, og advarer oss om hva et farvel til Gud og Hans sønn Kristus innebærer.

  Tiden for omvendelse er nå, for “den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier hærskarenes Gud”. De som ikke tar dette ad notam vil ikke få overleve. Like lite som fortidens motstandere av himmelens og jordens Skaper.

  • Alvorlige Ord.
   Problemet for mange kristne i dag er at de ikke bruker ti i Guds Ord, og fyller seg med alt det søppelet som er der ute, uten engang å se hva Guds Ord sier om det som forkynnes.
   Vi lever virkelig i en farlig tid. Hvis man ikke holder fast på Guds Ord, så blir man ført vill. Vi har selv et ansvar for hva en tar inn.
   Det er ikke en god framtid for dem som ikke vil la seg omvende ved evangeliet. Det er fryktelig for syndere å falle i hendende på den tre ganger hellige Gud som er en fortærende ild mot all synd. Da gjelder det å være renset i Jesu blod og ha tatt sin tilflukt til vår Herre og Frelser, Jesus Kristus.

   Det å holde på med astrologi er av det onde. Bibelen advarer oss sterkt mot slike ting. Man ser klart og tydelig hvordan Gud handler i den gamle pakts tid over slike ting.
   Vi lever nå i nådens tid hvor evangeliet skal ut til alle folkeslag. Og en dag tar nådens tid slutt og da er det dom over all ugudelighet. Det er om å gjøre å la seg omvende ved evangeliets ord. Jesus kommer snart igjen.

  • Fornuftige ord.

   Og “tid” i menneskelig forstand går ofte litt saktere enn enkelte liker synes det som.

   Fort, ja, men ikke lynkjapt.

   Mange vil nok la seg forføre og bli lurt. Kanskje flere enn man liker å tenke på. Kanksje meg selv også.

   Den onde har egentlig bare en agenda, og det er å være Gud.
   Det har han ønsket siden han opphøyet seg selv og ble stolt.

   Han vil være konge over alt og alle.
   Og siden det ikke finnes noen høyere autoritet å oppnå enn Gud selv, så har han ikke noe annet å strekke seg etter sånn jeg ser det.

   Han (satan) vil derfor forsøke å etterligne Gud i alt.
   Inklusive alle hans løfter.

   Dette kan være fellen man kan gå i om man ikke har sitt hjerte i orden med Gud.

   Så søk da Gud den som vil.
   Sånn kan det enkelte individ unngå å bli lurt.
   Og Gud svarer den som spør av hele sitt hjerte!
   Det er kun snakk om et spørsmål egentlig.
   Samt det og ikke forsøke å skjule noe.
   Alt må frem i lyset for den som er lyset selv.
   Gjør man det vil man høre fra Gud. 🙂

 4. Jajaja……

  Vi går inn i de aller siste timer av denne jorden. Kanskje 12 timer er det vi får. Max 12 timer. Om noen timer er jorden ødelagt. De av oss som tror på Jesus som vår frelser vil i morgen snakke med Jesus. De som ikke tror på Jesus vil i morgen lide helvetes pinsler nede hos Satan.

  Jeg har forberedt meg godt. Naboens bil, han er gift for 2ndre gang, har blitt sprayet ned med “horebukk” i rød lakk. Min andre nabo, som alltid klipper plenen på søndager, har nå en bil med fire punkterte dekk.
  Men det betyr ikke så mye da begge naboer med familier heldigvis fra i morgen vil lide helvetes pinsler. Og det fortjener begge to.

  I kveld har jeg kost meg med grillede pølser, potetstappe og sitronbrus. For i himmelen er det bare champagne, vin, nye beate poteter og indrefileter. Og det er den middagen jeg skal nyte i morgen.

  For det har Søkelys sagt og da er det riktig.

  • Du var veldig i forkant her…Da du skrev dette var klokken kun 17.21 på amerikas østkyst og 14.21 på vestkysten.
   Men, nå er hele verden kommet seg mer eller mindre trygt til 24. sept.?

Det er stengt for kommentarer.