Ny orkan på vei mot Karibia, kan komme til å tukte Florida og østkysten av USA

Orkanen Maria som i går ble oppgradert til orkan vil allerede i denne uken komme til å tukte øyene i det karibiske hav. Allerede i løpet av timer vil orkanen kunne komme til å tukte De britiske og De amerikanske jomfruøyene. Så følger Puerto Rico hvor uværet vil ramme som en  voldsom kategori 3-orkan, før den fortsetter mot Den dominikanske republikk torsdag og Bahamas fredag. Ifølge det amerikanske orkansenteret ventes «Maria» å styrke seg, og være en kjempeorkan når den treffer Leewards-øyene de kommende dagene, med livsfarlig vindstyrke, stormflo og ekstremt regn.

Deretter vil orkanen antagelig bevege seg videre mot Florida eller østkysten av USA. I bakgrunnen av orkanen Maria ligger den tropiske depresjonen Lee som kan komme til å utvikle seg til en ny kraftig storm. Florida som knapt ennå har hentet seg inn etter orkanen Irmas herjinger risikerer med dette og måtte stålsette seg for en ny orkan.

 

 

Én tanke om “Ny orkan på vei mot Karibia, kan komme til å tukte Florida og østkysten av USA

  1. Dette er selvsagt Guds straffedom over USA fordi president Obama ikke reddet livet til president Kennedy da han ble skutt i Dallas av en muslimsk kommunist.

    Alt er lov når man er ute etter å skade Obama, mannen som ikke var kristen fordi han var svart i trynet. *sarkasme*

Det er stengt for kommentarer.